Dropshipping 101: Sådan starter du en Dropshipping -virksomhed (2022)

Alle søger at starte en sidehastighed i disse dage. Faktisk har op til 44 millioner amerikanere ifølge statistikker en sidetravl. Og det er her dropshipping kommer ind.

Hvis du vil tjene en anstændig passiv indkomst, når du starter din egen e -handelsbutik, men er skeptisk over for kompleksiteten ved lagerstyring, forsendelse og ordreopfyldelse, er drop shipping den perfekte mulighed.

Men hvis det implementeres korrekt, kan drop shipping hjælpe dig med at tjene mange penge.

I denne ultimative guide til dropshipping dækker vi alt fra hvad det er, hvordan man kommer i gang, fordele og ulemper, de fejl man skal undgå, til hvordan man driver og vokser en succesrig dropshipping -virksomhed.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder tilknyttede links, som jeg modtager en lille provision uden omkostninger for dig. Dette er dog simpelthen de værktøjer, som jeg fuldt ud anbefaler, når det kommer til at starte en dropshipping -forretning. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er Dropshipping?

Dropshipping er en metode til detailopfyldelse, hvor onlinebutikker markedsfører produkter, men ikke ejer eller vedligeholder beholdning. I stedet køber kunderne varer fra forhandlere, men producenten håndterer forsendelsen.

Dette er den største forskel mellem drop shipping og en traditionel e -handelsvirksomhed – du behøver ikke at håndtere lager og forsendelse. 

Dette er enormt, da det giver næsten alle med et websted (og nogle marketingfærdigheder) mulighed for at åbne deres egen onlinebutik og få en andel af alt det salg, de genererer. 

Selvom fortjenstmargenerne typisk ikke er så høje med drop shipping, fokuserer mange butikker på høje AOV -produkter for at gøre op med det. 

Lad os se på den gamle model for detail versus dropshipping. 

Overvej, at nogen foretager et køb hos Best Buy, en af ​​de største elektronikforhandlere i USA.

En kunde går ind i Best Buy, køber et nyt smart -tv, betaler deres regning og går. I dette tilfælde skal Best Buy købe fjernsynet i bulk fra producenten og opbevare det i deres detailforretning, så køberen kan se et eksempel på det og tage det med hjem.

Ikke kun det, men de skal også betale for detailrummet for at holde det udstillet, ansætte arbejdere til at flytte produkter fra lager, ansætte arbejdere til at indsamle betalinger i kasseapparatet, ansætte sikkerhedsvagter og (ved bestilling fra BestBuy .com), sender de selv tv’et.

Det er meget arbejde, og alt det manuelle arbejde reducerer fortjenstmargenerne drastisk. 

Dropshipping eliminerer mange af disse trin.

I dette tilfælde besøger en kunde en onlineforhandler og køber et Samsung -tv. Så sender drop shipping kunden og ordreoplysningerne til Samsung, og det er det. 

Ingen medarbejdere at ansætte, ingen produkter at vise og intet fysisk salgsrum.

Her er en simpel oversigt over, hvordan drop shipping fungerer:

Dropshipping forretningsmodel

At starte en dropshipping -virksomhed er billigt – alt hvad du behøver er online software og adgang til dropshipping -udbydere.

Tag et kig på disse dropshipping -statistikker:

 • I år 2016-2017 blev omkring 23% af alt onlinesalg, der beløb sig til $ 85,1 mia., Foretaget via dropshipping.
 • Faktisk lavede selv Amazon 34% af sit samlede salg gennem dropshipping tilbage i 2011. Tallene er kun steget hvert år.
 • Og det er et meget lukrativt middel til at drive forretning. En undersøgelse viser, at producenter, der handler med dropshipping -detailhandlere, ender med at opnå 18,33% mere overskud end dem, der er afhængige af mere konventionelle kanaler.

Her er de nøjagtige trin, der kræves i et drop shipping -køb:

 • Du (forhandleren) markedsfører produkter online.
 • Få en online forbruger til at foretage et køb.
 • Videresender købers oplysninger til producenten, grossisten eller distributøren sammen med ordredetaljerne.
 • Producenten sender varerne til kunden.

Med denne model er kunden ikke klar over, at den online butik, de købte fra, ikke rent faktisk sendte produkterne. Dette gælder især, hvis producenten tilføjer pakningsark fra forhandleren til æskerne. 

Generelt kræver dropshipping stor tillid og et langsigtet partnerskab mellem detailhandlere og distributører. 

Klar til at begynde dropshipping? Kom i gang med en gratis 14-dages prøveversion af Shopify.

Hvordan starter du en dropshipping -virksomhed?

At starte en dropshipping -forretning er relativt let. Du skal: 

 • Tilmeld dig en e-handelsplatform og design dit websted.
 • Tilmeld dig hos en dropshipping -udbyder, og vælg dine produkter.
 • Tilføj eller synkroniser produktet med din butik.
 • Konfigurer dine forsendelses- og afgiftsindstillinger.
 • Sæt din betalingsproces på prøve.
 • Start dit websted. 

Det er alt. Så længe du har et funktionelt websted med en hjemmeside, produktsider og mulighed for at købe produkter, har du en online butik. 

For eksempel kan du bruge et e-handelsværktøj som Shopify, automatisk synkronisere dine produkter med et drop shipping-websted som beholdningskilde og få dit websted i gang på en dag eller to. 

Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere din dropshipping -butik, er Fiverr en god ressource. De har et dedikeret område til dropshipping freelancere, der kan hjælpe med alt fra at oprette din e -handelsplatform, designe din butik og synkronisere din beholdning. 

Tjek dropshipping -eksperterne hos Fiverr her. 

Alt er i marketing.

Udfordringen er ofte ikke at starte din butik, det er at markedsføre din butik.

Her er et eksempel fra mit liv. 

I 2017 lancerede jeg en dropshipping -butik i den udendørs eventyrnische. Jeg kaldte det “Rebel Peak”, og det havde produkter i krydset mellem lejr og bagagerum: lastbil telte, køligere højttalere, camping gadgets, virkelig seje ting. 

Jeg brugte timer på at udvikle det perfekte logo, sitedesign, marketingmateriale osv. 

Oprørlig højdepunkt

Men da jeg åbnede min butik og begyndte at promovere den, var det en uhøflig opvågning. Campingnichen var ultrakonkurrencedygtig. 

Jeg prøvede at køre et par annoncer på Google Shopping, og det konkurrerede med websteder som Dick’s Sporting Goods, Target og Walmart. 

Konkurrencen var høj og marginerne lave. 

Til sidst opgav jeg og lukkede butikken. 

Sandheden er, at det er let at oprette enhver online forretning. Marketing er svært. Jeg havde bare ikke nok marketingoplevelse på det tidspunkt i mit liv til at få det til at fungere. 

At dyrke et websted og få trafik er meget svært. Hvis jeg skulle gå tilbage og gøre det igen, havde jeg udviklet en anden plan:

 • Selvom betalt trafik kan teste din niche, er den ikke bæredygtig. Jeg ville have fokuseret næsten 100% på SEO -strategier for at få gratis trafik over tid. 
 • Dette ville have inkluderet aggressiv gæsteblogging og linkbuilding for at få backlinks og skabe domæneautoritet (DA). 

Lad os diskutere flere marketingstrategier.

1. Markedsføring af din Dropshipping -butik.

Med intens konkurrence i e-handelsområdet er effektiv marketing afgørende.

Først skal du foretage en grundig undersøgelse af din målgruppe og forsøge at løse et problem for dem.

Et produkt, der løser et reelt problem, er nøglen. Du kan derefter tilpasse din marketingindsats til denne specifikke kundepersonlighed.

Du bør starte med at markedsføre din online butik i følgende kanaler:

Sociale medier.

Markedsfør din butik på sociale mediekanaler som Facebook, Instagram, Pinterest osv.

De bedste værktøjer til styring af sociale medier: MavSocial

Her er en liste over nogle af de bedste apps til administration af sociale medier, der kan hjælpe dig med at promovere dine sider. Du kan også køre annoncer på sociale mediekanaler for at nå din målgruppe direkte på deres personlige feeds på sociale medier.

Uønsket mail.

Det er en af ​​de mest effektive former for marketing for e-handelsvirksomheder. E -mailmarketing giver dig mulighed for at interagere med dine kunder, hvor de er – deres indbakke.

E -mail Marketing Omnisend

Brug e -mailmarkedsføringssoftware til at sende velkomstmails (med rabat) og e -mails med forladte indkøbsvogn. 

Betalte annoncer på Google og Facebook.

Som nævnt ovenfor kan du køre betalte annoncekampagner på Google og Facebook. Her er en oversigt over nogle af de almindelige typer (og mål for hver).

Google Search Engine Marketing (SEM) eller pay-per-click (PPC) annoncering.

Hvis du har hørt om SEM eller PPC (det samme), er det de annoncer, der vises øverst på Googles søgemaskiners resultatsider (SERP’er). Med denne form for annoncering vælger du de søgeord, du vil byde på, og opretter en tekstannonce med en titel og beskrivelse. Du vælger også et geografisk område, hvor du vil have din annonce vist, og en tidsplan for hvornår annoncen vil blive vist.

Når en bruger søger efter dette søgeord og klikker på din annonce, betaler du Google for det klik. Dette kaldes pris pr. Klik, og dette nummer er dikteret af konkurrencen og hvem der ellers byder på dit søgeord. 

Selvom denne form for reklame hurtigt kan generere mange klik og teste produkter, anbefaler jeg det ikke til nye dropshippers, da det kan blive ekstremt dyrt meget hurtigt. 

Google Shopping.

I stedet for tekstbaserede PPC-annoncer bruger e-handelsforhandlere mere almindeligt Google Shopping-annoncer. 

Google Shopping -annonce

Disse annoncer oprettes ved at uploade et produktfeed og vises ved søgninger relateret til dine søgeord. Annoncerne har billeder og tekst og placeres ved siden af ​​konkurrentens annoncer, så forbrugerne kan sammenligne priser. 

Google Shopping er et fantastisk konkurrentforskningsværktøj til at kontrollere og se, hvor mættet din niche er. Hvis du starter en ny dropshipping -forretning og ser, at dine produkter konkurrerer med store nationale mærker, kan det være på tide at gentænke din strategi. 

Selvom der er masser af andre e -handelsmarkedsføringsstrategier (som jeg skrev om i min guide her), er det nogle grundlæggende for nu. Lad os gå videre til den næste strategi at tænke på, når du starter din virksomhed. 

2. Lagervedligeholdelse.

Selvom drop shipping -forretningsmodellen ikke kræver, at du opbevarer beholdning, er det god praksis at kontrollere dine leverandørers lagerbeholdning, da du vil sælge deres produkter under dit mærke.

Den gode nyhed er, at adskillige avancerede lagerstyringssoftware og værktøjer til styring af dropshipping til flere lagre er tilgængelige på internettet for at hjælpe dig med nemt at administrere og spore beholdning.

Tag eksemplet med Ecomdash.

Ecomdash Multi Warehouse Dropshipping software værktøj

Det har revolutioneret markedet for dropshipper -automatiseringssoftware med flere opfyldelsescentre.

At holde styr på din beholdning med et værktøj som inFlow Inventory kan hjælpe dig:

 • Undgå ubehagelige overraskelser, når en kunde afgiver en ordre (som kunne have været undgået, hvis der var oplysninger om, at den var udsolgt)
 • Hjælper dig med at foretage nye ordrer til tiden
 • Hjælper med at forbedre tovejskommunikation med kunden (forbedrer kundeoplevelsen)

3. Giv imponerende kundesupport.

En Gartner -undersøgelse fra 2014 afslørede, at i 2019 ville 50% af alle organisationer konkurrere om kundeservice.

Med stigningen i det globale omsætningsniveau og massiv konkurrence i alle former for forretninger har der været en standardisering af det produkt og den service, de leverer.

En af de differentierende faktorer forventes at være fremragende kundeservice.

Nogle af de almindelige platforme, som du kan bruge til at levere enestående kundeservice er:

 • Telefon
 • Sociale medieplatforme
 • E -mails
 • Live chats

En 24/7 Help Desk er også et aspekt, der skal overvejes, når din virksomhed fortsætter med at modnes.

4. Produktudvekslings- og refusionspolitik.

Deres bytte- og refusionspolitik er et oplagt dropshipping -forretningskontaktpunkt, der kan skabe eller ødelægge din virksomhed.

Med de sociale mediers popularitet er kommunikation ikke længere en udfordring. I tilfælde af online -detailhandel kan positiv mund -til -mund -marketing imidlertid gøre underværker for din virksomhed, men negativ mund til mund kan være skadelig.

Hvis du vil vinde din kundes goodwill, skal du sørge for hurtigt at handle, hver gang en kunde anmoder om en produktbytte eller refusion.

Håndtering af kundeklager og produktudvekslings- og refusionspolitikker afspejler virksomhedens kultur, og hvor meget de prioriterer deres kunder.

At levere et højt kundetilfredshed her kan resultere i forbedret Customer Lifetime Value (CLV) samt generering af nye kunder.

Nedenfor er et eksempel på Gymsharks retur- og refusionspolitik.

Dropshipping Store: Gymshark Returpolitik

Som du kan se, gør returpolitikken det let for kunden at returnere det forkerte produkt.

Tilbagebetaling af produkter, der sendes direkte, er dog lidt anderledes end et traditionelt e -handelswebsted.

Her bliver du nødt til at samarbejde med leverandøren for at kunne afhente produktet fra kunden og derefter udstede en bytte eller refusion.

Disse punkter er på ingen måde et komplet overblik over, hvad du skal gøre for at drive en dropshipping -forretning. Men at følge dem vil hjælpe dig med at oprette og drive din drop shipping -virksomhed.

Hvordan vokser du din dropshipping -forretning?

Bemærk én ting: drop -forsendelsesmodellen er en langsom forretningsmodel.

Forventninger til meget stærk vækst og store fortjenstmargener på kort tid er urealistiske. I stedet kræver forretningsmodellen en langsigtet investering for at blive en profitskabende enhed.

Men det betyder ikke, at du skal opgive alt det fantastiske arbejde, du har udført i løbet af dagene. Nu skal du fokusere på at udvide og vokse din virksomhed.

Følgende trin kan hjælpe dig med at vokse din dropshipping -forretning:

1. Brug flere kanaler.

Det er aldrig en god idé at lægge alle dine æg i en kurv. Så det giver mening at drage fordel af de flere kanaler, der er tilgængelige for dig, herunder Amazon, Alibaba, eBay og mere.

På den måde stiger antallet af kunder, du kan nå, eksponentielt. Det er umuligt at betjene et så bredt publikum, hvis du kun bruger én kanal.

Når du bruger flere kanaler, skal du dog sikre, at dine bedst sælgende produkter altid er på lager og klar til afsendelse. Hvis du ellers sælger det samme produkt i forskellige onlinebutikker, og antallet af indkøb er meget højt, kan produktet let være udsolgt. Udsolgte produkter fører til restordre og kan forårsage en betydelig forsinkelse i levering. Dette kan skabe en negativ kundeoplevelse.

Når du har sørget for, at du har lager, kan du endda målrette mod det globale publikum.

2. Byg din Dropshipping -butik.

Selvom brug af flere kanaler helt sikkert kan hjælpe med fortjenstmargen, er det også vigtigt at oprette din egen dropshipping -butik for at forbedre dit brand image.

At bygge din dropshipping -butik har mange tilknyttede fordele, såsom:

 • Større kontrol over webstedets brugergrænseflade
 • Større kontrol med produkter, lager og markedsføring.
 • Bedre beslutningstagning når det kommer til rabatter og bundtet salg
 • Kontroller mærkepositionering og mærkeimage.

At have din egen butik betyder også, at du ikke behøver at betale provision til onlinebutikker for at vise dine produkter. Som et resultat stiger fortjenstmargenen pr. Produkt, hvilket i sidste ende giver større omsætning.

Du kan bruge forskellige online -websteder og e -handelsbutikbyggere til at oprette din butik. De fleste af disse bygherrer har attraktive skabeloner og forskellige marketing- og analyseværktøjer til at hjælpe dig med at udvikle din butik.

Tjek min anmeldelse af nogle af de bedste e -handelsplatforme for at vælge den bedste løsning til at bygge din dropshipping -butik.

3. Udnyt e -mailmarketing.

Ifølge Oberlo email markedsføring statistik , ved et afkast på $ 32 for hver $ 1 investeret, e-mail marketing tilbyder en af de højeste ROI satser.

Derfor er det vigtigt at fokusere på din e -mailmarkedsføringsstrategi, hvis du vil have din dropshipping -forretning til at vokse.

Til det skal du først oprette en e -mail -liste, der består af en relevant målgruppe. Den bedste del af e -mailmarketing er, at den giver dig direkte adgang til potentielle kunder, der frivilligt har tilmeldt sig at modtage dine e -mails.

For at opbygge din e -mail -liste kan du vække dit publikums interesse ved at tilbyde noget værdifuldt gratis.

Tag et kig på min e -mail -formular:

Adam Enfroy e -mail -abonnementsformular

For at tilskynde mine læsere til at abonnere på min e -mail -liste, tilbyder jeg dem et gratis e -mail -kursus ved registrering.

Når du har opbygget din e -mail -liste, skal du sørge for at engagere dit publikum regelmæssigt. Send opfølgende e-mails, tilbud rabatkuponer for at give dem et skub til at købe fra din butik og mere.

Oversvømm dog ikke dine abonnenters indbakke hver anden dag. Lad dem vide, hvor ofte du planlægger at sende nyhedsbreve via e -mail, og følg derefter løftet. En meget høj frekvens for at sende e -mails kan virke imod dig og få kunderne til at afmelde sig.

4. Brug de rigtige kanaler til dine annoncer.

Selvom der kræves ordentlig investering for at få din virksomhed i gang, er det vigtigt at bruge penge de rigtige steder for at betale udbytte.

Så før du øger dit marketingbudget, bør du tage dig tid til at lave ordentlig markedsundersøgelse. Prøv at identificere de annoncekanaler, der kan hjælpe dig med at maksimere kundebesøg på dit websted.

For en dropshipping -virksomhed, hvor du ikke har en fysisk butik, er det afgørende at udnytte online annonceringstilstande som f.eks. Pay per click (PPC). At køre annoncekampagner er let på forskellige sociale medieplatforme som blandt andet Facebook, Instagram og Twitter.

Sørg for, at du ikke bruger dine penge på websteder, der genererer lidt trafik.

Her er et eksempel på en gennemført dropshipping-virksomhed:

Dropshipping Business Success Case Study

Optimering af annoncekampagnens budget, blandt andre foranstaltninger, gjorde underværker for både Andreas og Alexander. De optimerede deres Facebook -annoncer for maksimal ydelse.

5. Brug videoannoncer.

Videomarkedsføring er det nye medie til at nå dine kunder.

Her er nogle statistikker, der hjælper dig med at indse de utrolige fordele ved videoannoncer:

 • 82% af Twitter -brugere bruger videoer
 • Hver dag ses mere end 500 millioner timers video på YouTube.
 • 33% af online aktivitet er dedikeret til at se videoer.
 • 85% af det amerikanske internetpublikum ser videoer online

Video har magt til at nå et massivt publikum og øger dermed rækkevidden mange gange.

Ud over at annoncere dine produkter og dit brand, har videoannoncer magt til at gøre meget mere, f.eks .:

 • Engagement med klienten
 • Få dine potentielle kunder til at klikke sig videre til din butik
 • Påvirke dine potentielle kunder til at købe dit produkt

For at nå din målgruppe kan du streame din video på sociale medieplatforme, YouTube eller købe annonceplads på et tredjepartswebsted for at øge din synlighed.

Fordele ved Dropshipping.

Dropshipping fremkom som en lukrativ forretningsmulighed på grund af dens lave adgangsbarriere.

Med en lille indledende investering kan alle starte deres dropshipping -forretning. Og der er mange nyttige guider til at hjælpe dig. Ud over denne artikel, som du læser nu, er der andre nyttige ressourcer som denne vejledning om, hvordan du starter en Drop Ship Lifestyle 21 -dages drop shipping -virksomhed.

Her er en liste over nogle af fordelene ved at starte en drop shipping -virksomhed:

1. Minimum startomkostninger.

I modsætning til en fysisk butik eller en almindelig e-handelsvirksomhed behøver du ikke et fysisk lager til at opbevare dine materialer. Du skal bare betale for domænet og hostingplanen for dit dropshipping -websted.

Du behøver ikke bekymre dig om tabt omsætning eller overskydende beholdning.

Du behøver ikke at styre eller bekymre dig så meget om forsendelsesomkostninger eller leveringstider.

2. Mindste omkostninger til opfyldelse af ordre.

Da du ikke er ansvarlig for indkøb, emballering og levering af produktet, behøver du ikke bekymre dig om de ekstra omkostninger, der påløber gennem hele processen. Videresend kun kundens anmodning til en tredjeparts grossist eller importer produkter med et firma som AliExpress, og du er færdig.

De vil være ansvarlige for produktets bevægelse i hele forsyningskæden. Du skal bare sørge for, at kunden modtog den sidste levering. 

3. Lav risiko og fleksibilitet.

Naturligvis resulterer det ikke i minimal risiko at styre beholdningen. Oven i købet kan det tilbyde et langt mere omfattende produktudvalg sammen med potentiale til skalering. 

Det er også lav risiko. Hvis du ikke kan tjene penge på din drop shipping -virksomhed, kan du når som helst gå væk uden et stort tab i forhold til at miste masser af lagret beholdning. 

Du kan også nemt samarbejde med forskellige grossister, distributører og leverandører for større fleksibilitet i din forretning.

Da du ikke behøver at betale på forhånd for at gemme dine produkter, har du også flere kontanter til rådighed.

4. Lettere at dreje.

Du har mulighed for nemt at ændre din niche og flytte til et andet produkt, hvis dit nuværende domæneområde er nede.

Dropshipping giver dig let facilitering af salg og krydssalg af produkter.

5. Synkroniser automatisk beholdningen.

Dropshipping -udbydere som beholdningskilde giver dig mulighed for automatisk at synkronisere din onlinebutiks lagertælling med din producent.

Bare tilmeld dig lagerkilde, integrer din online butik med et enkelt klik, søg efter dropshippers og vælg produkter, og det er det. Der er også fejlsikre indstillinger, så hvis en producentens beholdning er ved at være lav (mindre end 2), kan den automatisk sige “udsolgt” på sit websted for ikke at acceptere ordrer, den ikke kan opfylde.

Ulemper ved Dropshipping.

Ingen forretningsmodel er uden sine ulemper, og drop shipping -modellen er ingen undtagelse.

Her er en liste over nogle af de mest almindelige ulemper ved at droppe forsendelse:

1. Overdreven afhængighed af producenter.

Da han ikke har fysiske produkter, stoler han altid på sine partnere til at føre sit eget lager. Du er også prisgitt deres kundeservice og gennemgår muligvis negative anmeldelser baseret på forsendelse, der ikke er under kontrol. 

2. Lidt kontrol over levering af ordrer.

Da du ikke har noget produkt på lager, er ansvaret helt hos dine partnere at levere produktet inden for den fastsatte tid. Hvis de ikke leverer produktet til tiden, falder kundetilfredsheden, hvilket i sidste ende vil skade din virksomhed. Derfor er effektive partnere afgørende for at drive en succesrig virksomhed.

3. Mindre kontrol over kundeservice.

Med drop shipping er du ikke ansvarlig for hele forsyningskæden, herunder emballage, lager, levering osv. Dine partnere tager sig af alt. Som et resultat, hvis der er en fejl fra din side, kan du få en dårlig anmeldelse. 

4. Manglende branding.

Da du sælger produkter fra andre grossister på dit websted, kan dit mærkeimage lide. For at afbøde dette skal du sørge for, at din grossist giver dig mulighed for at indsætte mærkeemballage under forsendelse. På den måde, selvom produktet kommer fra et andet mærke, sikrer udpakningsoplevelsen, at kunden husker, hvem du er.

5. Lavere fortjenstmargener.

Der er mindre fortjenstmargen, når du sælger detailhandlere, der fremstiller deres egne produkter. 

Generelt kan du forvente en fortjenstmargen på 20-30%. Disse metrics kan ændre sig baseret på din branche, men de er et godt benchmark. 

Du skal også indregne i markedsføringsomkostninger for at sikre, at du får overskud. Du kan tjekke min e -handelsmarkedsføringsguide for flere ideer til, hvordan du får trafik til din online butik. 

Her er de generelle fordele og ulemper, opsummeret kort:

Fordele og ulemper ved dropshipping

Hvem er Dropshipping til?

Dropshipping er fantastisk til spirende iværksættere, marketingfolk og folk, der ikke ønsker at investere mange startomkostninger. 

Tidligere krævede det at oprette en virksomhed et stort beløb. Folk får ofte deres forældre til at låne dem kapital eller arbejde overarbejde for at tjene penge. Faktisk startede Jeff Bezos Amazon ved at låne penge af sine forældre.

Pointen er, at uden startkapital var det en kæmpe hindring at starte en virksomhed.

Men nu, med digitaliseringen og sociale medier, er det lettere end nogensinde at starte en online forretning på noget tidspunkt i historien.

Drop -forsendelsesmodellen er imidlertid en langsom vej til succes og stor fortjeneste. Kort sagt er det et spil med tålmodige mænd.

Det er fantastisk til:

 • Spirende iværksættere
 • Folk på udkig efter vedvarende vækst
 • Professionelle interesserede i at have deres egen detailforretning
 • Marketingkyndige mennesker, der kan generere betydelig webtrafik

Ved at bryde det ned er det en perfekt forretningsmodel for følgende gruppe mennesker:

1. Entreprenører.

Dropshipping er en fantastisk forretningsmodel for at komme i gang i forretningsverdenen og lære handelens tricks for første gang. Entreprenører vil sandsynligvis til tider mislykkes, når de prøver at forstå nye koncepter i erhvervslivet.

Men da der ikke er meget på spil i dropshipping -forretningen, har du råd til at fejle her.

For eksempel kan du starte et e-handelswebsted, der sælger billige T-shirts for at teste dine marketingfærdigheder. Med en så lav adgangsbarriere er det god praksis for spirende iværksættere.

2. Sælgere med flere produktnicher.

Hvis du sælger en lang række produkter, er dropshipping en god mulighed for dig. I et sådant scenario bliver beholdning og beholdninger af en lang række produkter meget dyrt og er muligvis ikke bæredygtig på lang sigt.

Dette gælder især, hvis du planlægger at sælge en række forskellige produkter i Target- eller Walmart -ligaen. Hvis du vælger en drop shipping -model, kan du i dette tilfælde spare dig mange penge ved at eliminere behovet for at beholde lager, lager og have butikker eller lagre.

3. Budget iværksættere.

Det er enkelt: du vil tjene penge, men du har ikke penge til at investere lige nu. Da du har et stramt budget, er det naturligvis dyrt at leje lagre eller butikker.

I dette tilfælde er dropshipping den perfekte model. Uden en første investering i beholdning, mæglere eller lagre kan en drop shipping -virksomhed startes til stort set nulpris.

4. Detailhandlere, der søger validering.

Overvej dette scenario:

Du har et produkt at sælge, men du er ikke sikker på, om det vil fungere på markedet. At bygge et lager og leje plads til ham virker ikke som det smarteste at gøre i øjeblikket. Først og fremmest skal du teste vandene.

Med drop shipping kan du få den validering, du har brug for, næsten uden forudgående omkostninger. Hvis svaret på dit produkt viser sig at være positivt, vinder du og kan nu lancere produktet bredt. Hvis det er negativt, ender du i hvert fald ikke med store tab.

Uanset hvad, får du omfattende erfaring og kan få succes under hele rejsen.

5. Sekundære svindlere.

Hvis du leder efter passiv indkomst eller vil tjene penge online, er drop shipping en god mulighed for dig. Du behøver ikke at løfte en finger eller gemme produkter. Dropshipping er en fantastisk måde at sælge produkter på uden at lagre lager og tjene passiv indkomst i de kommende år.

En nybegynder kan stå over for nogle udfordringer i starten, såsom at markedsføre produktet, nå potentielle leverandører osv. Men når de får styr på forretningen, kan drop shipping være ganske lukrativt.

Klar til at begynde dropshipping? Kom i gang med en gratis 14-dages prøveversion af Shopify.

Find Dropshipping -produkter til salg.

Vi dækker, hvordan dropshipping er en simpel forretningsmodel. Med de rigtige partnerskaber, produkter og lidt tålmodighed kan alle få succes.

Dropshippers skal dog differentiere sig i marketing og fokusere på mærket frem for alt andet. 

Mens folk husker de produkter, de køber, husker de altid det mærke, de købte dem fra. 

Det er vigtigt at vælge den rigtige niche. Det hjælper dig med at identificere dit brands stemme og hjælper dig med at tiltrække en bestemt målgruppe.

Her er en liste over nogle af de mest trendy dropshipping -nicheideer, du kan prøve.

 • Tekniske niche-ideer: Wi-Fi 6-produkter, trådløs teknologi, wearables og tilbehør, 360-graders kameraer og tilbehør og virtual reality-enheder
 • Livsstil niche ideer: smarte hjemmet gadgets, turisme udstyr, indendørs haveredskaber, badetøj og vandflasker
 • Mode niche -ideer: håndtasker i rattan, hårspænder og barretter, metallisk tøj, dameshorts og blondetøj.

Bortset fra dette har du brug for et gennemprøvet sæt kriterier for at bestemme, hvilken type produkt (er) du vil sælge, herunder:

1. Priser.

Når du afleverer produkter, vil en stor del af din succes og fortjenstmargener afhænge af detail- og engrospriser.

En lav pris kan øge salget, men din fortjenstmargen vil lide. På den anden side vil en høj pris afholde de fleste kunder fra at købe, men du får mere for hvert salg. Derfor er det vigtigt at finde en balance og vælge den rigtige pris. 

For at gøre dette skal du undersøge konkurrenterne i din niche, MSRP, og udvikle en plan for at sælge produkter til en konkurrencedygtig pris. 

2. Størrelse og vægt.

Størrelse og vægt kan manipulere og påvirke produktpriser mere end du regner med.

Et større og tungere produkt sender:

 • Højere emballageafgifter
 • Højere forsendelsesomkostninger
 • Håndteringsgebyrer (nogle gange)

Det er fornuftigt at starte med i det mindste mindre produkter og nøjes med en lavere margin. Det vil i det mindste hjælpe dig med at undgå ekstraudgifter, som du sandsynligvis vil pådrage dig ved større og tungere forsendelser.

Hvis du har brug for hjælp til at sende tunge ting, kan du bruge en ordreopfyldelsestjeneste som Red Stag Fulfillment, som har specialiseret sig i dette område. 

3. Korssalg og topsælg.

Det er bedst at vælge en niche, der gør det let for dig at krydssælge og topsælge dine produkter.

Tag et kig på nogle af de vigtigste fordele ved mersalg og krydssalg:

Fordele ved krydssalg og opsalg

Begge teknikker hjælper dig ikke kun med at sælge mere, men hjælper dig også med at tjene flere indtægter og øge dine margener uden ekstra omkostninger.

Et godt eksempel på krydssalg ville være at sælge snørebånd ved siden af ​​sko eller sælge mobiltelefoner med specifikke, specialfremstillede telefonetuier.

Et eksempel på opsalg ville være Dollar Shave Club-kampagnerne, som lokker dig ind med udsigt til at barbere dig til $ 1 og derefter vise dyrere muligheder på deres websted.

Dit salgssted? Fremragende værdi!

Både mersalg og krydssalg kan hjælpe dig med at opnå store overskud og få din dropshipping-virksomhed til at skille sig ud.

4. Fornybarhed.

Det giver mening for dig at sælge produkter, der har en moderat holdbarhed. Produkter med dårlig holdbarhed skal udskiftes, og forhåbentlig kommer der flere kundeordrer ind.

Det er som at sammenligne en tandpasta med et køleskab. Selvom du muligvis har brug for en ny flaske tandpasta hver anden uge (lav holdbarhed), vil den sandsynligvis ikke erstatte dit køleskab i det næste årti eller vil (høj holdbarhed).

Det handler om at spille på margenerne, og du bestemmer, hvilken slags produkt du vil sælge.

5. Grudge køb.

Et tilbageholdende køb er et produkt, som forbrugeren ikke ønsker at købe, men skal gøre, da deres muligheder er begrænsede. For eksempel er produkter som hospitalsforsikring, medicinske forsyninger, bildæk, kølevæsker og motorolie nagkøb. Ingen ønsker at købe dem, men de skal på grund af ekstreme omstændigheder.

Hvis du sælger produkter som dæk og kølevæsker, kan ordrer være langt væk, og forretninger kan også blive et problem for dig.

Du skal være forsigtig, når du sælger disse produkter. De købes heller ikke i løs vægt, og margenerne har en tendens til at være meget lave.

Med tilbageholdende shopping er det svært at beholde det i en lang periode, så du vil måske undgå sådanne produkter i begyndelsen af ​​din drop shipping -forretning.

Almindelige dropshipping -fejl at undgå.

Så lukrativt som det kan være, har dropshippers en tendens til at vente for længe i starten.

I påvente af hurtige resultater ender de med at lave mange almindelige fejl.

Her er en liste over nogle almindelige dropshipping -fejl, der skal undgås:

1. Overdreven afhængighed af udbydere.

At stole for tungt på en leverandør er ikke sundt for en bæredygtig virksomhed. Sørg for at opstille klare regler og påpege konsekvenserne for manglende overholdelse. Det er vigtigt at holde udbydere på tæerne for at gøre deres bedste.

Endnu bedre, ikke tillid til kun én sælger. For eksempel, hvis du kun har én leverandør, kan det pludselig stoppe med at handle med dig, eller det kan hæve dine priser ud af ingenting. I et sådant scenario ville du ikke have andet valg end at opfylde dine anmodninger.

En afslappet og ligegyldig holdning fra leverandørernes side er meget dårlig for virksomheden, og i de fleste tilfælde skyldes det en overdreven afhængighed.

2. Ønsker let overskud.

Der er ingen gratis frokost i denne verden.

På samme måde er håb om lette penge med lidt indsats noget, der ikke rigtig virker i den virkelige verden, endnu mere i dropshipping -forretningen.

Selvom du kan nyde visse fordele ved dropshipping sammenlignet med traditionel detail, skal du stadig møde problemet med intens konkurrence.

Af indlysende årsager vælger mange onlineforhandlere drop -shipping -modellen. Enhver selvtilfredshed fra din side kan resultere i tab af kunder til dine konkurrenter.

Så uden at forvente lette penge, bør du fokusere på, hvordan du skaber værdi gennem din dropshipping -forretning og implementerer dem professionelt.

3. Begrænset synlighed (invester ikke i salgsfremmende aktiviteter).

Dropshipping, som enhver anden virksomhed, kræver nok reklame til at kunne nå sin målgruppe.

For at nå ud til kunder og øge salget er det første, du har brug for, synlighed. Derfor bør du investere i fortalervirksomhed og billedopbygning.

Du vil ikke have, at dit publikum glemmer dit brand, så aggressivt at promovere dig selv er afgørende. Som de siger, ‘ Ude af syne, ude af sind’. Din største udfordring vil være at indtage dine kunders mentale rum.

Prøv at indtaste dit navn og din adresse på produktemballagen, eller skub den sidste produktportefølje ind i reklameemballagen. Det er også en god idé at følge op med en taknota eller spørge dem om deres shoppingoplevelse.

Tag f.eks. Denne “tak” -mail:

E -mailmarketing: Tak E -mail

En opfølgende e-mail som denne (med en ekstra rabatkupon) går langt i retning af at engagere dine kunder og samtidig vise dem, hvor meget deres oplevelse betyder noget for dig.

4. Detaljer om den bindende ordre.

Du bør desperat undgå at gå på kompromis med ordredetaljerne. Hvis du ikke tilfredsstiller dine kunder med din service og utilsigtet ødelægger ordredetaljerne, er det usandsynligt, at de vil handle med dig igen. Oven i købet vil du højst sandsynligt få negative anmeldelser, hvilket igen vil afskrække mange potentielle kunder.

En Walker -undersøgelse har forudsagt, at inden 2022 vil kundeoplevelsen overgå pris og produkt som centrale mærkeforskelle.

Nogle af de ting, der kan påvirke kundeoplevelsen, er:

 • Levering til den forkerte adresse
 • Forkert emballage af produktet
 • Forkert produktlevering
 • Korrekt leveret produkt, men forkert mængde
 • Produktspecifikationer matcher ikke ordren
 • Ødelagt eller manipuleret produkt

Dropshipping -forhandleren skal levere rettidig og præcis information om ordren. Ellers vil utilfredse kunder simpelthen migrere til deres konkurrerende virksomheder, hvilket forårsager din tabte omsætning.

5. Salg af ophavsretligt beskyttede / varemærkevarer.

Det er bedst at undgå at sælge varemærkebeskyttede og ophavsretligt beskyttede produkter uden forudgående tilladelse, omend uden forfængelige hensigter.

Uventet kan det pakke dig ind i en sag om overtrædelse af varemærker, der kan være tidskrævende og dyr.

At sælge mærkevarer med mærkelogoer som Giorgio Armani -tøj, Nike -sko eller Rolex -ure uden tilladelse kan resultere i en retssag eller endda lukning af din dropshipping -forretning.

Undgå denne fejl ved at sælge “white label” -produkter, der let kan mærkes og videresælges under din virksomheds paraply uden besvær med juridiske sager.

Du kan henvise til denne vejledning for at vide mere om white label -produkter og hvordan hele konceptet fungerer.

6. Manglende fastlæggelse af en passende returpolitik.

Hvis du ikke giver en bestemmelse om returnering af varer, kan tingene blive komplicerede for dine kunder.

Med så meget variation på markedet kan en kunde købe noget andet, selv efter at have bestilt et specifikt produkt. Umiddelbart efter at en ordre er blevet afvist, returneret eller anmodet om refusion, bør dropshipping -forhandlere gå i gang og tilbyde en hurtig refusion.

En hurtig og hurtig indsamling af solgte produkter og fuld refusion er det, der kan adskille dig fra dine jævnaldrende på markedet.

Derudover er det også vigtigt at tilføje korrekte instruktioner på dit websted om, hvordan du returnerer produktet og indsamler en refusion.

Mange dropshippers begår den fejl, at de ikke tager denne proces alvorligt, hvilket forårsager mange smerter og nød. Undgåelse af dette ved at give en ordentlig returpolitik kan hjælpe dig med at køre din dropshipping -forretning problemfrit.

Er du klar til at starte din Shopify -butik? Kom i gang med en gratis 14-dages prøveversion af Shopify.

At finde den rigtige dropshipping -udbyder.

Det siger sig selv, at dropshipping -udbydere er et af de vigtigste gear i din dropshipping -forretningsmodel.

Du skal stole på leverandører til forskellige funktioner, såsom:

 • Produktindkøb (nøjagtige specifikationer).
 • Ingen last mile levering besvær.
 • Effektiv håndtering og forsendelse af varer.

Du skal bare videregive ordren, kundedetaljer og produktkrav til leverandørerne. Derefter er det leverandørerne, der skal gøre alt grundarbejde.

Derfor er det vigtigt for din virksomhed, at du samarbejder med den rigtige leverandør.

Sørg først for at tjekke mine anmeldelser af de 17 bedste Dropshipping -udbydere, der skal bruges i år.

Så hvad skal du kigge efter, når du samarbejder med leverandører? Fire ting i det væsentlige:

1. Find en udbyder, der er teknisk kyndig.

I nutidens alder er en teknisk kyndig leverandør ikke længere et aktiv, men en forudsætning for en god forretningsmodel.

Når du vælger din udbyder, er det afgørende at sikre, at du er velbevandret med al den nødvendige teknologi til at følge med i hele cyklussen.

2. Udbyderen skal være punktlig.

Forsendelse af produktet til tiden er ekstremt vigtigt for en dropshipping -butik. Udover det lover det godt for din virksomhed, hvis du formår at levere varerne inden for 1-2 hverdage.

Med for mange konkurrenter på markedet har du ikke plads til at gå på kompromis og skal altid gøre dit bedste. Din kunde vil ikke tænke to gange om at skifte til dine konkurrenter, hvis det tager for lang tid at sende produkter.

Derfor er punktlighed en af ​​de grundlæggende afgørende faktorer, når du vælger en udbyder. Du kan endda prøve at afgive testordrer for at kontrollere, om leverandøren er rettidig eller ej.

3. Find en udbyder med et dynamisk og erfarent team.

Da det ikke er dig, der leverer den sidste kilometer, skal du sikre, at dem, der gør det, formår at præsentere et positivt billede af din virksomhed.

En erfaren leverandør med et dynamisk og effektivt team af salgsrepræsentanter og ledere kender sandsynligvis alt til noget om dropshipping. Hvis du formår at samarbejde med en sådan udbyder, har du allerede en fantastisk platform til at lykkes.

4. En ideel leverandør skal fokusere på kvalitet.

Ligesom traditionel detail og e-handel er drop shipping også afhængig af produktets kvalitet. Derfor er det en vigtig egenskab at overveje, når du vurderer din produktleverandør.

Antag, at der er tre leverandører at vælge imellem, for det samme produkt.

Der er ingen væsentlig variation i priser og leveringstider.

Så hvilken udbyder skal du vælge?

Den udbyder, der giver den bedste kvalitet, selvfølgelig.

Kunder ønsker naturligvis værdi for pengene.

Derfor er det bedst altid at gå efter en velrenommeret udbyder, der sandsynligvis ikke går på kompromis med kvaliteten.

En leverandør, der værdsætter og fokuserer på kvalitet, kan sikre:

 • Afkastet på varer er lavt.
 • Antallet af annullerede ordrer er lille
 • Kundetilfredsheden er høj
 • Kundens levetid (CLV) er høj

Nu er spørgsmålet: der er sandsynligvis tusinder af sådanne udbydere i erhvervslivet, så hvordan finder du den bedste pasform?

Du kan bruge forskellige dropshipping -biblioteker, der er tilgængelige på internettet, og som giver en pålidelig database over leverandører, der ofte er organiseret efter niche.

Worldwide Brands er et glimrende eksempel på et dropshipping -bibliotek.

En af de bedste ting ved Worldwide Brands er, at det sikrer, at alle de leverandører eller grossister, det præsenterer, er legitime.

Når du først har kontaktet leverandører fra online -biblioteker, er det let at vurdere leverandører. Bare stil dem nogle undersøgende spørgsmål og evaluer deres svar for at afgøre, om de stemmer overens med dine forventninger eller ej.

Her er nogle punktspørgsmål, du måske vil stille:

 • Hvad er eventuelt returpolitikken?
 • Hvor meget prisudsving kan du forvente?
 • Er der en garantiperiode for produkterne?
 • Hvad er klausulen om gratis forsendelse?
 • Hvilket niveau af produkttilpasning kan du forvente?
 • Hvad er prisbetingelserne? Er prisvilkårene omsætningspapirer?

Først efter at svarene er i overensstemmelse med dine forventninger og vision for virksomhedens fremtid, bør du tage forhandlingen til det næste niveau.

Mens du koncentrerer dig om den ideelle partner, er det også vigtigt ikke at blive offer for snedige svindlere.

Du skal også sørge for at oprette forbindelse til en legitim forretningsudbyder.

Der er mange indikatorer for en bedragerisk udbyder, der let kan hjælpe dig med at få øje på en.

Først skal du få oplysninger om din registrerede adresse, tale med branchens aktører og kontrollere anmeldelser online.

Alt dette gør det relativt let, selv for en ny direkte afsender, at adskille de legitime udbydere fra de skrupelløse og korrupte.

Det er meget vigtigt, at du manøvrerer dig selv ud af disse fælder, for de kan ikke kun påvirke din forretning på lang sigt, men de kan også irreversibelt skade dit brand image på markedet.

Klar til at begynde dropshipping? Kom i gang med en gratis 14-dages prøveversion af Shopify.

Eksempler på succesrige dropshipping -virksomheder.

Forretningslandskabet er fyldt med dropshipping -forretningssucceshistorier.

I modsætning til populær opfattelse er eksemplerne ikke få og langt imellem, men ganske mange.

Et af de bedste eksempler, der umiddelbart tænker på, er Wayfair.

Wayfair Dropshipping Store Succeshistorie

Startet af to universitetsuddannede i 2002 i Boston, Massachusetts, som ikke havde den luksus at have dybe lommer som deres rivaler, viste Wayfair sig at være en kæmpe succes.

Over tid forstod de dropshipping-modellen og begyndte til sidst at tjene 25-35% på årsbasis og blev hurtigt en af ​​de mest anerkendte dropshipping-udbydere.

I dag har de mere end 10 millioner varer til salg og mere end 14.000 leverandører. I 2018 oversteg Wayfairs omsætning 5 milliarder dollar.

Et andet eksempel her er Justin Wong, ejeren af ​​So Aesthetic.

Sådan æstetisk succeshistorie

Efter at have prøvet flere forretningsmuligheder besluttede Wong at oprette en dropshipping -butik. Jeg behøvede ikke nogen investering for at starte butikken, og gæt hvad? Inden for en måned efter start havde han allerede tjent $ 12.000 gennem virksomheden.

Flere og flere mennesker tjener et overskud ved hjælp af drop shipping -modellen.

Her er nogle eksempler fra det virkelige liv på mange flere dropshippers, der har gjort succesfulde karriere fra dropshipping -forretningsmodellen.

Dropshipping for begyndere: Ofte stillede spørgsmål.

Her er nogle hurtige svar på de oftest stillede spørgsmål:

Q1. Hvordan fungerer dropshipping -modellen?

Som allerede nævnt er Dropshipping en forretningsmodel, hvor du kan sælge dine produkter online uden at skulle gemme, levere, distribuere eller levere produktet selv.

Dropshipping kræver, at du fungerer som mægler mellem forbrugeren og udbyderen.

Det er simpelt! Kunden afgiver en ordre i din butik, derefter videresender du ordren til leverandøren, og endelig leverer leverandøren straks ordren til din kunde. Din rolle som direkte afsender er at fokusere på markedsføring og promovering af produktet, mens leverandøren opfylder hele forsyningskæden, herunder lagervedligeholdelse, emballage, forsendelse osv.

Q2. Hvad er fordelene ved dropshipping?

Dropshipping er en rentabel forretningsmodel. Den bedste del er, at det ikke kræver massiv kapital eller bruger penge på ting som lagerstyring, lagerudlejning og butiksudlejning, blandt andre.

Du kan forvente en 20-30% fortjenstmargen og en 2-3% konverteringsrate. Disse metrics kan ændre sig afhængigt af branchen og situationen.

Q3. Hvordan starter man en dropshipping -virksomhed?

For at starte din dropshipping-forretning kan du følge en trinvis proces:

 • Beslut, hvilken type produkt (er) du vil sælge.
 • Partner med en udbyder.
 • Tilmeld dig dropshipping -websteder som eBay, eller opret dit eget websted.
 • Markedsfør din dropshipping -butik
 • Promover ved hjælp af sociale medieplatforme og betalte annoncer.

Q4. Hvad er investeringen nødvendig for at komme i gang med drop shipping?

Ikke meget, da du ikke har brug for nogen butikker, og du ikke vil have lager, behøver du ikke en betydelig investering i starten.

Q5. Kan jeg sælge globalt?

Hvis du kan. Det skønne ved dropshipping er, at da det er online, kan det målrette mod hele det globale mål. Dine kunder kan være overalt i verden.

Q6. Kan jeg bruge flere kanaler til at sælge?

Selvfølgelig kan han. Faktisk anbefales det stærkt at sælge dine produkter via flere kanaler, såsom eBay, Amazon osv.

Q7. Hvad er overskudsgraden, jeg kan forvente fra dropshipping?

Margenen afhænger primært af prisen på de varer, du sælger, og mængden af ​​solgte varer. I gennemsnit kan du dog forvente at få et overskud på mellem 15% og 20%.

Q8. Skal jeg betale skat?

Skatter er underlagt lokal styring af de områder, du vil levere til. Generelt skal du betale skat for international levering.

Q9. Hvordan kan jeg promovere mit websted?

Der er flere måder at promovere dit websted på. Du kan købe annoncer på websteder, e-handelsbutikker og sociale medieplatforme. Du kan også købe YouTube -annoncer, deltage i kundeengagement på sociale medieplatforme, hoste webinarer og mere.

Q10. Hvordan kan jeg vælge leverandører?

Når du vælger dine leverandører, skal du kigge efter en, der er punktlig, teknisk kyndig, har et internt team af erfarne sælgere og har ry for at levere førsteklasses produkter. Sørg for at tjekke online anmeldelser, inden du vælger udbydere.

Q11. Skal jeg bruge min egen online dropshipping -butik, eller skal jeg leje en andens plads?

I første omgang kan du leje butiksplads på websteder som Amazon, eBay og Alibaba. Men hvis du ønsker at skalere og bygge dit eget mærke, er det bedst at have din egen online butik. Du har mere kontrol over brugergrænsefladen og visningen af ​​dine produkter og kan øge dit brand image i overensstemmelse hermed.

Q12. Skal du arbejde alene eller ansætte assistenter?

I begyndelsen, når virksomheden er lille, kan du arbejde alene. Når virksomheden begynder at ekspandere, vil det imidlertid være svært for dig at styre alle aspekter af virksomheden. I betragtning af udvidelsen anbefales det at ansætte assistenter til bestemte roller. Du kan ansætte virtuelle assistenter fra websteder som Upwork, Fiverr, Guru og mere.

Oversigt.

Denne artikel giver dig et indgående kig på hele dropshipping-forretningsmodellen. Som beskrevet er det ikke for nogen, der ønsker at tjene en rigtig hurtig penge og komme derud.

Jo, dropshipping virker som lette penge. Du skal bare fungere som bindeled mellem kunden og grossisten / leverandøren, og selv udføre en del. Når du overvejer alle de negative sider, udfordringer, indsats, omsorg og arbejde, ser det dog ikke så let ud at levere forsendelse.

Du skal holde fast i din forretningsplan for at få det til at fungere og derefter høste fordelene.

Uden forskudsbetaling, leje eller lageromkostninger kan drop shipping give det perfekte miljø for nogen til at teste din forretningsforståelse, teste dine nye produkter og vurdere produktviabilitet og markedsscenarie.

Dropshipping er en god mulighed for iværksættere på lavt niveau og iværksættere med lavt budget, og er også en meget sikker platform. Selvom du fejler, kan du ikke miste mange penge. På den anden side hjælper processen dig med at få værdifuld forretningsindsigt og markedsindsigt.

Jeg håber, at artiklen var nyttig og ansporede dig til at starte din første dropshipping -forretning.