Mailchimp vs konstant kontakt

Hvis du overvejer at inkludere e -mailmarketing i din næste opsøgende kampagne, er de to øverste muligheder på dagens marked MailChimp og konstant kontakt. Faktisk er de så populære, at mange små virksomheder, startups og freelancere på et tidspunkt har brugt begge platforme.

Brug af gratis prøveversioner til at se, hvordan hver platform fungerer, er en god måde at afklare debatten mellem MailChimp og Constant Contact. Men hvis du ikke har lyst til at spilde din tid i 90-120 dage med at prøve disse e-mailmarketingløsninger, er der et par vigtige sammenligningspunkter, der kan hjælpe med at gøre beslutningen om det ene eller det andet lettere at tage.

1. Man er altid gratis. Den anden er ikke.

MailChimp tilbyder brugerne en Forever Free -plan for deres platform. Tillad op til 2.000 abonnenter og op til 12.000 e -mails om måneden. Betalte planer starter ved $ 10 om måneden, hvilket tillader ubegrænset e -mails til op til 500 abonnenter. Hver 500 ekstra abonnenter koster yderligere $ 5 pr. Måned.

Det har også en pay-as-you-go-plan, der giver dig mulighed for at købe e-mail-kreditter, som kan koste op til $ 0,03 pr. E-mail. Der er også en professionel tilføjelse, der kan føjes til en betalt plan for $ 199 pr. Måned.

Constant Contact tilbyder betalte planer, der starter med $ 20 pr. Måned efter at have gennemført en 60-dages gratis prøveperiode. Til denne pris kan du understøtte en listestørrelse på op til 500 abonnenter med ubegrænsede e -mails. Det næste prisniveau er $ 45 pr. Måned, hvilket giver op til 2.500 abonnenter. Der er ingen kontrakter med Constant Contact, men hvis du betaler på forhånd 12 måneder i forvejen, får du 15% rabat på den månedlige pris.

Nonprofitorganisationer og NGO’er har særlige prisplaner på begge platforme.

2. Den ene tilbyder fuld kundesupport. Det gør den anden ikke.

MailChimp er afhængig af en informativ database for mange af de supportproblemer, som kunderne har. Denne database muliggør selvbetjeningsfejlfinding og kan løse mange af de bekymringer, der kan opstå i løbet af en e-mailmarketingkampagne. Månedlige kunder eller pay-as-you-go-kunder har adgang til e-mail-support eller live chat på hverdage.

Konstant kontakt tilbyder forbrugerne kundesupport via telefon, e -mail og live chat i normal arbejdstid i alle tidszoner på hverdage. Der er også et fællesskabsforum, hvor klienter kan udveksle ideer eller tilbyde fejlfindingstip. Videotutorials er tilgængelige, og nogle gange afholdes der endda lokale seminarer for at levere live-træning til førstegangs-e-mail-marketingfolk.

3. Man fungerer godt for integration af sociale medier. Den anden fungerer godt til e-handel.

MailChimp giver brugerne adgang til en grundlæggende autosvar gratis. E -mail -klientprøve er tilgængelig, ligesom geografisk placering. Levering efter tidszone er tilgængelig som en betalt funktion. Brugere har adgang til klik-, åbne- og engagementrapporter samt avancerede rapporter om muligheder for dataudvinding. Det er en service, der kan integreres med forskellige CMS -løsninger, herunder SurveyMonkey. Dette gør det til en solid eCommerce -løsning, især med op til 8 split -tests tilgængelige som en betalt plan.

MailChimp tilbyder også e -mail -klientforsøg som en betalt funktion.

Konstant kontakt tilbyder brugerne et bredere udvalg af skabeloner til deres e -mailmarkedsføringsbehov. Skabelonerne er sorteret efter branche og funktion, hvilket gør det let at finde den rigtige at bruge. Der er også bedre HTML -tilpasningsmuligheder for hver skabelon. Der er ubegrænset gratis billedlagring og adgang til et bibliotek med gratis lagerbilleder for hver e -mail. Levering efter tidszone er en mulighed. Hovedstyrken er en funktion, der tillader oprettelse af kuponkoder eller undersøgelser, der kan deles på Facebook.

Konstant kontakt giver også dybe analyser af sociale medier, der kan indarbejdes i fremtidige e -mailmarketingkampagner.

4. Den ene tilbyder risikoen for et spamflag. Den anden forsøger at reducere den risiko.

Med MailChimp er der en risiko for, at den primære e -mailadresse, der bruges til kontoen, markeres som spam. Dette kan gøre det svært at sende personlige eller forretningsmails fra den konto, selvom e -mails fra MailChimp går godt. Konstant kommunikation med e -mail -serveren er nødvendig for at undgå at miste forbindelser, især når du bruger Forever Free -planen.

Der er også en øget risiko for, at MailChimp -e -mails går til spammappen, medmindre brugeren specielt har markeret afsenderen som sikker.

Constant Contact har et ISP Relations -team, der hjælper marketingfolk, der opdager, at mailservere blokerer deres kampagner. Formularbreve er tilgængelige til brug for marketingfolk, så internetudbydere også kan kontaktes om blokering for at tilskynde til hvidliste. Der er også en tendens til at være et højere niveau af e -mails, der leveres med konstant kontakt på grund af bestræbelser på at tilskynde til hvidliste.

5. Begge tilbyder mange integrationer.

MailChimp tilbyder en række out-of-the-box integrationer, der er lette at bruge. Værktøjssæt inkluderer Magento og Heroku. Det har også sociale medieintegrationer til Facebook og Twitter. Drupal, Mandrill, WordPress og Shopify er blot nogle få af de ekstra integrationer, der er tilgængelige for at imødekomme dine specifikke behov.

Konstant kontakt er en af ​​de få e -mailmarketingplatforme, der integreres godt med Outlook. Facebook og QuickBooks er to almindelige integrationer, der bruges. Du har også adgang til Shopify, Hootsuite og Salesforce.

6. Den ene giver dig mulighed for at importere kontakter med et regneark. Den anden er baseret på CRM -integrationer.

MailChimp tilbyder marketingfolk flere forskellige måder at importere kontakter på. Import af en CSV -fil er en almindelig metode, men du kan også kopiere og indsætte kontakter fra Salesforce, Highrise eller Google Kontakter relativt let. TXT -filer kan også uploades, eller du kan kopiere og indsætte fra et Excel -regneark.

Konstant kontakt giver dig mulighed for at uploade Excel -regneark i stedet for at indsætte dem. Det accepterer også VCF -filer. Du kan også uploade kontakter individuelt eller indsætte dem, hvis det er det, du foretrækker. Du kan også tilføje kontakter fra andre applikationer, f.eks. QuickBooks, Gmail eller Outlook.

7. Den ene giver dig mulighed for at tilføje tags til dine abonnenter. Den anden kræver grupper og segmenter.

Håndtering af MailChimp -listen er omfattende, men det er også en kompleks proces, der skal følges. Når du opretter en liste, kan du oprette grupper og segmenter i den. Grupper er defineret som en måde at adressere brugere på en enkelt liste. Segmenter oprettes baseret på delte lister. Dette giver dig mulighed for at segmentere abonnenter baseret på deres aktiviteter, f.eks. Ikke at åbne en e -mail eller for nylig købe et produkt fra dig.

Konstant kontakt bruger tags til at oprette segmentering og listehåndtering. Alt du skal gøre er at vælge de abonnenter, du vil tagge, og derefter klikke på kommandoen “Administrer tags”. Du kan derefter tilføje det ønskede tag eller oprette et nyt og anvende det med det samme.

8. Den ene tilbyder specialiserede skabeloner. Den anden tilbyder en generisk, men tilpasselig mulighed.

MailChimp tilbyder grundlæggende e -mail -skabeloner, der hurtigt kan opdateres og tilpasses dine behov. Du skal muligvis foretage justeringer af skabelonen for at hjælpe med at matche dit brand og din virksomheds udseende, men ændringerne er relativt lette at foretage.

Constant Contact tilbyder marketingfolk en fuld drag-and-drop forfatteroplevelse. Der er flere e -mail -skabeloner til rådighed, der kan bruges ud af kassen, med forskellige skabeloner til særlige lejligheder inkluderet. Dette kan omfatte et flash -salg, feriesalg eller noget specifikt relateret til din service eller branche. Du får også flere skabelonindstillinger at tilpasse, selvom redigeringsindstillingerne er noget begrænsede.

9. Den ene opkræver ekstra for billeder. Den anden vil ikke.

MailChimp giver dig mulighed for at integrere billeder fra en URL eller et fotosite som Flickr. Alle gemmes på din konto, og brugerne kan uploade et ubegrænset antal billeder, der kan bruges til e -mailmarketing.

Konstant kontakt giver marketingfolk mulighed for at uploade 5 billeder eller billeder gratis. Mere end det vil kræve, at brugerne opgraderer til MyLibrary Plus -planen. Hvis du ikke vil betale for den opgradering, kan du få adgang til dit billedgalleri og bruge disse billeder uden at bekymre dig om royalty. Billeder kan fås ved hjælp af søgeord eller kategori, hvis du foretrækker den gratis mulighed, hvilket kan tage noget tid, hvis du leder efter noget specifikt.

10. Begge tilbyder et komplet sæt analyser.

MailChimp og Constant Contact tilbyder et komplet sæt analyser, der kan bruges til at forbedre fremtidige e -mailmarketingkampagner. Dataene indsamles i faner, så du nemt kan flytte fra en kategori til en anden og spore historikken for hver kampagne.

I MailChimp vs Constant Contact -debatten er dit formål med e -mailmarketing vigtigt. Hvis du vil opmuntre til salg gennem rabatter, oprette særlige begivenheder og have let tilgængelig information, er Constant Contact et godt valg for dit brand og din forretning. For dem, der leder efter en helt gratis måde at eksperimentere med e -mailmarketing uden at ofre mange funktioner, er MailChimp en bedre mulighed at se på.