Adobe Presenter vs Captivate

Fordi Adobe tilbyder Presenter og Captivate, vil du bemærke, at begge værktøjer har en tendens til at overlappe hinanden på en eller anden måde. Du kan oprette e-læringsindhold, uploade indhold til læringsstyringssystemer og endda rapportere resultaterne af disse systemer. Du kan oprette quizzer og andet lignende indhold ved at arbejde med MS PowerPoint.

På trods af disse ligheder er der nogle forskelle at tænke på i debatten mellem Adobe Presenter og Captivate. Disse er de vigtigste punkter, som du vil overveje.

Adobe Presenter er et PowerPoint-tilføjelsesprogram

Oplæseren er skabt til primært at blive brugt af pædagoger. Det skyldes, at det fungerer med PowerPoint som et plug-in, så du kan tage eksisterende indhold i en PPT-fil og gøre det til en e-learning-mulighed. Du kan tilføje voiceovers, fortællinger, videoer, karakterer og andre interaktive elementer til dit eksisterende indhold og derefter publicere det til et LMS.

Captivate tilbyder en lignende mulighed, men på en anden måde. Det er et selvstændigt softwareværktøj, der giver dig mulighed for at udvikle indhold fra bunden. Du kan integrere PowerPoint -indhold, der allerede findes, men du skal importere dine dias til Captivate. Disse dias kan bruges til baggrundsindhold, men det handler om det. Tilføj derefter nyt indhold til præsentationen, som du ville med Presenter.

Adobe Captivate tilbyder flere muligheder

Præsentator gør det let at tilføje funktioner, så PowerPoint ret hurtigt kan blive en mulighed for e-læring. Dette betyder også, at du har relativt få muligheder for at tilpasse disse funktioner. Målet med Presenter er at fokusere på filens funktionalitet, så informationen er mere tilgængelig for dem, der interagerer med den. Du kan designe dit indhold, men softwaren guider dig i det væsentlige i retning af, hvordan den sidste præsentation vil se ud.

Med Captivate har du mange flere muligheder. Du kan tilføje tekstbeskrivelser af dine handlinger, redigere optagede trin og tilføje animation ved blot at optage dine skærmhandlinger. I stedet for at håndtere automatiske forudindstillinger har du fuld kontrol over den sidste præsentation. Du bestemmer, hvornår eleverne skrider frem gennem deres lektioner, opretter klikbare objekter og meget mere.

Det tager mere tid at oprette en sidste præsentation med Captivate, men i forhold til Presenter er de endelige resultater mere personlige.

Adobe Presenter er mere overkommelig

For kun $ 499 kan du tilføje Adobe Presenter til dine PPT -filer. Dette giver dig mulighed for at have eksisterende dias, hvilket giver dig mulighed for at optage konferencer eller møder med dem, så du har en komplet præsentation, der kan leveres personligt, online eller eksternt. Du har også mulighed for at abonnere i 1 år på $ 14,99 pr. Måned eller have et kontrakt uden abonnement for $ 24,99 pr. Måned. Lærer- og elevudgaver er også tilgængelige.

Captivate koster $ 999 at købe, selvom det også fås til $ 29,99 om måneden med et minimum 1-års abonnement. Captivate giver dig mulighed for at oprette softwaresimuleringer, der giver dig lektioner og indholdsstørrelser, der understøtter forskellige læringsenheder. Lektionerne forbliver lydhøre og fleksible, uanset om de leveres personligt eller tilbydes eksternt eller online.

Hvad er de største fordele ved Presenter Vs Captivate?

Adobe Presenter er løsningen at vælge, hvis du har eksisterende indhold, der skal integreres i et e-læringsprodukt. Du kan hurtigt tilpasse dine eksisterende dias til en interaktiv præsentation, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på indhold uden at skulle bekymre dig om indholdsgrening, brugerinteraktioner eller funktionstid.

Adobe Captivate er løsningen at vælge, hvis du vil have fuld kontrol over din præsentation. I stedet for at stole på automatiske overgange kan du kontrollere, hvordan, hvornår og hvor nyt indhold kan tilgås i hver læringssession. Du skal oprette mere nyt indhold med Captivate, og i de fleste tilfælde tager det længere tid at oprette det endelige eLearning -produkt, men slutresultatet er også meget personligt tilpasset.

Hvilket Adobe -værktøj er bedst at bruge?

Både Presenter og Captivate tilbyder unikke måder at øge mulighederne for e-læring på. Den ene giver dig mulighed for let at inkorporere eksisterende indhold. Den anden giver dig mulighed for at udføre projektspecifikke funktioner på en relativt kort periode.

Det betyder, at begge værktøjer kan være de bedste at bruge. Nogle vælger at bruge begge dele for at opleve alle de fordele, der er angivet ovenfor. Det kommer virkelig ned på, hvad dit nuværende indhold er, og hvilke forventninger du har til fremtidigt indhold. Sæt dig ned med dit team for at se, hvad der kan være mest nyttigt, og fortsæt derefter derfra.