Start en online havearbejde

At starte en havearbejde online er ikke så kompliceret, som man måske forestiller sig. At oprette og vedligeholde en online havebutik på en praktisk måde tager tid, tålmodighed, hengivenhed og hårdt arbejde. Opgaven gøres meget lettere i det 21. århundrede på grund af avanceret teknologi, der giver dig alle værktøjer lige ved hånden. I dag er næsten alle de nødvendige produkter tilgængelige på onlinemarkedet.

E-handelsmarkedet trives med brugervenlige softwareplatforme, der gør det let at oprette online forretninger for dem, der ikke er teknisk kyndige.

At starte en online forretning kræver en lille investering, og det tiltrækker mange flere mennesker. Der er et par ting, du skal huske, før du starter en online havearbejde.

Trin: 1 virksomhedslicens

At få erhvervslicensen er det første job. Du skal gennemgå den forventede lange bureaukratiske proces, og du skal være fortrolig med de regler og forskrifter, der påvirker din virksomhed og kan variere fra sted til sted.

At få licensen kan vise sig at blive et dyrt job i sidste ende. Navngivning af butikken kan være en vanskelig opgave, da et attraktivt og moderigtigt navn kan tiltrække kunder.

#BonusTip: Efter at have startet en virksomhed skal du oprette forbindelse ved at starte dit eget websted. Du skal skrive gode artikler relateret til forretninger med indflydelse på andre. Vær mere aktiv og informativ om dit indhold. Jeg ville være forsigtig for ikke at nævne vigtigheden af ​​spektakulært indhold.

___

Trin: 2 De produkter, du vil sælge

Du skal beslutte, hvilke forsyninger du vil sælge, fordi havearbejde kræver mange ting som skovle, frø, plantemad, slanger. Det er vigtigt at bestemme den række produkter, du vil sælge, da dette er en omfattende proces til at skabe dit eget mærke. Det er også godt at specialisere sig i nogle produkter.

#BonusTip:   Start med at uploade videoer på Youtube om dine gennemførte værker. Videoindhold er virkelig værdifuldt. Selvom det kan koste mange penge at producere professionelle YouTube -videoer, kan du også lave videoer baseret på din viden.

___

Trin: 3 Valg af leverandør

Derefter kommer valget af leverandører, fra hvem du vil købe produkterne. Det er vigtigt at opretholde et partnerskab med engrosdistributører, som du vil købe i bulk til en lav pris og sælge til kunden med en marginrente for at få overskud.

At opretholde partnerskaber med mere end en engrosforhandler bliver nyttigt, da dette hjælper dig med at skifte til andre på markedet, når man begynder at bede om en højere sats eller ikke kan levere i bulk.

#BonusTip: Begynd at promovere din virksomhed på forskellige sociale netværk med passende Hashtags. Du vil have alle dine følgere på alle sociale netværk til at vide om din store forretning og dine job!

___

Trin: 4 Markedsundersøgelsesarbejde

Du skal også undersøge, hvilke typer af haveprodukter og mærker, der er populære på markedet, før du går i gang. Du skal kende den type konkurrence, der findes på markedet.

Dette hjælper dig med at differentiere dine produkter fra resten af ​​markedet. Du bør også tage et kig på butikker, der er underpresterende, da dette vil holde dig informeret om, hvad du ikke skal gøre i erhvervslivet.

#BonusTip: Folk elsker at tjekke e -mails . Fokuser på e -mailmarketing og begynd at dele din virksomhed. Sælg ikke din service, sælg tilfredshed. Tilbyder en stor rabat til visse kunder i løbet af enhver feriesæson. På denne måde kan du oprette buzz.

___

Trin: 5 Den teknologiske del

Dernæst skal du få den teknologiske del i orden. At finde den rigtige software sikrer en gnidningsløs drift af dit websted. En erfaren webdesigner skal hyres til at designe webstedet til nøjagtige specifikationer. Hjemmesidedesignet skal være flot og attraktivt. Produktdetaljer skal tydeligt nævnes. Ud over det skal dit websted også have en indkøbsvogn med 128-bit sikkerhedskryptering, kunderne skal føle sig trygge, når de foretager online betalinger via webstedet.

Feedback skal også indhentes fra kunder via online rating, og der bør være et afsnit på webstedet, der behandler kunders klager vedrørende tjenester, betalinger osv. Valg af budtjenesteudbyder er også en relevant opgave for hurtig og problemfri levering.   

#BonusTip: Hvem er de  eksisterende spillere på markedet? Hvilken slags service leverer de? Find svaret på disse spørgsmål, og du får plads nok til at stå foran kunderne.

___

Trin: 6 Tidspunktet for lancering og reklame

Lanceringstiming er en ekstremt vigtig del af din virksomhed; Et forkert trin kan være skadeligt for dine forretningsinteresser. En blød lancering kan være en god start, men det kræver tålmodighed, da det kan tage uger, før det bliver populært hos kunderne.

Promovering af din virksomhed inden en fuld lancering hjælper din butik med at få kunder hurtigere end forventet. Promovering kan foretages gennem aggressiv marketing på sociale medieplatforme som Facebook.

#BonusTip: Jeg tror, ​​du skal komme videre med integration. Du kan sælge de produkter, der er relateret til din havearbejde. Du skal også lære forskellige aspekter af anlægsgartnervirksomheden, såsom at bevare din indledende entusiasme og marketingimpulser, eksisterende kunder, pengestrømme og personalespørgsmål.

___

Trin: 7 Forretningsplan

Du skal bestemme de målgrupper, der sandsynligvis vil købe dine produkter regelmæssigt. Du kan henvende dig til uddannelsesinstitutioner, parker, hvor der regelmæssigt kræves havearbejde i bulk. Der er kunder på markedet, der kan lide havearbejde eller tager det som en hobby, din målgruppe bør omfatte disse typer kunder, der muligvis har brug for en række forskellige haveprodukter i løbet af året.

Ved at vide, hvilke typer blomster der er populære i hvilken sæson, der er en afgørende del af din virksomhed, fører dette til at opretholde et lager af blomster eller planter, når de er populære og efterspurgte. Annoncering og reklame for sjældne og attraktive haveprodukter (eksotiske blomster), der ikke er let tilgængelige på detailmarkedet, får et stort antal kunder til at besøge dit websted. I begyndelsen skulle målet være at maksimere salget og ikke maksimere overskuddet. At tilbyde rabatter fra tid til anden hjælper dig med at øge dit salg.

Der bør være en veldefineret forretningsplan, hvad enten det er at tilbyde daglige tilbud, ugentlige tilbud eller kvartalsvis clearance salg, men planer kan variere baseret på tidskrav. At give kunderne nok muligheder er en uundværlig del af onlineforretninger. Prisen bør variere fra lav til høj, så den passer til købekraften hos mennesker, der tilhører forskellige indkomstgrupper.

#BonusTip:  Hvorfor vil jeg starte denne virksomhed? Hvem bliver kunderne? Hvem tjente jeg denne service til? Det er de vigtigste ting at vide. Alle disse vigtige spørgsmål vil blive dækket i forretningsplanen. Så lav en god plan.

___

Trin: 8 Vedligeholdelse

At vedligeholde blomster og dyrke dem omhyggeligt er en vigtig del af forretningen, og det kræver erfaring. Ansættelse af erfarne og værdige medarbejdere vil forbedre kvaliteten af ​​dine produkter. Blomster, der leveres, skal være friske, haveartikler er let tilgængelige i detailbutikker, og folk foretrækker måske at handle i disse butikker frem for online, så det er relevant at være et skridt foran dem.  

Afslutningsvis kan det siges, at oprettelse af en online havearbejde ikke er en let opgave, i så fald kræver det tålmodighed, hårdt arbejde, tilsyn, investeringer og ledelse. Det kræver tålmodighed, fordi opbygningen af ​​virksomheden gradvist tager tid, og det er vigtigt ikke at lade sig rive med af overskud og tab. Du skal forstå stemningen på markedet, og hvordan kundens præferencer ændrer sig fra tid til anden. Du skal hele tiden være foran dine konkurrenter og tiltrække kunder ved at sælge kvalitetsprodukter og betjene deres behov, mens de tager sig af deres bekvemmelighed.

Konkurrenter er ikke begrænset til onlinemarkedet og strækker sig til dem, der sælger i detailbutikker. Hvis du er villig og sikker på at starte en online havearbejde, kan det vise sig at være et godt foretagende, men du skal følge ovenstående trin for at etablere virksomheden og aldrig opgive håbet om at etablere en succesrig og populær online havearbejde .  

#BonusTip:  Visuelt indhold vokser stadig i popularitet, når vi bevæger os ind i fremtiden. Fortæl din historie til verden og inspirer dem til at deltage i dine værker. Du kan leve dit arbejde eller færdige værker. Hold det under 2 minutter, informativt og engagerende.