13 fordele og ulemper ved Microsoft Access

Microsoft Access er et databasesystem, der gør det muligt for enkeltpersoner og virksomheder hurtigt og effektivt at indsamle, administrere og rapportere data. Det har længe været en del af Microsoft Office -produktpakken og er inkluderet i visse Office 365 -abonnementspakker. Er dette system det rigtige til dine behov? Her er fordele og ulemper ved Microsoft Access, der skal overvejes i dag.

Hvad er fordelene ved Microsoft Access?

1. Det er meget let at installere og bruge.

Det tager kun et par minutter at installere denne Microsoft Access. Til gengæld modtager brugerne en database, der er fuldt funktionsdygtig. Det kræver heller ikke nogen kompliceret programmering at bruge, så den gennemsnitlige computerbruger kan drage fordel af de oplysninger, dette system kan indsamle.

2. Det er også let at integrere.

Næsten alt, der er baseret på Windows, har potentiale til at blive integreret med Microsoft Access. Dette inkluderer SQL, Sybase og Oracle til front-end eller back-end tabeller. Det er også lettere at vedligeholde end andre systemer, der kan tilbyde større databaseapplikationer.

3. Tilbyder en stor lagerkapacitet.

Du kan gemme flere GB data med Microsoft Access. Det er også tilgængeligt for mange brugere i et enkelt Access -program. Nogle brugere rapporterer, at 10 brugere på et netværk har adgang til et Access -program på samme tid.

4. Import af data er enkel.

Du kan importere alle de indsamlede data til Microsoft Access på nogenlunde samme tid, som det tager at installere i første omgang. Der er også en simpel backup -løsning til dine data, da Access opbevarer alt på ét sted.

5. Omkostninger er en reel fordel.

Ikke alene er Microsoft Access ofte mere overkommelig end større databasesystemer, det kan også være stort set gratis for nogle virksomheder. Da det er inkluderet i den professionelle pakke med Office -produkter, har mange små virksomheder det allerede og bruger det simpelthen ikke i øjeblikket. Omkostningsfordele gælder også for konsultationsgebyrer, når der kan opstå problemer med programmet.

6. Kan placeres på et websted for fjernbrugeradgang.

Selvom du stadig vil have samtidige forbindelsesbegrænsninger, når du har fjernbrugeradgang, vil du kunne levere fuld kontrol og funktionalitet, så telekommunikation bliver en levedygtig mulighed for databaseadministratorer.

Hvad er ulemperne ved Microsoft Access?

1. Det er et begrænset databasesystem.

Der er en væg, der i sidste ende kan nås, når det kommer til at indtaste oplysninger i denne database. For større databrugere kan Microsoft Access forårsage begrænsninger, som andre databaseprogrammer muligvis ikke har, simpelthen fordi der er en filstørrelsesgrænse.

2. Alle data gemmes i en enkelt fil.

For filer, der er lukket til den maksimale størrelse, der er tilladt af dette databaseprogram, nedsætter det enkelte filformat programmets ydeevne. Rapporter kan tage et par minutter at generere og dele. Forespørgsler og formularer kan endda forårsage nedbrudsproblemer på nogle computere.

3. Multimediedata er vanskeligt at indarbejde i Microsoft Access.

Dette skyldes problemet med at gemme en fil. Multimediedata har en tendens til at optage meget plads, hvilket betyder, at kun et par filer kan bremse databasens ydelse.

4. Tidskritiske transaktioner er vanskelige at registrere i Microsoft Access.

Hvis du genererer data, der skal bruges eller distribueres med det samme, er denne database muligvis ikke egnet til dig. Tænk på Access som en langsigtet database til datamining og metrisk evaluering.

5. Der kan være sikkerhedsproblemer.

Hvis din database skal beskyttes af omfattende databasesikkerhedsprotokoller, er Access muligvis ikke den bedste løsning. Du kan undgå dette problem ved at bruge Access på forsiden af ​​en SQL -server, men ikke alle virksomheder har brug for det niveau af infrastruktur og opretter stadig følsomme data for at beskytte det.

6. Forskellige Windows -operativsystemer kan ødelægge din database.

Du kan have flere forskellige Windows -operativsystemer i brug i en virksomhed, fra Windows 98 til den nuværende Windows 10. Når du deler en Access -database med blandede O / S -brugere, kan du ødelægge de oplysninger, der indsamles.

7. Der er stadig en læringskurve at følge.

Microsoft Access har et relativt dårligt relationsdesign, hvilket kan gøre det svært for nogle brugere at lære at bruge eller få adgang til databaseformularer. Kontrolelementer og formularer kan også være vanskelige at tilpasse eller tilpasse til bestemte behov, og generelt skal der være en grundlæggende forståelse af SQL -programmeringssproget for at have den bedste chance for succes.

Fordele og ulemper ved Microsoft Access viser, at det er et effektivt system til indsamling og håndtering af data. Hvis du kan tage dig tid til at lære det, vil du sandsynligvis opdage, at det bliver en af ​​de mest nyttige ressourcer, der er tilgængelige i dag.