21 Canadisk restaurantindustri Statistik og tendenser

Canada er en unik nation med regioner og provinser, der blander sig med mange forskellige kulinariske traditioner. For den canadiske restaurantindustri afhænger dens overlevelse af historierne bag maden, ikke kun at have adgang til ingredienser af høj kvalitet.

Den canadiske restaurantindustri har en karakteristisk personlighed. Det har en bred tilstedeværelse i alle provinser og territorier. Det er også på nippet til at vende tilbage fra de regionale recessioner, der har holdt flere spisende gæster hjemme i de seneste år.

Informativ statistik fra den canadiske restaurantindustri

# 1. I 2017 anslås det at kommercielle fødevareservicesalg er vokset med 4,9%. Dette kan sammenlignes med den BNP -vækst på 2,6%, som Canada var i stand til at opnå i samme periode. (Restauranter Canada)

# 2. Når den canadiske restaurantindustri kombinerer kommercielle og ikke-kommercielle madtjenester, forventes det at overstige $ 84 mia. For første gang i 2017. (Restauranter Canada)

Canadisk restaurantindustri Statistik efter salg

# 3. Full-service restauranter førte alle segmenter med hensyn til den samlede salgsvækst med en stigning på 5,5% i 2017 takket være stærk vækst i Ontario, Quebec og British Columbia. (Restauranter Canada)

# 4. Hurtig service salget af restauranter forventes også at se store stigninger med en vækst på 5,3% opnået i 2017. QSR -segmentet har været et af de mest konsekvente og robuste områder i den canadiske restaurantindustri i mere end et årti. (Restauranter Canada)

# 5. Indtægter til catering er en af ​​de få skyggefulde sportsgrene for industrien, da fjerntliggende lejre tilbyder mindre omkostninger til dette segment. De endelige tal for 2017 forventes at vise en omsætningskontrakt på 0,9%. (Restauranter Canada)

# 6. Høj husstands gæld forhindrer den canadiske restaurantindustri i at nå sit fulde potentiale. I den næste 5-årige prognoseperiode forventes gæld at øge salget med 3,9% og det faktiske salg til kun 1,2% årligt, hvilket matcher den generelle befolkningsbevægelse. (Restauranter Canada)

# 7. I 2022 forventes den kommercielle sektor i den canadiske restaurantindustri at nå et salg på $ 78 mia. Ontario, Quebec og British Columbia forventes fortsat at lede med det stærkeste salgsniveau i denne kategori. (Restauranter Canada)

# 8. Alberta er på vej ud af en recession, og dets branchesegment forventes at opleve en vis bedring i 2017 og 2018. Der forventes en vækst på 2,9% i provinsen. (Restauranter Canada)

# 9. Canadiske restaurantmenupriser stiger i gennemsnit 2,5% om året. Tidligere skyldtes dette uforudsigelige madpriser. Fra 2017 skyldes stigningerne nu højere lønomkostninger. (Restauranter Canada)

# 10. I 2018 forventes menupriserne i Ontario at stige med næsten 4% på grund af mindstekrav, der kan nå op til $ 15 i timen. (Restauranter Canada)

Canadisk restaurantindustri statistik efter mærke og kæde

# 11. Newfoundland og Labrador forventes at fortsætte med at kæmpe, med en samlet årlig nominel ændring i salget på kun 1,5%. (Restauranter Canada)

# 12. Canadierne laver omkring 80% af deres måltider derhjemme. Mobilordrer kan ændre denne procentdel i de kommende år, men det forventes at forblive stabilt i det mindste indtil udgangen af ​​2018 (NPD -gruppen).

# 13. Siden 2008 har restaurantbranchen med fuld service konsekvent kunnet opnå en driftsoverskudsgrad på mere end 3%. For restauranter med begrænset service har driftsoverskudsgraden konsekvent været over 5%. Specialty foodservicesegmentet har imidlertid oplevet store variationer, der spænder fra 2,7% til 4,3%. (Statistik Canada)

# 14. I december 2017 oplevede mad og drikkevarer en månedlig sammentrækning på 0,2%, hvilket genererede $ 5,5 mia. Dette kompenserede for gevinsterne i november. Salget på selskaber med begrænset service faldt 1,1% samme måned, mens salget på drikkevaresteder faldt med 3,8%. (Statistik Canada)

#femten. I 2016 oplevede det årlige salg af mad og drikkevarer en bekræftet stigning på 6,3% i forhold til tallene i 2015. Det var den største årlige vækstrate, som den canadiske restaurantindustri har oplevet siden 2000. (Statistik Canada)

#seksten. Salgsraten i fødevareindustrien stiger generelt med en meget højere hastighed end befolkningens. I efterkrigstidens boom for industrien steg væksten i restauranter med 245%, mens befolkningsniveauet steg med 21,8%. Mellem 2006 og 2016 steg det samlede salg inden for branchen med 50%, mens befolkningsniveauet steg med 11,4%. (Statistik Canada)

# 17. Der er anslået 94.415 virksomheder, der opererer inden for den canadiske restaurantindustri i 2016. 98,7% af disse virksomheder beskæftigede 99 eller færre mennesker i løbet af året. (Statistik Canada)

# 18. Ifølge finansielle data indsendt af branchefolk i 2015 var den gennemsnitlige indkomst genereret af hvert etablissement i den canadiske restaurantindustri $ 626.000. I øjeblikket er mere end to tredjedele af de aktive virksomheder rentable. (Statistik Canada)

# 19. Drikkepladser har en lidt højere gennemsnitsindkomst i deres segment, i gennemsnit $ 646.500 i 2015. Lidt færre af disse virksomheder, på 66,8%, blev anset for at være rentable. (Statistik Canada)

# 20. Kun 5.200 virksomheder betragtes som en del af drikkevaresegmentet i den canadiske restaurantindustri. Kun 0,5% af disse virksomheder beskæftiger 100 eller flere mennesker hele året. (Statistik Canada)

Canadisk restaurantindustri statistik efter kæde Antal enheder

# 21. Segmentet med de højeste niveauer af virksomhedens rentabilitet er specialty foodservice -kategorien. Dette omfatter cateringfirmaer, mobile foodservices og foodservice -entreprenører. Næsten 80% af virksomhederne er rentable i denne kategori med en gennemsnitlig indkomst på $ 268.100 pr. Virksomhed. Der er i øjeblikket 10.000 virksomheder, der opererer inden for dette specifikke segment i Canada på nuværende tidspunkt. (Statistik Canada)

Trends og analyser i canadisk restaurantindustri

Den canadiske restaurantindustri er ansvarlig for mange udviklinger, der har erobret den globale industri. Alt fra den ikoniske California Roll til Yukon Gold Potatoes har sine rødder i Canada.

Industrien skal fortsat tilpasse sig ændrede forbrugerpræferencer for fortsat at se konsekvente vækstmønstre. Det betyder at tilbyde klassiske hæfteklammer som poutine, samtidig med at de tilbyder nye tjenester, f.eks. Bestilling af apps, for at appellere til hjemmemarkedet.

Rekordomsætning forventes i de næste 5 år. Selvom restaurantbranchen i ethvert land er noget uforudsigelig, ser den canadiske restaurantindustri ud til at være et så sikkert væddemål, som man kan finde.