12 fordele og ulemper ved Shopify

Shopify er et værktøj til opbygning af onlinebutikker, der kan hjælpe alle med internetadgang til at begynde at forfølge deres iværksætterånd. Det er ikke den eneste service, der kan hjælpe sælgere, så her er fordele og ulemper ved Shopify at overveje.

Hvad er fordelene ved Shopify?

1. Det er utrolig let at bruge.

Du behøver ikke at være et kodende geni for at komme i gang med Shopify. Alt, hvad du har brug for at oprette til din online butik, kan oprettes med blot et par klik med musen. Der er også omfattende begyndervejledninger, der kan hjælpe førstegangs internetbrugere med at komme i gang med at oprette deres egen butik. Det er en meget komplet, men enkel proces.

2. Du har flere butiksdesigner i høj kvalitet.

Med næsten 200 temaer at vælge imellem, behøver Shopify -brugere ikke bekymre sig så meget om, hvorvidt deres butiks layout ser det samme ud som en anden butiks. De fleste af deres designs er lydhøre, så de fungerer godt på mobile enheder. Du kan også ændre mange af temaerne eller oprette dit eget design, hvis du foretrækker det.

3. Tilbyder fleksibilitet.

Hvis du vil starte med en simpel skabelon, kan du. Du kan også tilføje nye funktioner til din butik takket være dets appmarked. Hvis du ved noget om kodning, har du fuld adgang og kan tilføje nye funktioner via API.

4. Klatre med dig.

Shopify -brugere kan gøre deres butik så stor eller så lille, som de har brug for den. Det er en platform, der vil vokse, efterhånden som din butik vokser. Brugere kan også vælge at beholde deres butikker mindre, hvis de foretrækker at fokusere på deres kernekunder. Fuld kontrol er altid i dine hænder, når du bruger Shopify.

5. Den bliver ved med at opdatere, efterhånden som tiderne ændrer sig.

Du behøver ikke bekymre dig om at gentage din investering i e -handelsløsning, når du bruger Shopify. Det opdateres løbende, så bedste praksis altid følges. Derfor er det en af ​​de bedste e -handelsløsninger, der er tilgængelige for enkeltpersoner og ejere af små virksomheder lige nu.

6. Du kan prøve det i 14 dage gratis.

Dette lader dig vide, om det er det rigtige for dig uden at skulle foretage en første investering.

7. Der er et komplet lagersporingssystem.

Shopify vil holde styr på alle de varer, du har på lager. Du kan bruge indstillingerne på denne platform til at modtage automatiske lagerunderretninger. Dette inkluderer offline beholdning, hvis du ønsker det, og offline køb er også tilladt, hvis du har en iPad.

8. Salgsafgifter er nemme at indstille.

Shopify indstiller automatisk alle amerikanske skattesatser automatisk. Det giver dig også mulighed for at indstille individuelle skattesatser. For lande med moms kan du placere disse gebyrer direkte på din produktside.

Hvad er ulemperne ved Shopify?

1. Du har ikke fuld kontrol over platformen.

Hvis Shopify beslutter at gå ud af drift en dag, kan du ende med at miste din online tilstedeværelse. Dette er fordi du er vært for din butik via Shopify frem for dit eget tredjeparts hostingbureau. Selvom det usandsynligt vil ske, er der ikke den samme 100% garanti, som hvis du havde en butik fra din egen platform. Du beholder dit websted, men du mister dine butiksdata.

2. Du har ikke nogen email hosting.

Enhver e -mail -kommunikation, der finder sted via dit Shopify -websted, kan komme fra en ekstern ressource. Domænehosting er heller ikke inkluderet, men du kan købe et domæne fra Shopify -grænsefladen, hvis du foretrækker det.

3. Du skal designe din egen flersprogede butik.

De butikker, Shopify tilbyder, er designet til kun at være et enkelt sprogligt interface. Du kan oprette en butik på flere sprog, hvis du har brug for det, men du skal tjekke de forskellige skabeloner og apps, som Shopify tilbyder for at gøre det. Der er ingen standardmuligheder for at yde sprogunderstøttelse på denne måde.

4. Kræver stadig en indlæringskurve.

Det er ret let at lære at bruge Shopify, men der er stadig en læreproces, der skal udføres. Nogle brugere kan beslutte, at det er for svært at bruge denne platform og beslutter ikke at bruge den, især i de tidlige dage, hvor læringsprocessen er mere udfordrende.

Fordele og ulemper ved Shopify viser, at det er en ret let platform at bruge, når man opretter en online butik. Alt hvad du har brug for kommer i en pakke. Overvej omhyggeligt de potentielle negativer, før du begynder, udnyt den gratis prøveperiode, og find ud af, om Shopify er det rigtige for dig.