11 Fordele og ulemper ved indskudsbeviset

Investorer har adgang til forskellige muligheder for at udvide deres portefølje. En af de mest almindelige muligheder er indskudsbeviset, ofte omtalt som en cd. Det betragtes ofte som en opsparingsmulighed frem for en investeringsmulighed, og de fleste finansielle institutioner tilbyder dem i en eller anden form. Online finansielle institutioner tilbyder ofte bedre renter og yderligere muligheder, der kan begrænse potentielle sanktioner i tilfælde af det uventede.

Er cd’er det rigtige besparelsesværktøj at bruge? Her er fordele og ulemper ved indskudsbeviset, som du bør overveje, før du blokerer dine kontanter.

Fordelene ved indskudsbeviset

1. De er en meget sikker investeringsmulighed.

I USA er cd’er faktisk forsikret af FDIC eller credit union -alternativet. De er forsikret op til det maksimalt tilladte beløb ved lov, så selvom finansinstituttet går konkurs, kan pengene inddrives. Da de fleste finansielle institutioner forventes at være der i de næste 5 år, er der praktisk talt ingen risiko for tab, når det kommer til et investeringsbevis. Forsikringsbeløb er i øjeblikket op til $ 100.000.

2. Forbrugerne har rentemuligheder.

Cd’er kan tilbydes som et produkt med variabel rente eller som et produkt med fast rente. Det betyder, at forbrugerne har et par muligheder, når de skal beslutte, hvilket indskudsbevis, der passer bedst til dem. En fast rente over en 3-årig periode betyder, at hvis renten falder, vil den samme rente blive betalt indtil cd’ens løbetid. På den anden side, hvis renten stiger, låses cd’en fast i den lavere rente.

3. Giver et konstant beløb af renteindtægter.

Selvom renterne er baseret på prime -renter og har været ret lave for forbrugerne, er indkomsten, de tjener, konstant og ofte mere end en almindelig opsparingskonto ville generere. Der er heller ikke den samme risiko, som aktier, obligationer eller investeringsforeninger tilbyder, så der vil altid være kontanter til rådighed, hvis det er nødvendigt. Derfor er de et godt sparealternativ for mange mennesker.

4. CD -stiger giver adgang til kontanter, når det er nødvendigt.

Fordi kontanterne skal opbevares i et indskudsbevis, vil mange investorer oprette det, der kaldes en CD -stige. Dette skaber en måde at få adgang til masser af likvide kontanter på forskellige tidspunkter i løbet af året uden straf, hvis det er nødvendigt. Hvis en investor har en cd, der udløber hver måned, vil der være penge til rådighed til nødudgifter uden at blive straffet.

5. Indkomst er forudsigelig.

Det afkast, som en cd kan give, er kendt, før investeringen foretages i den. Det betyder, at investorer ved præcis, hvad deres resultat bliver, når de foretager deres investering. Det er noget, mange andre produkter ikke kan. Hvis indskudsbeviset administreres via en online -konto, er adgang til disse kontanter mulig, uanset hvor nogen bor, hvilket yderligere øger forudsigeligheden af ​​denne investeringsmulighed.

6. CD’en kan bruges som sikkerhed for ny gæld.

For forbrugere, der muligvis skal købe en vare af høj værdi, f.eks. Et køretøj, kan indskudsbeviset bruges som en form for sikkerhed for at få det nye lån. Dette kan især være fordelagtigt, hvis lånet stammer fra den samme bank, der har cd’en. Nogle forbrugere kan endda modtage en lavere rente på deres langfristede lån, fordi garantien dækker en del af det i tilfælde af misligholdelse.

Ulemperne ved indskudsbeviset

1. Pengene opbevares i en bestemt periode.

Standardindskudsbeviset kræver, at kontanterne holdes på depositum i et bestemt tidsrum. Afhængigt af det valgte produkt kan dette være 6 måneder eller 5 år. Der er nogle straffrie cd’er, der tilbydes af nogle finansielle institutioner, hvis der kræves tidlig adgang til kontanter, men disse har ofte lavere renter, der optjenes over tid.

2. Der er stor risiko for inflation.

Indskudsbeviser har en tendens til at halte bagefter renteinflationen, men vil falde hurtigt, når renten falder. Det betyder, at købekraften på kontanterne på cd’en med tiden kan miste sin fulde værdi. Hvis udbyttet på din 5-årige CD er 1,2% om året, og inflationen vokser med 1,4% om året, reduceres din købekraft med 0,2% om året, og der er ikke meget du kan gøre ved det..

3. De nuværende satser giver et ret latterligt afkast.

Indskudsbeviser er generelt attraktive, når renten er høj. I fjerde kvartal 2014 var den gennemsnitlige rente på en 3-årig CD 1%. En investor, der lægger $ 2.000 i denne cd, mister ikke kun adgangen til disse kontanter i 36 måneder, men ved udløb vil det samlede afkast kun være omkring $ 60. Det er et bedre afkast end den gennemsnitlige opsparingskonto, men endda mange Novice investorer kan opnå bedre afkast ved hjælp af andre værktøjer.

4. Højere renter ledsages generelt af mangel på forsikring.

Der er nogle finansielle institutioner, der tilbyder 3 gange den gældende rente på cd’er, men denne fordel har en ulempe: der er ingen FDIC -forsikring til rådighed. Det betyder, at hvis finansinstituttet går under og lukker sine døre, bliver denne cd et tab. Hvis målet er at låse pengene ind, så du er i sikkerhed, er dette ikke en særlig god mulighed, fordi risikofaktorerne forstærkes af, hvad der svarer til en relativt lille samlet fortjeneste.

5. Overfør ikke, hvis du skal flytte.

Hvis du starter en cd i en lokal bank i New York, der har en 2-årig udløbsdato, og du skal flytte til San Francisco, så vil du ikke kunne overføre den cd med dig. Den skal forblive i banken, hvor den blev åbnet, eller cd -indehaveren skal trække den tilbage og blive pålagt en økonomisk sanktion for at gøre det. Hvis denne proces gentages 3 til 4 gange i løbet af et årti, ville det være muligt at have flere cd’er flere forskellige steder, der skulle administreres.

Cd’er er gode, når du skal undgå op- og nedture på det generelle aktiemarked

Det afkast, der kommer fra dette investeringsprodukt, er normalt lavt, men afkastet er garanteret, hvis det købes gennem et forsikret institut. Ved at undersøge alle fordele og ulemper ved indskudsbeviset kan hver husstand beslutte, om dette er den bedste måde at beskytte deres kontanter, mens den stadig modtager refusion.