8 fordele og ulemper ved virtuelle teams

Virtuelle teams er blevet et stort aktiv for mange virksomheder rundt om i verden takket være udvidelsen af ​​Internettet. Med stigende båndbreddemætning på mange større markeder er det blevet muligt for små virksomheder at outsource visse opgaver til freelancere og hjemmepersonale til en overkommelig pris. Til gengæld kan professionelle beholde mere end en klient som en virtuel professionel for at tjene en fuldtidsoplevelse uden alle reglerne for traditionel ansættelse.

Skal din virksomhed bruge virtuelle teams til et kommende projekt? Dette er nogle af de vigtigste punkter at overveje med fordele og ulemper ved virtuelle teams.

Fordelene ved virtuelle teams

1. Ejendomsbesparelserne alene er betydelige.

I en undersøgelse af iværksætteromkostninger fra kontorlokaler fra 2013 betalte den gennemsnitlige virksomhed mere end $ 23 pr. Kvadratfod for produktiv plads. Virtuelle teams kræver ikke, at der er fast ejendom til at operere i, fordi de allerede har deres eget rum et fjerntliggende sted, herunder hjemmekontorer. Det betyder, at en virksomhed kan spare mange penge ved helt at opgive ejendommens aktiv.

2. Skab gladere medarbejdere.

Nogle medarbejdere pendler 90-120 minutter én vej bare for at komme på arbejde. Det er en omkostning, medarbejderen er tvunget til at afholde, og den 3-4 timers pendling bare for at komme på arbejde kan ødelægge familietiden. Virtuelle teams eliminerer behovet for konstant rejse og skaber gladere, mindre stressede mennesker, der nu er mere tilbøjelige til at finde på noget kreativt.

3. Menneskelige ressourcer kan ekspandere globalt.

Når virtuelle teams bruges, bliver hele den tilsluttede planet en potentiel kandidat til deres ledige stilling. Der er ingen flytteomkostninger at bekymre sig om eller en begrænset mængde erfaring inden for dit område i den lokale medarbejderpulje, der kan begrænse den samlede produktivitet. At ansætte nogen fra Singapore bliver lige så let som at ansætte en, der bor ved siden af.

4. Det er en miljøvenlig praksis.

Hvis nogen ikke behøver at rejse lange timer på arbejde hver dag, betyder det en reduktion i bilens udstødning, der ikke længere kommer ud i atmosfæren. Der genereres også mindre affald, og hvis det virtuelle team bruger miljøvenlige elproduktionsressourcer, er det muligt, at praktisk talt ingen fossile brændstoffer bruges uden for det, der blev brugt til at skabe det nødvendige udstyr til det virtuelle team. Det er virkelig en mere planetvenlig arbejdsoplevelse.

Ulemperne ved virtuelle teams

1. Det kan være meget svært at styre tidszoner.

Lad os sige, at en person i Seattle beslutter at ansætte nogen i Singapore for at være medlem af deres virtuelle team. Singapore har en +15 tidszone sammenlignet med Seattle, hvilket betyder, at der er meget begrænsede tidspunkter, hvor teamet kan mødes for at dele ideer eller have en samtale i realtid. Dette er en af ​​de største ulemper ved virtuelle teams.

2. Medarbejdere kan have svært ved at balancere livets krav med arbejdets krav.

Der er større fleksibilitet, når du arbejder som medlem af et virtuelt team, men den fleksibilitet har en pris. Det kan være svært at modstå fristelsen til at se tv, spille videospil eller endda vaske op i stedet for at arbejde i timevis ad gangen.

3. Kommunikation bliver begrænset af natur.

Mere end halvdelen af ​​vores kommunikation med andre mennesker er ikke-verbal. For nogle mennesker sker op til 90% af det, de siger, uden ord. Virtuelle teams tvinger folk til at bruge bestemte ord til at kommunikere, fordi personlige møder er ret sjældne med denne type arbejdsordning. Det er ikke usædvanligt, at der bliver oprettet lange beskedtråde, fordi der på en eller anden måde er en misforståelse af forventninger.

4. Teammedlemmer deltager ikke.

De fleste virtuelle teams består af eksterne medarbejdere, der ikke rigtig kender eller interagerer med andre på teamet. Dette gør det udfordrende for et virtuelt team at arbejde sammen, fordi der er få muligheder for at lære om en persons arbejdsstil, holdning eller livsperspektiver. Omkostningerne ved at bringe et virtuelt team til et sted på samme tid er også uoverkommelige, hvilket betyder, at der er en større risiko for, at nogen “går useriøst” i et virtuelt team i forhold til en traditionel indstilling.

Fordele og ulemper ved virtuelle teams viser, at penge kan spares med det samme ved at foretage denne overgang. Så længe de potentielt negative hotspots styres effektivt, kan en overgang til at have et virtuelt team være meget fordelagtig.