10 fordele og ulemper ved at være revisor

At være bogholder betyder mere end at arbejde med tal til daglig. Det er en karriere, der giver et vist niveau af prestige. Hans evne til at arbejde med penge gør ham i stand til at hjælpe andre med at få økonomisk succes, mens han forsørger sig selv. Det er en måde at gøre en direkte forskel i hver klients verden. Men at sidde fast på et kontor og se på regneark på en smuk solskinsdag er måske ikke din ting. Tænker du på dette som en karrieremulighed for dig? Så er det nogle af de vigtigste fordele og ulemper ved at være en bogholder at overveje i dag.

Hvad er fordelene ved at være revisor?

1. Du har indkomststabilitet.

Ikke alle er gode til tal og budgetter. Dette omfatter organisationer. Du kan vælge at arbejde alene eller du kan søge et fuldtidsjob med fordele i næsten enhver branche. Mængden af ​​tilgængeligt arbejde betyder, at du vil have et højere niveau af indkomststabilitet sammenlignet med andre karrieremuligheder.

2. Du har sikkerhed.

Næsten alle ved, hvad en revisor lever af. Dette gør det let at vælge de rigtige klasser, den rigtige specialisering og den specialiserede uddannelse, du ønsker for at gøre dette karrierevalg til virkelighed.

3. Der er mulighed for at optjene en sekscifret løn.

Nogle af de bedste revisorer tjener i dag mere end $ 100.000 om året. Ifølge US Bureau of Labor Statistics tjener de øverste 10% af revisorer seks tal. Selvom du tjener medianlønnen på $ 63.000, tjener du stadig en ret god løn til at forsørge dig selv.

4. Du kan rejse.

Du er ikke bundet til en bestemt placering, når du forfølger regnskab som et karrierevalg. Enhver virksomhed, både by og land, har et vist behov for en revisor. Du kan vælge, hvor du vil bo, og til en vis grad, hvad dine daglige arbejdskrav vil være, da du kan være selvstændig, starte din egen virksomhed eller arbejde for en traditionel arbejdsgiver.

5. Dit arbejde er i høj efterspørgsel.

Der forventes ikke kun mere end 10% jobvækst i denne karriere i løbet af det næste årti, men der er også en hurtig progression inden for det. På bare et par år kan du gå fra frisk fra skole med en grad til en, der lever komfortabelt.

Hvad er ulemperne ved at være revisor?

1. Du skal være certificeret for at maksimere dit indtjeningspotentiale.

Der er flere certificeringsmuligheder tilgængelige i dag for revisorer, men den mest prestigefyldte legitimationsoplysninger har en tendens til at være en certificeret revisors (CPA). CPA’er har en tendens til at tjene mere, have flere muligheder for avancement og kan ansætte flere kunder ved at arbejde alene. Enhver certificering kræver en investering fra din side uden garanteret afkast.

2. Ikke ligefrem et adrenalinrus.

At arbejde med tal kan give stabilt arbejde, men det kan være ret ensformigt. Nogen skal have en sand passion for budgettering og arbejde med tal for at få succes i denne form for stilling. Hvis du kan lide at løse problemer inden for en bestemt ramme, har du det godt. Hvis du kan lide at arbejde alene og være kreativ, er det sandsynligvis ikke den type job, du ønsker.

3. Du har sæsoner med tungt arbejde.

Hans højsæson som revisor er fra januar til april i USA hvert år. Det er skattesæson, og du vil bruge mange timer på kontoret. Selvom der er mere balance mellem arbejde og liv i denne karriere end andre, er der tidspunkter, hvor du vil være væk fra din familie, og det kan være problematisk for nogle.

4. Du skal blive ved med at bevæge dig fremad.

Regnskab er et overraskende konkurrencedygtigt karrierefelt. Mange revisorer leder efter højere uddannelsesniveauer, avancerede certificeringer og andre måder, hvorpå de kan differentiere sig fra andre for at tjene en højere løn. Hvis du ikke udforsker disse muligheder, vil du i sidste ende komme bagud.

5. Du kommer til at sidde fast på kontoret.

Regnskab som et vist niveau af sikkerhed og privatliv, der kræves af de opgaver, du udfører. Med en VPN har du muligvis tilladelse til at telekommunikere, men de fleste revisorer, selv selvstændige, går til et eksternt kontor og bliver der hver dag mellem 9 og 5 gange.

Fordele og ulemper ved at være revisor viser måske, at det ikke er det rigtige job for alle, men det kan være det rigtige job for dig. Har du tidligere arbejdet som revisor? Hvad er det eneste råd, du vil tilbyde alle, der overvejer at blive revisor i dag?