10 trin til at starte en reklamevirksomhed hjemmefra

En publicist, også kendt som en PR -specialist, er en person, der skaber mediedækning for sin klient for at promovere den for offentligheden. Kunder kan være fra hvor som helst, det være sig filmindustrien, musikindustrien eller endda en privat virksomhed eller virksomhed, der skal forbedre sit image for offentligheden.

En annoncør fungerer som en bro mellem sin klient og offentligheden gennem brug af medier. Daglige opgaver afhænger af, hvem kunden er, og hvad deres behov er, men promotion er altid omdrejningspunktet. Med andre ord er en publicist typisk den rolle, som folk tænker på, når de tænker på en PR -professionel.

Baseret på et bureau eller internt team arbejder annoncører direkte med kunder for at hjælpe dem med at udvikle og eksekvere deres brandstrategi. De er også ansvarlige for at oprette reklamekampagner og identificere de bedste måder for kunder at promovere deres mærker i pressen og deres kunder. Mange annoncører arbejder også sammen med berømtheder for at promovere deres personlige mærker og professionelle projekter.

Så tror du, at du har alt i dig, hvad der skal til for at blive en succesrig publicist, og du vil gøre det til din karriere?

Start din annoncørvirksomhed hjemmefra

Så her er nogle tips og ideer til at starte en hjemmevirksomhed som publicist:

Starter

 • Kom i kontakt med PR -firmaer, uafhængige annoncører og pladeselskaber, og prøv at komme i praktik hos dem.
 • Saml en stærk portefølje af skriftligt pressemateriale og en liste over mediekontakter, som du kender personligt.
 • Netværk ved at deltage i public relations og musikindustriens organisationsarrangementer og deltage i shows.

De fleste annoncører begynder deres karriere som reklamepraktikanter eller assistenter, inden de får et job som fuldgyldig publicist. Herfra kan avancement betyde at blive ansat af et mere prestigefyldt firma, arbejde med mere kendte kunder, åbne dit eget pr-firma eller få en stilling som reklamedirektør.

Det er meget vigtigt at have en udadvendt personlighed for en publicist, da en stor komponent i en publicists job er at opbygge og vedligeholde relationer til medierne. Publicister er ofte nødt til at jonglere med deadlines, i sidste øjeblik interview anmode om tid eller planlægge ændringer og en række forskellige personligheder. derfor er det også vigtigt at være fleksibel og kunne holde hovedet koldt i udfordrende situationer.

Da annoncører er fortalere for deres kunder, hjælper det også at være lidenskabelig omkring musikken, der promoveres.

Her er nogle ideer om den type annoncør, du måske vil blive, og hvilken rolle der bedst passer dig og din personlighed som annoncør, så du kan finde din niche på det område:

 • Medieagenter : De arbejder med sociale medier, aviser, tv og radio for at etablere relationer med disse udbydere for at sikre, at kunderne har adgang til alle muligheder.
 • Special Advertising Consultants – Markedsfør eller opret et offentligt image for enkeltpersoner, grupper eller organisationer. De arbejder med virksomheder i alle størrelser i forskellige brancher og markedsfører et produkt eller en service.
 • Enhedsannoncører : organiser mediesæt, udsend pressemeddelelser og organiser besøg i medierne i produktionsfasen for at lave en film eller andet kunstværk.
 • Presserepræsentanter (eller presseagenter) : De arbejder i public relations (PR) og repræsenterer en klient gennem en marketingkampagne eller en reklametur.
 • Public Relations -annoncører – Bevar et positivt kundeimage ved at oprette en reklamekampagne for dem. De vil sammensætte en historie og sørge for, at den får meget omtale og god dækning.

Public relations er kunsten at påvirke den offentlige opfattelse gennem brug af strategisk kommunikation, og det er præcis, hvad en publicist gør. Grundlæggende er en publicists hovedfunktion at få god presseomtale for sine klienter.

En af måderne at gøre dette på er ved at sende pressemeddelelser til journalister. En pressemeddelelse er skrevet som nyheder, herunder en overskrift og opmærksomhedsfængende citater. Der er dog flere andre måder, en annoncør kan gøre dette på:

 • sammensæt et EPK (et elektronisk pressekit)
 • præsentere din klient for medierne
 • planlægge interviews
 • overvåge din klients image (arbejd om nødvendigt med en mode stylist)
 • scanne medierne for omtaler, både positive og negative
 • administrere enhver aktivitet på sociale medier
 • opsæt foto- eller videosessioner
 • hjælpe med at skrive taler, medieavarsler, bios, nyhedsbreve, blogs osv.
 • planlægge begivenheder
 • planlægge presseture
 • sørg for, at hele brandingen er konsistent
 • håndtere enhver krise
 • administrere medietræning

En mere effektiv måde at få historieideer til en journalist er at dyrke et ægte arbejdsforhold med tv -nyhedsreportører, redaktører og producenter. Det betyder, at du som publicist skal bruge en betydelig mængde tid på at netværke med medlemmer af medierne.

Meget af en annoncørs dag bruges på telefon eller e -mail. En annoncør arbejder længe og forventes at være tilgængelig for kunden dag eller nat. Efter åbningstid deltager de fleste annoncører i fester og møder med medierne i håb om at møde indflydelsesrige journalister ansigt til ansigt.

Mere end nogensinde engagerer annoncører sig med bloggere online og læser og besvarer kommentarer på de mest populære sociale netværk. Ud over en standard pressetur kan de være vært for en live Q & A -session online med et populært fan -sted eller podcast -interviews.

En god publicist kender alle de redaktører, journalister og tv -journalister, der arbejder i hendes klients tempo. Hun ved, hvordan hun skal fremlægge en historie, der skriver sin egen overskrift. Og du ved, hvordan du gør en potentiel annoncekrise til en gylden mulighed. Efter alt, “al omtale er god omtale.”

Til sidst

For at få et job skal en håbefuld publicist besidde en velskrevet portefølje af pressematerialer, som de har skabt. En praktikplads vil give dig værdifuld erfaring og arbejdshistorie; Du kan også kontakte et lokalt pladeselskab eller en anden musikorganisation og frivilligt skrive pressemeddelelser til dem.

Derudover har nogle gymnasier og universiteter elevforeningsforeninger, der giver værdifulde netværksmuligheder.