15 fordele og ulemper ved webstedsbyggere

Webstedsbyggere gør det let at oprette en online tilstedeværelse til personlige eller professionelle behov. Ingen grund til at kende kodning eller avancerede webstedsteknikker med disse platforme. Upload bare dit indhold, tilslut det til en skabelon, og du er klar til at gå. Imidlertid skal fordele og ulemper ved webstedsbyggere evalueres fuldt ud for at afgøre, om dette er den rigtige platform til at opfylde dine nuværende behov.

Hvad er fordelene ved webstedsbyggere?

1. Du kan have et godt websted uden at have kendskab til webdesign eller kodning.

Hvis det ikke er en mulighed at oprette et websted alene, så er en webstedsbygger din bedste løsning. Det er en nem måde for en lille virksomhed eller et personligt websted at oprette forbindelse til internettet uden høje omkostninger. Mange løsninger i denne kategori er gratis eller under $ 10 pr. Måned.

2. Du kan tilpasse dit websted fuldt ud.

Bare fordi du bruger en skabelon med en webstedsbygger, betyder det ikke, at du ikke har tilpasningsmuligheder. Det kræver kun minimal kodningskendskab at ændre skabelonens udseende, så du kan matche webstedet til dit brand image. Nogle træk-og-slip-redaktører lader dig endda slippe alt indhold hvor som helst på siden.

3. Mange webstedsbyggere tilbyder responsive designs.

Efterhånden som mobil internettrafik fortsætter med at udvide, skal et nyt websted have moderne funktioner, f.eks. At være lydhør. Mange skabeloner fra de bedste webstedsbyggere er lydhøre, hvilket betyder, at dit websted vil tilpasse sig den browser og enhed, der bruges til at få adgang til dit websted. På den måde behøver du ikke bekymre dig om kanoniske problemer med at køre et separat mobilwebsted med duplikeret indhold i et andet layout.

4. Det er let at drage fordel af SEO -muligheder i en DIY -indsats.

Der er forskellige SEO -plugins, plugins og widgets, der fungerer med nutidens webstedsbyggere, så du kan markedsføre dit websted uden megen branchekendskab. Du kan også bruge disse funktioner til langsigtet dybdegående marketingindsats, hvis du har en vis erfaring inden for dette område med administration af et websted.

5. Mange webstedsbyggere tilbyder yderligere funktioner gratis.

Du finder alt fra en logoproducent til landingssideoprettere og alt derimellem med de bedste webstedsbyggere i dag. Disse funktioner tilføjes ofte gratis, selvom de kan være begrænset til visse præmieplaner hos nogle udviklere.

6. De fleste webstedsbyggere hostes off-site.

I stedet for at skulle hoste dit eget websted eller betale en tredjepart for hosting, mens du bruger webstedsdesigneren, tilbyder de fleste skabere alt-i-en-pakker i dag. Dette giver dig mulighed for at sikre, at alt er hostet og bygget på den samme platform, så du har en omfattende løsning til alle dine behov. Det er en enorm tidsbesparelse at beskæftige sig med kun et selskab i stedet for flere, hvis noget går galt med dit websted af en eller anden grund.

7. Modtag en hurtig implementering.

Selvom de fleste webstedsbyggere er mere komplicerede end en peg og klik -proces, kan den gennemsnitlige person i mange tilfælde designe et websted fra bunden med en moderne bygherre på 2 timer eller mindre. Dette gør det let at implementere et nyt koncept, produkt eller service.

8. Alle dine opdateringer er normalt automatiske.

De fleste webstedsbyggere forbedrer konstant deres processer, skabeloner og dashboards, så du kan få den mest effektive løsning. Du behøver ikke bekymre dig om at downloade nye opdateringer regelmæssigt, fordi alt er indbygget i alt-i-en-løsningen.

9. De fleste webstedsbyggere giver dig mulighed for at prøve, før du køber.

Selvom du skal betale månedlige gebyrer, tilbyder de fleste webstedsbyggere en gratis prøveperiode for at se, om deres platform kan opfylde dine behov. Forsøg kan vare mellem 7 og 30 dage. Hvis du ikke kan lide resultaterne, skal du ikke betale noget, selvom du muligvis også mister indhold, som du har uploadet i den gratis prøveperiode.

Hvad er ulemperne ved webstedsbyggere?

1. I mange tilfælde er du ikke ejer af webstedet.

Når du bruger en webstedsbygger, kan du eje det domænenavn, der bruges, men du er normalt ikke ejer af selve webstedet. Det betyder, at det indhold, du uploader og bruger, er prisgivet det firma, du har valgt. Hvis de beslutter, at dit indhold ikke opfylder deres standarder eller politikker, kan de til enhver tid fjerne det. Det kan gøre det svært at drive virksomhed.

2. Du skal blive ved med at betale det månedlige gebyr.

De fleste webstedsbyggere tilbydes på månedlige planer. Det betyder, at hvis du holder op med at betale det månedlige gebyr, mister du alt det arbejde, du har udført på dit projekt. Hjemmesidebyggeren er ligeglad med, om du tjener penge på deres websted eller ej. Nogle planer er årlige eller varer op til 36 måneder, men det betyder også en langt højere forudbetaling.

3. Ikke alle webstedsbyggere tillader tilpasning.

Hvis du opretter dit websted på en webstedsbygger og beslutter, at du har brug for noget, der er lidt mere teknisk, er chancerne for, at du ikke kan foretage de ændringer, du har brug for. Selvom du kan ændre kodningen af ​​skabelonen på et grundlæggende niveau, er ændringer i dybden generelt ikke tilladt. Dette gør det vanskeligt for nogle brugere at designe et effektivt websted.

4. Nogle webstedsbyggere tillader ikke e-handel.

Hvis du vil sælge produkter eller tjenester direkte via dit websted, skal du være kræsen med den webstedsbygger, du vælger. Ikke alle bygherrer tillader dig at implementere en e-handelsløsning på deres platform. For dem, der tillader det, kan du forvente at betale en ekstra omkostning med en overlegen forretningsplan, der muligvis ikke inkluderer omkostninger til behandling af kreditkort.

5. Det er begrænset baseret på bygherrens begrænsninger.

Du kan kun gå så langt, som en webstedsbygger tillader dig at gå, når du bruger denne type platform til at oprette forbindelse. Hvis der ikke er nogen måde at implementere tredjepartsapps eller plugins, og det er det, du har brug for til din kunde- eller læserbase, vil du være uden held.

6. Du skal lære at bruge builderen, før du kan oprette et websted.

De fleste skabere har en simpel grænseflade, men du skal stadig lære at bruge det, før dit websted kan oprette forbindelse.

Fordele og ulemper ved webstedsbyggere viser, at dette kan være en enkel og effektiv løsning for praktisk talt alle at komme online. Der er ofte fastsatte tilpasnings- og handelsbegrænsninger og månedlige omkostninger, der skal overvejes, men set fra et overordnet perspektiv gør denne type platform det let for alle at gå globalt med deres ideer.