10 fordele og ulemper ved Wix -websteder

Wix tilbyder brugerne en gratis og førsteklasses løsning til at oprette et flot websted. Med over 10 års erfaring i branchen er der flere fordele og ulemper ved Wix -websteder.

Hvad er fordelene ved Wix -websteder?

1. Modtag opdaterede designskabeloner.

Med Wix’s træk-og-slip designfunktioner kan du oprette et moderne websted på få minutter. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en virksomhed eller et personligt websted uden en stor investering. Nogle af skabelonerne er begrænset til den gratis plan, men ellers får du en solid og umiddelbar brugeroplevelse.

2. Grænsefladen er intuitiv og nyttig.

Det er ikke den mest attraktive backend -grænseflade, du finder hos en webstedsbygger i dag, men det er utrolig nyttigt. Alle de værktøjer, du har brug for, er kun et par klik væk. Du får også retningslinjer og værktøjer til at tilpasse skabeloner, selv på den gratis plan, så dit websted kan matche dit brands udseende.

3. Du er ikke fanget af langsigtede planer.

For at modtage en overkommelig præmieplan låser mange webstedsbyggere dig ind i 24-36 måneders kontrakter. Du har ikke det problem med Wix. Hvis du vil opgradere til den gratis mulighed, kan du prøve det for så lidt som $ 5 om måneden og annullere når som helst.

4. Wix tager sig af dit websteds sikkerhed uden at gå på kompromis med hastigheden.

Lige uden for boksen klarer Wix -websteder sig over gennemsnittet med hensyn til hastighed. Du behøver ikke bekymre dig om sikkerhed, fordi webstedet er hostet på en Wix -server. Det betyder, at du kan være mere interesseret i at designe dit websted og drage fordel af de tjenester, du måske har købt i dine forskellige premium -pakker.

5. Modtag en alt-i-en-løsning.

Hvis du af et eller andet grund har et problem med dit websted, skal du bare kontakte Wix for at få den løsning, du har brug for. Ingen tid til at spilde på at lede efter problemer eller prøve at håndtere plugins eller widgets, der muligvis har mislykkedes. Du kan kontakte deres kundeserviceafdeling via e -mail, telefon eller hvad der svarer til en interaktiv FAQ -side.

Hvad er ulemperne ved Wix -websteder?

1. Starterplanen fjerner ikke annoncer fra dit websted.

Annoncering på dit websted bør gavne dig, især hvis du betaler et gebyr. Med Wix fjerner entry-planen omkring $ 5 om måneden ikke Wix-baserede annoncer fra dit websted. For at fjerne annoncerne skal du gå efter en anden månedlig plan, der vil koste mere end de fleste af webstedets opbygning af konkurrenter derude lige nu.

2. Der er ingen ubegrænsede planer.

Med Wix -websteder kan du ikke have ubegrænset båndbredde eller lagerplads på nogen plan. Dette gælder endda forretnings- og kommercielle planer, der sælges til præmiepriser.

3. Træk og slip designs kan begrænse din kreativitet.

Selvom webstedsbyggeren er forbedret dramatisk i de seneste år, har den stadig visse begrænsninger. Du kan trække og slippe elementer overalt i stedet for i låste kasser, men det kan stadig være svært at få et layout til at se ud og fungere efter hensigten. Det tager faktisk meget længere tid at designe et websted på Wix, end de fleste mennesker ville tro.

4. App store på Wix tilbyder ikke rigtigt apps.

Tilføjelse af funktionalitet til dine Wix -websteder er ret let at gøre med den app store, der tilbydes. Det eneste problem er, at de fleste applikationer ikke er sande. Du vil kunne tilføje I-frames i stedet for egentlig funktionalitet til dit websted. De er lette at installere og fungerer godt, men det er ikke den ideelle løsning, som mange gerne vil se.

5. SEO er en hovedpine med Wix.

Du har adgang til en SEO -guide med Wix, der kan hjælpe dig med at maksimere indholdsoptimering, men de tilbudte teknikker ligger lidt bagefter. Det meste af fokus er på søgeordsmålretning, gruppering og placering uden at tage hensyn til andre aspekter af moderne SEO. Det er muligvis ikke en deal breaker, men det vil være en ulempe for dem, der leder efter et websted i det lange løb.

Fordele og ulemper ved Wix-websteder viser, at det er en god webstedsbygger på startniveau, der kan hjælpe alle med at få forbindelse. Det er muligvis ikke den bedste løsning for strømbrugere, og omkostningerne kan være højere end andre muligheder, men det får jobbet udført i slutningen af ​​dagen.