Start din skaldyrsvirksomhed online

Hvilken uoverstigelig gave kan du tilbyde mennesker? Tror du ikke, at noget, der kun tilføjer vitalitet og ernæring til deres energiforringede liv, kan være en fremragende gave? Med væskereserver af protein styrer fisk og skaldyr livet for mange kødmisbrugere. Friske, forarbejdede og frosne fisk og skaldyr finder altid et sted i husmødrenes sind, der ønsker at give deres familiemedlemmer velvære.

Ifølge en nylig rapport har ønsket om skaldyr blandt forbrugere nået et nyt højdepunkt på 14% på hele det interkontinentale marked. Denne fremdrift vil uden tvivl nå et stort nyt lys i de kommende tider.

At tilegne sig den korrekte viden om de utallige arter af skaldyr kan være det første skridt i opbygningen af ​​en anerkendt virksomheds understruktur, men der er naturligvis mere til det, end man ser i øjnene.

Følgende i tråden af ​​sejrrige forretningsmænd, der har mestret kunsten inden for virksomhedsledelse, fremhæver denne artikel også de tidløse punkter, der vil tilføje din søgning efter en blomstrende skaldyrsvirksomhed online.

___________

Trin: 1 Bestem, hvad du vil medtage i salgsmenuen

Selvom nogen må være interesseret i at sælge laks og ørreder, tror andre måske, at krabber og rejer kan være mere egnede til deres specifikke kundelinjer. Samlet set er produktvalg som at lægge en mursten, der i sidste ende vil understøtte andre forretningsaktiviteter. Så tænk dybt over disse vigtige punkter, før du beslutter dig for en bestemt fisk og skaldyr: –

  • At give et strejf af unikhed i alt, hvad du agter at sælge, er altid et plus for dine forretningsmål.
  • Analyser tilstrækkeligt placeringen og smagen af ​​dine kunder, da de vil spise i henhold til lokale spisevaner. Undersøg samtidig fødevarer, der ikke er gunstige blandt din foretrukne kundegruppe.
  • I sidste ende skal du også tage beslutningen om at sælge en skaldyr baseret på din erfaring og evne til at håndtere den.

#BonusTip: Optimeret    dit websted let. Vis de korrekte detaljer om dine produkter og tjenester med siden Om virksomhedshistorik, siden Produktkvalitet, og tilføj fotos af produkter i høj kvalitet. Fisketyper, mad efter pris, skaldyr efter ernæring, så kunden kan vælge en bedre løsning til deres efterspørgsel efter skaldyr.

______

Trin: 2 Systematisk emballage og korrekt opbevaring

En organiseret håndtering af emballage og opbevaring af skaldyr holder dem altid på listen over moderniserede kunder, der kun bekymrer sig om værdi. Derudover er en direkte effekt på kvalitet også en fremtrædende historie om effektive emballageteknikker. Temperaturregulatorer og kølere kan hjælpe med at øge levetiden på emballerede produkter.

Derudover er der blevet introduceret mange nyere teknologier til at bygge et godt miljø for bevarelse af fisk. Disse metodiske trin har en tendens til at standse toksinfrigivelsesevnen for visse bakterier, der truer fiskekødets ernæringsmæssige kaliber. Hvis du planlægger at indarbejde fiskefoder i din skaldyrsvirksomhed, kan du prøve at udforske ud over de konventionelle skaldyrsstandarder.

Tip : Gør din virksomheds emballage mere speciel ved at tilføje detaljerede oplysninger om næringsindholdet i fisk og skaldyr. Dette vil utvivlsomt øge kundernes tillid.

#BonusTip:     Vær mere specifik. Særlige tilbud og rabatter elsket af alle kunder. Lad dem svare om dine produkter. De fleste forbrugere reagerer positivt på rabatter, uanset om de er ægte eller ej. Vær forberedt på nogle rabatter for nogle loyale kunder eller potentielle kunder i løbet af en bestemt festivalsæson.

______

Trin: 3 Vælg en platform, der skal sælges

At drive en online skaldyrsvirksomhed kræver den rigtige taktik for at forbedre kundernes mening og henlede deres opmærksomhed på dine produkter. I dag er den største autentiske måde at komme ind på værdige kunders domæne på at sælge dine produkter ved hjælp af online markedspladser.

Amazon har kastet et vigtigt lys over tendensen med at sælge forskellige produkter via sin vel accepterede platform. Dette har hjulpet lokale producenter såvel som nye iværksættere på en bemærkelsesværdig måde. De ekstraordinære fordele ved at sælge dine skaldyrsprodukter via en etableret platform som Alibaba Tmall er en og mange. Nogle af dem er blevet nævnt nedenfor: –

  • Ved at implementere strategien for online markedspladser for at få kundens opmærksomhed, baner du vejen for en rentabel budgetorganisation.
  • Plus, du kan klart eliminere kanaludvikling og administrationsgebyrer.
  • Du kan slappe af fra ansvaret for at levere dine produkter til tiden. Ved at indsende en effektiv online platform minimerer du din hovedpine i dag.

#BonusTip:    Da kunderne er vilde med tilbud, kan du overveje at distribuere kuponer med tilbud som “Køb en, få en gratis” eller “Få $ 1 rabat på dit næste køb Specifik service.” Eller du kan give et specielt produkt gratis væk i en bestemt periode. På denne måde kan du øge din virksomhed med at sælge skaldyrsprodukter.

______

Trin: 4 Forsendelsespriser og tidsperiode

Skaldyrsforretningen handler om at levere dåse og sunde skaldyr til kunderne. Hvis en forbruger støder på en ‘dårlig fisk’, vil det reflektere dårligt om alvoret i deres forretning. Da fødevarer kun har en tendens til at forblive friske i haven i en begrænset periode, er det bydende nødvendigt, at de leveres hurtigst muligt.

Men der er et problem, når det kommer til hurtigere distribution af skaldyr til målkunder. En hurtig forsendelse af mættede dåser med rejer, krabber, laks og mange andre marine organismer kan medføre betydelige forsendelsesomkostninger.

En formel, der kan hjælpe din virksomhed med at undslippe denne labyrint af overflødige forsendelsespriser, drejer sig imidlertid om at vælge et godt udvalg af en superfin leveringstjeneste. Det er også vigtigt at vælge en service, der giver fordelen ved køling til fuldstændig konservering.

Tip : Efterlad den ekstra forsendelsesbyrde ved at bremse din leveringshastighed for skaldyr om vinteren og forbedre din leveringshastighed på sommerdage for at undgå fordærv.

#BonusTip:   Marketing kender  ingen grænser. Du kan bruge forskellige former for marketing til at tiltrække kunder. Du kan bruge sociale medier i forbindelse med offline marketing til at drive salg af skaldyr. At afholde en skaldyrsarrangement på Certain Place er en glimrende måde at sprede budskabet om din SeaFood -butik og produkter. 

______

Trin: 5 Markedsfør dine produkter

Ved at sprede gode ord om din skaldyrsvirksomhed blandt deres venner kan kunder ved hjælp af sociale medier med integration af billeder i high definition gøre underværker for din online forretning.

Dette blotte ønske om en forbindelse til kunderne kan øge dit salg af fisk og skaldyr uden en anden tanke. Du kan også:-

  • Fortsæt med at skrive om de nye fortegnelser på din liste over skaldyrsvirksomheder.
  • Forskellige rabatter og tilbud bør understreges i dine reklameforsøg.
  • Hold dine kunder informeret om nye eksperimenter i dit produktsortiment.

#BonusTip:   dette er mestertaktikken. SEO er ikke bare eventyrstøv. Det fungerer faktisk, når det gøres korrekt. Kunder, der har brug for skaldyr, vender sig mere end nogensinde til søgemaskiner. Din SeaFood har brug for søgemaskinens synlighed, hvis du nogensinde vil gå mund til mund.

konklusion

Mens mad er blevet vippet som en livsstil i moderne tid, er der næsten ingen, der ønsker at tilføje smag til deres liv sammen med en betydelig mængde ernæring. Hvis du også vil involvere dig i denne sundhedsbevidste tilgang, kan forståelse af dine kunders krav give dig en enorm succes i en skaldyrsvirksomhed.

Få et overskudsdiagram med høj margin sammen med en dyb tilfredshed med dine tjenester ved at kommunikere med forbrugernes smagsløg på en kreativ og smart måde!