Start online parfume butik

Hvis du har en ægte lugtesans og har et utroligt udvalg af den rigtige kropsduft, så bør du muligvis overveje at starte din online parfumebutik. Med et optøjer af muligheder over internettet kan start af din egen parfume være en af ​​de bedste muligheder for at leve, hvis du har et begavet talent.

Ligesom enhver anden virksomhed er der flere forudsætninger, der skal overvejes, før du starter din online parfumebutik. Nogle af de vigtigste tips at huske på er nævnt kort nedenfor

Trin: 1 markedspotentiale og niche

Med tal fra forskellige myndigheder, der bekræfter, at duftindustrien vokser hurtigere end nogensinde, og efterspørgslen stiger konstant. Der lægges stadig større vægt på personligt udseende og bevidsthed om kropslugt. Dette har forårsaget den enorme efterspørgsel efter parfumer på markedet.

Du skal dog vælge en niche på det domæne, som din online parfumehandel vil tjene. Det er altid vigtigt at starte i det små og derefter sprede vingerne for at flyve højere og længere. Nogle af de populære nicher på domænet er:

  • Deodoranter
  • Parfume og Roll ons
  • Blomster og eksotiske dufte
  • Kendte parfumer

#BonusTip:    Dette er en meget dynamisk forretning. Det er svært at tiltrække forbrugerens opmærksomhed, fordi alle nicher er besat af berømte og erfarne producenter. Du skal markedsføre og tjene din parfums tillid.

__

Trin: 2 Markedsundersøgelser

Online markedsundersøgelser er uundgåelige, hvis du vil starte din online parfumebutik. Du skal grundigt navigere på Internettet og forskellige online forumsider og -samfund for at indsamle data om parfumeindkøbstendensen for mennesker i det område, som du oprindeligt har til hensigt at sælge dine produkter til.

En gennemgang af profiler på sociale medier vil også hjælpe med at forstå den type forbruger, du skal håndtere, og derefter lagre din online parfumehandel i overensstemmelse hermed.

#BonusTip:  Find først din passion inden for parfumefremstilling. At have kendskab til valg af parfumer er ikke nok til at starte en parfumevirksomhed. Du skal kende de forskellige kemikalier, processen til fremstilling af parfumer. Dette er den indledende fase for at starte virksomheden.

__

Trin: 3 Sourcing af din aktie

Du skal fylde dine lagre for at kunne sælge til kunder. Kom i kontakt med de forskellige forhandlere af parfumekemikalier på markedet og få tilbud på hver af dem. Sammenlign dem med salgsprisen, og bereg derefter det overskud, du kan beholde. Vælg hele leverandøren, fra hvem du kan beholde den maksimale fortjeneste.

Vælg en omfattende sælger, der kan tilbyde dig et stort udvalg af parfumer til mænd og kvinder. Parfumer bruges også til gaveformål, så produktemballagen skal være attraktiv. Det bør tillægges hele sælgerens rettidighed at levere varen, for når folk afgiver en ordre, foragter de generelt, hvis de lader vente for længe på at modtage produkterne.

#BonusTip:  Right Perfume Niche står for Right Oriented Business. Du skal finde det rigtige sted, hvor du kan tilpasse dig og få flere forretninger ud af markedet. Vær en mester i parfume og læg derefter andre tjenester foran klienten.

__

Trin: 4 Forretningsplan

Du skal have en ordentlig forretningsbakke, som du kan bruge til at søge økonomisk hjælp fra banker eller enhver form for finansierer. Din forretningsplan bør indeholde driftsprocessen og også planen om at inddrive dine investeringer og tjene penge.

Forbered et ordentligt resumé, der informerer læseren om virksomheden og hele processen i maksimalt 300 til 400 ord! Din forretningsplan er en liste over alle de mål, du vil nå med virksomheden og de forskellige investeringer, du planlægger at foretage i hele virksomheden.

#BonusTip:  Hvorfor skal jeg starte denne parfumeforretning? Hvem er kunderne, der køber? Hvor sælger jeg disse produkter? Det er de vigtigste ting at vide. Alle disse vigtige spørgsmål vil blive dækket i forretningsplanen. Så lav en god plan.

__

Trin: 5 Handelsnavn og andre officielle trin

Du skal komme med et ordentligt firmanavn og registrere det hos dine lokale myndigheder for at sælge via din online butik. Registrer virksomheden for at betale skat og andre finansielle gebyrer til staten, så den fungerer korrekt. Få hjælp fra en advokat og en revisor til at holde styr på alle disse trin, da de er en integreret del af forretningsprocessen.

#BonusTip:  Et godt og kreativt navn er meget vigtigt i erhvervslivet. Vælg det korrekte navn, lille og relateret til din virksomhed. Registrer et domæne, og start varemærkeprocessen for at gøre krav på dit navn.

__

Trin: 6 websted

For en online forretning er webstedet den eneste identitet for hele mærket og servicen. Din online parfume butik skal have et websted, der er attraktivt og giver en øjeblikkelig følelse af klasse. Parfume er et elegant valg, derfor skal du altid huske på, at målgruppen hovedsageligt tilhører den højeste klasse i samfundet. Disse mennesker kan ikke lide stærke farver eller designs, så indstil dit websted i overensstemmelse hermed ved hjælp af en professionel webdesigner.

Folk foretrækker at bestille produkter online, fordi det er praktisk for dem. Af samme grund skal du udvikle en mobiltelefonapplikation, så folk kan bestille fra deres telefoner og modtage parfume direkte til deres placering. Installer korrekte betalingsgateways, så folk sikkert kan foretage betalinger for dine produkter via Visa eller MasterCard.

#BonusTip –  Alle virksomheder har lignende kemikalier, men kun en ting, der adskiller dem, er den rigtige blanding. Forskellig viden, forskellige færdigheder har forskellige resultater. så invester i yderligere forskning for at skabe en unik duft.

__

Trin: 7 Leveringsproces

Du skal samarbejde med kureren for at dit produkt kan sendes til din kunde. Parfumer har ofte skrøbelig emballage, så sørg for at aflevere dem til folk, der er ansvarlige nok til at sende og levere dem.

Forsinkelsen i modtagelsen af ​​produktet eller modtagelsen af ​​et beskadiget produkt på grund af hensynsløs forsendelse vil ødelægge det omdømme og mærkeimage, du har tjent på markedet med dit hårde arbejde.

#BonusTip: kunden er konge. Du bør fordoble din service baseret på dine krav. Vær fleksibel med hensyn til service, hvorigennem du vil beholde din klient i lang tid.

__

Trin: 8 Marketing

Byg en masse buzz med dine online parfume butikskampagner gennem de rigtige kanaler. Brug sociale medier til at generere nysgerrighed og post regelmæssigt for at registrere dig i folks sind på sociale medieplatforme.

Få hjælp fra en professionel SEO -ekspert til at generere webstedstrafik. Send engagerende blogs regelmæssigt for kunder, og det hjælper også med at få rangering på Google- eller Bing -søgesider.

#BonusTip:  Analyser dig selv og find din position i Google. Start SEO -service til din virksomhed, eller du kan gå med en hvilken som helst betalt annonce for at booste din virksomhed

__

Trin: 8 Tredjepartssalg

Du kan registrere dig som sælger hos enhver af e-handelsgiganterne som Flipkart eller Amazon. Du kan sælge parfume her til en bred vifte af forbrugere, og du skal kun betale en vis procentdel af overskuddet til e-handelsgiganterne, hvis du kan foretage et salg! Lyder som en aftale, ikke? Det er!

Hvis du vil være din egen chef, er hårdt arbejde uundgåeligt. Bliv ved med at bestige stigen med utrættelig indsats, og du vil blive belønnet. Online parfume forretning er enorm i omfang, og når du er i, kan du helt sikkert leve af det!