Start en online telefon sag virksomhed

Efterspørgslen efter elektroniske gadgets er stor i disse dage. Folk er besat af at bruge smartphones og velrenommerede mobiltelefonselskaber frigiver næsten hver dag forbedrede versioner af deres smartphoneserier. Der er et voksende marked for smartphonetilbehør, og du bør gribe denne mulighed som iværksætter.

Der er en række tilbehør til smartphones som f.eks. Hovedtelefoner, hukommelseskort, opladere osv. Hvis du overvejer at starte en online telefonbutik, er det værd at have en vidunderlig forretningsidé.

Telefonbeskyttere er nødvendige for at forhindre, at mobiltelefoner bliver beskadiget på grund af kraftig brug og også tilføjer et strejf af individualitet eller yderligere funktionalitet til den enhed, som folk ikke kan leve uden i disse dage. Her er trinene til at starte onlinetelefonforretningen.

___________

Trin: 1 Forretningsplan

Forretningsplanen skal være velformuleret inden start. Det bør indeholde investeringsplaner, forretningsomkostninger og driftsplaner. Der bør være en tidslinje, hvorefter du vil vokse din virksomhed. Først skal du lave en blød lancering for at teste dine produkter og din forretningsidé.

Når du er sikker, skal du begynde at investere mere for at udvide forretningen. Planlæg dine styrker, og vent ikke for længe. Hold dig ikke til nogen idé, bliv ved med at ændre og tilpasse dig situationer, ændre planer hurtigt for at undgå større tilbageslag i din virksomhed.

#BonusTip –   Bedst hvis din butiks tilstedeværelse er både offline og online. Best Photo Case Store føles ikke som bare en anden butik. Så tilføj Tint of Uniqueness i din virksomhed. Lav systematisk emballage, emballage, butiksdesign osv. De føles som et fællesskab af unikke fotosager, så ligesindede får lov at komme ind, så de kan vælge det bedste til deres telefon.

__

Trin: 2 Vælg din niche

Du skal vælge din niche at fokusere på, før du starter virksomheden. Du skal vælge, hvilke enheder du vil fokusere på. Du skal beslutte, hvilken slags telefoner du vil støtte, fordi der er et væld af virksomheder, der ofte frigiver smartphones med forskellige designs og outfits.

Du kan vælge nogle velrenommerede virksomheder og udvikle din ekspertise inden for salg af telefonsager til enheder fra disse virksomheder. Undersøg markedet for at opdage de mest populære smartphone -virksomheder med hensyn til efterspørgsel og salg. Undersøgelser om producenterne, fra hvem du kan købe produkterne i bulk og til en billigere pris, giver dig mulighed for at sælge dem til en markant pris, hvilket gør forretningen rentabel.

#BonusTip:    sociale medier blomstrer. Alle er på de sociale medier. Ikke alene er din blogside en perfekt platform til dette, men også ved at bruge dine sociale medier til at uddanne kunder om din telefonetui. Lav kreative telefoncover -designs, og prøv at interagere med kunder med dine produkter. Du kan også tilføje dine produkter på forskellige relaterede websteder online.

__

Trin: 3 produktsortiment

Der findes forskellige typer telefonetuier på markedet. Nogle af dem er mere praktiske med hensyn til beskyttelse af telefoner, og andre er visuelt tiltalende. Nogle af dem ligner mere en ‘anden hud’ end en sag. Du skal dække en række forskellige telefonhylstre i din butik, såsom slanke og gel -etuier, beskyttelsesbetræk, tegnebøger, kraftige etuier, batterikasser osv. Dette vil give kunderne mange muligheder at vælge imellem.

Din butik skal imødekomme kundens præferencer, nogle af dem foretrækker måske slanke kufferter, mens andre foretrækker robuste kasser. Når du har rettet de enheder, du vil fokusere på, skal du begynde at sælge forskellige typer telefonetuier, der passer til disse enheder.

#BonusTip:    særlige tilbud og rabatter elsket af alle kunder. De fleste forbrugere reagerer positivt på rabatter, uanset om de er ægte eller ej. Vær forberedt på nogle rabatter for loyale kunder eller udvalgte kunder.

__

Trin: 4 Design af telefonhylstre

Design kan være de største differentiatorer, der får din telefon til at skille sig ud fra resten på markedet. Design bliver en afgørende faktor, hvis du fokuserer på at sælge slanke kasser. Du skal opdage designfællesskaber, der er gode steder at sammenligne designere baseret på det design eller den stil, du leder efter.

Du kan også få rentable designs i disse fællesskaber. Du bør kigge efter designere, der har specialiseret sig i tilpassede telefonhylstre. Du kan også oprette dine egne designmockups i Photoshop. Sørg for, at telefonboksleverandører og designere udskriver på både bagsiden og siden af ​​etuierne.

#BonusTip:   Marketing kender  ingen grænser. Du kan bruge forskellige former for marketing til at tiltrække kunder. Du kan gå til Facebook, Instagram eller Pinterest Marketing for at drive salget. Afholdelse af en begivenhed i Mobile Showroom er en glimrende måde at sprede information om produkterne og kvaliteten af ​​din telefonetui. 

__

Trin: 5 Marketing

Marketingstrategier og teknikker skal være korrekte. Søgemaskinemarkedsføring er en god måde at nå ud til kunder, der især leder efter smartphone -etuier. Du vil kunne få de relevante klik gennem dine produkter og de enheder, du understøtter ved hjælp af søgemaskinemarketing. Annoncer for dine produkter og dit firmanavn på sociale medieplatforme.

Annoncer på sociale medier hjælper dig med at markedsføre til folk, der passer til en bestemt profil. Sociale medieplatforme er meget synlige for potentielle kunder, perfekte til at promovere dine produkter ved at uploade billeder, priser og også de daglige tilbud, din butik tilbyder. Følg råd fra sociale mediekonsulenter til kampagner og opslag på sociale medier. Dette hjælper dig med at forblive engageret i kunderne.

Når du skriver produktbeskrivelser, skal du være så specifik som muligt og overveje det største salgsargument for dine telefonsager. Du skal linke til et websted med daglige tilbud, der giver dig innovative ideer til at tilbyde rabatter, tilbagebetaling og andre daglige tilbud for at promovere dine produkter. Registrer også firmanavnet i online -biblioteker, så det er synligt for kunderne.

#BonusTip: Targeted Niche er det største marked for Mobile Case -produkter, uanset om det er godt markedsført eller velinformeret   . Phone Case kan tiltrække kunder, der kommer fra at henvise andre. Prøv at uddanne dem til at få nogle gode tips til, hvordan du kan dekorere din telefon med unikke telefoncover -ideer.

__

Trin: 6 websted  

Design dit websted ved hjælp af en professionel. Gør det forretningsorienteret med alle hovedfunktionerne i et moderne e -handelswebsted. Sammenlign det med dem, der sælger telefonetuier online i lang tid, og se efter mulighederne for at forbedre. Websitet skal give kunderne en sikker betalingskanal og også mange betalingsmuligheder at vælge imellem. Køb et domænenavn, før du opretter webstedet.

Kunder skal have adgang til webstedet uden at skulle stå over for store tekniske vanskeligheder. Et afsnit bør være dedikeret til at modtage feedback fra kunder og feedback og også for at yde kundeservice 24 × 7. Produktbilleder skal uploades korrekt, så kunderne kan se dem tydeligt, før de bestiller.

#BonusTip:   Vær altid forberedt på at beholde pladsen   i kundernes hjerte. Det første tip er at forblive i tankerne ved at lade folk vide, at du er interesseret i ægte Mobile Case -produkter og service, og at du er meget tæt på fingerspidserne, og at du har gode gadget -tilbehør. Mobiler til de bedste tilbud til utrolige priser.

Derfor kan det være en spændende forretningsidé at starte en online telefonbutik, hvis du har tillid, en forretningsplan, stærke marketingteknikker og tålmodighed. Tillad din virksomhed at vokse gradvist, holde dine produktpriser lave i begyndelsen for at maksimere salget og stige baseret på efterspørgsel. Du bør ikke gå i stå med eksisterende konkurrence og blive ved med at opdatere dine produkter til nye og trendy stilarter. Giv unikke designs, der appellerer til kunder og målretter mod den rigtige niche. Efterhånden vil du opdage de designs, der vil vinde dig kunder og også måderne til at få dem til at øge dine margener.