Sådan starter du en online virksomhedsregister [6 nemme trin]

Et websted med online forretningskataloger indeholder en liste over oplysninger om virksomheder, der tilhører forskellige nicher eller kategorier. Virksomheder kan klassificeres efter niche, placering, størrelse eller aktivitet. Alle oplysninger samles ved hjælp af automatiseret onlinesøgningssoftware. Katalogoplysninger kan variere fra virksomhedsnavn, adresse, telefonnumre, antal medarbejdere og type tjenester eller produkter, virksomheden tilbyder.

Du kan også inkludere et afsnit på dit bibliotekswebsted for anmeldelser, kommentarer og feedback fra dine kunder.

Tidligere har forretningskataloger været i trykt format, men med internettets ankomst er de blevet opdateret til websteder. Her er nogle enkle trin til at starte din online biblioteksvirksomhed

Online bibliotek og dets værdi for brugere

Værdien af ​​online -biblioteket skabes ved at fremme interaktion og informationsdeling mellem producenter og forbrugere.

Værdien af ​​et online bibliotek ligger i det væld af information og indholdsfortegnelse på forskellige virksomheder. Besøgende bruger webstedet til at indhente biblioteksoplysninger.

Tjen penge med onlinekatalogvirksomheden

Indtægtsgenereringsmetoden for enhver service er baseret på dens værdi. Du bliver nødt til at opkræve dine kunder baseret på den værdi, dine tjenester skaber for dem. De oplysninger, din virksomhed giver, skal tilfredsstille dine kunders nysgerrighed. Virksomheder og organisationer betaler dig et månedligt gebyr for at placere din webside på deres websted.

Dette vil hjælpe dem med at drage fordel af din trafik og placeringer på søgemaskiner. Kunder vil bede dig om at repræsentere din virksomhed i deres online bibliotek. Du kan opkræve medlemsgebyrer fra listejere, det kan være årligt eller månedligt. Du skal give listejere adgang til dit bibliotek i en forudbestemt periode. Medlemskontingentet vil skære ned på spammere og få listejere til at tage alvorlige skridt.

Dette hjælper dig med at kontrollere kvaliteten af ​​fortegnelsen. Du bør kun beholde medlemsgebyrer for fortegnelser af høj kvalitet; ellers burde det være praktisk og let for besøgende at deltage i dit bibliotekswebsted, og dette vil hjælpe dig med at generere solid trafik til webstedet. Der skal være en balance mellem listejerne og webstedets besøgende.  

Bestem din niche  

Du skal indsnævre dit fokus til en niche og specialisere dig i det. For at få succes skal du blive leder i den niche. Det afhænger af, hvor mange oplysninger du har om forskellige virksomheder som fast ejendom, biler, mad. Opret først et bibliotek, der kun dækker din by eller stat.

I de senere faser af virksomheden kan du udvide til andre dele af dit land og dække en række forskellige virksomheder. Det er bedre at fokusere på et par typer virksomheder, da dette vil hjælpe dig med at indsamle oplysningerne korrekt frem for at levere spredt information om flere forretningsnicher. Du er nødt til at undersøge markedet og opdage områder af interesse for mennesker, der bor i din lokalitet, stat eller land.

Hvis du bor et sted, der er berømt som turiststed, kan du tage turismen som din niche. Din niche skal være baseret på dine målgrupper. Din virksomhed skal bygges ud fra behov. Du skal huske på, at dit bibliotek ikke skal være baseret på det, du kan lide, men snarere din niche skal bestemmes ud fra, hvad folk søger mest på online.

Du kan besøge andre bibliotekswebsteder for at finde ud af, hvad der er populært. Der er nogle betalte tjenester, der hjælper dig med at kende antallet af personer, der søger efter bestemte søgeord.

Domæne og hosting

Dernæst skal du købe et forretningsorienteret domæne og oprette et professionelt websted. Besøgende skal være i stand til at navigere let på dit websted. Folk skal kunne besøge dit websted på mobiltelefoner og tablets. Websitet skal have en sikker betalingskanal og et afsnit dedikeret til kommentarer.

Feedbacken hjælper dig med at vide, hvor du halter bagefter i udvekslingen af ​​oplysninger, og om det er nødvendigt at ændre din niche i henhold til kundernes krav.

Telefonbogstema

Du bør tilpasse dit bibliotek fra tid til anden, du kan gøre det selv, hvis du har erfaring, men hvis du ikke har nogen teknisk baggrund, skal du ansætte freelance udviklere. Du skal udvikle et tema baseret på den specifikke niche.

Du kan prøve demoversionen af ​​temaerne for at opleve det selv, før du bruger dem. Du bør fortsætte med at opdatere informationsindholdet i dit bibliotek og underrette kunderne om nye opdateringer.

Reklame

Du skal annoncere for dit bibliotek og gøre det synligt for kunderne. Du kan annoncere det på sociale medieplatforme for at nå et bredere publikum. Din forretningsmodel skal tilbyde plads til annoncering.

Du kan annoncere ved hjælp af tekstannoncer og online videoannoncer. Du skal tiltrække tilstrækkelig trafik til dit websted gennem reklamer.

Derfor er online biblioteksvirksomhed blevet en populær niche i nyere tid. Hver dag opstår der talrige virksomheder, der tilfredsstiller de forskelligartede krav fra befolkningen. Det er vigtigt at holde en liste over virksomheder af hensyn til kunder og ejere. Kunder kan lide at lære mere om en bestemt type virksomhed, dens placering, servicekvalitet, størrelse osv. Telefonbogssider fungerer som en skattekiste af information til interesserede kunder.

Kunder kan sammenligne virksomheder, der sælger de samme produkter eller tjenester, og købe fra dem, der er berømte, og sælge kvalitetsprodukter til en standardpris.

Kataloger hjælper også virksomhedsejere med at gøre deres virksomheder synlige for offentligheden ved at inkludere deres websider på webstedet. De vil have deres virksomheder til at være centrum for opmærksomheden, og mapper giver denne mulighed. Det hjælper også dem, der planlægger at starte en virksomhed, de kan undersøge konkurrencen og planlægge deres forretning i overensstemmelse hermed. Du skal optimere dit fokus på en bestemt niche og blive ved med at indsamle oplysninger.

Vær forsigtig med lovligheder og registrer dig for at opnå ophavsrettigheder og patenter på dine oplysninger for at undgå tyveri og bedrageri.