15+ bedste hjemmeforretningsideer til sælgere af samleobjekter

En “samlerobjekt” er en vare, der er meget mere værd, end den oprindeligt blev solgt på grund af dens sjældenhed og populære efterspørgsel. Udtrykket samlerobjekt bruges undertiden til nye varer, der er masseproduceret og i øjeblikket er til salg. Dette er et marketing -trick, der bruges til at vække forbrugernes efterspørgsel.

Køb og salg af samleobjekter kan være interessant for dig, da du kan dele denne interesse med nogle af dine elskede og nære og nyde det sammen. Det kan være en rentabel forretning for dig, hvis du lærer ordentligt om emnet og ved, hvad der sælges, og hvor du kan sælge det. Når du får nichen, er du klar til at gå og tjene en god portion penge fra din egen hobby, og det er at blive hjemme.

Transformationen af ​​antikviteter og samleobjekter segmentet matches af en tilstrømning af nye fuldtids- og deltidsforhandlere. At udvikle skrammel og skatte er blot en facet af at komme ind på markedet for samleobjekter. Her er nogle tips, du skal følge, inden du går ind på markedet som sælger af samleobjekter:

  1. Undersøg markedet
  2. Forstå logistik
  3. Køb og sælg hvad du kan lide
  4. Vær ærlig og fair

Først og fremmest, før du starter, skal du vide, hvor du skal samle genstandene og finde de samleobjekter, der vil blive solgt. Husk på, at du køber det, du køber, køber kvalitetsstykker i perfekt eller næsten perfekt stand. På højere værdi eller sjældne genstande kan samlere gerne betale en rimelig pris for en vare, der har brug for lidt eller ingen restaurering, da dette giver dem betydelige besparelser i forhold til den “perfekte” pris.

Her er nogle ideer til en samlerobjekt sælger til at starte en hjemmevirksomhed.

-Bøger: Tegneserier kan være en af ​​de mest populære samleobjekter, og jo ældre og sjældnere din tegneserie er, desto mere vil den være værd. Udover tegneserier kan moderne bøger i første udgave osv. Også stige i værdi i fremtiden.

– Mønter: Indsamling af mønter er virkelig en værdifuld hobby. Afhængigt af deres sjældenhed og tilstand kan mønter være en af ​​de bedste ting at samle til investering.

– Frimærker: Frimærker er en anden af ​​de mest almindelige samlerobjekter, og som jeg sagde før, er sjældne nogle af de bedste ting, der kan samles for at tjene penge.

– Actionfigurer: Den værdifulde actionfigur-kategori er bred og dyb og kan variere fra antikke figurer med deres dejlige håndmalede dele til mere moderne, der simpelthen er sjældne. Og det siger sig selv, at tal, der praktisk talt er intakte og i perfekt stand, vil have de højeste værdier.

-Tavlespil: Det kan være svært at tjene nok penge på at sælge et enkelt brætspil. En stor samling vintage brætspil kan dog helt sikkert udgøre f.eks. En let beskadiget brugt ring af krigen – Collector’s Edition -spil.

– Handelskort: Du kan være heldig, hvis nogle af dine kort i din samling er sjældne. Baseballkort betragtes ofte som værdifulde samleobjekter. Baseballkort er imidlertid ikke de eneste tilgængelige kort til din samling. For eksempel er der mange andre kort som de helt gode yu-gi-oh-kort, der kan koste tusindvis af dollars.

– Samarbejde inden for mode: Når du søger på hylderne efter modeartikler, der vil give midler i fremtiden, skal du kigge efter samarbejde på gaden, have alle de rigtige ingredienser til at gøre dem til meget værdsatte ejendele i fremtiden.

-Film -samleobjekter: For at tjene nok fra en filmsamler skal du først eje den, hvilket kan være lidt svært, fordi disse varer er meget eftertragtede. Varer fra kultfilm eller dem, der er blevet brugt af filmstjerner, vil sandsynligvis give mest værdi.

– Sports souvenirs: Mennesker, der ejer samlerobjekter af sportsminder, kan blive rige med en enkelt genstand. Hvis du er heldig, har du muligvis en god start på at spare en million dollars.

– Musical Souvenirs: At erhverve en musikalsk souvenir fra en af ​​dine yndlingsartister kan være intet mindre end spændende, og en samling af disse stykker kan tjene dig en god sum, hvis du beslutter dig for at sælge dem.

– Statuer: Statuer, der kan samles, findes i forskellige temaer, såsom filmstjerner, tegneseriefigurer og superhelte. Som med de fleste samleobjekter, jo mere upåklagelig tilstanden på din vare, jo mere værdi vil den have.

– Ure: Det antikke urindsamlingsmarked kan generere en god pris for det antikke ur, som du har arvet eller fundet ved salg af en ejendom. Bare fordi du ikke genkender navnet, betyder det ikke, at det ikke er værdifuldt.

– Medaljer og badges: Det er vidunderligt, at du kan konvertere en række medaljer og badges til kontanter! Selvom du for at gøre det skal samle en stor samling for at tjene den smukke sum, du vil have. Antikke militærmedaljer, autentiske vintage sheriffmærker og brandmænd og jernbanemærker kan alle være værdifulde.

– Logoer: Det er ganske indlysende, at Logoer betragtes som legetøj, men mærket fortjener en egen kategori. Selvom logostene er nøglen til at skabe kreationer, er de ikke meget værd alene. Men hvis du ejer visse sæt logoer, kan du få masser af kontanter.

Så hvis du tror, ​​at antikviteter og samleobjekter er din hobby og lidenskab, kan de blive en hjemmeforretning og en anden indtægtskilde for dig.

Når du har besluttet dig for at gå fra samler til sælger, er der visse ting, du skal vide, f.eks. ‘Hvad skal du sælge?’, ‘Hvor finder du produkter, der skal sælges?’ Og ‘hvor skal man sælge?’ Når du har fået de korrekte svar på alle tre spørgsmål, er du klar til at gå. Bare sørg for, at uanset hvilken rute du vælger, er du høflig i dine transaktioner.