Sådan starter du online blomsterbutik [7 trin]

Har du nogensinde bemærket, hvor let blomster formidler et budskab, som ord ikke kan? Så du den efterspørgsel, der opstår på blomstermarkedet i Valentinsdag -perioden? Har du nogensinde arrangeret blomster og modtaget en kompliment for arbejdet? Hvis du svarer “ja” til alle disse spørgsmål, så er du allerede klar over den efterspørgsel, der blomstrer på markedet og også har færdigheder relateret til mestring.

Med disse kvaliteter kan du planlægge og starte din egen online blomsterbutik og tjene til livets ophold! Da online shopping bliver den dominerende indkøbsform for kunderne, er internettet en startskive, hvor du kan starte din online blomsterbutik.

Nogle af de vigtige tips, der hjælper dig, præsenteres herunder.

Tilstrækkelig viden

Din blomsterhandler bør have de fleste blomsterkategorier, så folk kan få, hvad de vil. Din online butik fungerer i detailsalget af løse blomster, blomsterarrangementer, kunstige blomster og snitblomster. Behandling af disse produkter kræver, at du har den korrekte domænekendskab, så du kan arbejde for dine kunder i henhold til deres efterspørgsel. Fra pris til leveringstid skal alt beregnes godt, og for denne tilstrækkelige viden om emnet er det uundgåeligt.

Demografi og markedsundersøgelser

Folk i forskellige områder har en efterspørgsel efter forskellige typer blomster. Du skal forstå efterspørgslen efter din målforbrugerbase og derefter lagre din online blomsterbutik i overensstemmelse hermed. Du skal også forstå typen af ​​begivenheder og de blomster, der bruges i dem, så du kan være klar med blomster i henhold til den begivenhed, der kommer.

Niche

Du skal bestemme en niche for din online blomsterhandlervirksomhed. Du skal starte i det små med den særlige niche og derefter udvide forretningen i henhold til kundernes krav. Du kan arbejde med blomsterarrangementer eller blomsterdekoration til arrangementer, eller måske kunne du finde på et koncept til skræddersyede buketter.

På grund af den store konkurrence på online og offline markedet er det vigtigt, at du skiller dig ud fra andre og skaber en unik brandidentitet for dig selv. Det vil hjælpe folk med at huske dit mærke, når de har brug for en service, der ligner den niche, du betjener hos din online blomsterhandler.

Hjemmelevering

Folk elsker friske blomster. Denne linje bør altid være i tankerne, når du tænker på at planlægge en online blomsterbutik. Du skal sørge for, at blomsten, du sender fra din fysiske butik eller får den fra en forhandler og sender til kunden, når kunden til tiden. Du skal have passende leveringspartnere for at sikre, at blomsterne når kunderne, når de er friske.

Blomstens friskhed vil afgøre din troværdighed som online blomsterhandler. Undgå at modtage negative anmeldelser for visne blomster, få en ordentlig kurer til at samarbejde med virksomheden, så dine blomster kommer friske til kunderne og får dem til at smile!

Web hosting

Dit websted vil være din virksomheds ansigt, og derfor bør det være yderst vigtigt at se perfekt og tematisk attraktivt ud. Få et perfekt butikstema fra de forskellige online sider, hvor du kan købe sådanne temaer til dit websted. Sørg for, at du har tilføjet en indkøbsvognfunktion til webstedet, så folk kan købe mere end et produkt ad gangen.

Få websitet til at se professionelt ud og fokuser på at gøre det sikkert for dine kunder, da de vil foretage betalinger online, og ethvert uheld i den forbindelse kan ødelægge dit omdømme for evigt. Få velrenommerede og passende betalingsgateways, og arranger også accept af e-wallet, da det vil være praktisk for folk.

Det faktum, at online shopping vokser så hurtigt, skal du sørge for, at webstedet er let og mobilvenligt, da mange mennesker vil shoppe på dit websted eller gennemse kategorier, når du er på farten.

Deltag i relaterede produkter

Blomster er forgængelige af natur, og derfor kan der være mange mennesker, der ønsker at give noget andet sammen med en buket blomster til deres elskede. Relaterede produkter såsom chokolade, aviser, udstoppede dyr, parfume og duftlys kan tiltrække folk til dit websted.

Folk elsker disse kombinationer, og derfor er det vigtigt, at du parrer dine produkter med disse allierede produkter. Det vil også hjælpe dig med at tjene mere end bare blomsterne.

Marketing

Du skal gå ud og distribuere annoncer fra din onlinebutik til forskellige eventstyringsbureauer, så du kan bestille fra dem, når du leder efter blomster til bryllupper, fødselsdage eller ethvert traditionelt ritual. Du skal have en passende SEO -ekspert til jobbet, der vil fokusere på søgeordene og drive trafik til webstedet. Jo flere mennesker der besøger dit websted, jo større er chancerne for at få et salg fra dem!

Prøv og markedsfør din online blomsterbutik på dage som Valentinsdag grundigt med attraktive tilbud, da folk har en tendens til at købe gaver i overflod på den særlige Valentinsdag. Brug sociale medier effektivt til at promovere dit brand og nå ud til kunder. Nå ud til kunder med indlæg, der er opfordrende til handling, så når folk læser dem, vil de blive fascineret af at besøge dit websted og bestille for at få deres kære til at føle sig specielle og passede.

Blomster er alsidige i naturen og fortryller alle mennesker med deres skønhed og duft. Chokolade kan forårsage diabetes, parfumer kan ende med at forårsage allergi, men blomster har ingen sådanne virkninger og er derfor umådeligt populære. Du skal bare konstant arbejde hårdt for at imødekomme markedets behov og bevare et unikt præg, så folk har nok grund til at købe fra din online blomsterhandler.

Vær tålmodig og arbejd hårdt, når den første opsætning er udført, vil din online blomsterhandler begynde at høste fortjeneste hurtigt nok. Med populariteten af ​​online shopping kan du tjene mange penge på forretningen! Følg rådene, og vi ønsker dig alt det bedste!

Ved enhver lejlighed eller festival skal Flower bære ting. Folk elsker at dele deres følelser med andre gennem Flower. Her samler vi en infografik, der indeholder statistik over brugen af ​​blomster på Valentinsdag. Læs mere.