Amazon Cloud Drive vs Dropbox

Hvis du leder efter en online lagringsløsning, er der to populære muligheder for dig lige nu: Amazon Cloud Drive og Dropbox.

Amazon Cloud Drive, nu blot kaldet “Amazon Drive”, er designet til at gemme fotos og filer på et sikkert sted. Når filerne er uploadet, kan de tilgås fra enhver enhed takket være Amazon -applikationen.

Dropbox tilbyder sine kunder en lignende oplevelse. Du kan gemme fotos og filer af enhver type, mens du synkroniserer tilgængeligheden af ​​disse filer på tværs af flere enheder. Det inkluderer adgang til filen via en browser, hvis du ikke har platformindstillingerne på din enhed. Alt du behøver er dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til filen.

Selvom der er mange ligheder i, hvad Amazon Drive og Dropbox tilbyder forbrugerne, er der også nogle vigtige forskelle at tænke på. På den måde kan du afgøre, hvilken mulighed der er bedst for dig i Amazon Cloud Drive vs Dropbox -debatten.

1. Tilgængelig opbevaring

Amazon Drive tilbyder Amazon -kunder en trinvis tilgang til mængden af ​​lagerplads, der er tilgængelig for dem.

  • Alle kunder modtager Amazons gratis 5 GB digital lagringsplan. Det giver forbrugerne mulighed for at uploade yderligere fotos, filer, videoer og genstande til alle personlige enheder.
  • For dem, der er Amazon Prime -medlemmer, er ubegrænset fotolagring inkluderet som en funktion. 5 GB lagerplads bruges til videoer og andre typer filer.
  • Der er en 100 GB digital lagringsplan til rådighed for omkring $ 12 om året, der udvider lagerkapaciteten. Prime -medlemmer regner ikke med deres fotos for dette lagringsmaksimum.
  • Der er også en 1 TB -plan tilgængelig for omkring $ 60 om året med de samme betingelser. Brugere kan tilføje yderligere 1 TB for yderligere $ 60 om året med ubegrænsede opgraderinger tilgængelige.

Dropbox tilbyder også en gratis forbrugerløsning, men den giver 2 GB lagerplads på sin gratis plan. Hvor Dropbox adskiller sig, er i sit henvisningsprogram. En gratis basiskonto kan tjene 500 MB ekstra lagerplads til hver ven, der prøver Dropbox på en henvisning. 2 GB lagerplads kan udvides til 16 GB lagerplads og forbliver gratis for brugeren.

De præmieplaner, Dropbox tilbyder, har også en trinvis tilgang.

  • Dropbox Plus koster 8,25 dollar om måneden og øger personlig lagerplads til 1 TB. Det inkluderer en fjernbetjening til sletning af enheder, tofaktorautentificering og mange samarbejdsværktøjer.
  • Dropbox Professional tilbyder den samme lagerplads, men yderligere samarbejdsværktøjer og prioriteret chat -support til $ 16,58 pr. Måned.
  • Dropbox Business leveres i et standardformat ($ 12,50 pr. Bruger) eller avanceret ($ 20 pr. Bruger), der faktureres månedligt. Standard tilbyder 2 TB plads, mens den avancerede plan tilbyder ubegrænset lagerplads. Kun den avancerede plan tilbyder telefonsupport.

2. Adgang til filer

Amazon Drive giver brugerne mulighed for at have en sikker sikkerhedskopi af deres filer og fotos. Selvom din enhed går tabt eller er beskadiget, forbliver filerne i skyen til senere gendannelse. Filer kan uploades individuelt eller i grupper af filer, så mobilenheder kan have mere tilgængelig lagerplads, mens filer kan tilgås hvor som helst og når som helst.

Dropbox tilbyder en lignende oplevelse, men uden behov for en applikation til at udføre arbejdet. Brugere kan trække og slippe filer til deres Dropbox -konto via en browser. De kan også indstille Dropbox som en mappe, der kan findes på deres computer og på visse mobile enheder. Disse filer synkroniseres derefter, efter at de er delt, så den opdaterede version vil altid være tilgængelig for visning.

Med Amazon Drive skal du flytte filer og erstatte tidligere versioner for at se den aktuelle version. Dropbox gør dette automatisk for dig.

Der er en Amazon Drive -synkroniseringsklient, der fungerer på samme måde som Dropbox i de seneste opdateringer, som bør forbedre denne nøglefunktion over tid.

3. Tilgængelige funktioner

Amazon Drive er afhængig af et uploadværktøj til at overføre filer til cloud -lagring. Det omvendte er også påkrævet for download. Når den nyeste fil ønskes på alle enheder, skal brugerne manuelt downloade den opdaterede fil fra skyen. Du kan se dine uploadede videoer og fotos i appens browser, få links til at dele eller sende linkomdirigeringer eller gendanne filer, der er slettet med tjenesten.

Dropbox tilbyder en lignende brugeroplevelse. Du får også en skrivebordsmappe, der automatisk downloader filer og synkroniserer dine ændringer. Deling af links kan hentes fra skrivebordsmapper med et enkelt højreklik. Med Pro -planen kan brugerne også ændre tilladelser til deling.

Med Dropbox er samarbejdsinvitationer også mulige til at redigere bestemte filer i en bestemt mappe. Microsoft Office -dokumenter kan endda åbnes i browseren til redigering i de seneste opdateringer.

4. Gendannelse af filer

Amazon Drive tillader filgendannelse når som helst for enhver fil. Så længe filen er uploadet, forbliver en rekord for evigt. Det gør det til en effektiv backup af noget, der muligvis er blevet slettet, men som skal gendannes på et senere tidspunkt.

Dropbox tilbyder en lignende løsning, men tilbagebetalingsperioden varierer afhængigt af det abonnement, der bruges. Du kan gendanne slettede filer på denne platform fra 30 dage til 120 dage efter sletningen. Hvor Dropbox har en lille fordel er, at filversionering også er inkluderet som en backup -mulighed, hvilket er noget Amazon Drive ikke tilbyder.

5. Gennemsnitlig upload- og downloadhastighed

Amazon Drive har ry for at overpræstere med sine upload- og downloadhastigheder, mens Dropbox har en tendens til at være lidt langsommere end abonnentens forbindelse. Downloadbegrænsning er tilladt, men brugere skal have adgang til denne funktion via deres Amazon -værktøjslinje. Meddelelser leveres også til brugere via proceslinjen.

Selvom Dropbox er en smule langsommere, når det kommer til adgang til filer, er der båndbreddekontrol til rådighed for brugere at uploade eller downloade. Det betyder, at du ikke behøver at dedikere alle dine båndbredderessourcer til den filoverførsel eller download, der finder sted. Brugere kan reducere det til en bestemt procentdel, så andre opgaver kan udføres.

Hverken Amazon Drive eller Dropbox tilbyder NAS -understøttelse.

6. Tilgængelighed af mobilapplikationer

Amazon Drive er tilgængelig på alle Amazon Kindle -enheder og -tabletter. Dens applikation er også tilgængelig til Android- og iOS -enheder. Desktop- og bærbare computere kan få adgang til deres lagerplads via deres foretrukne browser, når de får adgang til deres Amazon -konto.

Dropbox tilbyder højere tilgængelighed, herunder BlackBerry og Windows mobile enheder. Dropbox -applikationen kan også installeres på Kindle Fire -enheder, selvom linket til at downloade programmet skal sendes via sms eller e -mail.

7. Filsikkerhed

Amazon Drive bruger en krypteret overførselsprotokol for at sikre, at data, der sendes til skyen, ikke er let tilgængelige for forfængelige hensigter. Der er imidlertid ingen tilgængelig kryptering på serversiden, og der er ingen kryptering i hvile. Ved synkronisering af filer bruges filkopiering på blokniveau til at forbedre downloadhastigheden.

Amazon bruger tofaktorautentificering til loginoplysninger, og dens cloud bruger det samme servernetværk, der bruges til interne virksomhedsdata og Amazon S3.

Dropbox giver krypteret lagring og tilbyder også en krypteret overførsel. Mindst 128-bit AES-kryptering bruges, når filer overføres, og lagring udføres med 256-bit kryptering. To-faktor-godkendelse leveres også for at reducere risikoen for uautoriseret adgang til uploadede filer.

Personlig kryptering og nul-viden kryptering er ikke funktioner, der i øjeblikket tilbydes af Amazon Drive eller Dropbox.

Bemærk: Du kan selv kryptere dine filer med en tjeneste, f.eks. Boxcryptor, for at øge sikkerheden på dette nøglepunkt.

8. Samarbejde

Amazon Drive leverer ikke samarbejdsværktøjer. Du kan forhåndsvise filerne med deres service, men det er en individualiseret service. Du kan gemme musik, men kan ikke afspille den. Der er ingen produktivitetsintegrationer.

Dropbox tilbyder produktivitetsintegrationer, f.eks. Tillader, at Microsoft Office -dokumenter kan åbnes og redigeres i webbrowseren. Filversionsfunktionen gør det meget lettere at vide, hvornår nogen har været i filen og opdateret den. Det gør det muligt at dele oplysninger hurtigt og nemt, mens de forbliver produktive.

Amazon Cloud Drive vs Dropbox: Hvad er bedre?

For Amazon Prime -medlemmer er opbevaringen fra Amazon Drive en vidunderlig fordel. Selvom den gratis plan har en grænse på 5 GB fillagring, tæller fotos ikke med i denne grænse. Det betyder, at der er gratis og ubegrænset lagring af visse filer til rådighed.

Dropbox tilbyder også en levedygtig gratis plan, men med 3 GB mindre lagerplads tilbydes forbrugerne. Yderligere lagerplads kan købes, men til en pris, der ikke er lige så konkurrencedygtig. Der er bedre sikkerhedsmuligheder, men fordelene ved synkronisering er blevet mindre, da Amazon har arbejdet med at opdatere sin service.

For den gennemsnitlige person kan Dropbox være en bedre samlet løsning. For Amazon -kunder er Amazon Drive et oplagt valg, da det er gratis og tilbyder ubegrænsede muligheder.

Hvad synes du om Amazon Cloud Drive og Dropbox?