Mandrill vs Mailchimp

Mandrill er en transaktionel e -mailplatform, der blev oprettet af MailChimp. Det er en leveringstjeneste, der giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede e-handels-e-mails, herunder 1: 1 e-mails, sammen med automatiserede transaktionsmails, der er nødvendige for programvedligeholdelse. Dette inkluderer ordrebekræftelser, velkomstmeddelelser eller varer som f.eks. En nulstilling af adgangskode.

MailChimp fungerer også som en mulighed for levering af e -mails, men med et meget andet formål. Mandrill er til transaktionsmails. MailChimp er til bulk -e -mail -tjenester. Du kan sende en kampagne til flere modtagere på samme tid for at udvide din marketingtilstedeværelse.

Sådan fungerer Mandrill med MailChimp

Når du arbejder med MailChimp, har du mulighed for at vælge mellem flere betalingsniveauer. Populære muligheder inkluderer niveauet Forever Free og Pay As You Go -niveauet. Der er også flere månedlige planer, der er skalerbare til din overvejelse, hvis du leder efter en bulk -e -mail -udbyder. Hver plan tilbyder et unikt sæt funktioner, så dine e -mailmarketingbehov effektivt kan opfyldes.

Mandrill er en betalt tilføjelse, der kan bruges med enhver månedlig plan, der tilbydes af MailChimp. Forever Free and Pay As You Go er ikke berettiget til Mandrill på nuværende tidspunkt. Du har mulighed for at teste effektiviteten af ​​Mandrill med 2.000 gratis e -mail -indsendelser. Derefter køber du blokke af e -mail -kreditter, der føjer til dit månedlige gebyr.

Du kan prøve Mandrill, hvis du ikke har en månedlig plan, men for at fortsætte med at bruge den efter prøveperioden skal du opgradere din MailChimp -plan til en månedlig plan.

Abonnentstyring: Mandrill vs MailChimp

Mandrill er et modtagerbaseret system. Du kan ikke gemme modtageroplysninger eller kontaktlister. Du skal administrere disse data i din egen applikation eller database. Du kan derefter videregive disse data til Mandrill med en SMTP -besked eller API -anmodning, når du har brug for transaktions -e -mail for at starte.

MailChimp er et abonnentbaseret system. Folk abonnerer på din e -mailmarketingliste, når de har givet dig udtrykkelig tilladelse til, at deres adresse kan føjes til deres marketinglister.

Oprettelse og afsendelse af e -mails er ret let med begge platforme. Med Mandrill skal du have API- og HTML -viden for at kunne sende beskeder. Det skyldes, at de skabeloner, der bruges i Mandrill, er lidt anderledes end dem i MailChimp, så du skal bruge accepteret kodning til at sende dine meddelelser. Når du er klar til at sende, skal du enten bruge SMTP -integrationen eller den native API.

MailChimp tilbyder værktøjer, der giver dig mulighed for at sende e -mails uden kendskab til HTML. Det er ikke et træk og slip -system, men det er det tætteste på en, du kan få, mens du stadig sender personlige beskeder.

Mandrill kræver DKIM- og SPF -registreringer

For at bruge Mandrill skal du bekræfte ejerskabet af alle forsendelsesdomæner. Du bliver også bedt om at tilføje DKIM- og SPF -poster. Mandrill sender ikke e -mails fra domæner, der ikke er verificeret. E -mails sendes heller ikke uden en gyldig DKIM- eller SPF -post. Dette inkluderer offentlige domæner, der kan bruges til din e -mail, f.eks. Gmail, Outlook eller Hotmail.

Fordi Mandrill blev oprettet af MailChimp, kan det være svært at modtage øjeblikkelig assistance, hvis du har problemer med at indsende dine poster eller kontrollere domæneejerskabet. Der tilbydes ingen telefonsupport på nogen af ​​platformene, så du er tvunget til at vente på online support eller tjekke de tutorialvideoer, der er tilgængelige. Du kan ikke bare ringe til nogen og finde et svar.

Der er også problemer med mobilplatform, som Mandrill og MailChimp kan have for nogle e -mail -modtagere. Windows -telefoner er ikke kompatible med disse systemer.

Hvad koster Mandrill?

Chuck -kreditter sælges i blokke. Hver blok giver dig mulighed for at sende 25.000 e -mails. Men når du når slutningen af ​​en faktureringscyklus, udløber alle ubrugte kreditblokke, som du har købt. Rabatter er indbygget i Mandrills prissystem, så hvis du sender en masse transaktionsmails hver måned, kan du spare mange penge.

Hvis du skulle sende 50.000 e -mails via Mandrill hver måned, ville det koste dig yderligere $ 40 oven på den månedlige plan, du bruger via MailChimp. Du har derefter mulighed for at købe en dedikeret IP for $ 29,95 pr. Måned.

MailChimps månedlige planer for op til 50.000 abonnenter, som ville omfatte ubegrænsede e -mails om måneden, ville være $ 240 pr. Måned. Dette ville være for de grundlæggende tjenester, MailChimp kan levere. Du har også mulighed for at tilføje MailChimp Pro-planen til din månedlige plan og din Mandrill-tilføjelse for yderligere $ 199 pr. Måned.

Med den professionelle tilføjelse får du adgang til specifikke fordele, som den grundlæggende månedlige plan ikke kan give. Dette omfatter følgende funktioner.

  • Avanceret segmentering. Du kan segmentere betingelserne, så dine kundedata bliver detaljerede.
  • Professionelle kombinationsfelter. Du får yderligere 50 flettefelter for at gøre mere datalagring tilgængeligt.
  • Tidstunnel. Du kan planlægge, at dine e -mails skal sendes på et passende tidspunkt i enhver tidszone.
  • Forudsagt demografi. Denne funktion giver dig mulighed for at se den mulige alder og kønsinterval for hver abonnent. Du kan derefter se på dine engagementstal og udtrække andre analytiske datapunkter for at afgøre, om dine marketingstrategier for e -mail kan forbedres.

MailChimp tilbyder månedlige abonnenter, der vælger Pro -planen, gratis adgang til Mandrill. Hvis du aktiverer Mandrill som en Pro -bruger, modtager du to gratis blokke af transaktionsmails hver måned.

Så på 50.000 abonnentniveau kan du betale $ 280 pr. Måned for MailChimp og Mandrill og derefter udføre alt det transaktionelle e -mail -arbejde på egen hånd baseret på de data og metrics, du personligt har indsamlet. Du kan også betale $ 439 pr. Måned og være Pro -bruger, hvilket giver dig bedre adgang til data, så dine metrics er mere specifikke for dine transaktionsbehov.

Er Mandrill gratis, som andre websteder hævder?

Nej. Mandrill er et simpelt e -mail -program, men det tilbyder ikke op til 12.000 gratis e -mails om måneden. Du får en prøveperiode på 2.000 e -mails fra din kvalificerende konto. Når den er blevet brugt, skal du købe e -mail -blokke hver måned eller drage fordel af de gratis blokke, der tilbydes i Pro Plan -opgraderingen.

Men hvis du foretager investeringen, bliver e -mails lette. Det gør i sidste ende livet lettere.

I sidste ende handler Mandrill vs MailChimp -debatten om de tjenester, du har brug for. Showene er forskellige nok til at tale om æbler kontra appelsiner. Hvis du har brug for massemailmarketing, har du brug for MailChimp. Hvis du har brug for transaktionsmails, har du brug for Mandrill.

Det er så let.