12 fordele og ulemper ved at udvide en virksomhed internationalt

Da internetmætningshastigheden stiger støt over hele verden, fristes store og små virksomheder til at ekspandere internationalt. På en eller anden måde skaber bare det at være online en global tilstedeværelse. Men hvis du vil opbygge relationer med mennesker, kan det være nødvendigt at have nogle støvler på jorden i lokalsamfund rundt om i verden. Overskud er selvfølgelig en mulighed for at øge overskuddet, men der er altid risiko for, at investeringen mislykkes.

Udvidelse kan være det rigtige at gøre. Det giver måske heller ikke meget mening at fokusere på ekspansion af visse virksomheder. Dette er de vigtigste punkter, der skal overvejes, når man ser på fordele og ulemper ved at udvide en virksomhed internationalt.

Her er fordelene ved at udvide en virksomhed internationalt

1. Det er en måde at udvide din horisont.

Når virksomheder er i forskellige lande rundt om i verden, styrkes de af de forskellige kulturer, de dagligt udsættes for. Vi har alle noget at lære hinanden, hvis vi er villige til at lytte. International forretning har en naturlig fordel, fordi forskellene i hver kultur gør det stærkere, mens dine produkter eller tjenester udsættes for flere mennesker generelt.

2. Det vil øge varemærkets synlighed.

Når en virksomheds marked kan ekspandere, udvides synligheden af ​​dets brand også. Derfor vil en voksende international tilstedeværelse også lette fremtidige ekspansionsmuligheder på grund af øget mærkegenkendelse. Dette hjælper en virksomhed med at kunne rekruttere lokalt, forhandle bedre aftaler med distributører og oprette mediekontakter, der vil hjælpe med at fortsætte marketingmomentet.

3. Salget vil normalt stige, når flere kunder udsættes for en virksomhed.

Det er ret let at ansætte en international salgsstyrke i disse dage. Fra freelancere til distributører til internettet kan marketing ske lokalt bedre end nogensinde i næsten alle hjørner af verden. Denne øgede lokalisering hjælper med at etablere lokale relationer, udvikle kundeloyalitet og i sidste ende fremme et højere salgsniveau.

4. Faktisk er der generelt mindre konkurrence.

Selvom det virker som om det modsatte ville være tilfældet, er der mindre konkurrence om en virksomhed, der kan ekspandere internationalt. Dette skyldes, at et godt produkt, der sælger godt, vil tømme konkurrencen lokalt. Der vil altid være kunder, der foretrækker lokale mor og far -butikker frem for en international forretning, selvfølgelig, men flere internationale markeder betyder mere global markedsandel, og det driver konkurrencen væk.

5. Du behøver ikke at gøre alt arbejdet selv.

I stedet for at lægge dine egne støvler på jorden, er det muligt at ekspandere internationalt ved at hente agenter og distributører, der kan gøre jobbet for dig. Nogle virksomheder etablerer partnerskaber med lokale virksomheder for at hjælpe med at afbalancere deres risici, f.eks. Et joint venture eller franchise. Det kan endda være muligt at fremstille produkter gennem et internationalt datterselskab for yderligere at begrænse risikoen.

6. Virksomheden bliver mindre sårbar over for skiftende tendenser.

Forretningstendenser ændrer sig fra tid til anden. Kunder har en tendens til at arbejde i mobs mere end individuelt, fordi alle kan lide at være populære. En international virksomhed er beskyttet mod skiftende virksomhedstendenser, fordi der er mere adgang til markeder inden for dens demografiske mål. Hvis et produkt ikke er populært på grund af skiftende tendenser på et marked, kan det være i høj efterspørgsel andre steder, så internationale virksomheder kan overføre deres lager.

Her er ulemperne ved at udvide en virksomhed internationalt

1. Opret synkroniseringsproblemer.

En virksomhed med en international tilstedeværelse skal håndtere de forskellige tidszoner, der findes på planeten. Du kender ordtaket om, at det altid er 5 -tiden et sted? Det er sandt. Det betyder også, at når klokken er 8.00 M. I Seattle, og du er lige ved at arbejde, er klokken 23. M. I Singapore, hvor din anden virksomhed kan være. Tidsplanændringer kan gøre det svært for en international virksomhed at koordinere.

2. Sprog kan blive en enorm barriere.

Hvis en virksomhed går ind på et nyt marked, især en ny virksomhed, kan det lokale sprog blive en hindring for succes. Denne barriere aftager med applikationer og software, der oversætter ord til levedygtigt sprog, men denne teknologi er stadig meget ufuldkommen. Hvad en lille virksomhedsejer kan tænke på som et kompliment, kunne faktisk være en alvorlig fornærmelse.

3. Valutasvingninger kan helt udslette overskuddet.

Amerikanske virksomheder oplevede dette i 2015. Da dollaren styrker sig mod euroen på nær historisk niveau, forsvinder den forventede indtjening pludselig på grund af udsving i værdien af ​​internationale valutaer. Der kan også være gebyrer på valutavekslinger, især gennem kreditkorttransaktioner, som synker yderligere ned i fortjenstmargener. Når den indenlandske valuta handler lavere, er det faktisk bedre for erhvervslivet, og det er ikke altid bedre for forbrugeren.

4. Der er ingen mulig måde at omgå lokalpolitik.

Det politiske miljø på internationalt plan kan se meget anderledes ud end det nationale politiske miljø. Det er ikke ualmindeligt, at internationale regeringer tager kontrol over en virksomhed, hvis de fastslår, at det er i deres bedste interesse. Hvis det skete, kunne alt driftsoverskud forsvinde, men der ville stadig være en forventning om at fungere og fungere normalt. Det er ikke alle lande, der tillader en virksomhed at fungere, som den vil, så dette bør altid tages i betragtning.

5. Internationale virksomheder får problemer med timingen.

Produktlevering er en konstant udfordring for internationale virksomheder. Det er standardprocedure for internationalt skabte nyfremstillede varer, der tager mere end 60 dage at sende til et foretrukket sted. Betalingsgarantier, gebyrhensyn og andre omkostninger er påkrævet. Produkter skal også igennem toldkontrolpunkter. Hvis der er en fejl i forsendelsesprocessen, kan det tage 6 måneder eller mere, før et produkt når markedet.

6. Du kan ikke gøre forretninger et sted, hvis du ikke kender markedet.

At gå globalt betyder ofte at besøge det udenlandske marked personligt for at forstå lokale behov. Værdiforslaget, der fungerer lokalt, virker sandsynligvis ikke internationalt. Selvom det er en forening eller en franchise, uden at se markedet personligt, kan du aldrig udvikle en autentisk præsentation.

Fordele og ulemper ved at udvide en virksomhed internationalt viser, at der er nogle højere omkostninger, men der er også en god chance for at opleve højere overskud. Hvis en virksomhed kan absorbere omkostningerne ved ekspansion og har sin internationale fremstillingsproces defineret, kan en virksomhed af næsten enhver størrelse udvikle en global tilstedeværelse. Dette giver alle mulighed for at få adgang til de mest værdifulde og overkommelige varer, der kan opfylde deres behov.