Byg en musikervirksomhed hjemmefra

Der er mennesker, der brænder for musik og ved, hvordan man spiller mere end ét musikinstrument. Det er ideelt for disse mennesker at starte en musikervirksomhed hjemmefra. De kan omdanne deres talenter til en forretningsidé og tjene en god sum penge. Musiklærere på skoler og bandmedlemmer har også erfaring og legitimationsoplysninger til at forbinde med folk, der elsker musik. Folk er interesserede i at lytte til og lære musik eller spille et instrument.

En hjemmebaseret musikundervisning giver nybegyndere musikere mulighed for at lære at spille et instrument eller lære at synge. Hjælper også erfarne og uddannede musikere med at forbedre deres musikalske færdigheder. Her er nogle trin til at starte musikervirksomhed hjemmefra.

________

#Forretningsplan og Mission Statement

Arbejd hårdt for at komme med en forretningsplan, inden du starter. Skriv alle dine prioriteter ned på et ark, driftsplaner, marketing- og salgsfremmende planer, investeringsplaner osv. Der bør være en tidslinje, som virksomheden vil fortsætte med.

Hav også din missionserklæring klar, dette hjælper dig med at huske din passion og hjælper også andre med at rette op på din sag. Dette vil gøre din virksomhed mere troværdig for kunderne. At have en forretningsplan klar hjælper dig også med at fokusere på din daglige drift og også opretholde din virksomhed.

#BonusTip:   I stedet for at koncentrere alle dine bestræbelser på at nå alle dine fans individuelt, skal du lægge meget mere vægt på at opbygge gode relationer til andre grupper af musikelskere. 

__

#Objektiv gruppe

Dine målgrupper bør omfatte dem, der har en passion for musik og er interesseret i at lære det. De vil for det meste være studerende fra skole eller universitet, de har fritid til at øve. Der er forældre, der ønsker, at deres børn skal forkæle sig med nogle fritidsaktiviteter ud over at studere, de vil have, at deres børn lærer at synge eller spille et instrument.

Mange universitetsstuderende drømmer om at blive Rockstar, og du kan lære dem at spille guitar eller andre instrumenter. Du kan også lande kunder i filmindustrien, hvis du fokuserer på en karriere som musikproducent og optager / udgiver musik.

#BonusTip:    Med så mange nye handlinger, der udkommer hver dag, kan det være svært at huske på. Ja, nogen måske høre en af hans sange og kan lide, hvad du laver, holde dem underholdt i en eller anden form for en anden , dette er en reel chance for at huske om dig.

__

#Omkostninger involveret i at starte virksomheden

Startomkostningerne er ret lave i en musikervirksomhed. Du skal hovedsageligt bruge på at købe instrumenterne, det kan være dyrt. Du har også brug for andet udstyr såsom musikstativer, højttalere, forstærkere osv.

Du skal undersøge markedet og finde ud af, hvor du kan få dem billigt. Hvis du skal leje en plads til din virksomhed, øger det dine driftsomkostninger.

#BonusTip:    For yderligere at glæde dine elever. Sørg for at inkludere deres ideer i din handling og tag hensyn til, hvad de kan lide og ikke kan lide ved deres særlige musikalske valg. På denne måde kan du øge glæden for alle elever .

__

#Vælg din niche

Du skal bestemme din niche i musikerbranchen. Dette hjælper dig med at planlægge din virksomhed effektivt. Fokuser på et bestemt område og udvikl din ekspertise inden for det. Du kan fokusere på at lære folk at synge, spille et bestemt instrument som guitar, fløjte, bord osv.

Du kan også starte virksomheden som musikproducent eller lydingeniør, lyddesigner musikudgiver / licensgiver osv.

#BonusTip:    Hvis du ikke laver god musik, ændrer intet i din musikkarriere. Som freelance musiker kæmper du som standard en op ad bakke. Du konkurrerer om opmærksomheden fra mennesker og klienten. lav en sang, der kan være din signatur.

__

#Byg et hold

Som virksomhedsejer bør du ansætte veluddannede professionelle musikere til at arbejde for din virksomhed. Dit personale skal være certificeret, dette vil hjælpe med at opbygge tillid blandt kunder, der ikke ønsker at bruge penge på en freelancer.

Arbejd som et team og kommuniker med hinanden, ansæt en revisor til at føre regnskab, betale skat til tiden og hjælpe dig også med at ansøge om lån.

#BonusTip: Du   kan reducere   omkostningerne ved tjenester, eller du kan købe sådanne varer, der kan fornyes. Engangsudgifter, f.eks. Trommer, eller er brochurer og gaver, såsom musikrelaterede genstande, for at skabe tilfredshed.

__

#Opladning af kunder

Undersøg markedet, og find ud af, hvad andre musikvirksomheder opkræver deres kunder. Juster dine afgifter derefter, prøv at opkræve mindre end dine konkurrenter, når du starter. Prøv først at få fodfæste i forretningen, når det først bliver populært, kan du sætte højere gebyrer uden at bekymre dig om at miste dine kunder til andre, der opkræver mindre.

Dine kunder vil helt sikkert være loyale over for dig, hvis kvaliteten af ​​dine tjenester er god. Tag et kig på medianindkomsten for de mennesker, der bor i din lokalitet, og sæt afgifterne i overensstemmelse hermed. Undgå at opkræve store beløb, hvis de mennesker, der bor i dit område, ikke har råd til det. Oplad efter timer.

#BonusTip –    Husk fordelen ved at sende musikrelateret indhold på dit websted. Ved at tale om andre handlinger og din musikalske genre generelt har du ikke kun mere indhold at dele med dit publikum, men du vil have flere ting, som du kan rangere efter i søgemaskiner.

__

#Markedsføring  

Markedsfør din virksomhed ved hjælp af forskellige teknikker. Musikbranchen vokser fra mund til mund. Distribuer visitkort til dine kunder, kør avisannoncer, annoncér dit firmanavn på bannere, distribuer brochurer i travle områder.

Prøv at lægge annoncer ud på steder, hvor du har din potentielle kundebase, f.eks. Skoler, universiteter, instrumentbutikker osv. Brug også sociale medier til at promovere din virksomhed. Opret en side på populære sociale medieplatforme, der er dedikeret til din virksomhed, så du kan nå mængden online.

#BonusTip:    alle er på sociale medier. En af de mest effektive måder at sprede bevidsthed om din musikervirksomhed er at informere dit publikum om det på sociale medier. Du kan prøve Facebook eller Instagram for at vise dine tjenester.

__

# Licenser og andre juridiske krav

Du skal bruge nogle statslige tilladelser og licenser, før du starter virksomheden. Lær om licenskravene i din stat, og ansæt en advokat, der kan hjælpe dig med at gøre dig bekendt med alle de love, der påvirker din virksomhed.

Musikvirksomheder er underlagt serviceaftaler, underskriv en serviceaftale med dine kunder, inden du starter et nyt projekt. Aftalen skal tydeliggøre kundernes forventninger og alle betalingsbetingelser.

#BonusTip:   mund til mund -annoncering er meget vigtig for startups med et lille marketingbudget. Prøv at få din elev eller fans til at dele din stemme på tværs af forskellige medier, så du kan oprette mund til mund fra din musikertjeneste. Prøv dette

__

#Plads

Du skal have tilstrækkelig plads i dit hjem dedikeret til din virksomhed. Han byggede et kontorlokale i sit hjem, hvorfra han kan lede og styre virksomhedens daglige aktiviteter. Dekorer rummet baseret på musikrelaterede temaer, få det til at se attraktivt ud for kunderne.

Undgå at leje plads i begyndelsen, da dette vil øge dine startomkostninger, du kan leje en plads i offentlige bygninger, skoler og forsamlingshaller, når du begynder at udvide din forretning og etablere filialer i forskellige områder.

#BonusTip:    Video-indhold er uvurderlig, og du behøver ikke at være professionel til at gøre det. Tag din telefon, og start den bedste video fra dine musiktjenester, og begynd at uploade den samme til forskellige medier.

__

#Opret et websted

Opret et professionelt websted til din virksomhed, selvom du er offline. Dette hjælper dig med nemt at interagere med dine kunder når som helst og hvor som helst. Webstedet skal give kunderne alle oplysninger om din virksomhed og også missionerklæringen.

Det vil også hjælpe dig med at modtage vigtig og værdifuld feedback fra dine kunder. Et websted hjælper også med at gøre virksomheden mere håndterbar.

Derfor kan det være rentabelt at starte en hjemmemusikvirksomhed, hvis du har ledelsesevner og tålmodighed til at bygge din virksomhed trin for trin. Ansæt talentfulde musikere, der kan spille mere end ét instrument, ansæt dem efter dine kunders efterspørgsel. Giv dine kunder kvalitetsservice, da dette hjælper dig med at opbygge en loyal kundebase.