Stort kartel vs Shopify

Der er flere e-handelsplatforme, der kan være egnede til en ny online forretning. To hovedmuligheder, der ofte sammenlignes med hinanden, er Big Cartel og Shopify.

Hvad er Big Cartel? Det er baseret i USA uden for Salt Lake City. De er en e-handelsplatform, der markedsfører sig selv som en software-as-a-service (SaaS) mulighed. Du modtager flere værktøjer med denne platform til at køre stort set enhver form for butik, hvilket muliggør produktindlæsning, ordrehåndtering, lagersporing og meget mere.

Hvad er Shopify? Det er baseret i Canada og tilbyder fuld webbutiks funktionalitet. Som SaaS -platform giver det dig mulighed for at administrere dine ordrer, spore din beholdning og sælge varer flere steder: herunder Facebook eller Pinterest. Der er et salgsstedssystem, der også kan integreres i et nyt eller aktuelt websted.

I Big Cartel vs Shopify -debatten er her de vigtigste punkter, du måske vil overveje.

1. Produktfokus

Big Cartel er en lille SaaS -udbyder, der ønsker at hjælpe andre SMV’er med at realisere deres fulde potentiale. I stedet for at fokusere på at være et tæppeprodukt til en e -handelsplatform, er dit produkt fokuseret på at skabe så meget personlig oplevelse som muligt. Målet er at udvide relationerne mellem din virksomhed og din platform. Dette hjælper freelancere, freelancere og kreative virksomheder til at trives frem for blot at overleve.

Shopify er en e -handelsplatform, der har et gennemgående produktfokus. De tilbyder et produkt, som enhver virksomhed af enhver størrelse, inklusive freelancere og freelancere, kan bruge til at øge deres omsætning. De tilbyder social integration, et salgssted, der er fuldt integreret og mere overordnet gearing på grund af deres erfaring med at være en brancheførende udbyder.

2. Dashboard

Big Cartel tilbyder et instrumentbræt, der er baseret på en menu-drevet UX, der ligner et standardwebsted. Brug ikoner til at skelne mellem, hvor abonnenter skal hen, og det skaber en lille indlæringskurve. Men når du ved, hvordan du bruger det, er det muligt at få jobbet udført.

Shopify tilbyder brugerne et standard dashboard, der giver dig de oplysninger, der er nødvendige for at holde styr på vigtige metrics for en online forretning. Det er struktureret på lignende måde som andre større platforme, som WordPress, så det tager ikke lang tid at lære at bruge det. Der gives klare instruktioner, hvis der er spørgsmål om, hvad der kan tilgås, hvilket gør det til en let at bruge og meget selvstyret mulighed.

3. Pris

Big Cartel har fire prisplaner, der er tilgængelige for forbrugerne i dag.

Gratis. Denne plan har begrænsede funktioner, men den er gratis for altid og giver dig mulighed for at sælge op til 5 produkter via platformen.

Platin. Prissat til $ 9,99 pr. Måned, dette er den laveste pris, der låser alle Big Cartel -funktioner op. Giver support til op til 25 produkter om måneden.

Diamant. Denne plan er prissat til $ 19,99 pr. Måned og tillader op til 100 produkter.

Titanium. Prissat til $ 29,99 om måneden giver det dig mulighed for at betjene op til 300 produkter.

Shopify -planer har tre forskellige niveauer, der kan bruges. Hver har ubegrænset produkt- og fillagring, selvom nogle virksomheder muligvis kræver en ekstra detailpakke til $ 49 pr. Måned.

Grundlæggende. Denne Shopify -plan starter ved $ 29 pr. Måned og tillader transaktioner at finde sted personligt eller online. Hvis du bruger Shopify Payments som din betalingsgateway, er der ingen transaktionsgebyrer pr. Køb.

Standard. Denne plan koster $ 79 pr. Måned og tillader 5 medarbejderkonti. Det gør også gavekort, professionel rapportering og forladt vogngendannelse til en del af platformen.

Fremskreden. Denne plan er for større virksomheder, der gennemfører flere salg om dagen. Prisen er $ 299 pr. Måned og indeholder 15 medarbejderkonti, rabat på kreditkortgebyrer, et transaktionsgebyr på 0,5% for eksterne betalingsgateways og beregnede fragtgebyrer fra tredjepart.

4. Integration

Big Cartel tilbyder integration til Facebook, og der er WordPress -plugins fra tredjepartsudviklere, der kan bruges. En API er tilgængelig for mærker til at oprette deres egne integrationer.

Shopify tilbyder et app-baseret fællesskab med over 1.000 forudbyggede plugins eller integrationer, der kan bruges med platformen. Nogle er gratis, mens andre kan koste mere end $ 500. Fuld integration af sociale medier er også tilgængelig.

I debatten Big Cartel vs Shopify har spørgsmålet, der skal besvares, at gøre med ægthed. Vil du have en personlig oplevelse med en SaaS -udbyder, der opbygger relationer til SMB’er? Eller vil du have en universel platform, der kræver mere selvretning? Svar på dette, og du får en bedre idé om, hvilken mulighed du skal vælge.