12 Fordele og ulemper ved Salesforce

Saleforce giver organisationer on-demand-løsninger til håndtering af kunderelationer. En veldesignet CRM gør det muligt for en virksomhed at finde bedre kundeemner, spare tid under opdagelsesprocessen og begynde at automatisere interne salgsprocesser for at gøre livet lettere. Adgang til information hjælper folk med at træffe klogere beslutninger, og i sidste ende er det, Salesforce er designet til at levere. Der er visse fordele og ulemper at overveje, når man overgår til denne CRM, så her er nogle vigtige punkter at overveje.

Hvad er fordelene ved Salesforce?

1. Det er skybaseret.

Saleforce er verdens største CRM -udbyder, men vigtigere end det tager de en virksomheds CRM -behov og sætter dem i skyen. Dette gør det muligt for virksomheder at kræve færre ressourcer på stedet for at gøre forretninger, hvilket gør information mere sikker. Medarbejdere kan også få adgang til CRM stort set overalt, hvilket hjælper med at forbedre den samlede produktivitet. Samarbejde er endda muligt takket være dette skybaserede design.

2. De er CRM nummer et på markedet.

Der er kun én måde at blive rangeret som nummer et i din branche, og det er at levere et produkt, som folk kan lide. Salesforce ligger konsekvent øverst, hvilket beviser, at kundeoplevelsen med dit CRM er konsekvent og gavnlig. En del af dette skyldes, at de har det største applikationsmarked for CRM SaaS -industrien, hvilket giver virksomheder mulighed for fuldt ud at tilpasse deres erfaring med denne løsning på meningsfulde måder.

3. Salesforce er kompatibel med alle større browsere.

Fra Internet Explorer til Chrome til Opera, Salesforce har sin CRM kompatibel med de store browsere, der bruges af virksomheder i dag. Dette gør det meget let at bruge produkter som Chatter, som er et online forum, der kan hjælpe virksomheder med at finde samarbejde, når de har brug for det. Det er konfigureret i et format, der ligner Facebook -formatet fra 2015, hvilket gør overgangen til denne komponent let for de fleste brugere.

4. Virksomheder kan starte meget hurtigt.

Salesforce kræver ikke installation af software. Der er heller ingen hardware krav. I stedet for at bruge måneder på at erhverve aktiver og derefter oprette et internt netværk, kan du være i gang med denne CRM på bare et par dage. Fordi det er skybaseret, når alle data virksomheden og kan tilgås i realtid. Dette gør det muligt for en virksomhed at komme ind på dit marked mere effektivt og begynde at akkumulere sin andel af det.

5. Det er en komplet CRM -pakke.

Salesforce giver virksomheder et SaaS -produkt, der når alle stadier og punkter i kundens livscyklus. Det fokuserer på at lukke aftaler, men sporer også salgsaktiviteter i realtid, så der er aldrig en overraskelse, der venter på en repræsentant, der er ved at møde et potentielt perspektiv. Det er fleksibelt, mobil og fuldt ud tilpasset. Det betyder, at Salesforce integreres med de præcise behov, en virksomhed kan have frem for at tvinge den til at tilpasse sig CRM -produktet.

6. Reducer uddannelsesomkostninger.

Salesforce er et komplet og let at administrere system. Det er også let at lære og sparer ofte uddannelsesomkostninger for en virksomhed, fordi indgående brugere allerede kender systemet eller måske har brugt Salesforce tidligere. Denne omkostningsreduktion kan hjælpe med at opveje de øgede omkostninger ved brug af denne CRM.

Hvad er ulemperne ved Salesforce?

1. Det kan være for dyrt for små virksomheder.

Den fulde version af Salesforce, der har alle de CRM -værktøjer, en lille virksomhed har brug for, er i gennemsnit omkring $ 125 pr. Måned. Det er en pris, som ikke alle små virksomheder kan håndtere, selvom de nyder godt af software som en service, hvilket betyder, at de leder efter en mindre attraktiv CRM -løsning i stedet. Microsoft har for eksempel en CRM, der er 3 gange billigere.

2. Salesforce -konkurrence kan gøre mange salgskrav.

Salesforce siger, at det skal bruges som en CRM -løsning, fordi mange af deres kunder elsker produktet og har bevist, at det er effektivt. Sugar og Microsoft kan også sige det samme om deres egne CRM -løsninger. Hvis du har brug for at have en lokal hosting -løsning til din CRM, er bundlinjen dette: tilbydes ikke, hvilket betyder, at Salesforce muligvis ikke er det rigtige for dig.

3. Prisstrukturer er ikke forenklede.

Så her er gnidningen: Den pris på $ 125 pr. Måned, der er angivet for den fulde CRM -pakke, er pr. Bruger, ikke pr. Virksomhed. Det betyder, at en virksomhed skal betale $ 500 pr. Måned for Salesforce, hvis den ønsker, at fire af sine medarbejdere skal have adgang til den. Der er en mindre version tilgængelig til $ 65 pr. Bruger pr. Måned, men den giver kun et begrænset antal web-til-kundeformularer, der kan bruges. Der er også grænser for API -opkald, og hvis disse grænser nås i løbet af måneden, opdaterer virksomheden sin plan eller mister Salesforce, indtil grænserne er nulstillet.

4. Ubegrænset er virkelig ikke ubegrænset med Salesforce.

For virksomheder, der sender mange e -mails hver dag, virker Salesforce som en god løsning til at spore de oplysninger, der kommer fra disse meddelelser. Mange gange er det, men ikke for virksomheder, der sender mere end 1000 e -mails om dagen. Den ubegrænsede version af Salesforce har en grænse på 1000, hvilket betyder, at den ikke rigtig er ubegrænset. Imidlertid er startplaner begrænset til 250 e-mails pr. Dag, så opgraderingen har nogle fordele.

5. Der er mange grænser for hvert informationsprodukt.

Salesforce har mere end 40 grænsesider, der er inkluderet i dine CRM -planer, der dikterer, hvor mange gange hver funktion eller komponent i dit SaaS -produkt kan bruges. Overdrev og andre grænser behandles, men den omfattende dokumentation kan hurtigt få folk til at tro, at Salesforce forsøger at få penge ud af din virksomhed med de ekstra gebyrer.

6. Det er et enkelt lejersystem.

Hvert firma, der registrerer sig hos Salesforce, har deres oplysninger tilgængelige via skyen, men det er et enkelt lejersystem. Det betyder, at den samme mainframe bruges til alle klienter. Det betyder, at tvungne opdateringer forekommer, når du bruger denne CRM, fordi alle klienter modtager opdateringen samtidigt.

Disse fordele og ulemper ved Salesforce viser, at det kan være for dyrt for nogle virksomheder, men det kan hjælpe andre med at spare penge ved at generere mere effektivitet. Er Salesforce den rigtige CRM til dig? Det rangerer nummer 1, fordi det er så effektivt til det, det gør. Der er konkurrenter, der også er gode, men hvis du har råd til Salesforce, bør det blive en af ​​dine bedste overvejelser.