12 fordele og ulemper ved Godaddy

GoDaddy ønsker at gøre Internettet tilgængeligt for alle i én omfattende løsning. Hvis du overvejer at registrere et domæne, så er dette det navn, der normalt kommer til at tænke på. GoDaddy tilbyder også hostingplaner, der kan gøre det lettere at administrere din webtilstedeværelse. Disse vigtige fordele og ulemper ved GoDaddy kan hjælpe dig med at finde ud af, om dette er one-stop-løsningen til dine specifikke behov.

Hvad er fordelene ved GoDaddy?

1. Priserne er meget overkommelige.

Der er en række rabatter, der rutinemæssigt er tilgængelige via GoDaddy, der kan gøre det utrolig overkommeligt at starte og opretholde en webtilstedeværelse. Tilbud til domæneregistrering tilbydes, så du kan registrere dig for kun $ 0,99. Hvis du vælger budgethostingsplanen, kan prisen være så lav som $ 4 pr. Måned. Der er også kuponer og andre rabatter, der tilbydes regelmæssigt.

2. Vælg en platform med et solidt ry.

GoDaddy har et solidt ry som udbyder af domæneregistrering og webhostingtjenester. Du kan hurtigt få adgang til din konto via et brugervenligt online dashboard, tale hurtigt med kundeservice, hvis der opstår noget, og have fuldstændig frihed til at oprette et websted, der matcher dit brandbesked.

3. En enkelt kliks WordPress-installation er tilgængelig.

Hvis du hurtigt vil oprette forbindelse til internettet, tilbyder GoDaddy en automatiseret løsning, som du kan installere med et enkelt klik. Det er perfekt til dem, der er nye inden for webstedsdesign eller upload af indhold, men stadig vil starte noget på egen hånd.

4. GoDaddy understøtter mange betalingsmuligheder.

De fleste af de større valutaer kan accepteres som betalinger, når du vælger GoDaddy som din hostingplatform. Dette giver dig mulighed for at bruge dine nuværende betalingsprocessorer i mange tilfælde eller bruge PayPal digitale knapper med lethed.

5. Der er mange bonusser til rådighed for tilmelding.

GoDaddy har tilbudt adskillige reklamekreditter for nye konti, der tilmelder sig webhosting. Dette inkluderer $ 100 for Google AdWords, $ 50 for Bing eller Facebook og andre kreditter, der er designet til at hjælpe dig med at øge trafikniveauet på dit websted.

6. Andre et-klik hosting muligheder er også tilgængelige.

GoDaddy har inkluderet Drupal og Joomla.

Hvad er ulemperne ved GoDaddy?

1. Hvis du har et problem, er svaret ikke altid hurtigt.

Det kan være hurtigt at oprette et GoDaddy -websted, men at løse de problemer, der opstår, kan være en anden historie. Der kan være op til 48 timers ventetid på at modtage et svar, når du sender en fejlbillet. Hvert opfølgende svar kan også tage 48 timer, så medmindre svaret kan ske med et enkelt svar, kan det tage uger at løse et problem.

2. Der er forplejningsgebyrer.

De fleste virksomheder vil gendanne et websted uden omkostninger. Hos GoDaddy kan gendannelsesgebyret nogle gange løbe så højt som $ 300. Dette lægger pres på dig for at sikre, at du ikke laver fejl og holder dit websted nøjagtigt som du vil have det.

3. Der er ingen live chat support.

Dette begrænser også din evne til at interagere med kundeservice. Du er tvunget til at kontakte repræsentanter på måder, der ikke altid er bekvemme, hvilket har tendens til at føre til frustration fra brugeren mere end noget andet.

4. GoDaddys interne hastigheder er ikke altid de bedste.

Dette skyldes simpelthen størrelsen på GoDaddy. Tænk på det som en bredbåndsforbindelse med flere abonnenter. Hvis du er den eneste person med en 50/10 forbindelse, vil din download / upload hastighed sandsynligvis overstige den citerede sats. Hvis alle, der abonnerer på netværket, bruger det, kan du være heldig at opnå 10/1 hastigheder. Desværre bliver langsommere hastigheder mere almindelige.

5. Økonomiplanen tillader ikke ubegrænsede websteder.

Selvom Windows eller Linux er tilgængelige for WordPress, selv på budgetplanen, kan du kun have et websted og 100 GB lagerplads. Du modtager ubegrænset båndbredde, men det er måske ikke altid nok.

6. Der kan være problemer med oppetiden.

GoDaddy garanterer kun 99,9% oppetid. Andre udbydere forlænger det til 2-3 ni [99,99-99,999%], hvilket betyder en garanteret længere tid, hvor dit websted er tilgængeligt.

GoDaddys fordele og ulemper viser, at der er mange muligheder, så du kan designe et websted og en hostingplan, der passer til dig. Hvis du har brug for at være vært for flere websteder, skal du overveje Deluxe -planen, da den tilbyder ubegrænsede websteder, lagerplads og båndbredde, der kan være så lav som $ 4,99 pr. Måned i det første år. Prøv det, og du kan finde løsningen på dine hosting- og registreringsproblemer i dag.