Wave Accounting vs Quickbooks

Wave Accounting er et softwaresystem, der gør det let for SMB’er at spore udgifter, sende fakturaer og styre deres penge klogt. Det er designet til at hjælpe enhver størrelse virksomhed til at se professionel ud, indsende tilbud og levere kvitteringer til kunder på få sekunder. Brugere kan også spore deres fakturaer og betalinger, så de kan vide, hvornår penge skal være tilgængelige til brug.

QuickBooks er en af ​​pionererne inden for regnskabssoftwareindustrien. Tilgængelig via browseren eller som en download, det er en billig løsning, der gør det muligt for SMV’er at internalisere deres regnskabsbehov uden de høje omkostninger ved outsourcing. Lagersporing, oprettelse af fakturaer og andre AR / AP -behov kan hurtigt opfyldes. Freelancere kan endda spore kilometertal.

Her er de vigtigste forskelle mellem Wave Accounting og QuickBooks at overveje.

1. Omkostninger

Wave Accounting er gratis. Der er ingen installationsgebyrer eller skjulte gebyrer. Der er ingen betingelser eller overraskelser for denne plan. Yderligere tjenester ud over udgifter, skøn, fakturaer og anden dokumentation leveres via betalings-og-gå-systemet. Månedlig lønning er fastsat til en basissats på $ 15 plus $ 4 pr. Medarbejder. Rabatter er tilgængelige for virksomheder med mere end 10 ansatte.

SMV’er i Texas, Florida, Californien og New York tilføjer fuld lønsumsafgiftsservice for yderligere $ 10 pr. Måned.

Kreditkortbehandling er også tilgængelig via Wave Accounting til et transaktionsgebyr på 2,9% + $ 0,30. Alle kort behandles med denne hastighed.

QuickBooks tilbyder ikke en gratis plan, men freelanceplanen starter ved $ 5 pr. Måned. Yderligere tjenester låses op på højere niveauer, der spænder fra $ 10 til $ 35 pr. Måned. Lønning er yderligere $ 12 til $ 40 pr. Måned plus $ 5 pr. Medarbejder.

QuickBooks tilbyder også en betalings-til-din-go kreditkortfunktion, men til variable rater. Strygkort koster 2,4% + $ 0,25, mens fakturerede transaktioner er 2,9% + $ 0,25. Kreditkort med nøgle koster 3,4% + $ 0,25.

2. Værktøjer

Både Wave Accounting og QuickBooks giver forbrugerne automatisk rapportering, øjeblikkeligt samarbejde og SSL -sikkerhed. Der er smarte dashboards til nem rapportering eller skatteindsendelse. Brugere kan forbinde bankkonti, kreditkort og andre finansielle konti.

Begge platforme samler alt det nødvendige i et enkelt panel. Dette inkluderer indbyggede faktureringsværktøjer, lønningsliste, hvis det ønskes, og kvitteringsscanning. Individuelle konti kan spores, og brugerne kan se, hvor meget der skal betales, og hvor sent det kan være.

Understøttelse af flere valutaer er også tilgængelig sammen med regionale moms- eller momskrav.

3. Automatisering

Begge platforme giver brugerne mulighed for at automatisere fakturaer og regningsbetalinger. Du skal blot vælge det kreditkort og den kunde, der skal betales månedligt, og du kan endda indstille den specifikke dato, som kunden vil blive betalt. For kunder, der kræver en månedlig faktura, kan du følge den samme proces på begge platforme.

Wave Accounting har netop introduceret denne funktion til sin platform, mens QuickBooks har leveret en forfinet proces til denne service siden 2014.

Tidszonekontroller, flag for emner, der kræver opmærksomhed, og søgefiltre gør det let at organisere disse data på begge platforme.

Begge platforme giver brugerne mulighed for at se et eksempel på deres faktura eller en sidste gennemgang af deres betaling, før de godkender automatisering.

4. Ansøgninger

Wave Accounting tilbyder ikke en app -butik til brugertilpasning. Accounting software service er en one-size-fits-all løsning, der gør det muligt for alle fra en enkelt virksomhed til en stor organisation at internalisere deres regnskabsbehov.

QuickBooks giver brugerne adgang til en omfattende appbutik, der giver dig mulighed for at bruge dine data og metrics på flere måder. Mange af apps er gratis eller billige løsninger, der giver dig mulighed for automatisk at importere salgsdata, kombinere e-mails og fakturering eller hjælpe dig med at oprette en komplet salgsstedsløsning fra din regnskabsplatform. Ansøgninger fra Bill.com, American Express, Fundbox og mange andre er tilgængelige til din brug.

Wave Accounting vs QuickBooks: Hvad er bedre?

Wave Accounting er en glimrende mulighed for opstart, freelancere og enkeltmænd, der har brug for en billig, formaliseret regnskabsløsning. Medmindre der kræves en lønningsliste, kan denne service være helt gratis og give dataadgang svarende til hvad QuickBooks kan levere.

QuickBooks er en løsning, der hjælper virksomheder med at få et komplet regnskabsmæssigt billede til en reduceret pris. Selvom planerne ikke er gratis, er der yderligere fordele, f.eks. Muligheden for en freelancer til nemt at spore din kilometertal.

Wave Accounting er altid gratis bortset fra behandling af kreditkort og lønninger, mens QuickBooks tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode og en 60-dages pengene-tilbage-garanti. Begge er værdifulde løsninger til at hjælpe SMV’er med at finde deres bundlinje og bedste overskud. Match den pakke, der passer bedst til dine behov.