14 fordele og ulemper ved Etsy

Når du laver håndlavede varer eller handler med vintage -varer, kan det være svært at etablere en levedygtig salgsplatform på egen hånd. I sidste ende er dette Etsys mål – at hjælpe individuelle håndværkere med at blive sælgere af deres produkter til en lille investering. Hvis du overvejer at åbne en Etsy -butik, er her fordele og ulemper, du vil tænke på.

Hvad er fordelene ved Etsy?

1. Der er meget potentiel trafik til din Etsy -butik.

Hvis du har oprettet dit eget websted, kan det tage år at akkumulere det samme niveau af potentiel trafik, som Etsy kan levere på dag ét. Millioner af unikke besøgende besøger webstedet hver måned på udkig efter bestemte varer, der opfylder deres behov. Det er mennesker, der generelt vil købe, og hvis din butik er aktiv, vil de måske bare købe fra dig.

2. Det er meget let at komme i gang.

Det tager bogstaveligt talt 15 minutter at få din Etsy -butik i gang med produkter til salg. Det samme kan ikke siges om din egen unikke e -handelsplatform. I stedet for at bekymre dig om hvilken skrifttype du vil bruge, eller hvilken kreditkortprocessor du skal bruge, kan du fokusere på at lave ting til salg og derefter inkludere dem i din butik.

3. Du har et internet fyldt med ressourcer til rådighed for dig.

Der er mange Etsy -sælgere, der genererer titusinder af dollars i indkomst hver måned. Dine oplevelser deles bredt online på nuværende tidspunkt, så du kan lære af deres oplevelser, så du kan bygge dit eget butiksmærke på dette websted. Helt seriøst. Bare søg efter “Salgstip på Etsy” og se, hvad dine resultater er.

4. Der er et samarbejdsfællesskab.

Etsy fra begyndelsen ønskede at fokusere på sælgerfællesskabet frem for alt andet. Sælgere deler deres råd og oplevelser frit med hinanden, så alle kan finde en vej til succes. Du kan være en mentor, være en mentor og tjene penge på samme tid ved at gøre noget, du virkelig elsker.

5. Sælgere kommer til at arbejde i deres eget tempo og på deres egen tid.

At drive en Etsy -butik er en af ​​de nemmeste måder for nogen, der har specialiseret sig i håndlavede varer, at åbne deres egen virksomhed. Nogle jurisdiktioner kræver muligvis ikke engang, at en sælger skal have en virksomhedstilladelse for at begynde at sælge produkter online. Der er meget få adgangsbarrierer med denne platform, så sælgere kan arbejde, når de vil, sætte deres egne priser og arbejde i deres eget tempo.

6. Etsy tilskynder til salg af nye butikker.

Mange af Etsys algoritmer er designet til at drive trafik til nye butikker, hvilket betyder, at dine varer sandsynligvis vil blive vist øverst på søgelister med det samme.

7. Bogføringsgebyrer på Etsy er kun $ 0,20 pr. Vare.

Disse varer kan forblive aktive i 4 måneder, hvilket betyder, at du som udgangspunkt kun vil blive opkrævet en krone om måneden pr. Der er meget få platforme, der tilbyder et så lavt gebyr, og fortegnelser kan fornyes på ubestemt tid, uanset hvor mange varer der er blevet solgt, eller hvis fortegnelsen er udløbet. Disse satser er gældende for 2016 i skrivende stund, men kan til enhver tid ændres.

Hvad er ulemperne ved Etsy?

1. Online -markedet er blevet mættet med kunsthåndværkere og antikke produkter.

Hvis du åbnede en Etsy -butik for 5 år siden, kan der være et dusin sælgere i din kategori. I dag vil der næsten altid være tusinder. Det skyldes, at Etsy har åbnet sin platform for masseproducenter, såvel som ”Mom and Pop” håndværksbutikker og individuelle sælgere. Med økonomien i tanken også for mange, er Etsy en levedygtig billig mulighed for at indbringe nogle kontanter til at betale realkreditlån eller husleje. Dette gør det virkelig svært at oprette en ny butik.

2. Der vil altid være kopier derude.

Faktisk er det så slemt, at kopier vil kopiere dine billeder og produktfortegnelser i et forsøg på at tage nogle forretninger fra dig. Det er svært at forhindre, at dette sker, medmindre du kan vise Etsy, at fortegnelsen er blevet kopieret billede for billede og ord for ord fra dig, men du kan differentiere dig fra disse kopier ved at tilbyde produkter i verdensklasse.

3. Det er svært at ignorere Etsy -gebyrer.

Sælgere har gebyrer, som de står over for på hver platform. Det er bare omkostningerne ved at drive forretning. Noteringsgebyrer, PayPal -gebyrer og andre produktnedskæringer, der tages, bør tages i betragtning ved prissætning af produktet på Etsy, men ellers kan en sælger muligvis ikke tjene nok på salget til at tjene penge.

4. Der er begrænsede branding -muligheder.

Typisk giver Etsy en butik mulighed for at have sit eget banner og annoncebilleder. Uden for det er næsten alt standardiseret af platformen, og det kan skabe et udseende, som nogle marketingfolk ikke nødvendigvis kan lide.

5. Etsy har fuld kontrol over din butik.

Fordi du sælger på Etsy, er det platformen, der ofte har det sidste ord frem for sælgeren om, hvad der sker i butikken. Platformen kan lukke en butik, hvis den ønsker det med det samme og uden forudgående varsel, hvis det formodes, at der er sket en overtrædelse af reglerne. Etsy kan endda beslutte at gå helt i stå en dag og lukke helt ned.

6. Søgemaskineoptimering er praktisk talt umulig.

Mange Etsy -sælgere siger gerne, at du kan behage platformen eller behage Google, men du kan ikke behage begge dele, når det kommer til SEO. Du bliver nødt til at beslutte, om du vil prøve at tiltrække trafik fra Etsy som din hovedkilde eller få trafik fra platformen og derefter holde fast i dine bestræbelser på at få de bedste resultater.

7. Andre sælgere kan sænke deres prisstruktur.

En af de mest almindelige måder, hvorpå nye sælgere kan vinde forretninger fra etablerede leverandører, er at tilbyde en lavere pris. Selvom din pris er på punkt, og dine fortjenstmargener er slanke, vil der være en anden, der er villig til at tage en endnu lavere fortjenstmargen. Du er næsten tvunget til at blive ved med at tilpasse din virksomhed, så dine produkter er konkurrencedygtige med de nye sælgere, der bliver ved med at oversvømme Etsy med lister.

Fordele og ulemper ved Etsy er både opmuntrende og nedslående. Det kræver meget arbejde at etablere et brand på denne platform, men udbyttet er muligheden for at tjene indkomst på højt niveau fra dit hjem. Hvis du opretter håndlavede varer eller fokuserer på vintagemarkedet, er Etsy bestemt et nærmere kig værd som en måde at øge din indkomst på i dag.