9 trin til at starte en frugtjuice -kioskvirksomhed hjemmefra

I dag kan du se mange juicebarer på næsten hvert gadehjørne. Efterspørgslen efter juicebarer kan aldrig falde. Dette skyldes de sundhedsmæssige fordele, man kan nyde ved at drikke forskellige frugtsaft.

Folkes spisevaner ændres fra tid til anden; i dag findes kvalitetsfødevarer næppe. På grund af forbruget af mad af dårlig kvalitet kan man ende på hospitaler med forskellige helbredsproblemer og sygdomme. Disse former for helbredskomplikationer førte mange mennesker til at lave juicebarer, der tilbyder forskellige frugtsaft, der kan bekæmpe enhver sygdom.

Flere oplysninger om denne forretning

Frugtsaftforretningen er en del af fødevareindustrien og har nogle lokale myndighedsregler. Forretningen er rentabel, når den implementeres korrekt. Der er forskellige frugtsorter som banan, appelsin, kokos, ananas og drue.

Frisk frugtsaft refererer til friskpresset frugt, der er 100% naturlig uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. De er rigelige, billige og lette at få fat på på det åbne marked. Frugter er fyldt med sunde næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør dem meget dyre. Frugtsaft er enkel at lave unik og et godt alternativ til fastfood.

Uden tvivl er juicebarer en god forretning at starte med. Vi skal overveje mange ting for at udmærke sig i denne forretning. Selvom dette er en rentabel forretningsidé, er vi stadig nødt til at konkurrere med vores konkurrenter ved at følge en rentabel forretningsplan for juicebarer. For at modstå deres hårde konkurrence på markedet er vi nødt til at lave forretningsstrategier, der hjælper os med at stå fast på markedets foretrukne og specialiserede juicebarer.

Kend frugtsaft

Forretningen er meget rentabel og kan generere indtægt for investorer. Frugten forarbejdes uden tilsætning af farvestoffer, sukker, kunstige ingredienser eller konserveringsmidler.

Selvom der er nogle udfordringer, har virksomheden en simpel skabelon og let udførelse.

Dette er det vigtigste punkt at huske på, før du starter disse juicebarer. Han eller hun burde kunne tilbyde alle slags frugt- og grøntsagssaft, fordi forskellige mennesker kan lide forskellige frugtsaft, så for at imødekomme den efterspørgsel er det nødvendigt at tilbyde alle slags frugter og grøntsager.

Start din frugtjuice -kioskvirksomhed hjemmefra

Opret et logo

Få dine kunstneriske juicer til at flyde ved først at oprette et logo? Logoet viser produktets mærke og image.

Årsagen er, at folk identificerer sig med et brand og bliver tro mod virksomhedens image. Når du har oprettet et logo, skal du tilføje en smart catchphrase

Find en niche

Der er forskellige typer frugtsaft, så fokuser på en. Du har juice som smoothies, økologisk juice, juice på flaske og blandet juice.

Prøv nye opskrifter

Intet slår klassiske drikkevarer som friskpresset appelsinsaft og ananas. Blandede frugter er imidlertid almindelige som ananas- og appelsinblandinger, der findes i forskellige varianter.

Eksperimenter lidt med forskellige frugter for at finde en fantastisk smag eller smag. Bland noget nyt og spændende i, men glem ikke klassikerne.

Det er en god måde at forbedre folks liv . Det ser ud til, at alle har mere af alt i dag, undtagen tid. Alle er altid på farten og har travlt. De har ikke tid til at lave sunde måltider derhjemme, og de vil have noget hurtigt. Men de vil stadig være sunde.

At starte en juicebar er ikke bare en god måde at tjene til livets ophold , det er en fantastisk måde at forbedre folks liv. Det ser ud til, at alle har mere af alt i dag, undtagen tid. Alle er altid på farten og har travlt. De har ikke tid til at lave sunde måltider derhjemme, og de vil have noget hurtigt. Men de vil stadig være sunde.

Nogle vigtige punkter at kigge efter i en juicebarvirksomhed:

 • Hvad er dine bedst sælgende juicer eller tilbud?
 • Hvem er dit marked? Hvor ofte køber de, og hvor meget bruger de?
 • Hvordan promoverer de virksomheden?
 • Hvad er nogle af dine almindelige tilbud?
 • Er din proces effektiv?

At lære, hvordan en juicebar fungerer, er dit første skridt i forretningen. Hvis du seriøst overvejer at åbne din egen juicebar, så er det kritisk, at du forsker meget i juicebarmarkedet og forstår, hvordan branchen fungerer.

Når du er klar over opstartsplanen, skal du komme med nogle attraktive og innovative forretningsideer for at skille sig ud fra partiet:

Byg en kiosk

Listen over varer, du har brug for til din kiosk, er sugerør, masser af plastik kopper og opbevaringsbeholdere. Andre er blendere, juicere, køleskab, kasseapparat, juiceglasmaskine og møbler.

Nogle frugtjuice kiosk design ideer er:

 • Klassisk multifunktionel smoothie og smoothie -kiosk med isdisplay
 • Udendørs frugtjuicekiosk med tagparaplyer
 • Massivt træ Finish Mall Smoothie Kiosk Pandekage Juicebar
 • eksotisk designkiosk med nogle lys og dekorationer
 • Farverig madjuicebar med crepe kiosk butiksdiskdesign
 • Professionelt designet glasjuicebar med en fantastisk udsigt udadtil
 • Moderne is smoothie butik eller yoghurt butik med smukt tema indretning og brugerdefinerede butiksmøbler
 • 3D designet professionel juicebar kiosk med siddepladser.

Her er nogle ideer til, hvad du gerne vil servere:

 • Hindbær nødder smoothie
 • Jordnøddesmør Monster Chokolade Shake
 • Grøn æblejuice
 • Slankende græskar smoothie
 • Pære, bær og lille schweizisk chard -smoothie
 • Ren grøn morgenmadsmix
 • Øjenåbnende vaniljesmoothie
 • Papaya og ingefærjuice
 • Karamel æbletærteproteinshake

Inden du starter din virksomhed, formulerer du en omfattende forretningsplan. Forretningsplanen skal have placering, produktkilde og fremtidige fremskrivninger.

Inkluder finansiering, forretningsstruktur og fokus i din plan. Når du har haft placeringen, god kilde til frugt og udstyr, er du klar til at gå.

Til sidst

At starte en juicebarvirksomhed er meget arbejde. At køre en er lige så svært, hvis ikke sværere, men hvis du gør det rigtigt, er det ikke kun givende, det er meget sjovt. Du kan være din egen chef og gøre menneskers liv lysere i dagligdagen! Oven i det hjælper du dem med at forbedre deres helbred!