105 bedste partnerprogrammer i 2022 (høj betaling for begyndere)

Hvis du er som mig, når du tilmelder dig affiliate -programmer, er dit hovedmål at tjene provisioner ved at anbefale produkter, så du vågner om morgenen med noget som dette:

Tænksomt affilieret salg

Stå ud af sengen, og kontroller, at du har $ 957,60 på din bankkonto fra et enkelt tilknyttet salg.

Hvis du vil lære at starte en blog og deltage i dette marked, der forventes at nå 6,8 milliarder dollars i 2022, læs videre.

Denne liste indeholder tilknyttede programmer til at deltage i standardkategorier som webhosting, webstedsbyggere, VPN, rejse, økonomi, mode, skønhed og fitness.

Derudover inkluderer det nye vertikaler som sport, musik, videospil, kryptokurver og marihuana / CBD -olie.

Hvis du endnu ikke har et websted til at tjene penge på affiliate marketing, anbefaler jeg stærkt at lancere et med WordPress.

Du kan læse min guide til, hvordan du starter en blog eller mine webhostinganmeldelser for at komme i gang med dit affiliate -websted.

I sidste ende kan du oprette et websted med Bluehost for kun $ 2,95 / måned.

Så hvorfor skulle jeg stole på mine anmeldelser af partnerprogrammer?

Jeg er en affiliate manager, der blev affiliate marketing, så jeg har set begge sider.

Administrerede partnerprogrammer til store e -handels- og SaaS -mærker i de sidste par år. Efter at have set affiliates tjene penge, lancerede jeg dette websted i januar 2019.

Og hvis du tjekker mine bloggingindkomstrapporter, tjener jeg nu over $ 80.000 / måned fra denne blog.

Mere end 80% af denne indkomst kommer fra affiliate marketing, der kommer fra mere end 100 forskellige affiliate programmer.

Hvis du vil tjene penge hurtigere og deltage i de bedste partnerprogrammer i enhver niche, er denne artikel noget for dig. ?

Først vil jeg dække mit første valg: Fiverr.

# 1 Bedste partnerprogram generelt: Fiverr.

Selvom jeg dækker mange forskellige affiliate nicher i denne artikel, er der et affiliate program, der dækker alle baser og er det letteste at promovere.

Det tilknyttede program er Fiverr. 

Fiverr -affilieret programbanner

Fiverr er ligesom Amazonas for digitale tjenester.

Ved at tilmelde dig Fiverr -partnerprogrammet kan du promovere verdens største onlinetjenestemarked. Fra logo design og skrivning til programmering, WordPress præsentationer og forretningstjenester er mulighederne uendelige.

Og efter at have reklameret for disse tjenester, tjener associerede virksomheder op til $ 150 CPA for hver første køber eller op til $ 1.000 pr. Salg med deres $ 10 CPA / 10% omsætningsdeling hybridmodel (servicepriser går op til $ 10.000).

Samlet set med over 250 kategorier og over 3 millioner digitale tjenester, som du kan promovere, er Fiverr mit nummer et valg som det bedste partnerprogram.

Kom i gang som en Fiverr -affiliate.

Okay, lad os gå videre til den fulde liste.

Ansvarsfraskrivelse: Nogle af linkene i denne artikel er affiliate links, der kan give mig en lille provision uden omkostninger for dig Jeg har dog kigget på alle programmerne i denne vejledning og mener, at de er de bedste til at generere affiliate -indkomst. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er de bedste partnerprogrammer?

Først på listen er webhosting en af ​​de mest populære affiliate marketing kategorier i verden.

Hvert nyt websted kræver en vært.

Derfor ender de fleste associerede virksomheder, der skriver om marketing, starter en online forretning eller blogger med først at deltage i et webhosting -tilknyttet program.

I sidste ende tilbyder webhostingvirksomheder nogle af de bedste partnerprogrammer og provisioner, og derfor er de øverst på min liste.

Her er mine valg til de bedst betalte affiliate -programmer.

1. Bluehost

Billige webhostingtjenester fra Bluehost

Bluehost -partnerprogrammet er meget populært i webhostingrummet. Da deres planer starter ved $ 2,95 / måned og engangsbetalinger fra $ 65 +, er omkostningsbarrieren lav og provisionen høj.

På grund af dette er de en af ​​de praktiske måder for affiliate bloggere, der ønsker at tjene penge online.

Efter tilmelding til deres program får du henvisningskredit op til 45 dage efter det første klik. Betalinger foretages mellem den 16. og slutningen af ​​hver måned, og du skal bruge mindst $ 100 for at frigive din betaling.

Ved at promovere Bluehost vil du nyde høje konverteringsfrekvenser og have adgang til tekstlink og bannere for hurtigt at hjælpe dem. Deres tilknyttede ledere leverer fremragende kundeservice, og de er mit # 1 samlede valg og kommer med min højeste anbefaling.

Du kan læse min fulde anmeldelse af Bluehost Affiliate -programmet for at få flere oplysninger.

Og hvis du stadig skal starte dit affiliate -websted, skal du klikke på mit link herunder for at få 63% rabat på din Bluehost -plan. 

Kom i gang med Bluehost

2. Hostinger.

Hostinger: den billigste webhostingplatform

Hostinger er en anden populær webhostingsplatform, der kan tilbyde datterselskaber op til $ 150 pr. Salg i en opdelt prisstruktur.

Deres affiliate partner program tilbyder en grundløn på omkring $ 60, med en chance for at vinde op til $ 150.

Og da deres WordPress- og små forretningsplaner altid har en 90% rabat, har de stærke konverteringsfrekvenser.

Ligesom mange andre webservere tilbyder de bannere og salgsfremmende værktøjer til at hjælpe nye partnere med at komme i gang.

Hvis du stadig har brug for at starte dit affiliate -websted, skal du klikke på mit link herunder for at få 90% rabat på din Hostinger -plan. 

Hostinger test

3. Elementor.

Elementor -startside

Elementor er en dynamisk træk og slip -webstedsbyggerplatform. Elementor hjælper webbyggere med at skabe imponerende og omfattende WordPress -websteder – ingen kode påkrævet.

Succes kommer fra at arbejde sammen: Elementor har 100.000 medlemmer i sit onlinefællesskab. Der deler webbyggere tips, forslag, kommentarer, organiserer møder og skubber hinanden mod faglig vækst.

Generelt tilbyder Elementor -tilknyttede program 50% pr. Salg og fem prispakker, der spænder fra $ 49 til $ 999 om året. Denne brede vifte af prisniveauer gør det let for datterselskaber strategisk at markedsføre forskellige planer for bestemte målgrupper.

Med nogle datterselskaber, der tjener mere end $ 10.000 med Elementor, er det en af ​​de bedste muligheder for webhosting og WordPress -bloggere. 

Test Elementor

4. Cloudways.

Cloudways webhosting -tilknyttet program tilbyder høje udbetalinger, lange tilbagevendende provisioner og tre fleksible betalingsmodeller for sine partnere.

Ved engangsbetalinger kan du tjene op til $ 125 pr. Salg baseret på dit præstationsniveau. Plus, du kan bruge deres hybridmodel og få $ 30 pr. Salg plus en månedlig provision på 7% for hele kundens levetid.

Cloudways giver sin egen sporing i realtid for sine partnere med et præstationsdashboard, der viser klik, konverteringer og andre detaljerede oplysninger.

De har også gode kontoadministratorer (som jeg kender personligt) og nyttige ressourcer, herunder onboarding -e -mails, guider, månedlige nyhedsbreve, referenceartikler og blogindlæg.

Du kan komme i gang med Cloudways affiliate -programmet med nedenstående link. 

Prøv Cloudways

5. HostGator.

Ved at promovere HostGator kan du tjene op til $ 100 pr. Tilmelding og få fleksible kommissionsstrukturer og deres landingssider og co-brandede tilbud.

For eksempel har jeg min HostGator -hjemmeside, hvor læsere kan få 60% rabat på HostGator -planer.

Plus, de har opdelt kommissionsstrukturer – jo flere datterselskaber du henviser til, jo flere provisioner tjener du. Du kan vælge en præstationsbaseret eller hybrid kommissionsmodel, der også tilbyder tilbagevendende betalinger.

Ved at deltage i deres program får du en dedikeret affiliate -kontoadministrator og adgang til marketingværktøjer som bannere, tekstlink, fantastisk artikelindhold og e -mail -skabeloner. De er også en fremragende webhost, når de starter et affiliate -websted.

Klik på mit link herunder for at få 60% rabat på HostGator webhosting.

Kom godt i gang med HostGator

6. GreenGeeks.

Hvis dine brugere leder efter en webserver, der er let at bruge (og miljøvenlig), bør de tjekke GreenGeeks.

Vidste du, at dit websted har et kulstofaftryk?

GreenGeeks forsøger at ændre det ved at erstatte 3 gange mængden af ​​energi, der forbruges fra nettet i form af kreditter til vedvarende energi.

Ved at deltage i deres partnerprogram kan du tjene op til $ 125 pr. Salg baseret på ydeevne og trafikniveauer. GreenGeeks har betalt sine datterselskaber over 3,5 millioner dollars over tid og tilbyder dedikerede kontoadministratorer og nyttige rapporteringsværktøjer til at få dig til at lykkes.

Deltag i GreenGeeks

7. WP Engine.

WP Engine har en af ​​de højeste tilknyttede udbetalinger, der starter ved $ 200. De er en kraftfuld webhostingplatform og en af ​​de førende webservere til bloggere, der skriver om WordPress -plugins og temaer.

Deres program indeholder incitamenter og prisniveauer. Hvis du foretager fem salg, modtager du yderligere $ 100. For ti køb får du $ 250. De tilbyder også et to-lags program-du kan tjene $ 50 for enhver sub-affiliate, du henviser til deres platform.

WP Engine har en brancheførende 180-dages cookie-levetid, som giver kredit for salg op til 6 måneder efter, at besøgende har klikket på dit affiliate-link.

Den eneste ulempe er dog, at deres produkt er dyrere end andre webservere, så konverteringsfrekvenserne er ikke så høje.

Jeg kender mange mennesker, der har administreret WP Engine -programmet, og jeg sørger for, at de er engagerede i succesen for deres datterselskaber.

Kom godt i gang med WP Engine

8. Flydende web.

Liquid Web driver sit eget partnerprogram og betaler sine partnere 150% af salget, som kan variere fra $ 150 til $ 7.000 pr. Salg.

De har fremragende kontoadministratorer og tilbyder en to-lags opsætning. Dette giver dig mulighed for at få en lille kredit for det salg, der genereres af andre datterselskaber via dit to-niveau link (som mit i denne artikel).

Hvis du leder efter et fantastisk højt betalt affiliate marketing -program, så tjek Liquid Web.

Affiliate program for flydende web

9. Sendinblue.

Sendinblue er en platform til at vokse din marketing og salg med en dedikeret CRM, e -mailmarkedsføringssoftware, landingsside -builder og mere.

Dit partnerprogram betaler associerede virksomheder for både kundeemner og salg. Hvis du f.eks. Henviser en gratis bruger til Sendinblue, modtager du € 5, og for hver betalende kunde modtager du yderligere € 100. Efter min erfaring med dem foretages betalinger hurtigt og pålideligt via PayPal eller bankoverførsel.

De har en cookie -varighed på 90 dage og spores i realtid via Tapfiliate. Da de er en førende og velkendt marketingplatform, er konverteringsraterne høje fra klik-til-bly og kundeemner til salg.

Generelt, hvis du skriver til et publikum, der har brug for et komplet sæt marketingværktøjer, er promovering af Sendinblue via dit partnerprogram den bedste løsning.

Sendinblue partnerprogram

VPN -tilknyttede programmer

Surfshark VPN -tilknyttet program

Dernæst går vi videre til VPN’er.

Siden 2013 har næsten 25% af internetbrugere verden over brugt en VPN hver måned, og markedet vokser år efter år.

På grund af den stigende popularitet af denne teknologi kan alle forskellige typer af affiliate -sites anbefale at oprette en privat internetforbindelse til deres læsere.

Faktisk sprang jeg også på vognen med mit Top 19 VPN Service -indlæg.

Jeg bruger også en VPN til at sikre mit internet på offentlig WiFi, streame Netflix, når jeg rejser i udlandet, og endda lave søgeordsundersøgelser ved at foregive, at jeg er et andet sted.

Da disse virksomheder opkræver et tilbagevendende gebyr for at bruge deres onlinetjenester, modtager datterselskaber generelt en tilbagevendende betaling eller en stor engangsbetaling for brugere efter tilmelding.

Det er en af ​​de mest populære affiliate kategorier, og der er mange gode programmer at deltage i.

Disse er de bedste VPN -tilknyttede programmer:

1. Surfshark VPN.

Surfshark VPN er en af ​​de førende VPN -udbydere og har til formål at gøre online privatliv let for alle. Derudover giver det dig adgang til blokeret og utilgængeligt indhold rundt om i verden, herunder blokerede streamingtjenester.

Ved at promovere Surfshark kan datterselskaber optjene en andel på 40% for hvert solgte abonnement. Da dette produkt tilbyder super konkurrencedygtige priser og en lang række funktioner, konverterer det godt på mange markeder.

2. IPVanish.

IPVanish er en af ​​de bedste VPN -tjenester på markedet og kan prale af nogle af de bedste udbetalinger i VPN -branchen.

1 måneds pakke: 100%, derefter 35% tilbagevendende. 3-måneders pakke: 40%, derefter 35% tilbagevendende. 1 og 2 års pakke: 40%, derefter 30% tilbagevendende.

3. ExpressVPN.

ExpressVPN blev grundlagt i 2009 og er en af ​​de mest populære muligheder for brugere, der ønsker at beskytte deres privatliv online. De tilbyder høje engangsbetalinger baseret på den plan, brugeren abonnerer på: 1 måned er $ 13, 6 måneder er $ 22 og 12 måneder er $ 36.

4. NordVPN.

NordVPN-provisioner er baseret på den abonnementsplan, kunden anmoder om, herunder 100% efter 1 måned og 40% for 6-måneders, 1-års og 2-års planer. De har også høje konverteringsfrekvenser og dedikerede kontoadministratorer, der hjælper dig med at drive salget.

5. StrongVPN.

StrongVPN har eksisteret siden 2006 og har et populært partnerprogram. De betaler hver måned og tilbyder op til 200% betaling for genereret salg.

6. PureVPN.

PureVPN har et af de mest sjove programmer med konkurrencer, et belønningssystem og personlige notifikationer, der giver dig besked, når du har foretaget et salg. Ligesom andre på denne liste tilbyder de 100% for den første måned og 40% for længere planer.

Websiteprogrammer

BigCommerce -startside

Efter webhosting og VPN’er som to af de mest populære tilknyttede kategorier kommer webstedsbyggere som Wix og Squarespace på andenpladsen.

Det første skridt, bloggere tager for at oprette et websted, er at vælge en webhost; Det samme gælder for virksomhedsejere, der ønsker at oprette et websted.

Fordi betalende kunder kan blive mellem 24 og 36 måneder og have en høj levetid (LTV), har SaaS -virksomheder også råd til at betale mere end 100% af den månedlige salgspris.

Her er mine valg til de bedste websted og e -handelsprogrammer:

MærkeKommissionens procentsatsCookie varighed
1. Wix$ 100 pr. Salg +90 dage
2. BigCommerce200% +30 dage
3. Shopify200%90 dage
4. Klik på Meter90%90 dage
5. Fremragende temaerOp til 60%30 dage
6. AliDropshiphalvtreds%30 dage
7. Weebly30% tilbagevendende120 dage
8. HenvisningCandy$ 20 kontant30 dage
9. Sellfy25% tilbagevendende90 dage
10. 3dvogn300%45 dage
11. Websted123$ 100- $ 18230 dage

1. Wix.

Wix er en webstedsbygger i høj kvalitet med vanvittige 100 millioner brugere. De giver deres datterselskaber $ 100 pr. Salg for at komme i gang og har mange gode destinationssider at bruge på flere sprog.

Derudover er brug af Wix en af ​​de enkleste (og billigste) måder at oprette et enkelt websted til at tilføje og tjene penge på tilknyttede links.

Prøv Wix

2. BigCommerce.

BigCommerce er en SaaS e -handelsplatform med over 60.000 forhandlere. De er kendt som e-handelsplatformen til valg for voksende mærker på grund af deres indbyggede funktioner og avancerede funktionalitet.

Deres e -handelspartnerprogram tilbyder en generøs 200% belønningsbetaling på planprisen, hvilket betyder, at du kan tjene $ 60, $ 160, $ 250 eller $ 1.500 pr. Betalende kunde. De har en 90 -dages cookie og giver bannere, tekstlinks og et ugentligt tilknyttet nyhedsbrev med indholdsskabeloner og SEO -tip.

Jeg er også forudindtaget, da jeg plejede at være deres Affiliate Manager i 2018, og jeg ved, hvor godt programmet er.

3. Shopify.

Shopify er verdens mest populære e -handelswebstedbygger med 400.000 forhandlere og en betydelig 200% provision på betalte butikker. Med din navnegenkendelse får du stabile konverteringsrater. Derudover indeholder deres websted nyttige affiliate ofte stillede spørgsmål og salgsfremmende ideer.

4. Klik på Meter.

ClickMeter er en sporingstjeneste til webstedslink, der betaler op til 90% provision pr. Salg, når du promoverer dit værktøj. Deres program er på Shareasale, de har et dedikeret affiliate -team, og du kan tjene op til $ 891 pr. Salg. Jeg tilføjede dem til toppen af ​​denne liste på grund af deres høje provisionsprocent og hjælpsomme tilknyttede team.

5. Store temaer.

Superb Themes er en virksomhed, der tilbyder veldesignede WordPress-temaer og skriver meget godt indhold om WordPress. Hvis du vil promovere WordPress -temaer for dit publikum, kan du tjene op til 60% provision for hvert salg og endda tjene tilbagevendende provisioner årligt. De har også en dedikeret affiliate manager og en cookielevetid på 30 dage.

6. AliDropship.

AliDropship er en e-handelsplatform til dropshipping, og den har to separate løsninger: en fuld online butiksmulighed og dens plugins, plugins og temaer. Deres partnerprogram giver partnere prøveversion af plugins, et 30-dages cookievindue, bannere, indholdsskabeloner og op til 50% provision, hvilket betyder, at du kan få op til $ 869 fra et enkelt salg. De foretager punktlige betalinger via PayPal.

7. Weebly.

Weebly er en simpel webstedsbygger med over 40 millioner brugere. Det er ikke den mest avancerede webstedsbygger, men dens træk og slip -grænseflade gør det meget let at oprette et hurtigt websted. De tilbyder en 30% tilbagevendende provision, mens kunden er aktiv og har et generøst 120-dages cookievindue.

8. HenvisningCandy.

ReferralCandy er den bedste software til henvisningsprogrammer til onlinebutikker. For eksempel tillader deres platform e-handelshandlere at oprette tilbud til deres kunder, f.eks. “10% rabat til dine venner, 6% rabat til dig.” Når du henviser e -handelsbutikker til ReferralCandy, får du $ 20 i kontanter hver gang.

9. Sellfy.

Sellfy er et fuldt udstyret e-handelsværktøj udviklet til bloggere og skabere, der ønsker at sælge niche-produkter online, herunder digitale produkter, abonnementer og fysiske varer. Deres tilknyttede program giver en tilbagevendende provision på 25% i et år. De har en stærk affiliate manager, som jeg kender til, som kan hjælpe associerede virksomheder med indhold og andre samarbejder.

10. 3dvogn.

3dcart er en hurtigt voksende e -handelsplatform, der er vært for sit eget program og tilbyder en kommission på 300% for betalte konverteringer. De praler med pålidelige konverteringsrater og har imødekommende affiliate -ledere, der hjælper en hånd.

11. Websted123.

Site123 er en anden berømt webstedsbygger, der giver dig mulighed for at oprette mobiloptimerede websteder med mange skabeloner at vælge imellem og en enkel brugergrænseflade. Deres partnerprogram giver udbetalinger på op til $ 182, og du kan kun hæve dine midler efter at have modtaget $ 300 i provision.

Tilknyttede netværk.

Lad os derefter holde pause og gå videre til tilknyttede netværk.

Når du finder tilknyttede programmer til at deltage i, kan du gå til en søgemaskine som Google og søge efter individuelle programmer, søge på internettet i timevis og endelig opdage dem, der matcher dine interesser.

Det er dog meget hurtigere at deltage i et tilknyttet netværk, hvor du kan se tusindvis af programmer ét sted.

Ved at søge på dit marked kan du nemt se programgebyrer, cookie -varighed, gennemsnitlige EPC’er og mere.

Hvad er affiliate netværk?

Tilknyttede netværk er mellemmænd mellem de handlende, der sælger produkter, og de associerede virksomheder, der promoverer dem.

Tilknyttede netværk giver udgivere (søsterselskaber) mulighed for at søge efter mærker (annoncører) og deltage i deres programmer ét sted.

På den anden side giver de mærker mulighed for at nå et bredere publikum ved at bruge netværket til at rekruttere datterselskaber.

Der er også andre fordele. Du kan sammenligne provisioner på forskellige programmer, få hurtigt betalt og spore alle affiliate links på dine affiliate platforme.

Hvordan vælger jeg det bedste affiliate netværk?

De netværk, du vælger at deltage i, afhænger i sidste ende af din overordnede strategi og de typer produkter, du vil promovere.

Dette er de vigtigste aspekter, der skal overvejes, når de skal vælge blandt de bedste.

1. Mange marketingfolk i din niche.

Nogle netværk specialiserer sig i specifikke vertikaler som mode, skønhedsprodukter og hjemmeartikler, mens andre kan have flere B2B -mærker og kommercielle købmænd. Hvis du er en blogger, skal du sørge for, at netværket har et stort antal forhandlere, der matcher din niche.

2. Sørg for, at de er 100% gratis.

Du skal ALDRIG betale for at deltage. Netværk tjener ved at opkræve deres købmænd: installationsgebyrer, månedlige gebyrer og nogle gange en procentdel af affiliate -indtægter. Hvis du finder en, der forsøger at opkræve dig for at deltage, skal du hurtigt gå væk.

3. Høje niveauer af kundeservice.

Alle netværk giver et vist niveau af support, men de er bedre end andre. Hvis du vil have 24/7 support via telefon, e -mail og live chat -software, skal du tjekke netværksfunktioner og dykke ned i platformanmeldelser for at træffe den bedste beslutning.

4. Købmænd, der betaler meget.

Efter at have fundet et tilknyttet netværk med handlende, der matcher din niche, er det næste trin at sikre, at du kan tjene høje provisioner på dit salg.

Husk, at de gennemsnitlige tilknyttede provisioner (baseret på lodret) varierer fra 5-30%. Når du scanner sælgerlisten, skal du foretage nogle beregninger af potentiel indtjening og produktpriser for at maksimere din indkomst.

Hvad er de bedste affiliate netværk?

Nu hvor du ved, hvad du skal kigge efter, når du vælger et netværk, her er mine valg til de bedste affiliate netværk.

1. Virkning.

Impact er omfattende software til partnerskabsrelationsstyring (PRM), der forbinder førende mærker med udgivere.

Tilknyttede virksomheder kan deltage i netværket og ansøge om at deltage i programmer fra tusinder af førende mærker som Uber, Airbnb, Adidas, Allstate og mere.

Mærker, der ønsker at oprette deres eget partnerprogram, kan bruge Impact og få adgang til de bedste partnerskabsværktøjer.

Impact hjælper mærker og annoncører med at administrere:

 • Tilknyttede foreninger
 • Influencer Marketing Associations
 • Forretningsudvikling handler
 • Analytics og tilskrivning
 • Tilpassede kontrakter

Optimering af kanalpartnerskaber kan være udfordrende, og Impacts teknologi strømline partnerprogrammer, alt sammen under ét tag.

Hvis du er et brand, der ønsker at oprette et partnerskabsprogram, er Impact den bedste platform at bruge.

Kom godt i gang med Impact

2. Delesalg

Shareasale -tilknyttet netværk

Shareasale er et massivt tilknyttet netværk med over 3.900 forhandlere og over 1 million datterselskaber. De har været i branchen i 19 år og er førende i branchen. Nogle af dine bedste lodrette reklamer omfatter mode, hjem og have, mad og drikke og B2B. Men der er mange flere.

Plus, de giver fantastiske funktioner, herunder affiliate marketing klasser, uddannelse webinarer, købmandsanbefalinger og marketingværktøjer til at hjælpe dig med at øge din indkomst.

Deres platform er også pålidelig på den teknologiske front. Konkret giver Shareasale -platformen let adgang til tilknyttede links, rapporteringsværktøjer, og de er stolte over deres gennemsigtighed, hastighed, effektivitet og nøjagtighed.

Hvis du lige er begyndt og gerne vil gøre dine fødder våde i affiliate marketing, anbefaler jeg stærkt, at du først slutter dig til Shareasale som affiliate.

Og hvis du er en købmand, der leder efter partnere til at promovere dine produkter, kan du registrere dig som en købmand.

3. CJ fra Conversant

CJ af Conversant Affiliate Network

CJ by Conversant (tidligere Commission Junction) er et tilknyttet netværk, der har været i branchen i 20 år. De behandler utrolige $ 15 milliarder i årligt salg via deres platform, hvor $ 1,8 milliarder betales årligt til deres datterselskaber.

Hvis du ønsker at samarbejde med nogle af de største mærker i verden, er det en god mulighed at blive CJ -tilknyttet. Mærker som Overstock, Priceline, GoPro, Lowes og Office Depot er blot nogle få af de handlende, du kan samarbejde med på CJ.

På forlagssiden samarbejder de med store mærker som CNN, Time, Digg og Buzzfeed. Med denne hårde konkurrence er en ulempe, at det kan være svært for nye datterselskaber at blive godkendt til at arbejde med større købmænd. Du bliver nødt til at blive kreativ med din e -mail -opsendelse for at arbejde med dem.

Men med sin gratis og nemme opsætning, gode realtidsrapporter og pålidelige månedlige betalinger er CJ en fantastisk platform at deltage i.

Hvis du er en erfaren samarbejdspartner og vil arbejde med nogle af de største mærker i verden, skal du tilmelde dig CJ by Conversant (tidligere Commission Junction).

4. Rakuten LinkShare

Rakuten affiliate netværk

Rakuten, tidligere LinkShare, er et tilknyttet netværk, der har været i drift siden 1996. Selvom de har været i forretning længere end de fleste, er de ikke så store som CJ af Conversant.

De har dog omkring 1.000 forhandlere at vælge imellem, herunder mange kendte mærker som New Balance, Pac Sun, Ray-Ban og Sephora.

Hvad gør dem unikke? For det første har Rakuten en meget intuitiv brugergrænseflade, avancerede deep linking -værktøjer og muligheden for at oprette roterende bannere, når du promoverer dine handlende. Konfigurationen er meget enkel. Desuden har de gode transaktionsrapporter og video -tutorials, der hjælper dig med at komme i gang og maksimere omsætningen.

Der er dog nogle ulemper. Til at begynde med har de ikke så mange købmænd.

Denne ulempe kan begrænse din evne til at sælge fra en lang række forskellige mærker, og du skal muligvis supplere din indkomst ved at slutte dig til et andet netværk. For det andet har de uregelmæssige betalingstimer, så du kan ikke optjene provisioner på samme tid hver måned. Disse er ikke afgørende faktorer, men de er værd at bemærke.

I sidste ende, hvis du er en tilknyttet virksomhed, der allerede har tilsluttet sig større platforme og ønsker at udvide din rækkevidde, kan du overveje at tilmelde dig Rakuten -netværket.

5. Lemonader

Lemonads er et performance marketing netværk med over 10.000 virksomheder, som associerede selskaber kan promovere.

Når tilknyttede virksomheder tilmelder sig og slutter sig til din platform, får de adgang til mange værktøjer:

 • Eksklusive CPA -tilbud fra pålidelige mærker.
 • Smarte affiliate link -værktøjer med rapportering, så du kan optimere dine kampagner i realtid.
 • Hurtige betalinger foretaget via bankoverførsel, PayPal, Paxum og ePayments.
 • Kundeservice via forskellige kanaler.

85% af forlagene øger deres indkomst i løbet af de første 3 måneder med at bruge Lemonads.

Hvis du er en annoncør, der ønsker at deltage i deres platform, får du også nogle gode værktøjer:

 • Pay-for-performance-modeller, du kan vælge imellem: CPA, CPS, CPL, CPI.
 • Overvåget trafik fra verificerede kilder.
 • Svindelopdagelse ved AI.
 • Overvågning af resultater i realtid.

Nogle andre bemærkelsesværdige omtaler er Awin, avangate, VigLink, Pepperjam og Clickbank. Hvis du er i B2C -forbrugerprodukternischen, tilbyder Clickbank en markedsplads til at promovere produkter fra en bred vifte af industrier som mad, sundhed, fitness, ernæring, hjem og have og mere.

De bedste tilbagevendende affiliate programmer

Mens mange af de bedste tilknyttede programmer tilbyder engangs-CPA-betalinger efter et salg, giver andre en tilbagevendende betaling hver måned. En tilbagevendende tidsplan er, når en affiliate tjener en provision for at sælge et websteds produkt på en tilbagevendende (eller månedlig) basis.

Her er mine valg til de bedste tilbagevendende shows:

1. Pabbly.

Pabbly affiliate program

Med Pabbly Affiliate Program kan du optjene en 30% tilbagevendende levetidsprovision for hvert salg. De bruger en 30-dages cookieperiode og tilbyder betalinger inden for 40 dage.

2. Buzzsprout.

Denne populære podcast -vært tilbyder en tilbagevendende betaling på 20% og giver endda nye brugere et Amazon -gavekort på $ 20 for at øge konverteringsfrekvensen. Jeg støtter Buzzsprout på min podcast -hosting -side, og de har en fantastisk marketingchef, der kan hjælpe med indholdsideer og kampagner.

3. Tænkende.

Thinkific er en anden populær online kursusplatform og tilbyder 20% tilbagevendende ressourcer. Jeg tjente $ 956 fra et enkelt Thinkific -salg, og (fra april 2022) er jeg deres # 1 -tilknyttede virksomhed.

4. IPVanish.

IPVanish er også på denne tilbagevendende liste, da de er den bedste VPN -service på markedet og har nogle af de bedste udbetalinger i VPN -branchen. De har også en fremragende affiliate manager.

5. Kan siges.

Wordable er et SaaS -værktøj, der hjælper indholdsskabere med det samme at offentliggøre indhold fra Google Docs til deres CMS (WordPress, HubSpot, Medium, Shopify, BigCommerce og mere).

De tilbyder en månedlig tilbagevendende provision på 30% for hvert salg og planer varierer op til $ 1.000 pr. Måned for forretningsselskaber.

6. ActiveCampaign.

ActiveCampaign er min foretrukne e -mailmarkedsføringssoftware, og deres tilknyttede program betaler løbende. De tilbyder provisionsniveauer baseret på mængden af ​​salg, du genererer og går op til 30%.

De har over 6000 affiliate partnere, nyttige affiliate ressourcer på en partner portal og en fantastisk affiliate manager.

7. Moosend.

Moosend er et populært e -mailmarkedsføringsværktøj, og deres partnerprogram tilbyder en tilbagevendende provision på 30%. De har også en super nyttig affiliate manager og en 120 dages cookievarighed.

8. Netpeak -software.

Netpeak Software udvikler værktøjer til professionelle søgemaskinemarkedsførere: Netpeak Spider og Netpeak Checker. De tilbyder op til en 30% tilbagevendende sats og en gennemsnitlig indkomst pr. Aktivt medlem på $ 100 til $ 2000 pr. Måned. De giver også dedikeret support og delbare kampagnekoder for at hjælpe med at generere kundeemner.

9. amoCRM.

amoCRM er messaging-baseret customer relations management (CRM) software. Deres program tilbyder en tilbagevendende provision på 35% på forhånd (og udløber ikke). Plus, at tallet stiger med op til 50%, når du når $ 10.000 som partner.

10. Leadpages.

Leadpages er en berømt landingssidebygger, der hjælper brugerne med at oprette dedikerede websider med formularer og opfordringer til handling. Deres partnerprogram giver en gentagelsesrate på 30%.

11. Lærbart.

Teachable er en online kursusplatform, der tillader bloggere og webstedsejere at oprette deres klasser til salg til deres studerende. De tilbyder en 30% gentagen betaling.

12. GetResponse.

GetResponse er en anden e -mailmarketingtjeneste, der tilbyder en 33% tilbagevendende provision. De er en anden glimrende e -mailmarketing affiliate program.

13. SEMRush.

SEMRush er et indflydelsesværdigt SEO -værktøj, som webstedsejere kan bruge til at spore søgeord, foretage webstedsrevisioner og se konkurrencedygtige oplysninger i deres online marketing. Deres program hedder BeRush, og de tilbyder deres tilknyttede partnere en provision på 40%.

14. Aweber

Aweber er e -mailmarkedsføringssoftware, der er ideel til virksomheder og marketingteam på grund af dets e -mail -skabeloner og designfunktioner. De tilbyder en tilbagevendende sats på 30%.

15. ConvertKit.

ConvertKit er et af mine foretrukne e -mailmarkedsføringsværktøjer, da det er ideelt til bloggere. De har en visuel automatiseringsbygger og kan oprette udløsere baseret på webstedshandlinger og handlinger i e -mails. En af mine venner kører deres program, og de tilbyder 30% om måneden.

16. PromoRepublic.

PromoRepublic er et glimrende værktøj til planlægning og styring af sociale medier. De tilbyder op til 30% pr. Salg og en gennemsnitlig indkomst pr. Aktiv affiliate på $ 40 til $ 1.500 pr. Måned. De giver også bonusser til de bedste og kuponkoder, der skal deles for at hjælpe med at generere salg.

17. Elegante temaer.

Elegant Themes er et WordPress temabibliotek bestående af 87 brugervenlige temaer og over 550.000 klienter. Hvis du er en blogger og vil anbefale emner til dine læsere, kan du sende trafik til Elegante temaer og få en 50% tilbagevendende betaling.

18. NinjaOutreach.

NinjaOutreach er et alt-i-ét influencer marketingværktøj. Det hjælper dig med at gennemføre opsøgende aktiviteter, finde influencer -e -mail -adresser, opbygge e -mail -lister og udvide din indholdspromotionsindsats. De tilbød tidligere 50% tilbagevendende, men nu tilbyder de 20%.

19. SpyFu.

SpyFu er et andet SEO -værktøj med fokus på konkurrencedygtig information. Du kan bruge deres værktøj til at downloade data om en konkurrents bedst betalte og organiske søgeord. De har en vedvarende betaling på 40%.

20. Klik på Tragte.

ClickFunnels er en populær landingssidebygger og tilbyder en 40% udbetaling på alt salg. De har en lang række forskellige annoncer og kurser, som du kan promovere og et intuitivt dashboard til at få dine links.

Hvad betyder den tilbagevendende betaling?

Når betalingen er “tilbagevendende”, sker den ikke kun én gang, men gentagne gange, så længe den bestilte bruger forbliver en betalende kunde. Tilbagevendende indkomstprogrammer betaler deres provision månedligt på grund af kundens fastholdelsesrate. De fleste af de tilbagevendende programmer er software as a service (SaaS) annoncører, hvis platforme kræver et månedligt abonnement.

Tilbagevendende tilknyttede programmerKilde: Datapine.com

Med månedlige abonnementer er livstidsværdien af ​​en kunde (LTV) meget højere end den månedlige salgspris, da de fortsat betaler hver måned, indtil de forlader.

På grund af dette kan annoncøren betale på to måder: en engangs provision højere end månedsprisen eller en lavere tilbagevendende procentdel i kundens levetid.

Tilknyttede virksomheder kan lide både engangs- og tilbagevendende betalingsmodeller, og hver tilgang har sine fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved engangsbeløbet:

Fordel: Du får en større betaling forud, nogle gange så højt som 500-1.000% af de månedlige abonnementsomkostninger.

Ulempe: Du mangler konsistens i din affiliates indkomststrøm og tjener muligvis mindre i løbet af kundens levetid.

Fordele og ulemper ved tilbagevendende provisioner:

Fordel: Du genererer konstant indkomst hver måned, og du kan bedre forudsige, hvor mange penge du vil tjene. Plus, du kan også tjene mere i løbet af kundens levetid, hvis der er lave churn -hastigheder og høje tilbageholdelsesgrader.

Ulempe: du tjener et mindre beløb på forhånd, og kunden kan hurtigt afslutte og slette dine gevinster.

Travel Affiliate -programmer

Travel Affiliate Programs Image

Fra hoteller og rejseplatforme som Expedia til flyselskaber og pakkerejser, folk køber rejsepakker online mere end nogensinde før, så hvorfor ikke opkræve gebyrer?

Lad os sige, at du er en rejseblogger med et publikum af loyale læsere.

Du kan anbefale hoteller, rejsepakker, flyselskaber og rejseudstyr fra tilknyttede rejsefirmaer og få en henvisningssats for hvert salg.

Der er også mange tilpasningsmuligheder. Du kan integrere hotelreservationssider på dit websted, vælge bestemte destinationer og vise ejendomme, der interesserer dig. For eksempel kan du starte et specialiseret affiliate -websted på “Denver Family Vacations”, skrive indhold om de bedste ting at gøre i Denver, guide dig til lokalområdet og promovere specifikke hoteller.

Rejsebedømmelsessteder med links til bestemte ferier og hoteller er en sjov måde at skabe en unik oplevelse for dine læsere og tilbyde uendelige muligheder, der kan tilpasses. Provisioner betales ved booking eller når en besøgende forlader dit hotel.

Her er mine valg til de bedste rejseprogrammer:

MærkeKommissionens strukturCookie varighed
1. TripAdvisorhalvtreds%14 dage
2. RejseudbetalingerOp til 80%30 dage
3. Expedia2-6%7 dage
4. Marriott3-6%7 dage
5. Travelocity2-4%45 dage
6. Priceline3-5%30 dage
7. Hotels.com4%7 dage
8. Hilton4%7 dage
9. Hotwire2%7 dage
10. Booking.com4%Når browseren lukkes

1. TripAdvisor.

TripAdvisor er et populært rejsesite, der er bedst kendt for sine lokale anmeldelser af aktiviteter. De giver dig også mulighed for at bestille hoteller, pakkerejser, restaurantreservationer og mere. De tilbyder utrolige 50% med en anstændig cookievarighed på 14 dage. Baseret på deres henvisningssatser er de mit første valg for de bedste inden for rejsekategorien.

2. Rejseudbetalinger.

Travelpayouts kalder sig “Det ideelle rejseprogram til at tjene penge på dit rejsewebsted” , og jeg er enig. De dækker en bred vifte af tjenester og integrerer andre rejseplatforme som Booking.com, Airbnb, rentalcars.com og mere. Deres rejse affiliate marketing platform tilbyder op til 80% provision, men gennemsnittet er 1,6% for flyrejser og 6% for hotelreservationer. Cookiets varighed er 30 dage.

3. Expedia.

Expedia er et stort globalt rejsebrand, der er andres moderselskab på denne liste. De tillader deres datterselskaber at promovere mere end 260.000 reserverbare ejendomme med 150 websteder i mere end 70 lande. Baseret på omfanget af deres websted og ejendomsnetværk er de nummer 2 på min liste.

4. Marriott.

Marriott er et andet hotelmærke, der tilbyder et stort udvalg af hoteller at promovere i deres program. De tilbyder 3% for feriepakker og 4-6% for hoteller. De giver en cookievarighed på 7 dage.

5. Travelocity.

Travelocity er en rejseplatform, der er kendt for sin prismatchgaranti og overkommelige priser. De tilbyder en provision på 2-4% og forlænger en generøs varighed på 45 dage.

6. Priceline.

Priceline er kendt for sine billige tilbud på hoteller, flyrejser og mere. De tilbyder en 3-5% provision og en cookievarighed på 30 dage.

7. Hotels.com.

Hotels.com er en anden måde at tjene penge på hoteller, og de tilbyder lokaliserede tjenester med 85 websteder på 35 sprog. De har også mere end 15 millioner medlemmer i deres belønningsprogram. De tilbyder 4% og en cookievarighed på 7 dage.

8. Hilton.

Hilton er et globalt hotelmærke, der tilbyder luksushotelophold og en bred vifte af hotelejendomme. De tilbyder en provision på 4%, og deres cookielængde er syv dage.

9. Hotwire.

Hotwire tilbyder last -minute rejsetilbud og adgang til billige flyrejser og hoteller. De giver 2% en 7-dages cookie.

10. Booking.com.

Booking.com tilbyder flyrejser, hoteller, biludlejning og lufthavnstaxier. Ved at deltage får du adgang til over 2,2 millioner ejendomme, og de tilbyder 4%, men der er en ulempe, da cookien udløber, når en bruger lukker sin browser.

Ansvarsfraskrivelse: Nogle af linkene i denne artikel er affiliate links, der kan give mig en lille provision uden omkostninger for dig Jeg har dog kigget på alle programmerne i denne vejledning og mener, at de er de bedste til at generere affiliate -indkomst. Du kan læse vores fulde afsløring af affiliate i vores fortrolighedspolitik.

Finans- og kreditkort -tilknyttede programmer

Ifølge Transunion er der 2,69 kreditkort for hver person i USA. Hvis amerikanerne er gode til én ting, er det at bruge penge, vi ikke har! Ved smart at gennemgå kreditkort, lånevirksomheder og regnskabsværktøjer kan du dog hjælpe dit publikum med deres økonomi og samtidig forbedre deres kreditresultater.

For det andet, med stigningen i forsikrings- og kreditkortanmeldelsessteder, er der mange muligheder for at anbefale kreditkorttilbud. Endelig kan du indtaste B2B -rummet og anbefale regnskabssoftware til små virksomheder.

Uanset det finansielle tilknyttede selskab, du vælger, er de kendt som nogle af de bedst betalende tilknyttede programmer på markedet.

Her er de bedste måder at komme i gang med finansiel affiliate marketing:

1. Kreditkort med bankrente

Bemærk: CPM-, CPC-, CPL- og CPA -tilbud baseret på kreditkorttype

2. Bankaffiliates.com

Bemærk: tilknyttet netværk, der forbinder dig med kreditkorttilbud

3.

Credit.com -provision – mange forskellige betalinger baseret på kreditkorttype

Fire.

Commission Soup Note: Tilknyttet netværk, der forbinder dig med kreditkorttilbud

5.

Equifax Commission: $ 10-40

Cookies varighed: 30 dage

6.

Freshbooks Commission: $ 5 pris pr. Kunde, $ 55 pr. Kunde

Cookie varighed: 120 dage

7. Liberty Mutual

Provision: omkostninger på 3-17 dollar pr. Kundeemne afhængigt af forsikringstypen

8.

NetQuote Commission: $ 2,50-20 omkostninger pr. Kundeemne afhængigt af forsikringstypen

9.

QuickBooks Commission: 7%

Cookies varighed: 45 dage

10.

TransUnion Commission: $ 20

Cookies varighed: 45 dage

Fitness -tilknyttede programmer

Uanset om du er en bodybuilder, en løbetræner, en personlig træner eller en Instagram -model, betaler fitnessfirmaer for dine fitnessanbefalinger.

Ved at samarbejde med et firma som Bowflex og anbefale deres høje AOV -produkter, kan du optjene en høj provision på hver ordre.

Fitness er en af ​​de højst betalende affiliate -vertikaler. Den høje gennemsnitlige ordreværdi (AOV) for produkter som løbebånd og elliptiske systemer tilbyder fremragende indtjening pr. Klik (EPC) for datterselskaber.

Her er mine valg til de bedste fitnessprogrammer:

SelskabProvisionCookie varighed
1. Ace Fitness8%30 dage
2. Bodybuilding.com5-15%9 dage
3. Bowflex7%Tre dage
4. Life Fitness8% +30 dage
5. ProForm8-11%30 dage
6. TRX træning8%30 dage

1. Ace Fitness

Kommissionen: 8% af salget

2. BodyBuilding.com -kommission

: 15% for nye kunder, 5% for kunder

tilbagevendende Cookie varighed: 9 dage

3. Bowflex -kommission

: 7% af salget, AOV overstiger $ 2.000

Cookies varighed: 3 dage

4. Life Fitness Commission

: 8% +

Cookies varighed: 30 dage

5.

ProForm provision 8-11% af salget

6. TRX Training Commission

: 8% af salget

Cookies varighed: 30 dage

CBD -tilknyttede programmer

Marijuana -tilknyttede programmer

Da Michigan bliver den tiende stat, der legaliserer rekreativ cannabis og lovlig medicinsk marihuana i 33 stater, er det tid til at hoppe ind i dette voksende område. Denne effektive og sikre smertebehandling bliver mere udbredt.

Hvis du vil indtaste en kategori med højt betalte datterselskaber, er det nu tid til at indtaste marihuana- og CBD -rummet.

Med denne kategori anbefaler jeg ikke eksplicit, at du prøver ALLE produkter, før du godkender dem. Sænk farten, Cheech Marin. Men hvis du leder efter en lovende branche, kan du tjene nogle høje provisioner.

Her er nogle af de bedste CBD affiliate marketing -programmer:

1. Frømandskommission

: 15% af salget

2. Grasscity

10% plus 5% af sub-affiliate-salget

3. Green CulterED Kommissionen

: 60%

Cookies varighed: 365 dage

4. THC University Commission

: $ 25 pr. Studerende

Cookies varighed: 30 dage

Mode affiliate programmer

Mode affiliate programmer

Fashion affiliate -programmer er perfekte til bloggere og påvirkere, der ønsker at anbefale de nyeste modetrends på Instagram, Pinterest eller YouTube, og tjene penge på deres anbefalinger.

Når du anbefaler modeprodukter, bør du fokusere på en sub-niche, så du fokuserer på dit publikum og er den rigtige ressource for din specifikke type mode.

Når du har opdaget din sub-niche, skal du kigge efter tøj og tilbehør, der matcher dit mærke. Huske; Der er også modeplatforme som RewardStyle og Shopstyle Collective for at hjælpe dig med at finde trendy produkter at promovere.

I sidste ende skal den mode affiliate virksomhed, du vælger at arbejde med, matche din unikke stil, og du skal kunne lide deres brand.

Her er mine valg til de bedste trendy affiliate programmer:

SelskabBetalingerCookie varighed
1. Eddie Bauer5%7 dage
2. H&M7,4%30 dage
3. JNCO Jeanstyve%30 dage
4. Lane Bryant5%15 dage
5. ModCloth7%45 dage
6. MVMT ure10%15 dage
7. Newchic18%60 dage
8. Nordstrom2-20%7 dage
9. Stingarrangement4%7 dage
10. Ægte religion7%7 dage
11. Warby Parkertyve%45 dage

1. Eddie Bauer -Kommissionen

: 5% pr. Salg

Cookies varighed: 7 dage

2. H & M -kommission

: op til 7,4%

Cookies varighed: 30 dage

3. JNCO Jeans Commission

: tyve%

Cookies varighed: 30 dage

4. Lane Bryant Commission

: 5%

Cookies varighed: 15 dage

5. ModCloth -provision

: 7%

Cookies varighed: 45 dage

6. MVMT Watch Commission

: 10%

Cookies varighed: 15 dage

7. Newchic -kommission

: Op til 18% pr. Salg

Cookie varighed: 60 dage

8. Nordstrom -Kommissionen

: 2-20%

Cookies varighed: 7 dage

9. Kommissionen til korrektion af

sting: 4%

Cookies varighed: 7 dage

10. True Religion Commission

: 7%

Cookies varighed: 7 dage

11. Warby Parker Commission

: tyve%

Cookies varighed: 45 dage

Skønhed og makeup affiliate programmer

Makeup affiliate programmer

De bedste skønhedsselskaber har en enorm følge på deres blogs, YouTube, Pinterest, Instagram og sociale medier. Hendes ivrige tilhængere er sultne efter de nyeste kosmetiske tips og produktanmeldelser. Derfor har skønheds- og makeup -påvirkere en tendens til at fokusere på selvstudier med videoer og billeder, der viser, hvordan de bruger deres nyligt godkendte produkter.

På grund af denne popularitet er der masser af skønhedsaffilierede virksomheder at arbejde med, men du bør vælge de mærker, du promoverer, da provisioner varierer meget. For eksempel spænder skønhedsaffilierede udbetalinger fra 2% til 10% i gennemsnit, og indtjeningen kan variere meget.

Endelig skal du vælge et mærke, der skal promoveres, og som betaler godt og matcher dine personlige præferencer og stil. Her er mine valg til de bedste skønhedspartnerprogrammer:

MærkeProvisionCookie varighed
1. Madison Reed$ 2030 dage
2. AvonOp til 10%30 dage
3. Smuk tap7,5% + bonusser7 dage
4. BH Cosmetics8%60 dage
5. L’Occitane en Provence2,5%45 dage
6. Sephora5-10%24 timer
7. Ulta Beauty2-5%30 dage

1. Madison Reed -kommission

: $ 20

Cookies varighed: 30 dage

2. Avon -Kommissionen

: op til 10%, gennemsnittet er 3%

3. Beautytap -kommission

: 7,5% + præstationsbonusser

Cookies varighed: 7 dage

4. BH Cosmetics Commission

: 8%

Cookie varighed: 60 dage

5. L’Occitane en Provence -kommission

: 2,5%

Cookies varighed: 45 dage

6. Sephora -kommission

: 5-10%

Cookies varighed: 24 timer

7. Ulta Beauty Commission

: 2-5%

Cookies varighed: 30 dage

Twitch affiliate programmer og spil

Affiliate programmer til spil

Uanset om du er en spiller, en Twitch -streamer eller uploader YouTube -videoer, er der masser af videospil -tilknyttede programmer.

Twitch Affiliate -programmet sætter spillere et skridt tættere på at realisere deres økonomiske drømme ved at tillade datterselskaber at tjene penge på publikumsabonnementer og salg af videospil.

Alt du skal bruge for at deltage er 50 Twitch -følgere og 500 streamingminutter i løbet af de sidste 30 dage, syv unikke streamingdage og i gennemsnit 3 eller flere samtidige seere. Alternativt kan du anbefale abonnementstjenester til videospil som Gamefly og generere indtægter fra nye forsøg og køb af spil, som du opretter med dine tilknyttede links.

I sidste ende skal du kigge efter et videospil -tilknyttet selskab, der er bedst egnet til dine spilinteresser.

Her er mine valg til de bedste Twitch -tilknyttede programmer og spil med de højeste betalinger.

1. Astro Gaming Commission

: 5%

Cookies varighed: 180 dage

2. Nidkærhedskommission

: 5%

Cookies varighed: 90 dage

3. G2Deal -kommission

: 10-20% på software, 3% på andre produkter

Cookies varighed: 30 dage

4. Gamefly Commission

: $ 15 for testregistrering, 5% for nye spil, 10% for brugte spil

Cookies varighed: 30 dage

5. Rykningskommission

: 50% af abonnementerne, 5% af spilsalget

Ansvarsfraskrivelse: Nogle af linkene i denne artikel er affiliate links, der kan give mig en lille provision uden omkostninger for dig Jeg har dog kigget på alle programmerne i denne vejledning og mener, at de er de bedste til at generere affiliate -indkomst. Du kan læse vores fulde afsløring af affiliate i vores fortrolighedspolitik.

Musik affiliate programmer

Musik affiliate programmer

Musikindustrien indeholder sangskrivere, kunstnere, lydingeniører, musiklærere, producenter af musikudstyr, vokaltrænere og mere. Med alle disse forskellige produktnicher og tilknyttede virksomheder er der mange måder at tjene penge på med godt betalte musikprogrammer.

Hvis du er lydtekniker, kan du tjekke de nyeste guitarer, mikrofoner og lydudstyr. Hvis du er musiklærer, kan du anbefale online musikkurser. Der er utallige måder at generere indkomst med din musikalske viden.

Frem for alt skal du sørge for at have en dyb forståelse for de produkter, du promoverer, så dit publikum får de bedste anbefalinger.

Dette er nogle af de mest betalende shows i musikkategorien.

1. Kommission for Guitar Center

: 6%

Cookies varighed: 14 dage

2. Musikervennes kommission

: 4%

Cookies varighed: 14 dage

3. Sam Ash -kommissionen

: 7-10%

Cookie varighed: 60 dage

4. Singorama -kommission

: 70% i øjeblikkelige downloads, 40% i gang sendt

Cookie varighed: 60 dage

5. zZounds -kommission

: 6% + bonusser

Cookies varighed: 45 dage

Crypto og Bitcoin affiliate programmer

Jeg dykkede dybt ned i kryptomani sidste år og brugte timer hver dag på at handle Bitcoin, Litecoin, Cardano, Stellar og alle mønterne under solen på Binance.

På samme måde deltog jeg endda i et par ICO’er ved hjælp af digitale tegnebøger til at bytte en krypto til en anden. Det var vanedannende.

Selvom markedet er aftaget siden januar 2018, er det klar til at vende tilbage.

Mange bitcoin -programmer ligner henvisningsprogrammer, idet du, når du registrerer brugere, udfører en del af dine operationer i op til et år. Andre kryptoprogrammer omfatter anbefaling af digitale tegnebøger som Ledger og Trezor.

Frem for alt går Blockchain -teknologien ingen steder. Hvis du er interesseret i at arbejde med tilknyttede virksomheder i en stigende (og faldende) branche, kan du tjekke disse shows og se dine indkomstdiagrammer skyrocket.

Disse er de højst betalende krypto affiliate marketing -programmer.

1. Binance provision (henvisningsprogram)

– 20% af henvisningshandelsgebyrer, 40% hvis du har mere end 500 BNB

Betaling: Betal i realtid til Binance -konto

2. Coinbase -provision (henvisningsprogram)

– Når en bruger køber $ 100 i BTC, modtager de $ 10 i BTC

Optjeningsperiode: En gang pr. Kunde

3. Ledger tegnebogskommission

: 10% af nettosalgsbeløbet

Betaling: Betaling i BTC, med et minimumsbeløb på 0,1 BTC

4. Kommission for LocalBitcoins.com

: 20% af brugerens kommercielle gebyr pr. Operation

Optjeningsperiode: 1 år fra brugerregistreringsdato

5. Trezor Wallet Commission

: 20% af salget

Sports -tilknyttede programmer

Sports -tilknyttede programmer

Sportsindustrien forventes at nå 73,5 milliarder dollar i markedsværdi i 2019. Denne omsætning omfatter medierettigheder, merchandising, godkendelser og stigningen i fantasysport.

Hvis du vil udnytte dette store marked, kan du prøve et sports affiliate -program.

Hvis du vil anbefale produkter fra bestemte sportsfirmaer, skal du deltage i et golfprogram, sportsartikler eller et hobbyprogram. En anden strategi er også at tage din fantasy -fodboldkundskab og lave provisioner fra daglige fantasysider som Draft Kings eller FanDuel.

Sport er ikke en af ​​de vigtigste kategorier inden for affiliate marketing. Sportsvertikalen er dog god til, at bloggere allerede gennemgår de nyeste sportshold.

På sigt vil du måske få succes med at opbygge dit brand omkring en meget specifik sportsunderniche og kombinere det med et indgående kendskab til de produkter, du anbefaler.

Her er de bedst betalte sports affiliate programmer.

1. Dick’s Sporting Goods Commission

: 5% i gennemsnit

Cookies varighed: 10 dage

2. Udkast til Kings Commission (henvisningsprogram)

: 40% af henvisningens netto spilindtægt de første 30 dage, 25% dage 31+

3. Fankommission

: op til 10%

Cookies varighed: 7 dage

4. FanDuel Commission

: $ 25-35 pr. Rekord, 35% omsætningsandel i de første 2 års henvisninger

5. Sports Memories Commission

: 9% af salget

Cookies varighed: 365 dage

6. TaylorMade Golf Commission

: 5% af salget

Cookies varighed: 30 dage

7. Under Armour Commission

: 5% af salget

Cookies varighed: 30 dage

Tilknyttede marketingprogrammer til Pinterest

Siden maj 2017 kan affiliate marketingfolk placere affiliate links direkte på deres Pinterest pins i stedet for at gå gennem deres blogs. Denne opdatering førte til en bølge af søsterselskaber, der tjente penge online uden behov for meget webstedstrafik.

På samme måde åbnede dette døren for indflydelsesrige mode-, skønheds- og livsstilsselskaber for at nå de 200+ millioner Pinterest -brugere mere effektivt. Med 29% af de amerikanske voksne, der bruger Pinterest, og 93% af Pinners siger, at de bruger Pinterest til at planlægge køb, er det en lukrativ måde at generere affiliateindkomst på.

Den bedste strategi er at slutte sig til et tilknyttet netværk med produkter, der matcher, hvad folk bruger på Pinterest. Populære kategorier på Pinterest omfatter mad og drikke, gør -det -selv, boligindretning, damemode og sundhed og fitness.

Her er nogle netværk til at deltage i Pinterest:

1. Amazon Associates.

Sælg ethvert produkt på Amazon direkte via dine Pinterest -pins. Hvis du er i USA, skal du have et websted eller en blog for at blive godkendt. Du kan tjene op til 10% på over en million produkter. De hjælper dig også med at sende links og promovere produkter på dit websted med bannere. Selvom de ikke i sig selv er et netværk, leverer de en lang række produkter.

En ekstra fordel er, at når du linker til et produkt med dit Amazon -tilknyttede link, får du kredit for det produkt, brugeren køber i denne session. Plus, hvis de tilføjer et produkt til deres indkøbsvogn, og det bliver der, får du kredit i op til 90 dage.

Bemærkelsesværdig omtale: eBay’s partnernetværk har en lignende tilgang og kan promovere over 1,1 milliarder lister via affiliate links. Med eBay kan du tjene 50-70% af salgsprisen. Du tjener dog kun indtægt, når en bruger køber inden for 24 timer efter et besøg på eBay.

2. Delesalg.

Shareasale er et populært tilknyttet netværk med over 3.900 forhandlere på tværs af vertikaler som mode, hjem og have, mad og drikke, fitness, software og mere.

For eksempel kan du arbejde med en boligindretningshandler som Minted og tjene 20% af alt salg. Hvis mad og drikke mere er din kop te (eller et glas vin), promover Winc Wine og tjen $ 18 for hver transaktion. Med sin store handelsbase er mulighederne uendelige.

3. SendOwl.

Bliv indholdsskaber og sælg online kurser og e-bøger direkte på Pinterest. Du kan også sælge medlemskaber, da SendOwl integreres med tre af de store medlemswebsteder.

4. ShopStyle Collective.

Endelig har dette modewebsted masser af tøj og tilbehørsprodukter at promovere. De tilbyder en enkel brugergrænseflade, rapporteringsværktøjer og nyttige måder at opbygge et publikum på.

Ansvarsfraskrivelse: Nogle af linkene i denne artikel er affiliate links, der kan give mig en lille provision uden omkostninger for dig Jeg har dog kigget på alle programmerne i denne vejledning og mener, at de er de bedste til at generere affiliate -indkomst. Du kan læse vores fulde afsløring af affiliate i vores fortrolighedspolitik.

Hvad er tilknyttede programmer?

Tilknyttede programmer er ordninger, hvor en online købmand, der sælger produkter, betaler et tilknyttet websted en provision for salg, der genereres fra deres henvisningstrafik. Det associerede websted placerer tilknyttede links, der peger på sælgerens websted for at spore transaktioner. Hver aftale mellem en tilknyttet virksomhed og en købmand præsenterer kommissionsstrukturen og betalingsoplysningerne.

Hvad er tilknyttede programmer?

Kilde: regentseo.com

Der er tre hovedpartier involveret:

 • Den erhvervsdrivende. For eksempel en forhandler, der sælger produkter.
 • Affiliaten. For eksempel et produktanmeldelseswebsted med links til produkter på forhandlerens websted.
 • Forbrugeren, der besøger det tilknyttede websted, klikker på tilknyttet link til forhandlerens websted og køber produktet fra forhandleren.

Hvordan tilmelder jeg mig tilknyttede programmer?

Der er hovedsageligt to typer programmer: programmer med egen vært og programmer i et tilknyttet netværk.

For det første køres de selvhostede programmer på virksomhedens websted med tilknyttede softwareværktøjer. For at deltage i dem skal du søge efter “Brand + Affiliate Program”, finde programsiden og udfylde en ansøgningsformular.

På den anden side kan et program leve inden for tilknyttede netværk, en samling købmænd, der tilbyder deres links et sikkert sted. Disse netværk giver dig mulighed for at deltage i nye programmer i forskellige vertikaler, se rapporter, se deres provisioner og få deres tilknyttede links til at føje til dit websted.

Med begge metoder er der automatiske godkendelser eller manuelle godkendelser. Nogle programmer accepterer alle; nogle tilføjer dig automatisk, hvis du rammer bestemte benchmarks. Mange programmer kræver, at en affiliate manager gennemgår din ansøgning manuelt.

Hvad er kravene for at deltage i tilknyttede programmer?

For at deltage skal du have et websted og en måde at modtage penge på, det være sig en PayPal -konto eller en bankkonto. Selvom du kan deltage uden et websted ved at tilføje links på sociale medier, fungerer dette bedst for influencere på sociale medier på højt niveau, og jeg anbefaler altid at have et websted.

Jeg anbefaler, at du har et veldesignet websted med et SSL -certifikat installeret til HTTPS. Du skal have en forretningsmailadresse forbundet til dit domæne og have en PayPal -konto oprettet.

Hvad leder du efter i højt betalte affiliate programmer?

De to første ting, man skal kigge efter, er provision og gennemsnitlig ordreværdi (AOV). Husk, høje gebyrer x høj gennemsnitlig ordreværdi = mere affiliateindtægt. Se derefter på cookiens levetid og den potentielle indtjening pr. Klik (EPC).

Her er fire ting at kigge efter i de bedste højt betalte programmer:

1. Kommissionens sats.

Procentdelen af ​​et salg, der finansieres af en annoncør til et affilieret selskab for at henvise en ny kunde. Denne procentdel kan variere fra et lavt ciffer til 50% eller mere.

2. Gennemsnitlig ordreværdi (AOV).

Det gennemsnitlige dollarbeløb, der bruges hver gang en kunde gennemfører en ordre. For at beregne AOV dividerer du din samlede omsætning med antallet af ordrer.

3. Indtjening pr. Klik (EPC).

Indtægterne en tilknyttet tjener for hvert klik på en annoncørs websted fra et tilknyttet link. Denne definition er lidt misvisende, da den sande EPC -definition beregner mængden pr. 100 klik.

4. Cookies varighed.

En cookie er en værdi, der er gemt på en slutbrugeres computer og bruges til at spore tilknyttet salg. Varighed er, hvor længe cookien forbliver på computeren efter at have klikket på et tilknyttet link. For eksempel med en cookielevetid på 30 dage, betyder det, at hvis en bruger klikker på et tilknyttet link og foretager et køb inden for 30 dage, får affiliaten kredit for salget.

Der er ingen mening i at betale en provision på 5% på et par strømper på $ 10. Det er kun $ 0,50.

Alternativt ville det være meget bedre at tjene en provision på 8% på et løbebånd på 1.200 dollar og tjene $ 96. Da dit affiliate -websted kun kan generere bestemt trafik hver måned, bør du promovere affiliate -produkter, der leverer en EPC.

Endelig er den sidste metric at kigge efter en lang cookie levetid. Standardvarigheden af ​​cookies er normalt 30 dage. Du kan finde programmer fra syv dage til mere end 90 dage. Cookies med længere varighed er en standardfunktion i de programmer, jeg anbefaler.

Husk, at du vil have høje udbetalinger, høje AOV’er og lange cookie -varigheder.

Tips til affiliate marketing.

Affiliate Marketing Trends (2019)

Kilde: cloudways.com

Affiliate marketingfolk ønsker ikke at fokusere på kun de fire affiliate koncepter og blindt anbefale ethvert produkt bare på grund af dets høje affiliate udbetalinger.

1. Du skal promovere de produkter, du elsker og forstår.

Webbrugere kan hurtigt opdage falske anbefalinger og vil lære af den virkelige verden. Derfor er det vigtigt at være autentisk med dine produktanmeldelser.

Affiliate vækst er ubestridelig, i år vil ikke være anderledes. Affiliate marketing tegner sig for 16% af alle online ordrer.

Så hvordan holder du dig på forkant med nye tendenser på markedet og slutter dig til de bedste og fremtidige prisbillige affiliate -programmer?

2. Undersøg de nye kategorier.

Mode er i øjeblikket den mest populære affiliate marketing kategori med 18,7% af kampagnerne efterfulgt af sport og sundhed og velvære.

Nye affiliate markeder kan omfatte virtual reality (VR), Internet of Things (IoT), 3D -print, bærbar teknologi og droner.

Hvis du bliver en spirende relationsekspert eller kærlighedsguru, er en anden ny kategori dating affiliate marketing. Med antallet af datingwebsteder og apps i stigning og konkurrencen er mere intens end nogensinde, benytter dating sider sig af datterselskaber til at anbefale deres platforme og få flere brugere.

3. Mobilnetværk formerer sig.

På samme måde er en anden stor trend mobil affiliate marketing og CPA -netværk. Mobil CPA -tilknyttede netværk og automatiserede notifikationsselskaber hjælper associerede virksomheder med at drive trafik til smartphone -apps og mobile platforme.

Bedste partnerprogrammer – Resumé

Uanset hvilke af de bedste partnerprogrammer du vil deltage i, er der masser af forskellige kategorier af høje poster, der passer til dine unikke interesser.

Først, når du vælger et program, skal du huske at kontrollere kommissionssatser, gennemsnitlige ordreværdier (AOV), gennemsnitlig indtjening pr. Klik (EPC) og cookievarighed.

For det andet skal du finde ud af, om programmet er tilbagevendende eller tilbyder engangsbetalinger.

Endelig skal du vælge en niche, der matcher dine interesser, og du kan promovere den med passion.

Affiliatemarkedet vokser så hurtigt som nogensinde, og mulighederne er åbne.

Husk, at det første trin er at oprette dit affiliate -websted på WordPress.

For det første, for at oprette dit affiliate -websted, anbefaler jeg, at du starter med Bluehost med 63% rabat eller kun $ 2,95 / måned. 

Endelig skal du bruge mine to foretrukne (og must-have) affiliate marketing-værktøjer: Velhavende til at gemme alle dine rapporter i et dashboard og ThirstyAffiliates til at skjule dine links.