Sådan starter du en e -handelsvirksomhed i 9 trin (2022)

Covid-19 har fremskyndet e-handel på 5 år. Samtidig går ældre mærker med butikker i mursten som Mortel og Taylor og Century 21 konkurs.

Tiden til at flytte din virksomhed online var i går.

I 2019 havde e-handel en andel på 14,1% af det globale detailmarked; I 2023 projekterer Statista, at 22% af alle detailhandler foretages online.

Med hensyn til hårde penge kan salget i USA tilføje op til mere end 475 milliarder dollar inden 2024, og det er bare B2C.

Statistik for vækst i e -handel

I denne begyndervejledning dækker vi, hvordan du opretter og starter en blomstrende (og covid-proof) e-handelsvirksomhed.

Vi vil tale om alt, hvad du har brug for for at starte din egen e -handelsvirksomhed, herunder:

  • Sådan finder du produkter, der skal sælges online.
  • Valg af din e-handels forretningsmodel.
  • Validerer din produktidee.
  • Registrer og inkorporer din virksomhed.
  • Sådan får du dine produkter.
  • Udarbejdelse af en forretningsplan.
  • Vælg din e-handelsplatform, og start din butik.
  • Få trafik til din e -handelsvirksomhed.
  • Generering af salg og måling af resultater.

Når du er færdig med at læse, ved du på forhånd, hvad der skal til for at starte og drive en succesfuld online butik.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg modtager affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig. Dette er dog de bedste værktøjer, jeg har brugt og prøvet, og som jeg mener er de mest effektive til at starte og drive en online forretning. Du kan læse vores fulde afsløring af affiliate i vores fortrolighedspolitik.

Sådan starter du en e-handelsvirksomhed (trin-for-trin vejledning)

1. Find produkter, der skal sælges online.

For at få succes skal du sælge en af ​​to typer varer:

  • Et produkt i høj efterspørgsel i en voksende niche.
  • Et produkt af høj kvalitet.

Niche produkter

Niche -produkter tjener en meget specifik forbrugerbase. I stedet for hundrede forskellige produktlinjer skal du vælge en vare af høj kvalitet, måske med flere varianter, og udvikle en målrettet marketingstrategi. Fordi de er unikke og ønskelige, har nicheprodukter en tendens til at være uelastiske og generelt have ret høje fortjenstmargener.

Niche-produkter kan være enestående (et hæklet sjal eller et stykke håndlavet keramik) eller små partier (håndlavede lædertasker, sæsonbetonede konserves).

De kan også være enkeltproduktvirksomheder som f.eks. Larq, der kun laver selvrensende vandflasker (og et begrænset antal tilbehør). Larq -kunder er utroligt lidenskabelige og villige til at betale mere end gennemsnittet for et produkt af god kvalitet.

LARQ vandflaske produktsideKilde: LiveLarq.com

Kommoderede produkter

Råvareprodukter er høje efterspørgsler eller væsentlige digitale eller fysiske produkter med en bred eksisterende forbrugerbase. Kort sagt, det er ting, som alle har brug for. Generelt udgør råvarer størstedelen af ​​B2C e-handelssalget. De er almindelige, og konkurrencen er hård, så elektroniske forhandlere justerer ofte priserne for at være foran branchens konkurrenter.

Alle former for produkter markedsføres: opladere, pander, sneakers, softwareprogrammer, tøj, børns legetøj, hvad som helst. Interessant nok begynder varegodkendelse generelt med et virkelig innovativt produkt, som bliver populært; andre virksomheder begynder at efterligne det originale produkt og etablere rivaliseringer. Hush Puppies fodtøjsfirma og Fujitsu teknologiselskab er to virksomheder på råvaremarkedet.

Fujitsu -startside

Mange succesrige e -handelsstarter sælger en blanding af niche- og specialprodukter. Deres nicheprodukter får dem til at skille sig ud, mens håndplukkede hæfteklammer tilføjer volumen til deres onlinebutikker. Tag for eksempel Berlin Packaging. Dens nicheservice er tilpasset emballagedesign, og den sælger også en række standardemballageprodukter.

Sådan vælger du dine produkter

Måske har du allerede en helt unik idé, måske er du en opfinder eller designer med en fungerende produktprototype. Hvis ja, fantastisk. Hvis ikke, skal du ikke bekymre dig; Du behøver ikke finde på den næste store ting for at starte en succesfuld e -handelsbutik.

I stedet for at bekymre dig om banebrydende innovation, skal du tænke over, hvad kunderne vil have, og overveje, hvad du kan tilbyde dem.

Følgende tips kan hjælpe dig med at få en solid niche -produktide til at sælge online:

  • Hvert problem har en løsning: innovation starter ofte hjemme. Kan du oprette salgbare løsninger (produkter eller tjenester) for at løse de problemer, du regelmæssigt støder på?
  • Find din passion: Du er ved at lægge meget tid og kræfter i din nye virksomhed, så du vil sikre dig, at den er baseret på noget, som du stadig kan være interesseret i.
  • Opdag brandets potentiale – Branding er afgørende i e -handel. Hvordan vil du mærke dit produkt? Hvem vil være din målgruppe, og hvordan vil du opbygge kammeratskab med dem?
  • De skyldige fornøjelser er i gang: Folk bruger mange penge på de ting, de elsker. Hvis du kan udnytte forbrugernes lidenskaber eller laster med et solidt produkt, vil du næsten helt sikkert opbygge en kundebase.
  • Vær på udkig efter muligheder – De mest succesrige iværksættere leder konstant efter huller på markedet. Vær opmærksom på sociale ændringer, og du vil se forbrugertendenser, før de realiseres. Du kan endda hjælpe dem med at manifestere.
  • Kom tidligt på trendbanen: Når vi taler om tendenser, hvis du bemærker en attraktiv produkttrend, skal du gøre det tidligt. Jo tidligere du kommer ind på et voksende marked, desto mere sandsynligt er det, at du bliver set som en original del af branchen. “Autentiske” mærker får et større udsnit af branchens tærte.
  • Niche Market Spot – Vi nævnte Larq tidligere, fordi han er et godt eksempel på en niche -idé. Larq identificerede et problem (uhygiejniske vandflasker) og fandt en løsning (en genopfyldelig desinficerende vandflaske). Larq skaffede millioner af dollars i venturekapital, før han producerede en enkelt produktion. Ah, nichens kraft.

Forhåbentlig vil du have en kort liste over produkter eller tjenester, når du er færdig med at brainstorme. Prøv i så fald at identificere de vigtigste konkurrenter for hvert produkt. Hvis du er midt i et overfyldt felt, skal du gå videre til den næste idé og den næste, indtil du finder en mindre smal niche. Beslut derefter, hvilket produkt du vil gå med.

2. Vælg din e-handelsforretningsmodel.

Du ved, hvad du vil sælge, nu skal du finde ud af, hvor du skal sælge det. Der er fire hovedforretningsmodeller inden for e-handel: business-to-consumer, business-to-business, forbruger-til-virksomhed og forbruger-til-forbruger. Lad os se nærmere på hver klassifikation:

Business to business (B2B)

B2B e-handelsvirksomheder sælger produkter til andre virksomheder. Nogle gange er den kommercielle køber også slutbrugeren (kontorartikler, kontorteknologi eller møbler). De fleste B2B -transaktioner drejer sig imidlertid om engroshandel, komponenter eller råvarer.

Generelt har B2B e -handelsvirksomheder længere salgscyklusser. Højrisiko-aftaler kan tage måneder, fordi komplekse salg ofte kræver udvalgsgodkendelse. I bytte for tålmodighed og diplomati får du ordrer og tilbagevendende køb af høj værdi.

Forretning til forbruger (B2C)

Kort sagt, B2C er traditionel detailhandel. Hans kunder er almindelige mennesker, og han sælger produkter eller tjenester til detailpriser. Nogle B2C -virksomheder sælger fysiske produkter, mens andre sælger software eller applikationer til smartphones. Atter andre sælger forskellige former for tilbagevendende abonnementer.

B2C e-handel har en kort salgscyklus, fordi indsatsen ikke er så høj. De fleste transaktioner involverer en forbruger frem for en hel direktion. B2C -virksomheder har generelt lavere gennemsnitlige ordreværdier (AOV) end B2B -virksomheder, men de foretager et større antal salg.

B2B vs B2C forretningsmodelKilde: SlideShare

Fra forbruger til virksomhed (C2B)

C2B er lidt mørk, men det er en ægte forretningsmodel. I en forbruger-til-virksomhed situation sælger forbrugere varer og tjenester direkte til virksomheder. Du kan se denne forretningsmodel på arbejdet på freelance -websteder, hvor virksomheder ansætter freelancere til at gennemføre forskellige projekter.

Forbruger til forbruger (C2C)

C2C -virksomheder forbinder forbrugere med andre forbrugere. De opkræver abonnementsgebyrer, noteringsgebyrer eller transaktionsgebyrer, når folk sælger produkter eller tjenester til andre mennesker. Eksempler omfatter auktionsfirmaer, såsom eBay, og online rubrikannoncer, såsom Craigslist.

De modeller af erhvervslivet definere strukturen af din virksomhed; business indkomst modeller bringe hjem bacon. Også kendt som værdileveringsmetoder bestemmer forretningsmodellerne din tilgang til lagerstyring. Her er andre populære muligheder:

Direkte til forbruger (D2C)

Direkte-til-forbruger-mærker sælger produkter til forbrugere uden at gå via en mellemmand. Nogle af dem fremstiller deres produkter, mens andre opretter en forsyningskæde og outsourcer produktionsprocessen. D2C -virksomheder maksimerer fortjenstmargenerne ved at nægte at engrosprodukter.

Fordi de kommunikerer med og sælger direkte til forbrugerne, bevarer D2C -virksomheder stor kontrol over kundeoplevelsen (CX). Som et resultat har de en tendens til at vokse hurtigt og opbygge loyale fanbaser.

Dropshipping

Dropshipping er en interessant e-handelsforretningsmodel: du sælger et udvalg af produkter på dit websted som forhandler, mens din dropshipping-udbyder administrerer forsendelses- og ordreopfyldelsesprocessen. Selvom det ikke giver dig så meget kontrol over dit mærke og din kundeservice, er det en god måde at afprøve nye produktideer på, samtidig med at du reducerer forsendelsesomkostninger og penge til lagring af lager.

Dropshipping forretningsmodelKilde: E -commerce CEO

Abonnementstjenester

Abonnementstjenester gør unikke kunder til tilbagevendende kunder ved at tilbyde særlige priser på tilbagevendende ordrer – Amazons Subscribe & Save -funktion er et eksempel, og Marquis Wine Clubs månedlige vinleveringstjeneste er et andet. Mange virksomheder kombinerer abonnementstjenester med andre forretningsmæssige indtægtsmodeller.

Marquis Wine Club

Engros

Grossister sælger store mængder produkter til andre virksomheder til lavere priser end detailhandlere. Dine kunder videresælger disse produkter eller bruger dem til at oprette slutprodukter eller levere detailtjenester. Hvis du vælger en engrosmodel, kan du overveje at opdele din målforbrugerbase i store og små virksomheder.

White label og private label

Hvid mærkning og privat mærkning lyder ens, men de er faktisk ganske forskellige forretningsmodeller. I en white label -forretningsmodel anvender du dit logo på generiske produkter fra en distributør. I en private label forretningsmodel ansætter du en producent til at oprette et produkt lige til dig. Begge metoder sparer tid, men privat mærkning er dyrere end hvid mærkning. Uanset hvad, kan du bruge mere energi på marketing og ny teknologi end på design og produktion.

Overholdelse af Amazon (FBA)

Virksomheder, der vælger Fulfillment by Amazon (FBA), overfører grundlæggende ansvaret for opbevaring og forsendelse til Amazon. Dine bulkprodukter går til et Amazon -opfyldelsescenter, hvor de gemmes og sendes med posten. Der er gebyrer involveret, men du mister behovet for et lager, og du behøver ikke at angive nogen produkter; Derudover tager Amazon ansvar, hvis noget går galt under forsendelsesprocessen.

Det er en fantastisk måde at begynde at sælge på Amazon uden behov for en komplet webstedsoplevelse.

3. Valider din produktidee og fokuser på dit målmarked.

På dette tidspunkt er det vigtigt at lave markedsundersøgelser for at sikre, at du har en solid produktide. Du skal også oprette en eller flere køberpersoner, som senere hjælper dig med at udvikle laserfokuserede marketingstrategier. Markedsundersøgelser er ikke så vanskelige at gøre, som du måske tror, ​​og køberpersoner er meget sjove at oprette. Lad os dykke ned.

Markedsundersøgelse

Markedsundersøgelser virker som noget, du skal ansætte et specialiseret firma til. Du kan, hvis du vil, men det er ikke for svært at indsamle oplysninger internt. Alt du behøver er en strategi og de rigtige værktøjer. Her er tre af de mest effektive måder at lære mere om din forbrugerbase:

Foretag forbrugerundersøgelser

Undersøgelser bruger gode gammeldags spørgsmål til at indsamle information fra forbrugere. En af de hurtigste måder at opbygge en e -mail -liste er via sociale medier – bare opret en side til din nye virksomhed og tilbud incitamenter til de mennesker, der vil besvare din undersøgelse (10% rabat på et fremtidigt køb eller deltagelse i en præmieoverrækkelse). . Betalte annoncer på sociale medier kan hjælpe dig med at målrette mod en bestemt målgruppe og få trafik til din side.

Flere gode marketingværktøjer, herunder SurveyMonkey og QuestionPro, gør det let at generere undersøgelser. Du skal blot tilmelde dig, oprette dit første spørgeskema og e -maile det til modtagere. Sørg for at spore din e -mail -åbningshastighed og bruge de metrics, du får fra din undersøgelse, til at udvikle et indtryk af din forbrugerbase.

Spørg dig selv, hvilken slags information du har brug for fra forbrugerne, og stil dine spørgsmål i overensstemmelse hermed.

Her er nogle demografiske emner for at komme i gang:

  • Civilstand
  • Antal børn
  • Alder
  • Køn
  • Bopælsland
  • Husstandsindkomst
  • Uddannelsesstatus

Sørg også for at indsamle psykografiske data. Psykografi giver oplysninger om, hvorfor forbrugere træffer beslutninger. Det er information om en persons holdninger, overbevisninger og værdier, der hjælper dem med at forstå, hvordan de ser verden.

Du kan inkludere psykografiske undersøgelsesspørgsmål om:

  • Musikalsk smag
  • Livsstilsvalg
  • Livets ambitioner og mål
  • Familieværdier
  • Pensioneringsmål

Stil specifikke spørgsmål om din forretningsidé, og spørg deltagerne, om de ville foretage ændringer i deres produkter eller tjenester.

Interview forbrugere

Hvis du kan, kan du arrangere telefon- eller zoominterviews med nogle af undersøgelsesdeltagerne. Personlige interviews kan hjælpe dig med at besvare specifikke spørgsmål mere detaljeret. Udelad ikke negative klingende deltagere, fordi de kunne give værdifuld feedback, der vil forbedre din virksomhed.

E -mail interviewpersoner en liste med fire eller fem spørgsmål et par dage før de taler med dem. De vil give bedre svar, hvis du giver dem tid til at tænke frem for at sætte dem i et bind. Sørg for at tage så mange noter som muligt under hver samtale.

Opret diskussionsgrupper

Fokusgrupper kan være komplicerede, men de genererer ofte gode ideer. Hvis du har gode menneskelige færdigheder og ønsker at samle flere forbrugere fra din målgruppe til en brainstorm -session, gå efter det. Du kan gøre det personligt eller via en videochat -app, f.eks. Zoom eller Skype.

Undgå dominansbias – Dominante karakterer har en tendens til at kaste fokusgrupper ud af balance, hvilket fører til forudindtaget ideer, så du bør inkludere en upartisk og diplomatisk moderator i samtalen.

Opret køberpersonas

Du har indsamlet information gennem undersøgelser, interviews og en fokusgruppe. Nu er det tid til at væve alle disse data ind i en “rigtig” person eller mennesker. Købere gør marketing lettere ved at give dig “drømmekunder” at fokusere på.

Sådan bygger du en køberpersonaKilde: Marketing Insider Group

Sådan begynder du at bygge et køberimage:

  • Giv hver profil et kaldenavn, f.eks. “Gary the bankier” eller “Lucy the interior designer”.
  • Vedhæft et fotografi for at gøre din person mere identificerbar.
  • Tilføj et sæt demografiske data til hver profil.
  • Berig hver karakter med psykografiske godbidder.

Lad os sige, at du sælger en række specialfremstillede udendørs produkter: campingudstyr, innovative amerikanskfremstillede telte og så videre.

Dine køberprofiler kan se sådan ud:

  • “Gary the Banker” er Gary Brown, en 30-årig single-ejer. Gary er oprindeligt fra Denver og bor nu i Colorado, men en dag vil han gå på pension i Vermont. Han har en universitetsuddannelse, arbejder som realkonsulent i en større bank og tjener omkring $ 35.000 om året. I fritiden elsker han at stå på ski og bestige bjerge med venner. Du vil hellere spare for at købe udstyr af god kvalitet end at bruge nøjsomt på billigt udstyr, fordi du vil have dit udstyr til at holde i årevis.
  • “Lucy the Interior Designer” er en 54-årig gift mor til tre teenagebørn. Hendes mand er kosmetisk kirurg. Han bor i det sydlige Californien og arbejder med en unik gruppe af meget velhavende kunder, der tjener omkring $ 210.000 om året. Hver sommer tager hun, hendes mand og deres børn på en omfattende campingtur, helst til et fremmed land. Du vil have det nyeste og bedste udstyr, og du har ikke noget imod at bruge så meget som nødvendigt for at nå dine mål.

Du kan gøre din købers persona (eller personer) så enkel eller kompleks som du vil, men beholde dem relevante og taktiske.

4. Opret din virksomhedsstruktur og registrer din virksomhed.

For at komme i gang for alvor skal du vælge en forretningsstruktur og registrere din virksomhed. Hvis du er en selvstændig erhvervsdrivende, der opererer under dit eget navn, kan du registrere dig som enkeltmand; ellers vil du højst sandsynligt registrere din e-handelsvirksomhed som et partnerskab, LLC eller S-selskab.

Enkelt ejer

Denne type forretningsstruktur er ideel til freelancere, der ikke ønsker (eller ikke er klar) til at registrere sig som LLC. Det er en simpel proces i de fleste dele af landet. I mange stater behøver du ikke registrere din uafhængige virksomhed, medmindre du opererer under et pseudonym. Fem stater (Oregon, Alaska, Montana, Delaware og New Hampshire) har ingen statsomfattende moms. I de fleste andre stater betaler du salg og bruger afgifter kvartalsvis.

Opsætningen kan være enkel, men der er et par store ulemper ved individuel sælgerstatus. For det første, hvis din virksomhed går konkurs, er dine personlige aktiver ikke beskyttet af betingelserne for en enkeltmandsvirksomhed. For det andet vil du blive pålagt selvstændig beskatning, som stiger, når din indkomst stiger. Vejen ud af begge problemer? Vælg en anden forretningsstruktur.

Selskab med begrænset ansvar (LLC)

Når du registrerer et LLC, begrænser du dit personlige ansvar ved at adskille dine egne aktiver og din virksomheds aktiver. For at komme i gang skal du udpege en registreret agent, den person, der skal repræsentere LLC, og arkivere organisationens artikler i din hjemstat. Du bliver nødt til at betale et gebyr, men det vil ikke være mere end et par hundrede dollars.

Som ejer (også kendt som medlem) af en LLC kan du drive din egen virksomhed eller ansætte personale til at udføre arbejdet for dig. Du skal få et arbejdsgiveridentifikationsnummer (et EID, også kendt som et føderalt skatteidentifikationsnummer eller FTIN) fra IRS, før du ansætter medarbejdere.

Du behøver ikke at indsende en selvangivelse specifikt til din LLC; i stedet rejser din indtjening gennem virksomheden til dig, og du betaler selvstændig skat af al din indtjening.

Hvis din virksomhed bliver stor og begynder at tjene stort, kan du vælge at betale skat som et S -selskab i stedet. På det tidspunkt kan du tildele dig selv en “rimelig” løn og undgå indkomstskatter over dette beløb.

Sådan dannes et LLCKilde: BizFilings

Selskab med begrænset ansvar (LLP)

Du kan oprette en LLP lige så let som en LLC, men der er nogle forskelle mellem de to forretningsmodeller. En LLC kan have et eller flere medlemmer; en LLP skal have mindst to medlemmer. I modsætning til LLC’er skal LLP’er definere mindst et partnermedlem, der påtager sig det juridiske ansvar for partnerskabets handlinger. Tavse partnere og investorer i en LLP er ikke personligt ansvarlige, hvis virksomheden går konkurs, går i gæld eller sagsøges.

Små virksomhedsejere registrerer sig ofte som LLC; Faglige sammenslutninger (f.eks. Advokatfirmaer og revisionsfirmaer) vælger LLP -status. I mange stater skal LLC’er og LLP’er udarbejde årsrapporter. Ligesom LLC fungerer LLP’er som overførselsorganisationer af skattemæssige årsager.

virksomhed

Du behøver ikke at lægge millioner af dollars om året for at inkorporere din virksomhed. Når det er sagt, er næsten alle de store børsnoterede virksomheder selskaber. Der er to virksomhedsstrukturer:

C Corporation

Alle virksomheder, der er stiftet, er automatisk C -selskaber, medmindre de ansøger om S -selskabsstatus hos IRS. Ligesom LLC’er har C corp -ejere et begrænset ansvar, så de er ikke ansvarlige for forretningstab. Hvis du har brug for at skaffe betydelig kapital, kan du gå i børsnotering med din virksomhed og sælge virksomhedsaktier og obligationer til investorer. På den anden side beskattes du to gange: én gang på din egen løn og én gang på virksomhedens overskud.

S Corporation

For at oprette et S-selskab skal du først danne et C-selskab og derefter ansøge IRS om status for selskabsskat i S. Ligesom LLC fungerer mange S-selskaber som gennemgående organisationer.

Ejerne betaler sig selv løn og betaler indkomstskat af denne indtjening, men så skal de ikke betale skat af den resterende indtjening. S -selskaber kan ikke have mere end 100 aktionærer, så hvis du beslutter dig for at gå offentligt senere, skal du konvertere dit S -selskab til et C -selskab.

Du vil næsten helt sikkert bruge mere på regnskabstjenester efter at have inkorporeret din virksomhed. Virksomheder skal udstede regelmæssige regnskaber, og skattesæsonen er lidt mere kompleks, hvis du beslutter dig for at registrere din virksomhed som et selskab, så du vil næsten helt sikkert bruge mere på regnskabstjenester hvert år.

Få de rigtige virksomhedslicenser

Hvis du planlægger at gøre forretninger som en LLC, LLP eller et selskab, stort set alt andet end en enkeltmand, der opererer under dit eget navn, har du sandsynligvis brug for en form for virksomhedslicens. jeg

Hvis du driver en dropshipping -virksomhed hjemmefra under et falsk navn, skal du f.eks. Skaffe en DBA -licens og en momslicens. Forretningslicens- og tilladelseskrav varierer fra stat til stat, så det er vigtigt at kontrollere, om du falder ind i nogen af ​​kategorierne i din jurisdiktion.

Brand din virksomhed

Visuel branding er et komplekst emne, der er værd at have sin egen artikel på 2.000 ord, men vi går kort over det her. For at gøre din virksomhed mindeværdig og opbygge mærkebevidsthed, skal du oprette et komplementært logo og brandfarver, der forbliver de samme på tværs af alle dine salgskanaler.

Du kan selv designe et logo, eller du kan bruge en freelance designer til et professionelt resultat.

I begge tilfælde skal du huske på følgende, når du brænder din virksomhed:

  • Relevans – Dit logo skal have et formål; du bør straks informere kunderne om, hvad dit brand har at tilbyde.
  • Enkelhed – Bliv ikke for klog eller kompleks – Kunderne skal kunne huske dit logo.
  • Alsidighed – Du har brug for et logo, som du kan bruge på dit websted eller på et billboard. Det skal skalere op og ned uden at miste integritet eller mening.
  • Unikhed – Dit logo skal være unikt nok til, at forbrugerne kan knytte det til din virksomhed.

Verdens bedste logoer er umiskendelige, selv når du fjerner al perifer tekst; selv små børn genkender McDonald’s gyldne buer, nogle gange fra en kilometer væk. Højtydende campingudstyrsforhandler Sierra Designs har et enkelt og mindeværdigt logo, og det fungerer med eller uden det tilstødende logo.

Så designs

Når du har et logo, som du er tilfreds med, kan du bruge dets farver til at påvirke resten af ​​dit visuelle brand, herunder dit webstedsdesign, emballagematerialer, marketingmails og reklamer.

5. Sådan køber og producerer du produkter til din e-handelsbutik.

Tid til at blive lidt mere specifik om de produktionsmetoder, vi skrev om i sektionen forretningsmodeller. Der er tre hovedmåder til at skaffe produkter: DIY -produktion, engros eller producent og aflevering. Mange onlineforhandlere kombinerer metoder til at opnå en afbalanceret indkomststrøm.

DIY produkter eller tjenester

Folk har lavet og solgt ting i tusinder af år. Neolitiske købmænd måtte rejse over land for at sælge perler, keramik og skulpturer; I dag kan du sælge håndlavede varer over hele verden via Internettet.

Startomkostninger for en DIY har en tendens til at være lave, men du bruger meget tid på at gøre op med det. På den anden side har du fuld kontrol over produktionsprocessen og UX og kan ændre designs på stedet, hvis produkter ikke fungerer optimalt.

Når du skalerer din virksomhed, kan du beslutte dig for at indgå partnerskab med en produktionsvirksomhed for at skabe masseprodukter.

Hvis du vælger DIY -ruten, skal du huske:

  • Organiser en pålidelig forsyningskæde for kildematerialer.
  • Bestem dine forsendelsesmuligheder på forhånd; Vil du leje en afsender eller vil du selv sende varerne?
  • Beregn din produktionsplan.
  • Tænk på, hvor du vil gemme din beholdning.

Grossist eller producent

Hvis du er klar til at fremstille og sende produkter i større skala, kan du overveje at bruge en grossist eller producent som din kilde til produkter. Lad os se på begge muligheder lidt mere detaljeret:

Engrossalg

Engrossalg sælger mærkevarer i bulk. De sælger også private label -produkter i løs vægt. Anvend dit mærke, og videresælg generiske merchandise til dine kunder.

Hvis du foretrækker at fokusere på markedsføring og skalering af din virksomhed frem for produktudvikling, kan du spare tid og penge med en grossist.

Maker

Hvis du har en produktprototype eller ønsker at udvide din DIY -forretning, kan du samarbejde med en producent. Produktionsvirksomheder i USA og i udlandet skaber private label -produkter i bulk til deres kunder.

Nogle producenter hjælper iværksættere med at skabe nye produkter og styre udviklingsprocessen fra start til slut.

Hvis du beslutter dig for at arbejde med en grossist eller producent, skal du overveje følgende:

  • Læs virksomhedens referencer. Hvis producenten er baseret i USA eller Canada, skal du kontrollere deres Better Business Bureau -rating og eventuelle tilhørende anmeldelser.
  • Få et overslag over dine produktionsomkostninger.
  • Spørg om minimum ordremængder.
  • Få et skøn over produktionstid.
  • Gennemgå bulk transportmuligheder.
  • Undersøg kontrakter omhyggeligt.
  • Få mere at vide om garantier og support efter salg.

Dropshipping

Hvis du ikke har en unik produktide og hellere ikke vil arbejde med en producent eller opbevare produkter i løs vægt, kan drop shipping være din bedste løsning til produktsource.

Når du samarbejder med en dropshipping -udbyder, bliver du detailhandler. Du viser grossistens varer på dit websted, og leverandøren opretter produkter og sender ordrer på dine vegne.

Dropshipping har en lavere fortjenstmargen end private label eller white label videresalg, men det er en hurtig og let forretningsmodel. Nogle virksomheder kombinerer drop shipping med DIY. For eksempel kan en kunstner, der sælger og sender unikke malerier hjemmefra, også sælge mærkereproduktioner og krus gennem en dropshipper.

6. Opret din forretningsplan for e-handel.

Tag dig tid til at tænke fremad, inden du dykker ned i den dybe ende. Omkring 50% af startups mislykkes inden for fem år, ofte fordi de ikke planlægger fremad.

At skrive en forretningsplan kan give dig en dybere forståelse af dit unikke tilbud og hjælpe dig med:

  • Find de ressourcer, du har brug for til at drive din virksomhed.
  • Find ud af, hvad dine konkurrenter laver.
  • Find muligheder på markedet.
  • Identificer dit målmarked.
  • Visualiser fremtiden for din virksomhed.

Forretningsplaner har normalt mindst syv sektioner. Du kan bruge følgende skabelon til at oprette din egen strategi:

Oversigt

Et resumé sammenfatter din forretningsidé til et par afsnit. Det er forrest i din forretningsplan og informerer læserne om:

  • Hvad gør din virksomhed.
  • Dine forretningsmål.
  • De produkter eller tjenester, du sælger.
  • Dit målmarked.
  • Dine salgskanaler.
  • Din strategi for indtægtsgenerering.

Du vil næsten helt sikkert skrive dit sammendrag sidst. Hvis du gør det, får du mulighed for at absorbere alle de andre dele af din forretningsplan, før du giver et resumé.

Firmaoversigt

Det er her, du giver læserne et virkelig omfattende overblik over virksomheden. Dette afsnit begynder med dit virksomhedsnavn, før du går videre til din virksomhedsstruktur (LLC, S-corp osv.) Og domænenavn.

Derefter vil du skrive en kort missionerklæring og derefter afklare din vision for virksomheden. Skriv grundlæggende oplysninger om din forretningsidé og unikke værditilbud, og opsummer derefter med en liste over de bedste konkurrenter.

Markedsanalyse

Du kan vise, hvad du ved om din målforbrugerbase i afsnittet om markedsanalyse. Mange virksomhedsejere starter med resultaterne af en SWOT -analyse (styrker, svagheder, muligheder og trusler). Derefter går de videre til konkurrenceanalyse.

Konkurrencedygtig analyse hjælper dig med at forstå dine konkurrenter, så du kan vinde indpas på markedet.

De gør dette ved at identificere og notere dem for hver konkurrent:

  • Domænenavn og mængden af ​​webstedstrafik.
  • Forretningsmodel og produktkarakteristika.
  • Produktprisstrategi.
  • Mission og vision erklæring.

Dette afsnit afsluttes med et afsnit, der beskriver, hvordan du agter at gøre din virksomhed til en brancheleder.

Du kan gøre dette på tre hovedmåder:

  • Kundesegmentering: Du vil tilbyde produkter af høj kvalitet i en trend på markedet.
  • Omkostningsledelse: deres produkter er billigere end dem, der tilbydes af deres rivaler.
  • Differentiering: Tilbyde et unikt produkt eller en meget bedre version af konkurrentens produkt.

Produkter og tjenester

Det er her, du går i detaljer om dit produkt eller din service. Fortæl dine læsere mere om de varer, du sælger, eller den service, du leverer; Hvis du sælger mange forskellige produkter, skal du skrive generelt om din beholdning, og hvorfor din virksomhed adskiller sig fra sine jævnaldrende i branchen.

Markedsførings plan

I dette afsnit vil du informere læserne om dine marketingstrategier. Segmentet begynder med en opdeling af dit marketingbudget og fortsætter med en liste over de marketingkanaler, du agter at bruge til at promovere din virksomhed. Marketingkanaler falder i to hovedkategorier:

  • Organiske marketingkanaler – Søgemaskineoptimering (SEO) taktik, indholdsmarkedsføring, sider på sociale medier og bloggenetværk driver organisk trafik til dit websted. Organiske marketingkanaler er billige, skaber værdi over tid og hjælper dig med at hæve dit brandnavn.
  • Betalte marketingkanaler – Betalte marketingkanaler får hurtigt resultater, hvilket gør dem til en attraktiv mulighed for virksomheder, der ønsker at komme i gang. Pay-per-click (PPC) annoncer, sociale medier annoncer, influencer marketing og affiliate marketing koster penge, men de producerer solide kundeemner.

Drifts- og logistikplan

Din drifts- og logistikplan dækker alt, hvad du har brug for til fysisk at styre din virksomhed. Kontorplads, teknologibehov, personale og lagerbehov falder ind under denne kategori.

Sørg for at inkludere detaljer om:

  • Din forsyningskæde.
  • Din produktionsplan.
  • Forsendelses- og opfyldelsesmuligheder.
  • Hvor du vil gemme beholdningen.

Denne del af din forretningsplan hjælper investorer med at forstå de daglige udgifter forbundet med deres e-handelsvirksomhed.

Finansiel plan

Du skal bruge kapital til at starte din e-handelsvirksomhed. Hvis du ikke har startomkostningerne i hånden, skal du bruge investorer eller et banklån for at komme i gang. Du skal overbevise potentielle backers og långivere om, at du kan håndtere pengene, og at det vil gøre din virksomhed rentabel.

De fleste økonomiske planer omfatter:

  • En indkomstopgørelse – en opdeling af alle indtægtskilder og alle dine udgifter i en bestemt periode.
  • En balance – en dobbelt liste over alle dine aktiver og alle dine passiver, der kulminerer med egenkapital.
  • En pengestrømsopgørelse: en opgørelse over indtægter og udgifter i realtid, der angiver, hvornår der kommer penge ind, og når pengene går ud.

Med den rigtige forretningsplan i hånden vil det være meget lettere for dig at finde investorer og overbevise din bank om at godkende vitale erhvervslån.

7. Byg din e -handelsbutik.

Du har valideret dine produktideer, registreret din virksomhed og skrevet en forretningsplan; Nu er det endelig tid til at oprette din hjemmeside. De fleste onlineforhandlere og grossister vælger salgs-som-en-tjeneste-platforme (SaaS), fordi de er lette at bruge og tilbyder værktøjer til opbygning af websteder og e-handelsplatforme.

De bedste e -handelsplatforme

Der er ganske få SaaS -udbydere, og nogle er bedre end andre. Inden du vælger en, skal du starte med en gratis prøveperiode for at teste dens funktioner.

Husk at kigge efter følgende funktioner, når du beslutter dig for din e-handelsplatform:

  • Hosting af domænenavn.
  • Fremragende hastighed og oppetid.
  • En fantastisk in-product-webstedsbygger.
  • Gratis og brugervenlige temaer.
  • Responsivt webstedsdesign.
  • En omfattende appbutik fuld af pålidelige plugins.
  • Fuld PCI -overensstemmelse.
  • Integrerede SEO -værktøjer og fuldt tilpasselige URL’er.
  • Kampagner, rabatter, analyser og andre e-handelsmarkedsføringsfunktioner.
  • Kundesupport via telefon, e -mail og live chat.
  • Et ubegrænset produktkatalog.
  • Nul transaktionsgebyrer og lave kreditkortbehandlingsgebyrer.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg modtager affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig. Dette er dog de bedste værktøjer, jeg har brugt og prøvet, og som jeg mener er de mest effektive til at starte og administrere en online butik. Du kan læse vores fulde afsløring af affiliate i vores fortrolighedspolitik.

BigCommerce

BigCommerce forsidebillede

Formentlig den bedste SaaS -platform derude, har BigCommerce en række niveauer fra Standard til Enterprise. Alle BigCommerce-planer inkluderer temaer af høj kvalitet, et responsivt mobilparat websted, flere salgskanaler, ubegrænset lagerplads, ubegrænset båndbredde og professionel analyse.

Hvis du tilmelder dig Pro -pakken, får du adgang til en række ekstra funktioner, herunder brugerdefineret SSL, segmenteringsværktøjer og forladt indkøbsvognbeskytter. BigCommerces fremragende kundeservice er et andet stort plus. Skalerbar og kraftfuld BigCommerce er ideel til virksomheder i vækst.

Hvis du er en WordPress -fan, har de også et nyt WordPress -plugin kaldet BigCommerce til WordPress, som er en konkurrent til WooCommerce.

BigCommerce modtager min højeste anbefaling til mellemstore og store virksomheder og kan starte med en gratis 15-dages prøveperiode.

Wix

Wix e -handel

Populær blandt små virksomheder har Wix et stort udvalg af omhyggeligt designede skabeloner, SEO-værktøjer, en brugervenlig WYSIWYG-editor plus en række gavekort og salgsfremmende muligheder. Opsætning af webstedet er meget enkelt, og du kan oprette et websted på mindre end en time.

Wix leveres med et indbygget butiksbyggerværktøj, og du kan bruge dets indbyggede produktgallerier til at organisere produkter eller tjenester på en attraktiv måde. Andre funktioner, såsom sikker betaling, 24/7 kundesupport og flere betalingsgateways gør Wix til en god mulighed for virksomheder med et begrænset produktkatalog.

Kom i gang med en gratis prøveversion af Wix.

Shopify

Forsidebillede af Shopify Review

Shopify er en e-handelsgigant. Generelt fungerer de bedst til dropshipping -butikker, fordi integrationerne og butiksopsætningen er hurtig og let. Shopify, et mangeårigt navn inden for e-handel, blev lanceret i 2004 og blev ret hurtigt en førende SaaS-udbyder. Fordelene ved platformen omfatter gendannelse af forladt vogn, gratis SSL -websted, marketingværktøjer og anstændig kundeservice.

Shopify har et par ulemper. Til at begynde med er du begrænset til 100 produktvarianter, så hvis du har et stort katalog med flere produktmuligheder (størrelse, materiale, farve osv.), Er Shopify muligvis ikke det rigtige for dig.

SEO er også en lille mangel. Du kan ikke oprette din egen tilpassede URL -struktur, og du skal bruge Shopify -formatet.

Samlet set er de et fantastisk, let at bruge værktøj til e-handelswebsteder, bedst til små sælgere og dropshippers.

Kom i gang med en gratis prøveversion af Shopify.

3dvogn

3dcart funktioner

3dcart er bedst kendt for sine stærke SEO -funktioner. Andre frynsegoder inkluderer nul transaktionsgebyrer, ubegrænset båndbredde og en klar Facebook-butik. Du kan bruge 3dcart promotion manager til at oprette konfigurerbare salg, tilpassede rabatter, planlagte kampagner, kuponkoder og mere.

3dcart har en billigere grundplan end mange andre SaaS -platforme, men som så mange ting får du, hvad du betaler for. Færre funktioner, færre temaer og mangel på forretningsfunktionalitet gør denne udbyder mere velegnet til mindre virksomheder end mellemstore leverandører, der ønsker at skalere.

Kom i gang med en gratis prøveversion af 3dcart.

Volusion

Volusion e-handelsplatform

Volusion er en gammeldags, let at bruge e-handel. Dets grundlægger, Kevin Sproles, begyndte sin karriere med at oprette websteder i 1999 i en alder af 16 år. Han lancerede Volusion i 2002 i en alder af 19. Stabil og funktionel, denne robuste allrounder har en fremragende værdi på $ 26 pr. Måned. pakke, der inkluderer online support, ubegrænsede produkter og ingen transaktionsgebyrer.

Platformens opdaterede indholdsgenerator giver dig mulighed for at redigere artikelsider fra butiksgrænsefladen, så hvis du ser noget malplaceret, kan du ændre det med det samme. Hvis du ikke er bekendt med SEO eller marketing, kan du bruge Volusions interne team til at hjælpe dig med at designe en forretningsstrategi af høj kvalitet.

Volusion har nogle solide e -handelsfunktioner, men jeg anbefaler andre på denne liste foran dem.

Firkantet rum

Forsidebillede i Squarespace

Hvis du er en visuel person med begrænsede e-handelsbehov, kan Squarespace være din ideelle e-handelsudbyder. Det er ikke en platform for virksomheder på virksomhedsniveau, men det tilbyder en meget let at bruge træk og slip webstedsbygger.

Squarespace-kunder får adgang til en imponerende portefølje af mobilvenlige skabeloner, produktstyringsværktøjer og en række tredjepartsleverings- og opfyldelsesapplikationer.

Squarespace har fire serviceniveauer, og du bliver nødt til at vælge en af ​​de dyrere muligheder for at oprette en e -handelsbutik. Squarespace SEO kan også være problematisk – URL’er efterligner hinanden, hvilket får visse sider til at ligne dubleret indhold, og det kan virkelig påvirke din placering på Google.

Samlet set er Squarespace en fantastisk webstedsbygger, men ikke den bedste til e -handel.

Hvis du sælger håndlavede produkter, kan du læse min fulde guide til at komme i gang med at sælge på Etsy.

8. Få trafik til din online butik.

Det er let at starte et e -handelswebsted. Udfordringen opstår, når du skal køre trafik til den. Vi dækker både betalt og gratis digital marketing taktik for at øge din websitetrafik og salg.

Organiske marketingkanaler

Organiske marketingkanaler tager tid at generere trækkraft, men genererer det stærkeste langsigtede investeringsafkast (ROI). Nogle af de bedste taktikker omfatter:

  • Søgemaskineoptimering (SEO) – Relevante søgeord inkluderet i sidetekst, produktbeskrivelser og andet webstedsindhold øger placeringen af ​​søgemaskiner.
  • Content Marketing: Dette inkluderer at starte en blog på dit websted, optimere blogindlæg, artikler for at drive målrettet trafik til dit websted.
  • Sociale mediesider – Aktive Facebook-, Instagram- og Twitter -sider tilskynder til nye websitebesøg.
  • Link Building (Off-Page SEO)-Det er meget svært at få Google-trafik uden et stort antal relevante links af høj kvalitet til dit websted. Disse linkbuildingsstrategier omfatter gæsteblogging og dannelse af linkforeninger med andre websteder i din niche.
  • E -mailmarketing – E -mail er en fantastisk marketingkanal for e -handelsvirksomheder. Du bør vælge en e-mailmarketingtjeneste, der giver dig mulighed for at oprette pop-ups til e-mails, sende forladte e-mails med vogn, oprette serier med velkomstmails (inklusive rabatter) og sende målrettede, billedrige marketing-e-mails til julekampagner.

Betalte marketingkanaler

Betalte marketingkanaler giver hurtige resultater, hvilket gør dem til et populært valg for både startups og store budgetvirksomheder. Selvom de giver hurtige afkast fra online marketing, har de generelt en lavere ROI end gratis taktik (eksklusive affiliate marketing, som har en stærk ROI).

Her er nogle af de bedst betalte erhvervelseskanaler for e -handelsmærker:

  • Affiliate Marketing – Bloggere og influencers med populære websteder slutter sig til din virksomheds affiliate program og modtager affiliate provisioner for ethvert salg, de hjælper med at generere via dine affiliate links.
  • Influencer Marketing – Sociale medier påvirkere på Instagram, Facebook, TikTok og andre platforme promoverer dine produkter mod betaling. (Her er mine guider til, hvordan du tjener penge på Instagram og TikTok.)
  • Pay Per Click (PPC) -annoncering – Opret PPC -annoncer med Google, og betal hver gang nogen klikker på dine annoncer. Dette kan også omfatte Google Shopping -annoncer, som synkroniseres med dit produktkatalog og gør dine produkter tilgængelige på Google Shopping -platformen.
  • Sociale medieannoncer: Betalte sociale medieannoncer på Facebook kan målrette mod nye kundeemner og omdirigere tidligere besøgende på webstedet. En af de bedste Facebook -annoncestrategier er at bruge dine DPA -annoncer. Disse annoncer vises for Facebook -brugere, der har besøgt dine produktsider og fremhæver nøjagtig de samme produkter, som de så på dit websted. Du kan også sælge direkte på Facebook med produktfortegnelser.

De mest effektive marketingstrategier bruger en kombination af forskellige kanaler til at engagere forbrugerne og skabe konverteringer.

Hvis du skulle starte en e -handelsvirksomhed fra bunden i dag, ville du først oprette en solid SEO -strategi. Dette inkluderer at lave søgeordsundersøgelser omkring termer, der har høj søgevolumen og kan appellere til din målgruppe.

For eksempel, hvis du sælger campingartikler, kan du skrive et blogindlæg om “Top 10 telte til rygsæk” og et link til dine produktsider i indholdet.

Dernæst vil du gerne udvikle en solid linkbuilding -strategi og samarbejde med andre blogs i din niche for at få backlinks. Dette vil øge domænemyndigheden (DA) på dit websted og gøre det lettere at rangere alle dine sider i søgemaskiner.

Endelig vil du bruge betalt annoncering med omhu, startende med retargeting -annoncer på Facebook. Så ville du kun gå videre til PPC -annoncer på Google, hvis du kan generere et solidt investeringsafkast.

9. Mål succesen med e-handel.

E -handelsanalyseværktøjer som Google Analytics hjælper dig med at forstå, hvordan besøgende kommer til dit websted, og hvad de gør, når de kommer dertil. I sidste ende giver de også indsigt i dine salgs- og konverteringsfrekvenser.

Google Analytics august 2022

Du kan bruge de data, du får fra analytics, til at optimere produktbeskrivelser og sideindhold, så flere besøgende konverterer til kunder.

SaaS e-handelsplatforme, ligesom BigCommerce, understøtter Google Analytics-integrationer. Hvis du er en BigCommerce -kunde, skal du blot oprette en konto med Google Analytics og derefter besøge undermenuen Web Analytics i sektionen Avancerede indstillinger på dit dashboard. Marker feltet ud for Google Analytics, og indsæt dit sporings -id i feltet Ejendoms -id for at komme i gang.

BigCommerce Google Analytics-integrationen understøtter forbedret e-handel og webstedssøgning, så du kan evaluere individuelle sidevisninger og søgeudtryk.

Du kan se analyser på Google Analytics (webstedstrafik), Facebook Insights og din e -mailudbyder.

Her er nogle metrics og centrale præstationsindikatorer (KPI’er), du skal passe på:

  • Sessioner – Antallet af gange, folk ser dit webindhold.
  • Rækkevidde: det samlede antal mennesker, der har set en af ​​dine annoncer.
  • E -mail -klik – Hvor mange modtagere åbner dine e -mails og klikker på de medfølgende links.
  • Engagement på sociale medier – hvor mange likes, delinger, kommentarer og klik du får på hvert indlæg, du opretter.
  • Afvisning af indkøbsvogn og kasse – Hvor mange mennesker tilføjer produkter til deres indkøbsvogne, men forlader derefter dit websted uden at starte eller afslutte betalingsprocessen.
  • Gennemsnitlig ordreværdi (AOV) – Den gennemsnitlige samlede værdi af en ordre på dit websted.

Generelt bør du se og handle på disse oplysninger for at generere mere salg.

konklusion

Det kræver beslutsomhed og engagement at oprette en vellykket e -handelsbutik. Du har også brug for et godt produkt i en niche i vækst, en fantastisk forretningsplan, den rigtige e-handelsplatform og en velundersøgt marketingstrategi.

Dette kan virke som meget arbejde, og det er det, men hvis du bryder dine mål ned i håndterbare opgaver, opretter du en e -handelsvirksomhed, som du kan være stolt af.