Sådan starter du et online oversættelsesfirma [5 nemme trin]

Der er en stigende efterspørgsel efter oversættere og oversættelsestjenester på grund af globaliseringen og blandingen af ​​forskellige befolkningsgrupper. At kende et andet sprog end dit modersmål kan være nyttigt. I dag er der voksende muligheder for sprogoversættere.

Hvis du er blevet flydende i at tale og skrive fremmedsprog, kan du bruge dine oversættelsesevner ved at starte en oversættelsesvirksomhed.

De mest populære fremmedsprog er fransk, spansk, tysk, kinesisk osv. Du kan nemt starte en oversættelsestjeneste hjemmefra.

Her er trinene til at starte online oversættelsestjenesten.

Erfaring

Hvis du er flydende i et eller to fremmedsprog, vil det være lettere for dig at planlægge og starte virksomheden med lave investeringsomkostninger. Du kan også forbedre dine sprogkundskaber ved at konsultere bøger og artikler online.

Hvis du ikke kender et andet sprog end dit modersmål, kan du tage et certificeret uddannelsesprogram på et fremmedsprog efter eget valg og seminarer i forbindelse med oversættelse. Du skal ansætte professionelle oversættere, der har en fremragende beherskelse af fremmedsprog og er certificeret af ethvert universitet eller uddannelsesprogram.

Du skal styre gruppen af ​​oversættere, der vil arbejde på din kommando effektivt og betale dem en standardløn for deres tjenester. Du kan opmuntre dem ved at give dem incitamenter som feriepakker, bonusser osv.

Bestem nichen

Du skal bestemme de sprog, som din virksomhed vil fokusere på. Det vil være godt at specialisere sig i maksimalt to eller tre sprog. Find ud af på internettet, hvilke sprog der bliver populære og spredes i hurtigt tempo rundt om i verden. Mandarin kinesisk, spansk og arabisk er de mest talte sprog i verden.

Du bliver også nødt til at undersøge og finde ud af efterspørgslen efter oversættelsestjenester i dit område eller din stat og den konkurrence, du bliver nødt til at møde fra dine online og offline rivaler. Du skal angive det eller de sprog, som din virksomhed skal levere oversættelsestjenester på. Målmarkedet er ret bredt og omfatter juridisk, forretningsmæssig og medicinsk fortolkning og oversættelse.

Du kan også målrette studerende, der ønsker at studere i udlandet, og som er interesseret i at lære et fremmedsprog for at opfylde deres karrieremål. Folk i turistsektoren kan også være interesseret i at lære et fremmedsprog og kan blive kontaktet af din virksomhed. Efter at have rettet din niche kan du ansætte oversættere, der har specialiseret sig i disse sprog.

Bestem priser

Du skal også bestemme de gebyrer, du vil opkræve for dine kunders sprogoversættelsestjenester. Gebyrernes størrelse afhænger af opgaven, hvis det er en vanskelig opgave, der kræver tid, der kan opkræves mere.

Satserne vil også afhænge af, hvor du bor, og du bliver nødt til at undersøge og finde ud af, hvordan andre oversættelsesserviceselskaber opstiller deres prisplan.

Du kan konsultere professionelle tolkeforeninger for at få takster. I første omgang skulle du betale mindre for at få fodfæste på markedet, og efterhånden som din virksomhed vokser, kan du øge dine satser.

Konfigurer webstedet

Du skal oprette dit eget professionelle websted. Hjemmesiden skal være designet af en professionel. Websitet bør indeholde alle relevante oplysninger om virksomheden, såsom resultater, antallet af dækkede kunder, specialitet i dets tjenester og politikker vedrørende privatliv og klienter.

Profilen for alle dem, der er relateret til deres virksomheder, bør uploades på webstedet, især oversætternes. Kunder skal være opmærksomme på oversætternes erhvervserfaring og ekspertise, når de besøger dit websted, dette vil hjælpe dem med at vælge deres tjenester klogt og undgå negative anmeldelser for din online forretning. Du bør også inkludere informationsartikler på dit websted.

Der bør være et afsnit for at få vigtig feedback fra dine kunder og en sikker betalingskanal til at foretage og modtage betalinger. Du skal købe et passende domæne for at være vært for din online forretning. Der bør være et afsnit dedikeret til at foretage videoopkald for at tilbyde dine tjenester gennem et videoopkald eller til at kommunikere med dine kunder.

Marketing   

Du bliver nødt til at bruge internettet til at markedsføre dine tjenester. Du kan placere klassificerede annoncer på de relevante websteder. Du kan slutte dig til professionelle foreninger og bruge sociale medier til at markedsføre og promovere din virksomhed med oversættelsestjenester.

Prøv at kontakte lokale kunder som advokater, revisorer og læger og tilbyde dem dine tjenester til møder og skriftlige dokumenter. Du kan også registrere dit firmanavn på lister over statsautoriserede tolke.

Du kan også registrere dit websted i virksomhedskataloger relateret til oversættelsestjenester, og dette vil hjælpe med at gøre din virksomhed synlig for klienter. Tilbyde rabatter på gebyrer, så længe der er mulighed for det.

Derfor kan du starte din egen online oversættelsestjeneste og gøre den vellykket ved at følge ovenstående trin. Du kan oversætte dit aktiv ved at kende et fremmedsprog til en virksomhed og nemt tjene penge. Startomkostninger og overheadomkostninger er meget lave for oversættelsesrelaterede virksomheder, og der er betydelige muligheder for fortjeneste.

Målgrupperne består af en lang liste, og du kan vælge og fokusere på nogle af dem. Du skal have en god internetforbindelse og alt det nødvendige udstyr. Formuler en gennemførlig forretningsplan i henhold til budget og arbejde med at fastsætte en tidslinje, f.eks. Hvornår virksomheden skal udvides, implementeres de nødvendige ændringer, investere mere osv.

Der er dog visse udfordringer, du skal stå over for i virksomheden. Først er det at have de komplette og komplette sprog, du vil tilbyde, da fejlmargenen er meget lav, og kunderne har mange alternative muligheder at drage fordel af af. Du bliver nødt til at møde konkurrence fra edb -oversatte programmer, men hvis du ønsker det, kan du implementere det samme i din virksomhed.

Du skal også være tålmodig og give virksomheden tid til at vokse afhængigt af placeringen og også gennemgå lovligheden og certificere din virksomhed. Hvis du kan overvinde disse udfordringer og bevare tilliden, så er det en vidunderlig idé at starte en online oversættelsestjeneste.