Sådan starter du en online grafisk designvirksomhed [14 trin]

Onlinevirksomheder er kendt for deres brændstoføkonomi, og at starte en grafisk forretningsvirksomhed online er en af ​​de bedste måder at starte din egen virksomhed på og bruge dine kunstneriske computerfærdigheder til at tjene penge. Chancerne er, at du har været hos et grafisk designfirma i en ganske lang periode.

Det er klart, at du skal have en stor portefølje af det arbejde, der er blevet udført. Det er endnu bedre, hvis du allerede har vundet nogle priser fra det firma, du har været tilknyttet. Det giver mening, hvis du tænker på at tage dine færdigheder og talenter til det næste niveau ved at starte din egen online grafiske designvirksomhed.

Ligesom de andre forretningsforetagender er det vigtigt, at du har en ordentlig forståelse af de færdigheder og viden, du har, så det ikke virker så svært at starte virksomheden, som det lyder.

Hvis du arbejder hårdt, hjælper den grafiske designvirksomhed, du starter online, dig med at repræsentere autonomi og uafhængighed i forhold til de almindelige kontorjob, som andre mennesker udfører.

Nedenfor er en liste over trin til at starte design af forretning online.

Trin: 1 Spørg dig selv, om du er motiveret nok

Første ting først, bare at tænke på, at du kan drive en grafisk designvirksomhed online, er naturligvis ikke nok. Du kan ikke være tøvende, ubeslutsom eller uansvarlig med det jobansvar, du har påtaget dig, da det ender med frustration og fiasko i sidste ende.

Du skal spørge dig selv, om du er motiveret og ønsker at gøre dette. Du skal tænke meget grundigt, før du tager det første spring for at starte virksomheden. Overvej alle de scenarier, du måske skal igennem. Når du driver din egen virksomhed, skal du naturligvis jonglere med en række krav, håndtere pengestrømme, konstant ansætte nye mennesker og få forbindelse til nye kunder for at generere flere forretninger.

Ja, det er et hektisk job, men selv efter at have overvejet alle disse situationer, hvis dit sind giver et “jeg kan” svar, er du god til at gå. Bare husk på, at du skal være positiv og dedikeret.

#Bonus Tips: Du skal have en passion for at designe denne forretning. Mere kærlighed betyder mere lykke. Hvis du kan lide at designe, kan du få mere ud af denne forretning. 

Trin: 2 Identificer virksomhedens formål og hensigt

Grafisk design vides at omfatte mange tilgange, herunder webdesign, printdesign, design af sociale medier, design til animation, typografidesign, printdesign, emballagedesign, infografik, restaurantmenu og digitalt design.

De personlige interesser, du har, vil guide dig mod din virksomhed. Du skal være ærlig og forstå de ting, du er i stand til og ude af stand til at yde den perfekte service til dine kunder.

Når dine kundeemner kontakter dig, bliver du bedt om at præsentere en række opgaver foran dem. Forstå de tjenester, du kan levere, og for dem, du ikke kan, skal du øge arbejdsstyrken ved at hente de rigtige mennesker, der kan håndtere dem.

#Bonus -tip: Du skal også lære forskellige aspekter af forretningen, såsom at bevare din indledende entusiasme og marketingimpulser, eksisterende kunder, pengestrømme og personalespørgsmål.

Trin: 3 Vælg en niche

Nu hvor du kender de forskellige grene af grafisk design, er det vigtigt, at du vælger en niche. Niche -niche er vigtig, og hvis du kan specialisere dig i en bestemt niche, bliver det lettere for dig at håndtere jobbet.

For eksempel, hvis du kender webstedsdesign, skal du have tilstrækkelig erfaring med det, så de tjenester, du tilbyder, ser professionelle ud. Først da begynder flere og flere kunder at komme til dig.

#Bonus Tips: Højre niche betyder den rigtige vej . Du skal finde det rigtige sted, hvor du kan passe ind og have flere øjne på din virksomhed. Master en og læg derefter andre tjenester foran klienten.

Trin: 4 Udvikling af færdigheder

Du kender din niche, men du er ikke ekspert i det. Det er indlysende, at hvis du skal starte din virksomhed, skal du gøre det professionelt og opfylde dine kunders forventninger.

Du skal tilegne dig flere færdigheder ved at tage lektioner fra en af ​​dine ældste. Du kan også deltage i de gratis online træningssessioner.

Når du har fået nok viden om den niche, du har valgt, er du klar til at gå.

#Yderligere tip: Hvad kan du gøre for tilfredse kunder? Hvilke færdigheder er varme? Hvad er nyt i denne branche? Hvor mangler du din kreativitet? Start søgning og opdatering.

Trin: 5 Beslut budgettet

Det er ikke underligt, at du først skal beslutte dit budget. Du skal bruge kapital til at starte din virksomhed, især hvis du er interesseret i at få et domænenavn.

Eksperter foreslår altid at starte langsomt, og når du får kunder, kan du arbejde på at gøre din virksomhed større. Du skal først have et websted og et domænenavn, og til det skal du have dit budget klar.

# Bonustip: Da du er på et tidligt opstartstadium, skal du bruge mindre på mindre vigtige ting. Gennem dette udnytter du simpelthen dine penge optimalt.

Trin: 6 Målmarkedsidentifikation

Uden at identificere dit målmarked skyder du faktisk en pil i mørket. Det er rigtigt, at du vil levere alle former for grafisk designtjenester, men da det er umuligt, skal du vælge en niche i begyndelsen.

Hvis du vil, kan du foretage en grundig undersøgelse af målmarkøren, før du sætter dig ind i nichen. Prøv at fokusere på et bestemt segment inden for markedet, og arbejd derefter på dine færdigheder, så du kan imponere kunder.

# Yderligere tip: forskellige mennesker, forskellige behov. Lav en service, der passer til alle. Spørg dig selv: hvem er de, hvor er de, hvilken service har de brug for, og hvad er deres sandsynlige budget?

Trin: 7 Oprettelse af et websted

Uden et websted forbliver din online forretning ukendt. Du skal oprette et attraktivt og attraktivt websted. Når du er oprettet, skal du promovere webstedet ved hjælp af dine venner eller tidligere kolleger.

Dine potentielle kunder vil sandsynligvis støde på webstedet og gennemgå hver detalje ordentligt, inden de beslutter at ansætte dig.

# Bonustip: opbygning af et responsivt websted er meget vigtigt. Hvis dit websted ikke åbnes på 0,5 sekunder, betyder det, at du mister kunder. Sælg aldrig noget direkte. Vis dem først din portefølje.

Trin: 8 Introduktion til klienter

Hvis du er ny, skal du naturligvis tale foran dine målklienter om, hvorfor de skal ansætte dine tjenester blandt de hundrede andre velrenommerede grafiske designvirksomheder, der er spredt rundt på Internettet.

Det er vigtigt at få din virksomhedsprofil udarbejdet og vise dem dine evner, så de ikke er i tvivl. Du skal også være forberedt og besvare eventuelle spørgsmål straks.

Hvis du ikke kender et bestemt emne, skal du være ærlig og fortælle dem, at du arbejder på at forbedre den særlige færdighed. Det nytter ikke noget at lyve eller prale af færdigheder, man ikke har. Husk, at dine kunder foretrækker ærlige og gennemsigtige samtaler.

# Yderligere tip: kunden er konge. Du bør fordoble din service baseret på dine krav. Vær fleksibel med hensyn til service, hvorigennem du vil beholde din klient i lang tid. Hav også alle marketingmedier ved hånden, både papirkopi og papirkopi.

Trin: 9 Kontrol af konkurrencen

Det er indlysende, at der er tusinder af virksomheder, der har leveret tjenester i årevis. I dette tilfælde kan det være lidt svært for dig at få anerkendelse i første omgang. Det er derfor, du skal prøve at vælge en niche, som andre ikke er egnede til, eller du skal have tillid til den service, du leverer.

Frem for alt burde du kunne overbevise kunderne via dit websted om, hvorfor du er god til det, du laver.

# Bonustip: analyser dig selv og find din position på Google. Start SEO -service til din virksomhed, eller du kan gå med en hvilken som helst betalt annonce for at booste din virksomhed

Trin: 10 Hold siden “Om mig” gennemsigtig

Mens mange kunder venter på din introduktion, tager mange andre bare et kig på din profil. Du bør være gennemsigtig i afsnittet “Om mig”, og denne del skal beskrive din oplevelse, dine færdigheder og vigtigst af alt, hvad dine kunder kan forvente, hvis de vælger dig.

Din virksomhed kan være ny, men dine færdigheder og erfaringer vil tiltrække dem til dine tjenester.

# Bonustip: vis hvad du er. Ikke mere ikke mindre. Gennem dette kan du opbygge tillid og få ordrer fra kunder. Nævn altid en problemløsningsevne på din Om os -side.

Trin: 11 Beslut prislisten

Inden for et par måneder efter din virksomhed er startet, vil du begynde at skaffe kunder. Spørg alle samme pris, ellers får du et dårligt ry på markedet. Bedre at lave et diagram over dine tjenester på dit websted og nævne den pris, du opkræver.

Derudover skal du beslutte, om du vil have fuld betaling, før arbejdet er udført, halv betaling eller fuld betaling, efter at tjenester er blevet udført.

#Yderligere tip: pris er vigtig. En kunde sammenligner deres priser med andre kunder. I første omgang starter du med konkurrencedygtige priser, og derefter kan du opkræve en præmiesats, hvis din kunde er tilfreds.

Trin: 12 Bliv aktiv på sociale medier

Det er nødvendigt at holde dine sociale mediesider aktive, da det hjælper dig med at kommunikere med andre kunder hist og her. Hvis du også får positiv feedback fra dine nuværende kunder, er det indlysende, at de vil tiltrække flere kunder til dine grafiske designtjenester.

#Bonus Tips: Sociale medier er stedet, hvor du kan få flere øjne og meninger til din virksomhed. Bliv aktiv på Linkedin (som dit virksomhedsnetværk), og du kan også bruge Odesk’s Freelancer -websteder til at få en ordre fra udlandet.

Trin: 13 Mark

Når du har fået tre eller fire klienter, og de allerede er begyndt at anbefale dig til andre, er det tid til at opbygge dit brand image. Du skal oprette en visuel identitet, som bliver shoppingvinduet for dig. Da du leverer grafiske designtjenester, vil dine kunder bedømme efter, hvad de ser.

Brug et navn til din virksomhed, der straks tiltrækker kundernes opmærksomhed, og design et unikt logo, som viser dit arbejdsniveau og den dygtighed, du har til dine kunder.

#Consejo -gebyr: mærket er processen med at skabe tillid. Godt dokumenterede og velbetjente kunder giver gyldige anmeldelser om din virksomhed. Så mange måder, du kan opbygge dit virksomhedsmærke på.

Lav en markedsstrategi

Du skal i sidste ende promovere din virksomhed for at få mere opmærksomhed. Prøv at identificere de forskellige måder, du kan annoncere din virksomhed på uden at bruge mange penge.

Du kan gøre dette ved at indsende unikke og kreative blogs til velrenommerede online -blogs, der udgiver forskellige materialer baseret på grafisk design. Du kan også begynde at blogge på egen hånd og dele disse indlæg på sociale medier for at skabe mere trafik.

# Bonustip:  Marketing er livsnerven i alle virksomheder. Start med at finde en god online marketingkanal, som om du kan begynde at blogge, åbne en Pinterest -konto, starte enhver lille begivenhed osv. for at få mere buzz.

Udvid dit netværk

Det er umuligt at få succes uden at udvide dit netværk. En eller to kunder hjælper ikke din virksomhed med at blomstre i sidste ende. Så prøv at få kontakt med forskellige mennesker fra forskellige brancher og opbyg professionelle forbindelser med dem. Over tid kan dine professionelle forbindelser udvikle sig til kunder, der med glæde vil modtage dine tjenester regelmæssigt.

# Yderligere tip:  For netværk er Linked in måden at oprette forbindelse til virksomheder på. Del dit færdige arbejde og vidnesbyrd dagligt for at drage fordel af den næste anden forretningsmulighed.

Trin: 14 Hav tillid

Du har startet din virksomhed, og det er indlysende, at du bliver vild. Det er dog vigtigt at bevare tilliden, så dine kunder kan stole på dig. Hvis du mister tilliden, vil dine kunder også prøve at tage en andens tjenester væk. Så snart du får din første klient, begynder du at føle dig motiveret.

Disse tips og tricks kan være nyttige for dig, når du starter din virksomhed. Det er et udfordrende og spændende eventyr, og med tålmodighed og selvtillid kombineret med en lille forsigtighed kan du nå nye højder. I sidste ende er det dig, der har evnen til at bestemme den perfekte balance mellem belønninger forbundet med risici.

Alligevel er mange iværksættere i tvivl om, at godt design virkelig betyder noget. Er det nyttigt at skabe et brand gennem godt design? Ja, vi har et svar. Læs infografikken herunder for at få en mere detaljeret idé om dette.