14 Fordele og ulemper ved Microsoft Dynamics CRM

CRM står for Customer Relationship Management. Fra et servicemæssigt synspunkt giver en CRM dig datadrevne løsninger, der er integreret i en praktisk database. Et CRM -system gør det muligt for alle i en organisation at spore kundeinteraktioner, sende e -mails, promovere kundeemner og fokusere på engagementer for at levere handlingsbare data for at producere bedre resultater.

Med Microsoft Dynamics CRM kan du styre dine kunderelationer ét sted. Det er en alsidig platform, der giver dig mulighed for at gemme alle kundekontaktoplysninger for at reducere forsinkelser i at promovere flytningen gennem din salgstragt. Det er et centraliseret program, hvor alle kan tage ansvaret for kundeforholdet om nødvendigt for at skabe fremskridt.

Her er fordele og ulemper, der er vigtige at overveje, hvis du ser nærmere på Microsoft Dynamics CRM i dag.

Liste over fordele ved Microsoft Dynamics CRM

1. Tilbyde en velkendt brugeroplevelse.

Dynamics CRM tilbyder det traditionelle udseende og følelse af et Microsoft -produkt. Hvis du kender Office -produkter eller bruger SharePoint på arbejdspladsen til din infrastruktur, er dette en god mulighed at overveje. Brugergrænsefladen er ren, enkel og overskuelig, hvilket gør det let at lære at bruge CRM -systemet. Det holder dine træningskrav til et minimum, når du beslutter dig for at vedtage denne platform.

2. Det fungerer det samme lokalt eller i skyen.

Du kan bruge Dynamics CRM, hvis du bruger lokal datalagring, er 100% i skyen eller bruger et hybrid datahåndteringssystem. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle bruge separate produkter til lokale eller skybaserede behov, som du gør med konkurrencedygtige CRM-systemer. Det betyder, at du kan skræddersy din CRM til at blande og matche det, du har brug for for at forbedre dine kunders oplevelse med dette system for at optimere din samlede ydelse.

3. Kræver ikke køb af infrastruktur.

Med Microsoft Dynamics CRM er du ikke forpligtet til at købe hardware for at implementere denne platform. Ingen investering i infrastruktur er påkrævet. Du er heller ikke forpligtet til at vedligeholde denne platform, fordi Microsoft tager sig af alt. Dit ansvar er enkelt: Indtast meningsfulde data i CRM -systemet, og brug det derefter. For virksomheder, der opererer med et minimum af it -personale, hjælper denne mulighed dig med at gøre mere med de data, du allerede indsamler.

4. Tilbyder et pay-per-use-licenssystem.

Dynamics 365 tilbyder et sæt overkommelige planer, der giver virksomheder i næsten enhver størrelse mulighed for at få flere oplysninger fra deres kundedata. Planer starter med kun $ 115 pr. Bruger pr. Måned med fuld brug af de apps, der er tilgængelige via systemet. Du kan licensere enheden i stedet for at licensere navngivne brugere, hvis du foretrækker det, eller du kan have en kombination af de to, for også at spare penge på yderligere abonnementslicenser. På den måde bruger du kun på det, du har brug for, frem for at blive tvunget til at foretage en langsigtet kapitalinvestering, der muligvis ikke vokser med din virksomhed.

5. Giver dig mulighed for at købe CRM -applikationer individuelt.

Hvis din virksomhed ikke kræver den fulde Dynamics CRM -oplevelse med det samme, kan du købe de applikationer, du har brug for for at forbedre dine kundeforhold. Talent -apps, der arbejder for at forene dine operationer og hjælpe dig med at holde forbindelsen, koster $ 40 pr. Bruger pr. Måned. Eller hvis du foretrækker det, kan du få adgang til hver af de applikationer, der er en del af Dynamics 365 -pakken for $ 210 pr. Bruger pr. Måned.

6. Giver dig universelle adgangsmuligheder.

Hvis du kun licenserer en bestemt enhed, kan du muligvis ikke se denne fordel med dit Dynamics CRM -abonnement. For dem, der licenserer navngivne brugere, giver denne platform imidlertid mulighed for at give deres medarbejdere universel adgang til de kundedata, de har brug for. Du kan oprette forbindelse til CRM fra en hvilken som helst enhed, forudsat at personen er logget ind på deres konto. Alt du behøver er en dataforbindelse for at det kan ske. Dette giver dine sælgere mulighed for at registrere deres salgskald i realtid, følge op på kundeemner med det samme og oprette flere kundeemner.

7. Det er meget billigere end lokale CRM -muligheder.

Dynamics CRM fungerer som et lokalt system, selvom du kan vælge at have det helt i skyen. Når man ser på systemets samlede omkostninger, betaler man omkring $ 2.000 om året pr. Licenseret bruger eller enhed for at få adgang til dette system. Hvis du skulle investere i en CRM -infrastruktur, ville du betale omkring $ 7.000 for serveren plus standardomkostninger til it -udstyr, løbende vedligeholdelsesomkostninger og SaaS CRM -platform efter eget valg. Så du bliver nødt til at blive ved med at opdatere det udstyr hvert 2-3 år. Med Dynamics har du en fast pris, der hjælper med at holde dit budget forudsigeligt.

8. Giver dig fem forudkonfigurerede portalskabeloner, der hjælper dig med at komme i gang.

Med Dynamics 365 giver denne CRM -service dig mulighed for straks at tilpasse din platform med en skabelon, der giver mening for din virksomhed. De 5 skabeloner giver dig mulighed for at tilføje dine egne sider baseret på dine forretningsbehov. Du kan strukturere den som en kundeportal, en kundebetjeningsportal, en medarbejderportal, en communityportal eller en partnerportal. Hver skabelon tilbyder specifikke styrker, der hjælper med at gøre dine interne datastrømme hurtigere og mere pålidelige.

9. Det kan bruges til ikke-tekniske brugere.

Microsoft Dynamics er en simpel CRM. Hvis du ved, hvordan du sender en e -mail, bruger sociale netværk og bruger Excel, kan du opdage, hvordan du bruger dette system. Kontrolelementerne og brugergrænsefladen er enkle og intuitive, så brugerne selv kan finde ud af at registrere oplysninger. Dette holder uddannelsesomkostningerne nede, fordi den gennemsnitlige person, der er fortrolig med Microsoft -produkter, ved, hvordan man bruger denne platform, selvom de ikke ved, hvordan de skal bruge den i øjeblikket.

10. Understøtter brugerdefineret kode.

Selvom du ikke må foretage serverkodejusteringer med Dynamics, kan du understøtte brugerdefineret kode. Denne platform fungerer med Liquid- og JavaScript -skabeloner, tillader redigering af indhold på tilpassede HTML -sider og gemmer dine portalindstillinger i CRM. Alt dette tilføjer bedre datastrømme, lettere adgang til oplysninger og en sikker vidensbase, som dine medarbejdere kan bruge til at fortsætte med at opbygge kunderelationer.

Microsoft Dynamics CRM Global Statistics

Liste over ulemper ved Microsoft Dynamics CRM

1. Det er optimeret til at arbejde med andre Microsoft -produkter.

Hvis din virksomhed primært bruger Microsoft -produkter til at levere varer eller tjenester til dine kunder, vil Dynamics CRM passe perfekt til det, du allerede gør. Mange virksomheder er imidlertid ikke Microsoft Wall-to-Wall, og nogle mennesker kan have kompatibilitetsproblemer. Du kan finde på at indtaste flere data fra lokal lagring i CRM, hvilket er en tidsinvestering, som du muligvis ikke har med det samme.

2. Det kræver, at du kender dine ting.

Når startups går live for første gang, er salgsprocessen muligvis ikke så ligetil, som den burde være. Der findes muligvis ikke en datasporingsmekanisme eller -procedure for at indsamle kundedata, kundeemner og andre kritiske oplysninger til salgstragten. Hvis du ikke har disse varer på plads, før du begynder at bruge Dynamics CRM, vil du opdage, at det kan være en kamp at bruge denne platform. Denne CRM fungerer bedst, når du allerede har foruddefinerede processer, der understøtter dine kunder, fordi den gør disse processer til handlingbare data til brug for dem.

3. Stadig indhente andre CRM’er på visse funktioner.

Det er rigtigt, at Microsoft Dynamics CRM er en platform, der oprindeligt blev designet til lokal brug. Det kom til skyen senere end nogle af sine konkurrenter, hvilket betyder, at nogle af de skybaserede funktioner lige er begyndt at komme på platformen. Social funktionalitet, såsom en interaktiv nyhedsfeed -side, der kortlægger interaktioner, er en nyligt introduceret funktion i CRM. Du vil måske opleve, at nogle af de funktioner, du vil se i en CRM med Dynamics, stadig er under opbygning.

4. Det tillader ikke justeringer i serverkoden.

Dynamics CRM -systemet er et system med, hvad du ser, er, hvad du får. Selvom der er nogle tilpasningsmuligheder, må du ikke foretage justeringer af serverkoden. Du betaler også mere, hvis du har brug for yderligere portaler, hvilket kan gøre prisen ukonkurrencedygtig for andre lokale eller skybaserede CRM-systemer. Selvom det integreres med Azure, har du stadig brug for flere udvidelser fra Microsoft for at gøre det til en sand ende-til-ende-løsning for nogle virksomheder.

Microsoft Dynamics CRM Global Statistics med ERP -markedsandel

Disse fordele og ulemper ved Microsoft Dynamics CRM er designet til at afgøre, om du vil kunne bruge denne platform til at opbygge bedre kunderelationer. Når du opbygger et stærkt forhold til kunden, opbygger du tillid. Dette skaber loyalitet over for din virksomhed, dit brand og dit budskab. Hvis du kan styre de mulige negative aspekter ved dette CRM -system, kan det være en god investering at overveje.