12 fordele og ulemper ved home equity -kreditlinje

Tænker du på et andet realkreditlån? Det er i det væsentlige, hvad en hjemlig egenkapitalgrænse viser sig at være. Men i stedet for at modtage et engangsbeløb får du en kreditgrænse, der kan bruges til ethvert formål. Det er ikke tilgængeligt for nye husejere, fordi de ikke har betalt hovedstolen på deres realkreditlån nok til at kvalificere sig. Det er hvad egenkapital er – mængden af ​​det hjem, du faktisk ejer i forhold til dets værdi.

Der er nogle vigtige fordele og ulemper at overveje her. Husk dette, før du træffer en beslutning om dine monetære behov.

Fordele ved en home equity -kreditlinje

1. Kreditlinjen bakkes op af en sikkerhed.

I modsætning til underskriverens gæld, som ikke understøttes af andet end et løfte om at betale, er en hjemlig kreditgrænse bakket op af sikkerheden i hjemmets egenkapital. Det betyder, at der er noget, en långiver modtager til gengæld i tilfælde af en misligholdelse på denne kreditlinje. Fordi hjemmet garanterer kredit, er renten ofte lavere på denne gæld, selvom kreditresultaterne er lavere.

2. Det kan hjælpe med at betale engangsudgifter.

Selv om en kreditværdi i hjemmet ikke giver mening for al gæld, kan de enorme engangsudgifter, familier kan stå over for, give mening. I stedet for at finansiere collegeundervisning gennem studielån, for eksempel, kan denne kreditlinje dække de fleste, hvis ikke alle, omkostninger til videregående uddannelser.

3. Det giver dig en masse fleksibilitet.

Du kan låne så meget eller så lidt som du vil op til den grænse, som långiveren har sat. Dette reducerer de faste månedlige betalinger, som et boliglån normalt ville kræve, og giver en ekstra betalingsfleksibilitet, når det kan være nødvendigt. På mange måder ligner denne kreditgrænse mere et kreditkort i sidste ende end et realkreditlån. Du skal betale den skyldige rente, men du skal muligvis ikke betale hovedstolen med hver betaling i løbet af denne kreditgrænse.

4. Det kan hjælpe dig med at konsolidere din gæld hurtigt.

Mange store saldolån har høje renter forbundet med den udestående hovedstol. Fordi en kreditværdi i hjemmet er sikret og har en lavere rente, kan det spare boligejere for tusindvis af dollars på forskellige former for gæld. Hvis du får $ 125k til 3,15% og betaler et studielån på $ 60k til 6,8%, er det besparelser, der hurtigt vil tilføre hver måned.

5. Kan give en kontant reserve i en nødsituation.

Hvis et job uventet går tabt, og der ikke forventes nogen indkomst i den nærmeste fremtid, kan kreditværdierne i hjemmet blive en kontant reserve for at hjælpe med at udfylde hullet mellem job. Selvom der er en vis risiko ved at gøre det, da långiveren kunne annullere kreditten, kan den bruges til at betale for lægehjælp, grundlæggende nødvendigheder eller andre uventede krav i en nødsituation.

6. Der er konstant fleksibilitet.

Kreditgrænsen vil være der for dig at bruge så mange gange som nødvendigt. Resten kan afregnes og bruges igen. For et boliglånslån tildeles derimod et engangsbeløb med tilbagebetaling i forventede strukturerede beløb.

Ulemperne ved en home equity -kreditlinje

1. Du skal have en fast indkomst for at det kan fungere.

Selvom du kan kvalificere dig til denne kreditlinje, er det muligvis ikke den bedste gældsløsning for dig. Hvis din indkomst ikke er stabil eller kan ændre sig negativt, mens gælden er udestående, bør andre former for finansiering overvejes. Undladelse af at foretage betalinger på en home equity -kredit kan føre til afskærmning.

2. Din långiver kan fastfryse din kreditgrænse.

Hvis dit hjems værdi falder af en eller anden grund, selvom denne grund ligger uden for din kontrol, kan långivere fryse din kredit, så den ikke længere kan bruges. Det vil ikke tvinge dig ud af huset, men enhver gæld, du har oprettet gennem kreditlinjen, skal betales, eller det kan ske. Selvom en långiver mener, at du kan have en mere risikofyldt kreditlinje, end du oprindeligt troede, kan de stadig fryse din kredit.

3. Der er mange udgifter, der opkræves på forhånd.

Kan du huske alle de gebyrer, der blev betalt, da du fik et realkreditlån? Disse gebyrer kommer tilbage igen med en kreditværdi i hjemmet. Det eneste problem er, at de fleste långivere ikke overfører gebyrer til lånebeløbet, som de gør med et realkreditlån. Fra ansøgningsgebyret til pointene på kreditlinjen kan der være tusindvis af gebyrer på vej.

4. De fleste kreditværdier i hjemmet er ikke fast rente.

Ofte skal du betale en variabel rente, når du accepterer denne form for kredit. Disse lån med justerbar rente har levetidsgrænser, der sætter en maksimal rente, så vær forberedt på at betale den maksimale rente, hvis den skulle forekomme. Hvis du ser på din økonomi og finder ud af, at du ikke vil være i stand til at betale det beløb, så er denne kreditlinje ikke den rigtige for dig.

5. Kreditgrænsen kan betragtes som en ekstra indkomst på dine skatter.

Dette afhænger af, hvordan hjemmekapitalgraden bruges. Hvis du tager din kredit og betaler et billån, kreditkort og tager en ferie med det, skal du muligvis kræve disse omkostninger som en ekstra indkomst på dette års selvangivelse. Men hvis du tager en kreditværdi i hjemmet og bruger den til boligudgifter, er det muligvis ikke nødvendigt at rapportere det som indkomst. Kontakt altid din skatterådgiver om din specifikke økonomiske situation.

6. Det fulde beløb på hovedstolen kan udløbe på kreditgrænsen.

Lad os sige, at en familie får en kreditlinje på $ 30.000. De er vant til at foretage månedlige betalinger, så de betaler det skyldige beløb, der er vist på deres faktureringsopgørelser. Det eneste problem er, at det skyldige beløb afspejler den rente, der skal betales af restgælden. Hvis de brugte alle $ 30.000 og kun foretog minimumsrentebetalinger, når fortrydelsesperioden udløber, kunne der kræves fuld saldo. Manglende betaling kan bringe boligen i fare.

Fordele og ulemper ved et kreditinstitut i hjemmet viser, at denne form for gæld ikke er for alle. Det kan dog være det rigtige for dig, hvis der forventes store udgifter. Overvej fordele og ulemper grundigt, og du kan udnytte din egenkapital til den bedst mulige rente for at imødekomme dine økonomiske behov.