21 Statistik og tendenser for den indonesiske luftfartsindustri

Den eneste måde at rejse effektivt i hele den indonesiske øhav er med fly. Der er mere end 17.000 øer, der er en del af denne nation. Indonesiens rumfartsindustri leverer tjenester i de 5.200 kilometer brede og 2.000 kilometer lange mellem øernes fjerneste punkter.

Luftfartsindustrien har sine rødder i en indsats før uafhængighed i 1937 af en gruppe unge mennesker, der ønskede at bygge et fly i deres Bandung-værksted. De byggede et PK.KKH -fly, der kunne flyve til Holland. Det ville imidlertid ikke være før 1976, da den indonesiske rumfartsindustri ville blive officielt licenseret og certificeret til at operere globalt.

Visse sektorer i luftfartsindustrien er i øjeblikket lukket for investeringer. Andre sektorer har maksimale udenlandske investeringsgrænser på 49% eller 67%, med en betingelse om, at niveauet for indenlandske investeringer i Indonesien skal være højere end udenlandske investeringer.

Interessant statistik fra den indonesiske rumfartsindustri

# 1. I 2015 opererede der i alt 269 lufthavne i Indonesien. 26 af disse lufthavne blev klassificeret som kommercielle lufthavne i store byer, der drives af statsejede forvaltningstjenester. (EU Business Network i Indonesien)

# 2. Vækstprognoser for den indonesiske rumfartsindustri er op til 9% om året. Dette skyldes, at indenlandske og internationale passagervækst forventes at stige med 72% i løbet af den 5-årige periode, der slutter i 2022. (EU Business Network i Indonesien)

# 3. Indonesiens luftfartsindustri betjener regelmæssigt mere end 80 millioner indenlandske passagerer årligt og 14 millioner internationale passagerer. (EU Business Network i Indonesien)

# 4. Den største flåde inden for Indonesiens luftfartsindustri ejes af Lion Air, med cirka 190 fly ejet fra januar 2016. Garuda ejer 179 fly på tidspunktet for denne folketælling, mens Air Asia og Sriwijaya ejer 70. kombinerede fly. (EU Business Network i Indonesien)

# 5. Den samlede markedsstørrelse for indonesisk luftfartsimport var 4,58 milliarder dollar i 2012. I 2014 var det nede på kun 536 millioner dollars. Det skyldes et dramatisk fald i importen fra USA. (EU Business Network i Indonesien)

# 6. Hvert år er der mere end 74.000 internationale ankomster og afgange betjent af den indonesiske rumfartsindustri. Disse tal er cirka 20% under branchens højeste niveauer, nået i 2014, hvor branchen betjente mere end 100.000 internationale ankomster og afgange. (EU Business Network i Indonesien)

# 7. Den indonesiske rumfartsindustri håndterer også mere end 400.000 indenlandske ankomster og afgange hvert år. I 2014 betjente branchen mere end 800.000 indenlandske ankomster og afgange. (EU Business Network i Indonesien)

# 8. I 2016 var der 89,3 millioner passagerer betjent af den indonesiske rumfartsindustri. Det var en stigning på 16,6% i forhold til antallet af passagerer, der blev betjent fra året før. Til sammenligning steg forsendelsen med kun 0,5% i samme periode. (International Trade Administration)

# 9. I 2016 var der 19 luftfartsulykker rapporteret af industrien sammen med 26 alvorlige hændelser rapporteret. (International Trade Administration)

# 10. PT Air Navigation Indonesia, som er et statsejet selskab, modtog et budget på $ 59,3 millioner til forbedring af flyvesikkerhedssystemer. (International Trade Administration)

# 11. Det potentielle MRO -marked (vedligeholdelse, reparation og overhaling) for den indonesiske rumfartsindustri forventes at nå en samlet værdi på $ 65,3 millioner i år 2022 (International Trade Administration).

# 12. 20% af designingeniørholdets medarbejdere, der arbejder med industrien, er kvinder. De fleste er involveret i systemanalyse, design eller strukturanalyse. (Jakarta Post)

# 13. León Group har til formål at afgive ordrer på op til 1.000 fly, der kan operere i og omkring APAC -regionen. (EU Business Network i Indonesien)

# 14. Garuda Group sigter mod at bestille op til 250 nye fly til at modernisere sin flåde og forbedre servicekvaliteten inden 2025. (EU Business Network i Indonesien)

#femten. I første kvartal af 2016 voksede luftfragtindustrien i Indonesien med en samlet mængde på 7%. Dette resulterede i overførsel af mere end 185.000 tons luftfragt. Samtidig oplevede statskontrollerede lufthavne luftfragtstigninger på 5% i samme periode. De samlede mængder forventes at forblive over 1,5 millioner tons årligt. (EU Business Network i Indonesien)

#seksten. Garuda Indonesia Cargo dominerer luftfragtsegmentet i luftfartsindustrien. I 2014 havde de en markedsandel på 51%. I marts 2016 kunne de øge deres belastningsfaktorer med næsten 50%. (EU Business Network i Indonesien)

# 17. CardigAir er en anden stor bidragyder til luftfragtsegmentet. De håndterer 6.000 tons gods om året og genererer indtægter på $ 20 millioner om året. (EU Business Network i Indonesien)

# 18. Det, der forhindrer den indonesiske rumfartsindustri i at nå sit fulde potentiale, er manglen på kvalificerede MRO -organisationer. Næsten alle MRO -virksomheder inden for branchen er ikke godkendt af amerikanske eller europæiske luftfartssikkerhedsagenturer. I øjeblikket er kun 5 godkendt. (EU Business Network i Indonesien)

# 19. Nationale MRO’er i Indonesien kan kun kontrollere omkring 30% af al tilgængelig total flyvedligeholdelse. Ca. 80% af den nationale MRO udføres af GMF AeroAsia. Resten varetages af internationale virksomheder. (EU Business Network i Indonesien)

# 20. Antallet af kvalificerede teknikere til rådighed i Indonesien er omkring 400 mennesker om året. Den nuværende efterspørgsel efter kvalificerede teknikere inden for branchen nærmer sig 5.000 mennesker om året. (EU Business Network i Indonesien)

# 21. MRO -segmentet kan opdeles i en værdi på $ 160 millioner for turbopropfly og $ 680 millioner for jetfly, baseret på tal fra 2015. (Indonesisk EU Business Network)

Trends og analyser i indonesisk luftfartsindustri

På grund af ø -afstand og behovet for pålidelige flyrejser forventes Indonesien inden 2034 at blive et af de seks bedste markeder for flyrejser. Mere end 270 millioner passagerer kan bruge denne industris tjenester i løbet af den næste generation.

Der er mulighed for, at luftfartsindustrien vil vokse med op til 20% om året. Dette skyldes det store marked for vedligeholdelsesservice, fremstilling af reservedele og udvikling og konstruktion af lufthavne.

I 2017 blev det indonesiske regeringsskab enige om at prioritere 5 sektorer. Luftfart var inkluderet i infrastrukturudviklingsprogrammet. Byggeriet af nye lufthavne i forbindelse med turisme er planlagt. Civil luftfartsdirektoratet modtog et samlet budget på 685 milliarder dollar i 2017 for at hjælpe med vækst og modernisering.

I de næste 20 år forventes middelklassen i Indonesien med disponibel indkomst, der tillader flyrejser, at stige med mere end 110 millioner mennesker. Når vækstniveauer for internationale passagerbevægelser på 15% også er inkluderet i disse tal, er den indonesiske rumfartsindustri klar til at vokse sig stærkere og rigere om 15 år eller mindre.