Sådan starter du din e-bogs salgsvirksomhed

På grund af mangel på plads i en ejendom ses fysiske bøger hurtigt og hurtigt at komme ud af mode. Hvert hus er fyldt med lokaler, og der er ikke mere plads, hvor et bibliotek kan oprettes, eller en boghylde kan rumme alle de bøger, en person kan ende med at læse i en periode.

Bøger vil aldrig gå af mode, folk, der er ivrige læsere, vil altid gerne ledsages af en bog frem for noget andet. Med evolutionen har bøger også udviklet sig, og det stigende behov for plads og plads til at rumme andre ting har ført til, at bøger er blevet digitale af natur.

E-bog er et utroligt fremskridt inden for teknologi, der har gjort det muligt at gemme store mængder bøger på dine mobiltelefoner, tablets eller bærbare computere! Folk begynder at blive knyttet til det samme på grund af den lette at bære dem på enheder. Bogelskere har den løsning, de altid havde brug for for at kunne bære mere end én bog, når de rejser eller går ud alene. Nu ved du, hvor meget efterspørgslen efter e-bøger er, så hvis du planlægger at åbne en e-bogvirksomhed online, kan du slå jackpotten! Stigende popularitet er et af de klareste aspekter ved en online e-bogvirksomhed, fordi folk konstant tilpasser sig ny teknologi og læser langt flere eksemplarer af deres yndlingsforfatter end en indbundet.

Nogle af de nødvendige trin for at starte en virksomhed af denne type online er:


Trin: 1 Markedsundersøgelser

Det er vigtigt at forstå din kundebase, før du begynder at betjene dem. Det er vigtigt, at du kender de forskellige kategorier, der interesserer din målgruppe. En idé om det mest populære søgeord giver dig mulighed for at designe virksomheden i overensstemmelse hermed og betjene kunderne, som de vil. En anden vigtig del af markedsundersøgelser er at forstå konkurrencekræfter og produkter, der konkurrerer om opmærksomhed på markedet. Sørg for, at du går over hele internettet og viser alt, hvad der tilbydes gratis til kunderne, så din e-bogvirksomhed kan opfylde de mest egnede krav fra forbrugerne.

At kende konkurrencens marketingplan giver dig mulighed for at ramme en bedre sammen med en meget varieret brug af de forskellige onlinekampagner, f.eks. Google eller PPC -annonceord. Korrekte SEO -kampagner kan være den mest effektive måde at sikre, at dit websted får den ønskede trafik til at vinde popularitet på markedet.

Trin: 2 Identificer virksomhedens formål og hensigt

Det største og vigtigste spørgsmål, før jeg starter en virksomhed, er, hvorfor vil jeg starte dette? Først skal du finde formålet, hensigten med virksomheden. De personlige interesser, du har, vil guide dig mod din virksomhed. Du skal være ærlig og forstå de ting, du er i stand til og ude af stand til at yde den perfekte service til dine kunder.

Du er nødt til at undersøge nok for at finde afstanden til e-bogsalg. Hvilke bøger elsker folk at se, og hvorfor køber de en e-bog? Hvor vil du glæde dem over at købe fra dig. Forstå de tjenester, du kan og ikke kan levere, skal du udvide tjenesterne ved at designe en passende applikation, der kan håndtere dem.

# Yderligere tip: Fokuser altid på kundernes behov, og lyt bedre til dem. derefter kan du tilfredsstille dem.

Trin: 3 Vælg en niche

Nu hvor du kender de forskellige genrer af bøger, er det afgørende, at du vælger en niche eller måske vælger nogle tendenser. Niche -niche er vigtig, og hvis du kan specialisere dig i en bestemt niche, bliver det lettere for dig at håndtere jobbet.

For eksempel, hvis du kender webstedsdesign, skal du have tilstrækkelig erfaring med det, så de tjenester, du tilbyder, ser professionelle ud. Først da begynder flere og flere kunder at komme til dig.

# Bonustip: du kan vælge bøgernes tilfældige tema. Prøv at e -maile, hvis der er nye bøger tilgængelige på dit websted. Du kan også give nogen en gave gennem en konkurrence.

Trin: 4 Få et undersøgelsessted

Når du har foretaget din research, skal du få et undersøgelsessted for din virksomhed. Et undersøgelseswebsted er dybest set et enkelt sider websted, der spørger besøgende, om de gerne vil se et websted om det givne emne eller ej. Dette vil give en bedre idé om udviklingen på markedet og efterspørgslen efter e-bogvirksomheden på Internettet og blandt målgruppen. I tilfælde af et positivt svar på undersøgelsesstedet kan du få et skøn over den succes, virksomheden vil opnå, hvis den åbnes live for mennesker.

# Bonustip: Denne forretning kan let være rentabel, hvis du har et passende målmarked. Begynd at lægge annoncer ud på de forskellige sociale netværk, og byd dem velkommen til din butik for at få forskellige bøger.

Trin: 5 Opret indhold

Indholdet er konge. Fra de ord, der er indlejret på webstedet for din online e-bogbutik til de mange bøger, der er tilgængelige til salg, er webstedets popularitet udelukkende baseret på indholdet. Hvis en læser er involveret i indholdet på dit websted, forventes det, at de vil grave dybt ned i webstedet og foretage et køb.

En bred og unik blanding af e-bøger vil også appellere til læserne, fordi hver person har en anden smag, men alle vil lede efter produktet i din online butik. Sørg for, at din online butik har en lang række genremuligheder for læsere. Ivrige læsere er generelt dem, der besøger en online e-bogbutik og læser, hvad de kan lide på en given dag, simpelthen fordi de elsker at læse.

Fra thrillere, mysterier, forbrydelser, fiktion, faglitteratur til motiverende, religiøse og historiske tekster, skal du sørge for at have dem alle sammenstillet i din beholdning.

# Bonustip: Du kan oprette forbindelse til forfattere, der kæmper, og promovere deres næste bøger på deres platform. Gennem dig får du mere buzz og salg gennem forskellige marketingniveauer.

Trin: 6 E -handelshosting

Det anbefales altid at ansætte en e-handelsvært til at sælge e-bøger online. Det betragtes som den mest egnede pakke, da den indeholder IP- og SSL -certifikat, der er påkrævet for indkøbskurven i en online butik. Dette er den aftale, du skal indgå for at forenkle procedurerne.

›Eksempel på læsestykke

Efter alt dette, når du har webstedet klar, skal du sørge for, at hver bog, du har til salg, har en prøve -PDF, der er gratis at downloade. Dette vil give forbrugeren en idé om, hvad de betaler for, og til gengæld vil det øge din troværdighed som sælger.

›Sælger gennem tredjeparter

At sælge via en tredjepart er et lettere middel til at starte en online e-bogvirksomhed. Sælgere som Amazon leverer denne funktion og giver dem mulighed for at registrere og starte deres virksomhed på webstedet. Spar penge brugt på oprettelse af websteder og annoncering af websteder. Amazon fratrækker dog en vis del af overskuddet for sig selv, men i betragtning af den enorme rækkevidde på et websted som Amazon, kan antallet af salg være helt enormt.

# Bonustip: begynd at dele den bedste bøgerplakat på Instagram, Pinterest eller Facebook. Få andre til at læse eksempelsiderne og opfordre dem til at købe produkterne.

Trin: 7 Marketing og budgettering

Du skal forstå det budget, du har, og derefter starte en online e-bogvirksomhed i overensstemmelse hermed. Iværksættere rundt om i verden har en ting til fælles, de arbejdede hårdt hver dag og tog et skridt for at lukke drømme. Invester fuldstændigt i tanken om at have en online e-bogvirksomhed, og du ved aldrig, i morgen kan din virksomhed være i direkte konkurrence med Kindle-bøger fra Amazon og andre virksomheder af samme slags! Alt godt for indsatsen!

# Bonustip: Som jeg allerede har fortalt dig , er marketing livsnerven i enhver virksomhed. Korrekt og effektiv markedsføring gør dig til en tidlig succes. Partner med Different Library og læg dine plakater der.

Hvordan teknologi ændrede mønsteret for bogudgivelse. Hvilke mellemlæsere foretrækker at købe bøgerne? Er du villig til at købe e-bøger? Tjek disse fede fakta om bogforlagsvirksomheden.