12 trin til at starte en appdesignvirksomhed hjemmefra

Applikationen er en forkortet version af et program, softwareprogrammer, der let kan downloades til en mobil enhed for let at løse komplekse problemer. At starte en applikationsdesignervirksomhed kan være givende, fordi det bliver lettere og lettere at oprette softwareapplikationer i disse dage.

Derudover har nye brugere en tendens til at formere sig, hvilket fortsat skaber større efterspørgsel efter applikationer. Der er millioner af applikationer, der endnu ikke skal oprettes og udvikles. Nogle af dem er i tydelig efterspørgsel, mens nogle applikationer introducerer nye nye ideer.

Start en appdesignvirksomhed hjemmefra

Erfaring og påkrævede færdigheder

Forretningen er ideel til dem, der elsker computerprogrammering eller generel problemløsning. Dette er nyttigt, hvis du har tidligere erfaring med at arbejde med softwareudviklingsteam, der producerer populære applikationer.

At have en uddannelse i computerprogrammering er nyttigt, men ikke nødvendigt. Selvom du har en selvlært viden om programmeringskode, kan det være yderst værdifuldt.

Hvis du bare udvikler applikationer som en hobby, kan du helt sikkert få succes i erhvervslivet. Du kan også melde dig frivilligt til et open source -program og hjælpe med at forbedre det.

Omkostninger involveret i oprettelsen af ​​virksomheden  

Startomkostninger vil være høje, hvis du leder et professionelt udviklingsteam. Du skal oprette et LLC-selskab, leje en plads, installere avancerede computere, licensere den relevante software og betale for forsyningsselskaber inklusive elektricitets- og internetforbindelsesgebyrer.

Du skal også bruge et skrivebord og skrivebordsstole til hver person, der arbejder i din virksomhed.

Hvis du beslutter dig for at starte på egen hånd, kan du spare nogle af omkostningerne. Du vil arbejde længere timer og påtage dig færre projekter, hvis du starter virksomheden på egen hånd. Omkostningerne stiger ikke, før du udvider din virksomhed, og du skal ansætte andre.

Hvordan tjener man penge i virksomheden?

Du kan vælge mellem fire forretningsmodeller for at tjene penge i erhvervslivet. Du kan arbejde på en kontrakt og få betalt for at oprette apps til andre. Du kan arbejde på gratis apps, der understøttes af annoncører, apps, der er populære, kan tjene penge på tilknyttede annoncer.

Du kan bygge apps på startniveau og tillade en gratis prøveperiode i en bestemt periode og opkræve mere til dem, der ønsker at kvalificere sig til premiumversionen af ​​de forbedrede tjenester.

Endelig kan du oprette betalte applikationer og opkræve gebyrer for deres brug efter tidsperiode, efter antal brugere eller på andre måder, såsom licensgebyret. Der er ingen gratis versioner til disse applikationer, fordi de er højt specialiserede og værdifulde for dem, der betaler for dem.

Målgruppe  

Dit målmarked afhænger af din forretningsmodel. Hvis din forretningsmodel omfatter opbygning af applikationer til andre virksomheder, vil dit målmarked omfatte de virksomheder, der giver dig en konstant arbejdsgang for at holde dine softwareudviklere optaget og også betale dig en rimelig pris for arbejdet.

Hvis din forretningsmodel er baseret på at sælge applikationer, som du selv opretter, vil dit målmarked være så mange kunder, som du kan finde.

Hvis offentligheden har stor interesse for ansøgningen, så vil den let blive solgt, på den anden side, hvis applikationen opfylder behovene i et nichemarked, så vil den blive solgt til en mindre gruppe mennesker eller virksomheder, men til en højere pris ..

Opgaver, du skal udføre i virksomheden

Som virksomhedsejer i et softwareapplikationsfirma skal du være i stand til at interagere med kunder og også styre grænsefladen med offentligheden, hvis dine applikationer sælges på en annoncørunderstøttet eller abonnementsbaseret model. Et andet hovedjob for dig er at styre softwareudviklingsteamet.

Hans daglige job er at skabe et fantastisk kreativt miljø, hvor andre nørder vil bo og bruge mange dage eller uger på at oprette softwarekode uden at skulle gøre noget andet.

Du skal også sikre dig, at dit team er på vej i den bedste retning, da virksomhedsejeren er din opgave at guide dem mod at producere positive og nyttige resultater.

Marketing

Du skal have effektive marketingstrategier klar til at gøre din virksomhed populær blandt mennesker. Du behøver ikke at promovere de bedste apps, de promoverer sig selv ved at være meget nyttige. Du kan sætte din ansøgning til salg i populære applikationsbutikker. Deltag på messer for at møde potentielle kunder, hvis du vil arbejde som kontrakt.

Du kan bruge mange autonome systemer online til at finde klienter, der leder efter softwareudviklere med specifikke færdigheder.

Du kan også holde offentlige taler og blive kendt som en brancheleder, dette er en fantastisk måde at øge populariteten af ​​applikationer oprettet af din virksomhed. Du kan også angive din virksomhed i online forretningskataloger for at lade folk vide om dig.

Brug populære sociale medieplatforme til at promovere din virksomhed, opret en side til din applikationsudviklingsvirksomhed og prøv at interagere med flere mennesker vedrørende din virksomhed.

Opret et websted

Du skal oprette et websted til din virksomhed. Invester i køb af et populært domæne. Websitet vil være en del af din marketingplan, da det vil give folk mulighed for at vide mere om din virksomhed i deres hjem.

Upload alle relevante oplysninger om din virksomhed på webstedet sammen med missionens erklæring. Websitet bør også have et afsnit, der er dedikeret til at modtage kommentarer og anmeldelser om dine applikationer fra kunder.

Websitet skal være let tilgængeligt fra enhver enhed. Da du driver et softwareudviklingsfirma, behøver du ikke at investere i at ansætte en professionel til at oprette webstedet, arbejdet kan udføres af enten af ​​dine medarbejdere eller af dig selv.

Licenser og andre juridiske krav

Få alle nødvendige offentlige tilladelser og licenser til at drive en applikationsudviklingsvirksomhed. Kend alle licenskravene i din stat. Du bør også bede klienter om at underskrive en servicekontrakt, inden du starter et nyt projekt. Sådanne aftaler tydeliggør kundernes forventninger og minimerer juridiske tvister.

Da du opretter dine egne applikationer, skal du beskytte dine rettigheder ved at registrere dig for de tilsvarende varemærker og ophavsrettigheder for at forhindre tyveri og bedrageri i intellektuel ejendomsret.

Til sidst

Derfor er det ret let at starte en applikationsdesignvirksomhed, hvis du følger ovenstående trin.

Det kan være en rentabel virksomhed, hvis du har de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at etablere virksomheden, og personalet har erfaring og talent i at udvikle nye og unikke applikationer, der kan løse komplekse problemer for mange mennesker eller virksomheder.

Inden du starter, skal du undersøge markedet og komme med en effektiv forretningsplan. Du kan nemt drive forretningen hjemmefra, da alt arbejde udføres af computer og internet.