11 fordele og ulemper ved New Mexico LLC

Hvis du starter en virksomhed, kaldes en af ​​de bedste strukturer at bruge, LLC. LLC står for “selskab med begrænset ansvar.” Selvom du er den eneste person, der driver virksomheden, og du ikke har ansatte, giver strukturen i en LLC dig mulighed for at beskytte dine personlige aktiver mod forretningsforpligtelser i de fleste tilfælde.

Med enhver virksomhed vil din første og bedste mulighed for at indgive dine vedtægter være inden for din hjemstat. Du kan ikke gøre forretninger i din hjemstat, medmindre du er anerkendt som en LLC der. Når du har gjort det, kan du overveje fordele og ulemper ved at blive New Mexico LLC.

Liste over fordelene ved en New Mexico LLC

1. Du er ikke forpligtet til at afgive en årsrapport.

De fleste stater i USA kræver en årlig rapport om forretningsaktiviteter. Nogle stater kræver endda en kvartalsrapport. Derefter ville du betale et årligt gebyr, enten baseret på antallet af salg foretaget i staten eller et fast gebyr. I New Mexico er det heller ikke et krav. Der er ingen krav til indberetning i staten, og du behøver ikke betale et årligt gebyr.

2. Der er offentlige informationsrestriktioner.

New Mexico er en af ​​de få stater i landet, der ikke kræver, at navnet på en forretningsfører er inkluderet som en del af organisationens artikler, når de arkiveres. Det betyder, at dit navn og din adresse ikke bliver en del af den offentlige post, som de gør i andre stater. Hvis du vil engagere dig i en virksomhed, men ikke vil have dine personlige oplysninger fundet i en simpel søgning, så er en New Mexico LLC en god mulighed at overveje.

3. Du kan handle uden for staten.

Selvom du ikke er baseret i New Mexico, tillader statslige regler dig at gøre forretninger i din hjemland eller andre uden yderligere krav om arkivering. For nogle kan det være godt nok til at åbne en butik derhjemme. Du bør kontakte din hjemstat for at afgøre, hvad dine lokale regler for inkorporering kan være. Selvom New Mexico tillader salg uden for staten, kan din stat kræve, at et andet sæt dokumenter fremlægges.

4. Omkostningerne ved at starte en LLC er meget konkurrencedygtige.

I New Mexico er omkostningerne ved at starte en LLC kun $ 50. Det er et engangsgebyr, der holder dine omkostninger under $ 300 i alt for de fleste virksomheder. Det inkluderer også omkostningerne ved en registreret agent for det første år. Det betyder, at du får alt til en lavere pris, end nogle stater opkræver for grundlæggende LLC -papirarbejde.

5. Dine aktiver har et højt beskyttelsesniveau i staten.

New Mexico har en af ​​de strengeste regler for beskyttelse af aktiver for LLC’er i USA. Når du har en driftsaftale vedrørende medlemsansvar, håndhæves den strengt. Det betyder, at dine personlige aktiver kan beskyttes mod andre medlemmers handlinger, når de er angivet i driftsaftalen. Selvom du bør holde styr på mødeprotokoller, er der enkle måder at drive din virksomhed på, der ikke tager meget tid.

6. Du behøver ikke starte din virksomhed med det samme.

New Mexico kræver en effektiv dato for din LLC, når du arkiverer dine organisationsartikler. Det starter umiddelbart efter præsentationen. Du har mulighed for at forsinke din startdato med 90 dage, hvis det er økonomisk fordelagtigt for din nuværende situation.

Liste over ulemper ved en New Mexico LLC

1. Hvis du er ude af staten, skal du have en registreret agent.

New Mexico kræver, at du har en registreret agent i staten. Dette krav kommer med et gebyr, som er $ 125 i skrivende stund. Du kan få nogen til at gøre det for dig, eller du kan leje en organisation i staten til at udføre i denne egenskab, hvilket giver en anden omkostning. Så selvom der ikke er nogen statsgebyrer at rapportere, er der stadig gebyrer, der skal betales, og som kan være mere end hvad du ville betale i andre stater.

2. Du skal muligvis betale skat, selvom du ikke solgte noget.

New Mexico har en virksomhedsfranchiseafgift. Den mindste skat, en virksomhed skal betale, er $ 50, hvis dens LLC er sat op til at blive beskattet som et selskab. Selvom du ikke sælger noget i staten i løbet af skatteåret, skal du stadig betale denne minimumsafgift. Du bliver også bedt om at indsamle lokal moms og rapportere det med eventuelle statsbaserede salg, der forekommer. Selvom statens moms er 5,125%, er den gennemsnitlige moms, der opkræves under et salg, mere end 7% med lokale krav. Du skal sørge for at overholde dette som New Mexico LLC.

3. Du skal angive navn og adresse på din registrerede agent.

New Mexico kræver muligvis ikke din managers navn og adresse på organisationens artikler, men det kræver, at din registrerede agent er der. Enhver registreret agent, der er anført i denne dokumentation, skal være tilgængelig på den adresse, der er angivet i din LLC -dokumentation i normal åbningstid. Fordi det betyder, at din registrerede agent vises i offentlige søgninger efter oplysninger om din virksomhed, kan nogle kunder føle, at din virksomhed er upersonlig eller værre, en mulig fidus.

4. Dine aktivbeskyttelser er ikke automatiske med en New Mexico LLC.

For at dine aktiver skal beskyttes mod andre medlemmer i din LLC, skal du have en driftsaftale som en del af dine organisationsartikler. Selvom det ikke er påkrævet, skal du have en liste over dine aktiver som en del af denne aftale for at modtage de beskyttelser, der følger af statslovgivning. Du skal være meget specifik om den rolle, medlemmerne spiller for at yde det højeste beskyttelsesniveau for alle. Uden det får du det ikke.

5. Du skal have en postadresse i New Mexico til din LLC.

Du har lov til at navngive dig selv som en registreret agent i New Mexico. Hvis du er tilknyttet en bygning eller et hus, kan du bruge postadressen som en del af din præsentation. Du skal have en postadresse tilknyttet din virksomhed. Hvis du ikke har en eller ikke inkluderer en, vil staten som standard din virksomheds placering på din registrerede agentadresse.

Fordele og ulemper ved at danne et LLC i New Mexico er værd at overveje på grund af de lave omkostninger ved at drive forretning og manglen på årlige rapporteringskrav. Der er potentielle negative ting at overveje