Sådan starter du en online business coaching [10 trin]

Alle ville elske at gå over til frihedsbaserede forretningsmodeller i stedet for at skulle arbejde på et kedeligt kontor, hvor deres chef aldrig værdsætter noget, de gør. Der er en chance for, at du har nok erfaring og passion til at starte din egen online forretningstræning og nå ud til flere mennesker med den viden, du har. Hvis du vil starte din virksomhedstræning online, behøver du ikke længere at skrive en omfattende forretningsplan eller mødes med bankfolk.

Nu har næsten alle en internetforbindelse og en bærbar computer, og du kan starte online forretningstræning uden at skulle have meget besvær.

Men hvis du stadig er bekymret for, hvordan din virksomhed starter og har brug for ekspertrådgivning, kan du følge nedenstående tips.

Vælg målmarkedet

Du skal undersøge det konkurrencedygtige marked og beslutte, hvem du gerne vil tjene. Det er afgørende, at du er specifik på forhånd, så du ikke skal klare stress i fremtiden. Tænk over, hvem der kunne være din ideelle kunde, og foretag de nødvendige foranstaltninger. Det er blevet set, at de fleste mennesker først forbliver forvirrede og har svært ved let at vælge de rigtige mennesker.

Der er ikke noget at bekymre sig om, da tingene vil begynde at klare sig, når du er begyndt at tilbyde tjenesterne. Over tid vil du begynde at være specifik om de mennesker, du er interesseret i at tjene.

Vælg et særligt problem, du vil have, at dit målmarked skal løses

Når du lige har startet din virksomhed, kan du være ekstremt usikker på de problemer, du kan hjælpe klienter med at løse. Du skal reflektere over dit eget liv og overveje de problemer, som du vil have andre mennesker til at løse. Når du vælger det problem, du vil løse for dine kunder, er det igen nødvendigt at være specifik.

Når du er specifik, vil du være i stand til at hjælpe den gruppe igen i fremtiden. Når dine kunder er tilfredse med dine tjenester, vil de tale om dig med de ideelle målkunder.

At kritisere ideer

Alle synes, at deres idé er fantastisk, men bare fordi de synes, ideerne er gode, betaler folk ikke penge. Du skal overveje de problemer, du har besluttet at løse, og reflektere over, om du har tilstrækkelig viden og aktivt kan bruge dine styrker til at løse det pågældende problem. Dine ideer skal være så store, at dine kunder er klar til at ansætte dine business coaching -tjenester med det samme.

Sætter ideer på prøve

En anden vigtig ting, du bør overveje at gøre, er at teste de ideer, du har. Du kan gøre dette ved at tilbyde gratis konsultationer i en periode på femten minutter. Giv et attraktivt og attraktivt navn til din gratis session, og navnet skal tyde, hvad deltagerne kan forvente af dig. Når du laver din gratis session, skal du også forstå, hvordan du har det, da dette vil være vigtigt i det lange løb.

Overvej om du kan lide at gøre dette, for i sidste ende forstår den virksomhed, du har tilmeldt dig, at gøre det resten af ​​dit liv. Når sessionen er slut, skal du kommunikere med deltagerne for at forstå, om de kunne lide deres løsninger. De fleste mennesker vil tilbyde konstruktiv kritik, og det vil være en stor hjælp for forretningen i det lange løb.

Opret dit websted

Det er obligatorisk at oprette dit websted, hvis du har besluttet at starte din online coachingvirksomhed. Websitet er den eneste og bedste måde for alle dine kundeemner at indsamle oplysninger om dine tjenester og tage det næste skridt i at købe tjenesterne. Du skal også vælge domænenavnet, og det er en vigtig del af forretningen. Et domænenavn hjælper med at bestemme, hvordan folk kan finde det.

Marketingvirksomhed offline

For at skabe nye forretninger er det afgørende at markedsføre din virksomhed offline. Dette kan normalt gøres ved at sende flyers i lokale områder, søge på markedet efter ligesindede og mund til mund. Mange af virksomhederne vides at få et godt antal kunder, når de vælger at markedsføre deres forretning ved hjælp af offline -metoder.

Bestem hvordan tjenesten vil blive leveret

Du skal undre dig over, hvordan du kan levere kurset til dine kunder. Det kan være ved hjælp af e-bøger, live sessioner, Skype eller online videoer. Der er en række gode måder at levere tjenesterne på, og det er bedst at oprette så mange kanaler som muligt.

Skalering af virksomheden

Når du begynder at generere indkomst fra din virksomhed, skal du beslutte, hvordan du skal skalere virksomheden for at nå et større publikum. For at gøre dette kan du annoncere dine tjenester på forskellige søgemaskiner samt på dine sociale medier, henvisninger og e -mail -marketing sider.

Bestem prisen

Et andet vigtigt aspekt ved at starte din virksomhed er at overveje den pris, du vil opkræve. Du kan opkræve dine kunder baseret på den type service, de vælger, eller opkræve dem, når de er interesserede i at købe dine videoer, e-bøger eller når de vil se sessionerne live. Det bedste du kan gøre er at tilbyde dine kunder et abonnement på dine tjenester, betale penge i en måned, tre måneder, seks måneder eller et år.

Vok virksomheden

Når alt er gjort, skal du begynde at vokse din virksomhed for at skaffe flere kunder. Over tid bliver du nødt til at beslutte, om du vil drive din virksomhed lokalt eller nationalt, eller om du er interesseret i at udvide den i udlandet.

En anden god måde at vokse din virksomhed på er at give bort e-bøger til dine kunder med bestemte tidsintervaller. Dette vil give dem mulighed for at føle sig værdsat, og de vil slet ikke tænke på at forlade din virksomhed. Tværtimod kan de være nyttige til at tiltrække flere kunder til din virksomhed.

Nu er det perfekte tidspunkt at starte din online business coaching. Når du har lært, hvordan du kan starte din virksomhed, vil du begynde at vinde mange kunders hjerter ved at sprede budskabet om virksomheden.

Der er mange måder, vi har til at optimere forretningsprocesser for at opnå vækst. For at opnå vækst har alle virksomheder brug for en mentor til at guide dem i den rigtige retning. Her er infografikken, der indeholder detaljer om, hvorfor du har brug for Business Coach.