19 Statistik og tendenser for indisk halvlederindustri

Den indiske halvlederindustri er vokset til at omfatte alle aspekter af fremstillingscyklussen. Med krav, der forventes at overstige 400 milliarder dollar for elektronisk udstyr i Indien, samt nyt udstyr på modne vestlige markeder, ser det ud til, at industrien er klar til eksplosiv vækst.

Med hensyn til forbrug er det indiske marked for halvledere og elektroniske produkter et af de største i verden. Den indiske halvlederindustri er hovedsageligt fokuseret på design og test. De faktiske fremstillings- og raffineringsprocesser for global industri er generelt koncentreret i USA.

Vigtig statistik fra den indiske halvlederindustri

# 1. I 2022 forventes halvlederindustrien i Indien at nå en samlet værdi på $ 52,58 mia. Hvis det sker, vil det repræsentere en CAGR på 29,4% i forhold til 2015. Det ville gøre det til et af de hurtigst voksende segmenter i den globale industri, hvis det opnås. (Brand Equity Foundation of India)

# 2. Den indiske halvlederindustri designer mere end 2.000 chips hvert år. Der er mere end 20.000 ingeniører ansat inden for forskellige områder inden for chipdesign og verifikation. (Brand Equity Foundation of India)

Global statistik over halvlederindustrien

# 3. I 2012 nåede halvlederforbruget i Indien $ 8 mia., En stigning på 7,4% i forhold til 2011, sidste år blev officielle tal offentliggjort. (Brand Equity Foundation of India)

# 4. Mellem 2009 og 2012 steg Indiens bidrag til det globale halvledermarked fra 2,2% til 2,7%. Det placerer industrien stadig langt bagom konkurrenter som Japan, Sydkorea eller Kina. (Boson Technol Systems Pvt Ltd)

# 5. Halvlederindustrien i Indien beskæftiger i alt omkring 70.000 ingeniører på forskellige områder. Indirekte jobmuligheder, når alle elektroniske produkter overvejes, kan overstige 400.000. (Boson Technol Systems Pvt Ltd)

# 6. Den samlede produktion af isenkramvarer inden for branchen forventes at nå $ 104 milliarder i 2022. (India Brand Equity Foundation)

# 7. Op til 70% af det indenlandske halvledermarked i Indien, fra 2015, er stadig afhængig af import for at imødekomme de efterspørgselsniveauer, der er til stede. Den samlede værdi af ESDM -markedet er over $ 90 mia. (Den hinduistiske kommercielle linje)

# 8. Fem segmenter med høj prioritet tegner sig for cirka 60% af branchens forbrug af halvleder og elektronik. Mobiltelefoner er det største af disse segmenter og tegner sig for næsten 40% af forbrugeraktiviteten. (Frost og Sullivan)

# 9. Den indiske halvlederindustri bidrager med omkring 1,7% af landets BNP med sine aktiviteter fra maj 2016. Sammenlignet med andre halvlederproducenter i regionen er det ganske lille. Halvledere er ansvarlige for 15,5% af BNP i Taiwan, 15% i Sydkorea og næsten 13% i Kina. (NITI Aayog)

# 10. Verdensmarkedet for halvlederindustrien er i alt 2 billioner dollars værd. Industriens største globale segment er computersystemer og periferiudstyr, der tegner sig for mere end 26% af det samlede marked. (NITI Aayog)

Asia Semiconductor Industry Statistics

# 11. Den indiske halvlederindustri er i øjeblikket ansvarlig for omkring 1,5% af verdens elektroniske hardware -produktion. (NITI Aayog)

# 12. Kommunikations- og transmissionsudstyr er det største segment i den indiske industri og tegner sig for en markedsandel på 29%. Meget tæt er kategorien forbrugerelektronik med en andel på 28%. (NITI Aayog)

# 13. Halvleder salg globalt var stærkt uden for Asien og Stillehavsområdet. Americas -markedet var særlig stærkt i halvlederindustrien. Der blev opnået en stigning på næsten 40%. Europa opnåede en vækst på 21,7% procent, mens Kina opnåede en vækst på 16,4%. (Semiconductor Industry Association)

# 14. Salget i Asien-Stillehavsområdet var også stærkt og steg 16,2% uden for Japan og Kina. (Semiconductor Industry Association)

#femten. I de sidste to år har den indiske halvlederindustri registreret mere end 600 startups med fokus på tingenes internet -hardware -kategori. (Tider for Indien)

#seksten. Cosmic Circuits, som blev erhvervet af Cadence Design Systems i 2013, havde mere end 300 IP’er, der hjalp halvlederindustrien med at begynde at vokse. (Tider for Indien)

# 17. Der var flere større opkøb inden for branchen mellem 2014 og 2017. Qualcomm købte NXP Semiconductors for $ 47 mia. Cypress Semiconductors erhvervede Broadcoms IOT -forretning for 32 milliarder dollars. Analog Devices købte Linear Technologies for $ 14,8 mia. (Tider for Indien)

# 18. Den generelle efterspørgsel efter halvledere i Indien er angivet med en officiel værdi på $ 10 mia. (Ministeriet for information og elektronisk teknologi)

# 19. Gennemsnitslønnen for en halvlederingeniør, designer eller tester i Indien er 683.000 rand, hvilket svarer til omkring $ 10.000. (Glasdør)

Indiske tendenser og analyse i halvlederindustrien

Der er mange segmenter, der kan drive dette marked i de kommende år. LED-belysningsprogrammer kan være den vigtigste drivkraft, da efterspørgslen efter mobile produkter, bredbåndsudstyr og kommunikationsværktøjer stiger dramatisk, især i Asien-Stillehavsområdet. Efterhånden som flere husstande i Asien og Stillehavet når middelklassens socioøkonomiske status, vil ønsket om moderne elektronisk udstyr være stort.

Det betyder, at væksten inden for den indiske halvlederindustri, på trods af den forventede høje CAGR på næsten 30%, stadig kan overgå.

Et skub til højhastighedsinternetadgang og bredbåndsintegration vil også drive branchen fremad.

Det, der kan forhindre industrien i at nå sit fulde potentiale, er dobbeltarbejde. Der er flere forskellige virksomheder, på trods af den igangværende M & A -proces, der gør lignende ting. Det betyder, at de skaber meget lidt differentiering mellem deres produkter. Den eneste måde at opnå markedsandele inden for branchen er at sænke prisen, hvilket skaber et kapløb til bunden med hensyn til kvalitet, rentabilitet og talent.

Yderligere muligheder inden for automatisering, kunstig intelligens og miniaturisering vil sandsynligvis også holde industrien i vækst.

Det globale halvledermarked fortsætter med at præstere stærkt, selvom modne markeder oplever afmatning i væksten, da flere forbrugere holder deres enheder længere. Det betyder, at fokus for den indiske halvlederindustri bør være på hjemmemarkedet. Kig efter produkter, der specifikt retter sig mod indiske forbrugere for at intensivere vækstudsigterne i de kommende år.