12 Fordele og ulemper ved S Corp.

At præsentere dig selv som et S -selskab er en af ​​flere muligheder, du har, når du starter en ny forretningsmulighed. Der er en misforståelse om, at det er dyrt og tidskrævende at være et S -selskab. Det er en enhed, der behandles som en gennemgående enhed, så du skal arkivere vedtægterne på statsniveau, og den vil udstede aktier. Som med ethvert selskab videreføres fortjenesten eller tabet via aktionærerne gennem ændringen i aktiekurserne. Til gengæld er der ingen personlige ejendele hos aktionærerne eller virksomhedsejerne i fare for at opfylde de forpligtelser, som S -selskabet kan have.

Der er andre S corp fordele og ulemper, der også bør overvejes, når man strukturerer en ny virksomhed, så det er nogle af de vigtigste punkter, man skal gennemgå.

Hvad er fordelene ved et S Corp?

1. Det er lettere at sikre egenkapitalfinansiering gennem investorstøtte.

Kreditorer kan ikke gå efter aktionærer for forretningsforpligtelser, der kan eksistere. Dette inkluderer bankkonti, personlige aktiver og andre varer, der har værdi. Almindelige partnerskaber og enkeltmandsvirksomheder har ikke den samme juridiske beskyttelse, hvilket giver investorer en bedre chance for at se deres penge vokse med S corp. Dette gør det mere sikkert at foretage investeringer, så virksomheden kan sikre sin egenkapitalfinansiering.

2. Overførselsstatus har visse skattefordele.

S -selskabet betaler ikke skat på føderalt niveau. Dette gælder også for de fleste stater, når det kommer til lokale skatteregler. Dette betyder, at aktionærer rapporterer gevinster eller tab på deres personlige indkomstskat, hvilket muligvis tillader tab af et S -selskab at opveje anden indkomst for at begrænse skatteforpligtelser. Dette hjælper S -selskabet med at forblive i virksomheden i de slankere tidlige år.

3. Aktionærer kan også opkræve løn som medarbejder.

S -selskaber har lov til at have medarbejdere, der bliver aktionærer i virksomheden, mens de stadig modtager løn. De får også lov til at modtage udbytte på deres aktier og modtage andre skattefrie udlodninger, der er relateret til deres status som aktionær. Dette hjælper også virksomhedsejeren, fordi disse lønninger, udbytter og distributioner er forretningsomkostninger, der kan opveje din egen personlige indtjening.

4. Ejerskab er en simpel proces.

I et LLC eller et almindeligt partnerskab kan et salg af mere end 50% af interessen i virksomheden udløse dets ophør. I et S -selskab kan alle interesser frit overføres uden at skabe vanskelige skatteproblemer. Det skyldes, at der ikke er behov for at foretage justeringer af ejergrundlaget eller de egenkapitalprocenter, der skal genberegnes.

5. Det er en let måde at opnå troværdighed uden for en personlig økonomisk situation.

Fordi forretnings- og personlige interesser holdes adskilte hos S corp, betyder det, at en persons kreditværdighed ikke afspejles i virksomhedens kreditværdighed. Nogen kan have en kreditværdi på 620 fra en afskærmning, men kunne have en meget succesrig og kreditværdig virksomhed takket være strukturen i S -selskabsreglerne. Dette gør det muligt for ejendommen at etablere et uafhængigt ry for sin virksomhed uden for dit personlige omdømme. .

6. Virksomheden har et selvstændigt liv.

Fordi kredit- og indkomstprofilerne er adskilt fra aktionærerne, har S -selskabet et selvstændigt liv. Det betyder, at aktionærer kan komme og gå, og forretningen vil fortsat eksistere. Selvom hovedaktionæren i S -selskabet går bort, ophører forretningen ikke. Processen med at drive forretning er stadig relativt konsekvent.

Hvad er ulemperne ved et S -selskab?

1. Der er mange start- og løbende udgifter, der skal overvejes.

Gebyrerne for at indgive de første vedtægter og opnå de første virksomhedslicenser er generelt mere end $ 1.000. Mange stater pålægger også S- selskaber årlige eller 2-årige gebyrer. Det kan være nødvendigt at skaffe en registreret agent. Franchiseafgiftsgebyrer, erhvervs- og beboelsesafgifter og andre omkostninger er også til stede i forskellige former, som andre forretningsstrukturer ikke skal betale. De kan dog afskrives som forretningsomkostninger.

2. En fejl kan afslutte S -selskabets status.

Der er mange regler på plads, der skal følges konsekvent for at opretholde denne forretningsstruktur. Dette omfatter visse ansøgningskrav, rapporteringskrav, regler om aktieejerskab, bestyrelsesvalg og udstationering af visse mødenotater. Undladelse af at gøre dette, selv om det er sjældent, kan resultere i ophør af denne forretningsstatus og bør være en del af overvejelsesprocessen.

3. Kun en lagerklassificering er tilladt.

Selvom et S-selskab kan have aktier uden stemmeret og stemmeret, kan der ikke være forskellige typer investorer, der får adgang til forskellige typer aktier og / eller udbytte. Hver aktie skal være den samme for alle parter, uanset om det er en akkrediteret investor eller en medarbejder, der udnytter en option, mens han tjener mindsteløn. Kun 100 aktionærer i alt er tilladt, og udenlandsk ejerskab er ikke tilladt.

4. Selvangivelser revideres ofte stærkt.

S-selskabsindkomst er fordelagtig på grund af dets gennemgående karakter, men det betyder også, at pengebevægelsen bliver nøje undersøgt af alle skattekontrollører på alle regeringsniveauer. Det skyldes, at midlerne kan fordeles til en aktionær i form af et udbytte eller i form af en løn. Disse fordelinger kan også rekvalificeres, hvilket kan ændre medarbejdernes skatteforpligtelser eller erhvervsfradrag på udbytteomkostninger.

5. Fordelingen af ​​skatter og indtægter er meget ufleksibel.

Med kun en aktieklasse tilladt, kan specifikke aktionærer ikke tage specifikke gevinster eller tab uden at foretage en temmelig omfattende tildelingsproces, der ofte ikke er det værd økonomisk. Partnerskaber og LLC’er kan tildele specifikt gennem deres driftsaftale, så S corp er måske ikke altid det rigtige valg, hvis en aktionær har større risiko eller investeringer end andre.

6. Overskud kan konverteres til skattepligtig indkomst.

Hvis en medarbejder ejer mere end 2% af aktierne i et S -selskab, betragtes hans fortjeneste som skattepligtig indkomst. Dette inkluderer eventuelle sygesikringsbetalinger, livsforsikringsydelser og endda pensionsfordelinger. Selvom organisationen annullerer disse udgifter, skal indkomsten stadig rapporteres gennem den enkeltes angivelser, og det kan undertiden komme som en negativ overraskelse, når selvangivelsen indgives.

Fordele og ulemper ved S corp viser, at det kan være en fordelagtig forretningsstruktur for visse typer organisationer. S-korpset er muligvis ikke for selvstændige eller en eller to forretninger, men for at en virksomhed kan vokse og være rentabel over tid, gør manglen på personligt ansvar for aktionærerne denne struktur ganske attraktiv. Evaluer disse vigtige fordele og ulemper, og du ved, om denne forretningsstruktur er den rigtige for dig.