Fantastiske hjemmeforretningsideer til hundefrisører

Din hunds udseende, hygiejne og sundhed er indikatorer for den måde, du tager dig af ham. Sunde, rene hunde gør bedre kæledyr og overfører ikke infektioner til dig eller dine børn.

Ligesom mennesker inkluderer god pleje korrekt tand- og tandkødsbørstning. Dette forhindrer tandforfald og tandkødssygdomme. Den rigtige klipning er også en del af hundeplejen. Langt hår, der ikke holder, er særligt modtageligt for måtter.

Vil du starte en hundepleje virksomhed hjemmefra? Tror du, at du er en hundelsker og ønsker at tjene nogle penge på din interesse i pleje af kæledyrshunde? Så at starte en hjemmebaseret hundeplejevirksomhed er måske den rigtige mulighed for dig.

Selvom det kan lyde som sjovt at starte en hundeplejevirksomhed, er der visse beslutninger, du bliver nødt til at tage og mange ting at overveje. Først og fremmest har du at gøre med en række hunde med forskellige personligheder, så du skal være forberedt på at håndtere dem, så det er nødvendigt at lære hunden at kende først for at vurdere dens personlighed, før du tilbyder dine tjenester. Hvis racen er en, du ikke kan håndtere, kan du nemt nægte at tilbyde dine tjenester, fordi du som frisør vil blive holdt ansvarlig, hvis noget går galt.

Uanset hvor du har tænkt dig at drive din virksomhed fra, er det vigtigt, at du gør dig nogle vigtige økonomiske overvejelser vedrørende virksomheden, især da du skal skaffe det udstyr, du har brug for, få en virksomhedslicens, købe forsikringer og betale for forsyningsselskaber .

Det er vigtigt at have det rigtige udstyr, før du begynder at børste hunde. For at gøre det bedst mulige job, når du plejer hunde derhjemme, har du brug for

 • en vandhaner i god kvalitet,
 • et godt hundekar eller håndvask, der passer til din hunds størrelse
 • hundshampoo
 • nogle tørre håndklæder
 • en hårtørrer med variabel hastighed
 • hundesømklipper
 • styptisk pulver
 • medicinsk øreopløsning
 • masser af rene vatrondeller
 • frisører med lang næse
 • hårklippere til hunde
 • justerbare kraver eller en stærk rem

Her er nogle forretningsideer til at starte en virksomhed som hundeplejer:

___________

 • Børst og bad din hund: Børstning og badning er de to vigtigste dele af pleje af en hund. Vedligeholdelse af hundes sundhed og hygiejne er meget afgørende for deres velbefindende. Men mange husejere synes i disse dage, at denne opgave er kedelig, rodet og ensformig. Derfor kan levering af denne service som hundefrisør være en utrolig niche for din virksomhed.
 • Trimming og trimning : Langhårede racer kræver f.eks. Mere trimning omkring brystet, haserne, maven og fodpuderne end andre hunde. For at fuldføre dette trin kan du vælge at bruge hundepleje eller et almindeligt par hårklippesaks. Uanset hvad du bruger, skal du bare være meget forsigtig med et skarpt blad omkring hundens pels. Hvis du leverer denne service, kan dette hjælpe dig med en god sum penge.
 • Børstning og pleje af hunden: Når det kommer til børster, er der flere stilarter på markedet i dag. En af de nyere typer børster, der er gode, når du først lærer at stelle en hund, er Furminator. Det specielle værktøj er specielt fremstillet til at fjerne skæl og snavs; Disse børster findes i forskellige farver og størrelser. Forskellige hunde racer har forskellige former for kropshår, og derfor er det meget vigtigt at bruge forskellige typer børster afhængigt af hvilken type hund du plejer. Dette kan være en god forretningsniche for dig.
 • Træningshunde: Træning af hunde er vigtigere, når nogle har en hund. At give en hund den rette træning kræver nogle færdigheder og viden. Men når du først lærer at mestre dette, kan du få mest ud af det ved at gøre det til dit erhverv som forretningsmand. Der er flere kommandoer, som du lærer hunden som:
 1. Sid Dette er en af ​​de nemmeste hundelydelseskommandoer at lære, så det er et godt sted at starte.
 2. Kom Denne kommando kan hjælpe med at holde en hund ude af problemer og bringe den tilbage til dig, hvis du mister kontrollen over snoren, eller hvis du ved et uheld lader hoveddøren stå åben.
 3. Ned Dette kan være en af ​​de vanskeligste kommandoer inden for hundelydighedstræning. Hvorfor? Fordi stillingen er en underdanig kropsholdning. Det kan hjælpe ved at opretholde en positiv og afslappet træning, især med bange eller ængstelige hunde.
 4. Bliv Inden du prøver denne, skal du sørge for, at din hund er dygtig til kommandoen “Sid”. Dette er en selvkontroløvelse for din hund, så lad dig ikke afskrække, hvis det tager dig et stykke tid at mestre, især for hvalpe og hunde med høj energi. De vil jo være på farten og ikke bare sidde og vente.
 5. Lad det være. Dette kan hjælpe med at holde din hund sikker, når hans nysgerrighed får styr på ham, som om han lugter noget spændende, men muligvis farligt på jorden! Målet er at lære din hvalp, at han får noget endnu bedre, hvis han ignorerer de andre elementer.
 • Dog Spa – At tilbyde et hundespa til de hunde, der elsker at blive forkælet, kan være en god idé og efterlade ejeren og hunden glade efter servicen. Hvis du har nok idé om hundespaen, kan dette være en god forretningsidé.

Tag dig god tid til at pleje hunden, og hav ikke travlt. Det er let at skade et dyr, hvis du ikke er forsigtig med saks eller andre skarpe instrumenter. Når du har børstet hunden flere gange, bestemmer du, hvilke metoder der fungerer bedst for dig. Prøv at holde en regelmæssig plejeplan og hold dig til den, så din hund bliver passet godt. Hvis du lærer at pleje hunden ordentligt, vil det spare dig for energi og tid, samtidig med at den får hunden til at føle sig godt tilpas og også tjene dig nogle penge som hundefrisør.