Fordele og ulemper ved IT -outsourcing

Informationsteknologi (IT) er nødvendig for at integrere software- og hardwareplatforme i de daglige opgaver, som en virksomhed skal udføre. For små virksomheder kan omkostningerne ved at have it -fagfolk på stedet være højere end hvad de har råd til, men der er stadig brug for hjælp på dette område. Hvor kan du lede efter it -løsninger, når du har et stramt budget? Gennem it -outsourcing.

Der er mange fordele at overveje ved it -outsourcing, men visse ulemper skal også overvejes, før man underskriver en kontrakt. Her er fordele og ulemper ved at outsource IT -krav i dagens marked.

Fordelene ved it -outsourcing

1. Det er en måde at modtage oplevelse med det samme.

En lille virksomhed, der forsøger at gøre ting på egen hånd, vil ikke have særlig succes inden for it, medmindre nogen i den forretning har erfaring inden for området. Ved at outsource dette krav får små virksomheder adgang til et team af eksperter, der hver dag arbejder på at finde kvalitets -IT -løsninger. Det betyder, at arbejdskvaliteten kan blive bedre for de små virksomheder, nedetid kan reduceres, og besparelser kan til tider være så høje, at outsourcing bliver en neutral udgift.

2. Det er en omkostningseffektiv metode til styring af teknologiske behov.

Selv at have en enkelt it -professionel medarbejder kan let koste en virksomhed tæt på $ 100.000, når man overvejer løn- og fordelsforpligtelser. Ved at outsource dette behov forsvinder lønomkostninger, kontorlokaler og fordele i bytte for et gebyr for levering af tjenester. De laveste omkostninger kommer næsten altid fra outsourcing, især for små virksomheder med få ressourcer.

3. Det giver virksomheder mulighed for at blive mere fleksible.

Dagens forretningsmiljø ændrer sig næsten altid. Det betyder, at et IT -behov skal kunne reagere hurtigt på kundernes krav. Når den er lille, har en virksomhed muligvis ikke adgang til de ressourcer, der er nødvendige for at tilpasse sig disse skiftende omstændigheder. Når IT -behov er outsourcet, skal den pågældende sælger dog have mange flere ressourcer og færdigheder efter eget skøn.

4. Giver nuværende personale bedre jobsikkerhed.

Udliciterede medarbejdere har en tendens til at være en buffer mellem det skiftende forretningsmiljø og de almindelige fuldtidsansatte i en lille virksomhed. Disse kontrakter kan tilføjes og fjernes efter behov, efterhånden som tiderne ændrer sig, så almindelige medarbejdere påvirkes mindre af stigende og faldende informationsstrømme. Det giver endda den lille virksomhed mulighed for at pleje deres forhold til disse fuldtidsansatte, fordi it-outsourcing håndterer ændringerne i stedet for udøvende team.

5. Tidszoneforskelle kan hjælpe med at skabe yderligere produktivitet uden for normale lokale åbningstider.

Med det rigtige IT -outsourcing -forhold er det fuldt ud muligt at skabe en 24/7 tilstedeværelse for små virksomheder takket være tidszoneforskelle. Selvom nogen på vestkysten i USA outsourcer til en østkystleverandør, betyder tre timers forskel, at et starttidspunkt kl. 8.00 i øst er en starttid kl. 5.00 i Vesten.

6. Forskellige kulturer kan give forskellige perspektiver.

Nogle gange kan det være en stor ting at træde uden for den lokale indflydelsessfære. Folk fra forskellige kulturer kan have forskellige perspektiver på dine it -behov. Dette kan gøre det muligt for en lille virksomhed at være endnu mere konkurrencedygtig inden for sit område og potentielt hjælpe den med at konkurrere med virksomheder, der er meget større end den er.

Ulemperne ved it -outsourcing

1. Viser følsomme data.

For at it -outsourcing skal være effektiv, skal virksomheder give den eksterne entreprenør adgang til deres informationssystemer. Mange overkommelige it -outsourcing -muligheder er placeret i et andet land. Begge disse spørgsmål øger risikoen for dataeksponering. Hvis der opstår et databrud på outsourcing -stedet, er der ikke noget, den lille virksomhed kan gøre for at forhindre tab af oplysninger. Slutresultatet kan være tab af omdømme, negative økonomiske udsigter eller total ødelæggelse af virksomheden.

2. Det er almindeligt at have uventede gebyrer.

Alle it -outsourcing -kontrakter skal læses omhyggeligt, før de accepteres, for at undgå uventede gebyrer. Mange agenturer tillader et specifikt antal opkald til assistance og opgaver inden for en aftale. Hvis dette antal overskrides, kan der forekomme en pris pr. Hændelse, der faktureres månedligt. Visse opgaver og forespørgsler kan også have tilhørende gebyrer, der kan tilføre ganske hurtigt og kan være problematiske, hvis den underskrevne kontrakt måles i år frem for måneder.

3. Det er et felt, der konsoliderer.

Verden kommer måske tættere på end nogensinde takket være internettet, men for it -outsourcing er dette ikke nødvendigvis en god ting. Leverandører og opkøb konsoliderer markedet og skaber mangel på et marked, der driver priserne op. Der er færre muligheder og højere priser i 2015 end i 2010, hvilket gør det svært for en lille virksomhed at finde en løsning, der passer til deres budget.

4. Der er tab af kontrol.

Selv det hurtigste it-outsourcing-svar vil ikke være så hurtigt som et internt svar. Der er ingen kontrol over hastigheden på et svar, hvilket betyder, at der altid vil være mulighed for nedetid, selv med en udbyder, der har et solidt ry. Tilføj, at tabet af kontrolrespons på tabet af kontrollen med data og risiciene kan være for store til, at visse små virksomheder kan bære.

5. Det kan være skadeligt for medarbejdernes moral.

Der er tidspunkter, hvor it -outsourcing giver mening. Der er andre tidspunkter, hvor det kan sende medarbejdermoral til en ødelæggende nedadgående spiral. Når først en funktion er outsourcet, frygter medarbejdere ofte, at deres ansvar kan blive outsourcet, fordi en anden kan gøre det til en billigere pris. Når jobsikkerhed bliver en bekymring, begynder medarbejderne at bruge mere tid på at lede efter arbejde end at være opmærksomme på opgaver, der skal udføres, mens de er på jobbet.

6. Dit outsourcede arbejde kan outsource.

Du vil måske opleve, at din it -outsourcing netop er blevet outsourcet. Det er okay, hvis der er kvalitetskontrol, men ofte er der ikke. Det outsourcede bureau sender simpelthen værket uden at verificere det, og modtager i det væsentlige en gratis lønseddel i processen.

Med due diligence og åben kommunikation med nuværende medarbejdere giver IT -outsourcing perfekt mening. Det er en nem måde at spare penge, forbedre it -tjenester og potentielt forbedre markedsandele. Overvej omhyggeligt disse fordele og ulemper ved it -outsourcing, læs alle linjer i en kontrakt, før du underskriver den, og du kan finde den rigtige løsning, der opfylder dine behov.