iContact vs Konstant kontakt

E -mailmarketing er blevet en integreret del af outreach -indsatsen for både online og offline virksomheder. For at nå dine kontakter eller abonnenter skal du bruge en platform, der kan integrere dine kampagner, indsamle data og hjælpe dig med at administrere dine resultater mere effektivt.

To solide muligheder for e-mail-marketingfolk på startniveau er iContact og Constant Contact. Her er fordele og ulemper ved begge muligheder.

Hvad er fordele og ulemper ved iContact?

iContact tilbyder konkurrencedygtige prisplaner, der starter med kun $ 14 pr. måned. Der tilbydes også førsteklasses tjenester, herunder en dedikeret kontoadministrator, og du kan prøve platformen gratis.

Fordele: Brugere modtager op til 5 MB til billedlagring for at inkludere visuel grafik i e -mails. Det integreres godt med Salesforce og andre CRM -platforme og giver dig en HTML -editor, så du kan ændre dine skabeloner. Det tilbyder iOS- og Android -apps, giver dig listemålrettingsmuligheder og giver dig adgang til API og en udviklerportal.

Ulemper: Ingen weekend support tilgængelig med iContact. Svarende destinationssider er ikke inkluderet i de grundlæggende niveauer. Brug af RSS til e -mail kan være noget svært at bruge, og applikationsintegration er ret begrænset.

Hovedlaget er virkelig den bedste løsning, hvis du foretrækker at bruge iContact frem for konstant kontakt. Dette niveau giver dig Google Analytics -integration, giver dig flere muligheder for deling af sociale medier, A / B -split -test og ROI -rapportering. Avancerede listehåndteringsmuligheder, herunder layouttjenester, er også tilgængelige, så du kan tilpasse hver e -mailoverførsel.

Hvad er fordele og ulemper ved konstant kontakt?

Constant Contact har leveret support til e -mailmarketing som en platform siden 1996, hvilket gør det til en af ​​de længste tilgængelige servicemuligheder på nuværende tidspunkt. Priserne starter ved $ 20 for et begrænset antal abonnenter, men du får ubegrænset e -mailsendinger selv på startniveau. Du har også mulighed for at prøve denne platform gratis.

Fordele: Lang levetid i denne særlige niche har givet denne platform mulighed for at have hundredvis af integrationsmuligheder og applikationer, herunder Google Analytics. Kampagner kan spores i realtid, og du har adgang til hundredvis af e -mail -skabeloner. Interfacet er ekstremt let at lære, og de fleste brugere kan indsende deres første udsendelse inden for få minutter efter tilmelding. Der er også 30 dages pengene tilbage -garanti.

Ulemper: Der er ingen aktiveringsmeddelelser på denne platform. Du må kun gemme omkring 5 billeder gratis ad gangen. Den eneste vej udenom denne begrænsning er at bruge gratis lagerbilleder eller opdatere dit bibliotek. Skabelondesign er noget begrænset, og din editor fungerer ikke med personlige designs. Kun en registreringsformular pr. Konto er også tilladt.

Konstant kontakt kan have nogle begrænsninger som en platform, men det har også et ry, som andre ikke gør. Selvom det kan være svært at annullere en konto for nogle, er der en lang historie med, at virksomheder bruger denne platform til at udvide deres kundebase lokalt og regionalt, selvom de ikke har et egentligt virksomhedswebsted.

Hvad er omkostningerne ved iContact kontra konstant kontakt?

iContact præsenterer det, de kalder “No Haggle” -priser. Startpriser starter ved $ 11,90 med en årlig forudbetalt plan. Dit Pro Automation -niveau tilbydes til $ 99 pr. Måned, også med en årlig forudbetalt rabat. Et tredje niveau, kaldet Expert Services, er en citatbaseret e-mailmarketingløsning. Du kan prøve iContact i op til 30 dage uden at skulle indtaste et kreditkortnummer.

Med Constant Contact kan du prøve det gratis i op til 60 dage. Denne gratis prøveperiode kræver ikke et kreditkort. Indgangsniveauet har priser, der starter ved $ 20 pr. Måned, mens niveauet Email Plus har priser, der starter fra $ 45 pr. Måned. Rabatter er tilgængelige for franchiser, foreninger, NGO’er og lignende organisationer. Constant Contact har derefter priser, der skaleres derfra baseret på det samlede antal abonnenter, du har.

Begge kræver en gyldig e -mail -adresse for at bekræfte en gratis prøvekonto.

Hver e -mailmarketingløsning tilbyder noget, som bestemte virksomheder og iværksættere kan bruge. Fordi behovene, der skal opfyldes, er så individualiserede, er der ingen generisk anbefaling, der kan fremsættes i iContact vs Constant Contact -debatten. Test hver enkelt for at afgøre, hvor godt den kan opfylde dine personlige behov, og det vil være den bedste måde at træffe din endelige beslutning på.