Sådan starter du en danseinstruktørvirksomhed hjemmefra

Hvis du forstår at danse, eller hvis du brænder for at danse, har du mulighed for at tjene mange penge på at lære folk at danse. Du kan åbne et dansestudie i dit hjem, hvis der er ledig plads. Hvis der ikke er plads i dit hjem, kan du drive dansekurser sammen med partnere, der er klar til at give plads til dig i dit fitnesscenter, samfundscenter eller musikbutik.

Forskellige dansestile praktiseres og undervises rundt om i verden. Traditionelt har dans også været en væsentlig del af mange kulturer i århundreder. Dansestudier er en almindelig type virksomhed i dag. Giver mulighed for folk i alle aldre til at tage danselektioner.

Etablering af en dansinstruktørvirksomhed kan være en udfordrende opgave, men hvis du følger nedenstående trin, vil opgaven virke let.

Forretningsplan

Inden du starter, bør du være klar med en velformuleret forretningsplan. Planen skal være køreplanen for din virksomhed. Sæt et budget og planlæg dine udgifter i overensstemmelse hermed. Tænk på marketing- og salgsfremmende strategier, driftsomkostningerne for din virksomhed, hvordan du vil investere og geninvestere i virksomheden, måder at samle midler til at dække opstartsomkostninger osv.

Bestem navnet på din virksomhed

Beslutning om et navn til din virksomhed er den vigtigste del af din brandidentitet, fordi navnet deles ofte. Navnet skal repræsentere din vision om studiet og bør også være iørefaldende.

Navnene på de mest populære dansestudier er: Dance the Night Away, The Tango Studio, Premier Dance Studio osv.

Plads

Efter at have identificeret dine forretningsudgifter og det beløb, du har råd til, skal du tænke på pladsen til dit dansestudie. Studiet skal være attraktivt med alle de fremragende funktioner i et moderne dansestudie. Find ud af, hvilken del af dit hjem der vil blive dedikeret til dette formål, diskuter det med dine familiemedlemmer.

Høj musik, der spilles i dansestudier, bør ikke forstyrre dine familiemedlemmer eller naboer. Renover rummet, når det er nødvendigt. Du kan også leje eller købe en plads, når du begynder at udvide din forretning, lokalets placering skal være sikker for kunderne.

Bestem din niche

Der er en række forskellige nicher at vælge imellem, når du starter en danseinstruktørvirksomhed. Nichen bestemmer dit kundekreds.

Nicher kan klassificeres i dansekurser for par, dansekurser for singler, dansekurser for børn, særlige dansestile som ballet, salsa, tap osv. Der er også etniske og almindelige dansestile som henholdsvis flamenco og jazz.

Din forretningsvision

Du skal planlægge din virksomheds vision og missionerklæringer. Visionserklæringen hjælper dig med at holde din virksomhed på rette spor, mens du opretter den. Det beskriver også dine vigtigste forretningsmål og hjælper dig og dine medarbejdere med at konceptualisere disse mål.

En mission statement er en kort erklæring, der hjælper med at formidle formålet med din virksomhed; det kan ændre sig over tid, når forretningsmål ændres. Det præciserer også det formål, din virksomhed vil tjene for både medarbejdere og kunder.  

Definer mærket

Dit brand skal repræsentere alt om din virksomhed og skal være i overensstemmelse med alle kunder. Det svarer til det løfte, du giver dine kunder. Det skal være baseret på, hvem du er, og hvad du vil tilbyde dit klientel. Din vision og missionerklæringer skal være knyttet til dit brand.

Et stærkt brand fører til succes i din virksomhed, når folk ved, hvad de kan forvente af dig og naturligvis øger deres tillid til dig. Hvis du kender din målniche og dine kunders behov, bliver det lettere at skræddersy dit brand til dem.

Branding vil omfatte den måde, du behandler dine kunder på, kvaliteten af ​​danseuddannelsen, du formidler, de oplysninger, du giver om din virksomhed, hvordan du skaber en særlig oplevelse for dine kunder, og hvordan du inspirerer dem.

Priser

Du skal tjene en anstændig indkomst fra dine dansekurser for at holde virksomheden kørende. Du skal være forsigtig, når du prissætter dine tjenester. Ved, hvad kunder i dit område har råd til, undgå at opkræve priser, de ikke har råd til. Du skal også betale skat for at være selvstændig.

Det er vigtigt at have en realistisk idé om dine månedlige udgifter og sammenligne dine tjenester med udgifterne. Undgå at miste penge på din virksomhed ofte, da dette i sidste ende ikke vil have andet valg end at lukke den ned.

Marketing

Du skal have stærke marketingstrategier for at tiltrække kunder til dine dansekurser. Du skal investere i både online og offline marketingstrategier. Begynd at annoncere din virksomhed, før den starter, dette vil hjælpe med at opbygge bevidsthed og entusiasme blandt mennesker inden din lancering. Invester i at åbne et websted og også en side på sociale medieplatforme for at nå online -mængden.

Disse omkostninger bør indgå i dit budget. Distribuer brochurer i din lokalitet for at promovere din virksomhed, annoncere gennem aviser og billboards. Har venner og familie, der kan støtte din virksomhed og også sprede budskabet om det.

Byg et websted

Opret et professionelt websted til din virksomhed, når du er færdig med marketing- og annonceplanerne. Søg hjælp fra en webstedsdesigner, find en hostingtjeneste og et domænenavn. Dit domænenavn skal være navnet på din virksomhed. Nævn alle dine forretningspolitikker på webstedet, opret en ramme eller et tema for dit websted.

Websitet skal indeholde alle de nødvendige sider, f.eks. Hjemmesiden, informationssiden, kontaktsiden på servicesiden osv. Post alle de kommende dansebegivenheder i dit område på webstedet og hold dine kunder opdateret om dem. Webstedet skal give dig mulighed for at få værdifuld kundefeedback.

Ved omhyggeligt at følge ovenstående trin bliver det lettere for dig at starte en danseinstruktørvirksomhed hjemmefra og gøre det vellykket. Glem ikke at ansætte erfarne og talentfulde dansere som lærere, der kan inspirere drenge og piger til at tage dans som et erhverv, forfølge deres drømme og opfylde dem. Markedsfør dem i populære dansekonkurrencer i dit område og også på reality -shows.