34 Supermarkedsindustri Statistik og tendenser

Dagligvarebutikker er små detailforretninger, der ofte leverer brændstof til køb, mens de giver adgang til et stort antal dagligdagsartikler. Du finder læskedrikke, energidrikke, kaffe, snacks, tobaksvarer, blade, begrænsede dagligvarer og tobaksvarer, der tilbydes de fleste steder. Nogle butikker lagerfører også lokale souvenirs eller varer leveret af samfundsleverandører.

Den første dagligvarebutik, der blev åbnet i USA, lå i Dallas, Texas. Det åbnede første gang i 1927. Den butik ville blive starten på den største dagligvarekæde i Nordamerika: 7-11. Andre førende mærker i denne branche omfatter Speedway, Circle K og Casey’s General Store.

Generelt salg af varer i dagligvarebutikker udgør cirka 690 millioner dollars hvert år. Nogle steder supplerer denne indkomst ved at tilbyde bankoverførsel eller postanvisningstjenester. Den gennemsnitlige placering registrerer omkring 5.800 transaktioner.

Vigtig statistik fra dagligvarebutikken

# 1. Der er i øjeblikket mere end 150.000 dagligvarebutikker, der opererer i USA. De leverer omkring 550 milliarder dollars i det samlede salg hvert år. (NACS)

# 2. Sammenlignet med 2016 -tallene steg den amerikanske industri med 0,3% i lokalitetsmængde og satte rekord for det samlede antal driftsbutikker i landet. (NACS)

Dagligvarebranchen Statistik efter trusler

# 3. Butiksalget for dagligvarebutikker nåede $ 233 milliarder i 2016, ledet af et stærkt salg i kategorien mad og drikke. Resten af ​​den årlige indkomst kommer fra salg af brændstofprodukter. (NACS)

# 4. Der er mere end 122.000 dagligvarebutikker i USA, der sælger brændstof. Ca. 80% af alt detailhandel med benzin sker via denne industri. Dagligvarebutikker sælger mere end 154 milliarder liter brændstof hvert år. (NACS)

# 5. Det samlede butiksalg efter sted i dagligvarebutikken nåede $ 1,47 millioner i 2017. (Statista)

# 6. Den samlede værdi af salg af øl og maltdrikke gennem dagligvarebutikker nåede $ 21,2 milliarder i 2017. (Statista)

# 7. Varme drikkevarer, der blev solgt i dagligvarebutikker, havde et samlet salg på $ 7,61 mia. Frosne drikkevarer bidrog med yderligere 1,2 milliarder dollar i omsætning for året. (Statista)

# 8. Forbrugerne bruger 7,94 milliarder dollars på indenlandske premium ølprodukter, når de handler i dagligvarebutikker i USA. Yderligere 1,23 milliarder dollars i salg kommer fra håndværksøl. (Statista)

# 9. Den gennemsnitlige forbruger i USA bruger omkring $ 22 hver gang de besøger en dagligvarebutik, når brændstofomkostninger er inkluderet. Cirka 3% af de samlede indkøb, som en forbruger foretager hvert år, stammer fra denne branche. (Statista)

# 10. Mindre end 1% af dagligvarebutikkerne i Nordamerika er stadig ejet af et af de fem største olieselskaber. I juli 2017 var der omkring 300 lokationer, der stadig opererede med denne ejendomsprofil. (NACS)

Convenience Store Industry Statistik om virkningen af ​​dagligvarer

# 11. Cirka 160 millioner mennesker besøger en dagligvarebutik hver dag i USA. Antallet af besøgende, der handler gennem denne industri, er mere end fordoblet siden 1980’erne. (NCAS)

# 12. 34% af alle detailforretninger i USA er en del af dagligvarebutikken. Salget inden for sektoren fortsætter med at stige med i gennemsnit 4% hvert år. (NCAS)

# 13. Dagligvarebutikken er en af ​​de få, der ser en stigning i sommermånederne på grund af rejser. Nogle butikker ser en stigning i overskuddet på 17% i løbet af hvert års rejsevindue. (Generelle møller)

# 14. Fødevaresalg tegner sig for 21% af omsætningen, der genereres af dagligvarebutikken hvert år. Det er to procentpoint mere end 2014 -tallene. (Nyheder i dagligvarebutikken)

#femten. Millennials bruger hvert år 11% af deres mad- og drikkebudget i deres lokale dagligvarebutikker. 87% er mere tilbøjelige til at bestille mad på det sted, der er tættest på deres hjem mellem kl. M. Og 02:00 M. (Nyheder i dagligvarebutikken)

#seksten. Salget af friske råvarer i dagligvarebutikker steg med mere end 10% i 2014 og nåede over 360 millioner dollars for første gang. Omkring 60% af nutidens lokationer har frisk frugt, grøntsager og mejeriprodukter, som forbrugerne kan nyde. (NACS)

# 17. 16% af forbrugerne siger, at kvaliteten af ​​mad og drikkevarer, der tilbydes i lokale dagligvarebutikker, bestemmer, hvor de vælger at købe brændstof. (Beslutninger om dagligvarebutik)

# 18. 60% af forbrugerne er glade for, at industrien tilbyder sundere og mere nærende produkter med bedre portioner. Denne statistik er steget seks år i træk begyndende i 2018. (NACS)

# 19. 59% af kunderne siger, at de kan lide dagligvarebutikker, fordi de tilbyder mad, som de er trygge ved at spise med. 70% af Millennials føler det samme. (NACS)

# 20. På trods af stigningen i friske råvarer og sundere fødevarer siger kun 44% af amerikanerne, at dagligvarebutikker er nærende. Det er endnu bedre end de 30%, der havde det sådan i 2013. (NACS)

Convenience Store Industristatistik efter tidsforbrug

# 21. Bordvinsalget gennem dagligvarebutikken steg med 7,1% i 2016, mens mousserende hvidvinssalg steg med 13%. Spiritus oplevede en stigning på 16% i salget i dagligvarebutikker. (CSP Daily News)

# 22. Kun 8% af amerikanerne siger, at de har købt et måltid eller en sandwich i en dagligvarebutik, men det tal stiger til 13% i aldersgruppen 18-34 år. (Forretningsbeslutninger)

# 23. Den mest populære grund til at komme ind i en dagligvarebutik i USA var at betale for brændstof i kasseapparatet, og 50% af kunderne rapporterede sådan aktivitet. 45% sagde, at de stoppede i deres lokale butik for at købe en drink. 36% sagde, at de gik ind for at købe en snack. (Forretningsbeslutninger)

# 24. 73% af forbrugerne, der køber i en dagligvarebutik, enten for brændstof eller for de produkter, den indeholder, betaler med et betalingskort. (Forretningsbeslutninger)

# 25. 46% af kunderne siger, at de har fået rabat på køb af brændstof, når de bruger et loyalitetskort eller en app i deres foretrukne dagligvarebutik. 23% fik rabat, fordi de betalte kontant for brændstof i stedet for et debet- eller kreditkort. (Forretningsbeslutninger)

# 26. 56% af de mennesker, der køber et måltid eller en sandwich i en dagligvarebutik, siger, at de spiser deres mad i bilen. 34% oplyser, at de vil spise, hvad de købte, når det nåede sin destination. (Forretningsbeslutninger)

# 27. Da brændstofsalget steg med 68% for dagligvarebutikker i 2016, var der en stigning på 63% i fødevaresalget samme sted. (NACS)

# 28. 84% af kunderne, der stopper i en dagligvarebutik for at købe brændstof, siger, at butikkens renlighed påvirker deres beslutning om at gå ind for et ekstra køb. (NACS)

# 29. 95% af kunderne, der går til deres lokale dagligvarebutik for at købe en lottokupon, vil også købe mindst en anden vare under deres besøg. Næsten halvdelen af ​​alle lotteribilletter, der sælges i USA, er gennem dagligvarebutikken. (NACS)

# 30. Taiwan har den højeste koncentration af dagligvarebutikker i verden i dag, med mere end 9.800 butikker, der opererer på den lille ø. Antallet af besøg pr. Indbygger pr. Person til en dagligvarebutik i Taiwan er mere end 122 om året. (Fokus Taiwan)

# 31. 20% af dagligvarebutikkerne, der opererer i dag, opfylder ikke deres permanente displays, og 22% opfylder heller ikke deres midlertidige displays. Nogle regioner ser standardrater på op til 50%. (Nyheder i dagligvarebutikken)

# 32. Omkring 30% af kunderne siger, at de besøger deres lokale butik to til tre gange om ugen. (Trendkilde)

# 33. 22% af kunderne, der besøger dagligvarebutikker, kommer ind, fordi de skal bruge badeværelset. For dem, der normalt kun besøger, når de rejser, er renligheden af ​​disse faciliteter en væsentlig faktor for, om de beslutter at købe noget under deres besøg. (Trendkilde)

# 34. 80% af kvinderne vurderer sikkerhed som en væsentlig faktor i deres beslutning om at handle i en bestemt dagligvarebutik sammenlignet med 53% af mændene. (Trendkilde)

Dagligvarebutiksindustriens tendenser og analyse

Selvom prisprofilen for varer i dagligvarebutikker er højere end andre steder med mad og drikke, ser kunderne værdi i let adgang. Når de fylder deres bil med brændstof, kan de gå ind i butikken for at købe en række varer, der opfylder hvert unikt behov. Varm morgenmad, frisk kaffe og alkoholholdige produkter har en tendens til at være de mest almindelige varer, der købes et typisk sted.

Dagligvarebutikken er i en unik position. Selvom fortjenstmargenerne for brændstof ofte er små, nogle gange øre pr. Gallon, øger mad og drikkevarer, der stilles til rådighed for forbrugerne, overskuddet. En succesfuld dagligvarebutiksejer med en tankstation kan let tjene $ 100.000 i nettoresultat, inklusive lønudbetalinger, selv i et lavt år.

Placering er den vigtigste faktor for rentabilitet i dag. De nye butikker søger ejendomme på op til 3 hektar i størrelse for at fremme flere brændstofpumper og adgang, fordi det tilskynder flere forbrugere til at handle indendørs. Destinationer langs motorveje over lange afstande omfatter restauranter, brusere og andre bekvemmeligheder i hjemmet, der også øger dine fortjenstmargener.

Dagligvarebutikken forventes at fortsætte med at sætte nye rekorder i de kommende år, især hvis den nordamerikanske økonomi fortsat er stærk.