3dCart vs Shopify

Når du vil drive en online detailbutik eller implementere en effektiv e-handelsløsning, skal du vælge en platform, der opfylder dine præcise behov. I 3DCart vs Shopify -debatten tilbyder disse populære platforme en række funktioner og fordele, der både gør en potentiel mulighed for dine behov. Disse er de vigtigste punkter, som du vil overveje.

1. Inkludering af rabatkoder og / eller kuponer.

3DCart tillader oprettelse af kampagnekoder, rabatkoder eller kuponer med din startplan. Shopify tillader også disse funktioner, men kræver, at du har en opdateret plan for at drage fordel af den. Begge platforme beregner de forsendelsesomkostninger eller afgifter, der muligvis skal inkluderes i ordren sammen med rabatkoderne, så brugerne får en nøjagtig sum i deres indkøbskurv.

3DCart giver dig mulighed for at oprette automatiske kampagner eller kuponkampagner, der kræver en kode fra dig. Fra din marketing fane kan du tilføje en kampagne med en start- og slutdato, og platformen klarer resten. Du kan endda angive et samlet antal tilladte anvendelser for webstedet eller pr. Kunde.

Shopify tilbyder en lignende proces. Det eneste problem med Shopify -platformen er, at du ikke kan redigere en kampagne, når den er aktiveret. Du skal slette det og derefter genskabe det. Når du sletter rabatten, der er oprettet ved en fejl, mister du alle tilsvarende rapporter.

2. Antallet af betalingsgateway -muligheder.

3DCart tilbyder brugerne support til op til 100 gateways eller betalingsmetoder uden yderligere transaktions- eller integrationsgebyrer. Til sammenligning tillader Shopify kun op til 70 gateways eller betalingsmetoder. Begge platforme giver dig mulighed for at omdirigere transparente gateways og gateways, der kan få kreditkortet indtastet direkte fra din e-handelsplatform.

Begge platforme har også specifikke internationale betalingsgateway -muligheder, der kan bruges. 3DCart har en ACH / e-check betalingsudbyder sektion, der også kan bruges. Udbydere af digitale tegnebøger accepteres også på 3DCart.

3. Priser.

3DCart tilbyder planer, der starter med kun $ 9,99 om måneden. Starterplanen giver et websted mulighed for at sælge op til 10 forskellige varer med sin e-handelsløsning. Miniatureplaner starter ved $ 19,99 om måneden og tillader op til 100 produkter. De har begge 0% transaktionsgebyrer, ubegrænsede ordrer og mindst 1 GB båndbredde.

Shopifys grundplan er $ 9 om måneden, så du kan sælge på Facebook og på din blog eller dit websted. Ordrer kan også placeres via Messenger, hvilket giver dig mulighed for at acceptere kreditkort overalt med en mobilapp. Transaktionsgebyrer er 2,9% + $ 0,30 online eller 2,7% personligt.

4. Tilpasning.

3DCart tilbyder brugerne omkring 30 gratis temaer, der kan bruges til deres e-handelsplatform. Premium -temaer er også tilgængelige for brugerne, med priser fra $ 99 og stigende. De fleste af de tilbudte temaer, både gratis og premium, reagerer generelt ikke.

Shopify har flere hundrede gratis temaer, der kan bruges på platformen. Tredjepartstemaer kan også bruges. Der er også hundredvis af betalte temaer, der kan implementeres på denne platform. Premium -temaer på Shopify starter generelt ved $ 80 og stiger derefter i pris.

Både 3DCart og Shopify tillader apps og plugins til hvert tema i gratis og premium temaer. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din platform til at opfylde dine produktbehov, tilbyde særlige funktioner til dine kunder og oprette den funktionalitet, du har brug for til webstedet.

5. SEO.

Søgemaskineoptimering med Shopify er en af ​​de bedste muligheder, platformen tilbyder. Det gør processen enkel, så alle kan forbedre deres søgeresultater med meningsfulde SEO -tips, der tilbydes gratis. 3DCart tilbyder også nogle SEO -fordele, men Shopify betragtes bredt som det bedste, branchen har at tilbyde lige nu.

I 3DCart vs Shopify -debatten er der flere gode grunde til at vælge den ene frem for den anden. Hvis du leder efter enkel overkommelighed uden meget ballade, har 3DCart meget at tilbyde. Hvis du vil dominere din niche, have tilpasningsmuligheder og er villig til at bruge lidt mere, så har Shopify muligvis de svar, du har brug for.

Resten er op til dig. Sammenlign hver platform, overvej at bruge de gratis prøveversioner, der er tilgængelige for at opleve funktionaliteten af ​​hver, og du kan beslutte, hvilken e-handelsplatform der giver dig det bedst mulige resultat.