37 Statistik, tendenser og analyse af bioteknologiindustrien

Bioteknologiindustrien anvender biologiske systemer til udvikling af sine produkter. Denne proces kan omfatte levende organismer. Det er en sektor, der hovedsageligt domineres af biofarmaceutiske lægemidler, men det kan også omfatte fødevarer, kemikalier og diverse produkter.

Mere end 700 offentlige virksomheder repræsenterer biotekindustrien i Europa og USA, hvilket genererer en omsætning på mere end $ 140 milliarder om året. USA dominerer dette marked med 112 milliarder dollars i årlig omsætning. Du finder den højeste koncentration af aktive installationer i denne industri i San Francisco -området. Den samlede markedsværdi i dette rum er over $ 700 mia.

Når man ser på bioteknologi fra et landbrugsperspektiv, er 76% af majsen, der plantes på markerne hvert år, blevet genetisk modificeret på en eller anden måde. De to mest almindelige årsager til denne aktivitet er, at planten producerer mere frugt eller er mere modstandsdygtig over for skadedyr.

Interessant statistik fra biotekindustrien

# 1. Det tager i gennemsnit 12 år for et eksperimentelt lægemiddel, der er opdaget i et laboratorium, at nå en patient, og det går ud fra, at de i første omgang kommer ud af testfasen. Der er to laboratoriefaser, prækliniske dyreforsøg, FDA-godkendelser, trefasede kliniske forsøg med mennesker og en sidste gennemgang, der skal udføres. (California Biomedical Research Association)

# 2. Forsikringsselskaber rundt om i verden klassificerer omkring 68.000 forskellige sygdomstilstande. Selvom forskellene undertiden kan være minimale, er det en af ​​hovedårsagerne til, at biotekindustrien har så mange potentielle muligheder. (Verdens Sundhedsorganisation)

# 3. De gennemsnitlige omkostninger til at udvikle og forberede og opnå markedsføringstilladelse er $ 2,56 mia. Dette tal inkluderer 1,4 milliarder dollar i omkostninger uden for lommen. Derfor er nye lægemidler så dyre, når de kommer på markedet. (Tufts Center)

# 4. Medlemmer af PhRMA -foreningen brugte næsten 60 milliarder dollar på forskning og udvikling i 2016. Det tal er mere end det dobbelte af de 26 milliarder dollars, der blev brugt på F&U i 2000. I 1980 blev der kun brugt 2 tusind millioner dollars på dette område. (Mad Motley)

# 5. Kun 1 ud af 1.000 lægemidler, der går ind i præklinisk test, kommer til et klinisk forsøg med mennesker. Kun 20% af eksperimentelle lægemidler vil gå ind i kliniske forsøg, som patienter kan få adgang til. Det betyder, at succesraten er 0,1%. (Mad Motley)

# 6. I de sidste 20 år har biotekindustrien gjort forældreløse sygdomme til en topprioritet inden for forskning og udvikling. Det er sundhedsproblemer, der påvirker 200.000 patienter eller mindre i USA. FDA gennemsnit i gennemsnit omkring 40 nye lægemidler om året i denne kategori i dag, men det var kun 13 om året i begyndelsen af ​​2000’erne. (Mad Motley)

# 7. Det dyreste stof i verden i dag er Soliris, der koster omkring $ 500.000 om året. Andre er kommet for højere priser, men trækker dem ud af apotekernes hylder. (Mad Motley)

# 8. I øjeblikket administrerer den amerikanske biotekindustri 246.000 igangværende kliniske forsøg. Alle 50 stater har mindst et forsøg under revision, og der er også aktiviteter på dette område i 200 lande. Ca. 56% af undersøgelserne udføres i øjeblikket uden for USA. (ClinicalTrial.gov)

# 9. Omkring 854.000 job tilskrives direkte udviklingen af ​​biofarmaceutiske lægemidler. Når indirekte job tilføjes til dette tal, stiger tallet til 4,4 millioner. (Mad Motley)

# 10. Generiske recepter tegner sig for omkring 90% af alle scripts, som læger retter hvert år. I 2000 var tallet kun 49%. (PhRMA)

# 11. Op til 92% af majsen, der når det amerikanske marked, kan have været genetisk manipuleret. 94% af bomuld og sojabønner har undergået disse ændringer. Mere end 75% af varerne på supermarkedernes hylder indeholder mindst én genetisk modificeret ingrediens. (Fødevaresikkerhedscenter)

# 12. Genetiske ændringer af biotekindustrien har tilladt en gennemsnitlig stigning i afgrødeudbyttet på 22%. Dette resultat har bidraget til at øge landmændenes overskud med 68%, med endnu højere marginer til rådighed i udviklingslandene. (Cornell University)

# 13. Bioteknologi er ansvarlig for at øge verdensproduktionen af ​​majs med 357 millioner tons, sojabønner med 180 tons og bomuld med 25 tons. Canola, sukkerroer og flere andre afgrøder har også oplevet forbedringer i udbyttetallet på grund af aktiviteter i denne sektor. (Cornell University)

# 14. Brugen af ​​næsten 20 millioner hektar til landbrugsformål blev forhindret takket være bestræbelserne på bioteknologi. (Cornell University)

#femten. GM -afgrøder tillader en udbytteforøgelse fra 6% til 25% afhængigt af det land, hvor væksten sker. Der er en ekstra fordel ved at reducere mykotoksinniveauerne med mere end 30% med denne indsats. (Cornell University)

#seksten. Mængden af ​​agerjord, der er plantet med afgrøder, der er modificeret af bioteknologiindustrien, steg fra 1,7 millioner hektar i 1996 til 185 millioner hektar i 2016 (Cornell University).

# 17. Cirka 18 millioner landmænd bruger GM -afgrøder i 26 forskellige lande, hvilket gør dette produkt til det hurtigst vedtagne produkt verden over i nyere tid. (Cornell University)

# 18. Den eneste kommercielt godkendte genetisk manipulerede afgrøde er et brasiliansk eukalyptustræ. Det producerer 20% mere træ og tager 18 måneder mindre at modne. (Cornell University)

# 19. Forskere, der arbejder med C4 -ris, ville gøre fotosynteseprocessen i planten mere effektiv, fremskynde væksten ved at fange kuldioxid for at koncentrere den. Et vellykket resultat kan øge afkastet med op til 50%. (Cornell University)

# 20. Mere end halvdelen af ​​den forskning, der er udført for biotekindustrien, udføres i USA. Amerikanske virksomheder ejer mere end 50% af intellektuelle ejendomsrettigheder til nyopdagede lægemidler. (Vælg USA)

# 21. 17% af forsknings- og udviklingsaktiviteter, der udføres i USA, er direkte relateret til bioteknologiindustrien. Disse aktiviteter er med til at generere en økonomisk produktion på 1,2 milliarder dollar årligt, hvilket er lidt mindre end 4% af det nationale BNP. (Vælg USA)

# 22. Biologics er ansvarlige for mere end 30% af nye lægemidler, der er i kliniske forsøg eller afventer endelig godkendelse fra Food and Drug Administration. (Vælg USA)

# 23. Vacciner produceret af biotekindustrien har en samlet global markedsværdi på mere end $ 32 mia. I 2025 kan dette beløb for første gang overstige 60 milliarder dollar. (Statista)

# 24. Influenza -vacciner er ansvarlige for omkring 4 milliarder dollars i omsætning til industrien hvert år. Kun fem multinationale virksomheder laver 80% af de vacciner, som mennesker bruger rundt om i verden. (Verdens Sundhedsorganisation)

# 25. Selvom udviklingslande repræsenterer 80% af verdens befolkning, er de ansvarlige for mindre end 20% af verdensmarkedet for bioteknologiske produkter. (Verdens Sundhedsorganisation)

# 26. Indien og Kina forventes fortsat at lede den globale bioteknologiske industri, der er ansvarlig for mere end 10% af den samlede kapacitet, der findes på verdensplan. Disse to lande har i øjeblikket et bioreaktorvolumen på 1,8 millioner liter for at understøtte løbende udviklingsmuligheder. (Bioprocess online)

# 27. Den samlede størrelse på det amerikanske biotekmarked var $ 112,4 milliarder i 2019. Dette tal repræsenterer en stigning i væksten på 3,5% for året, mens det 5-årige gennemsnit var en stigning på 1, 7%. (IBIS World)

# 28. Mere end 191 millioner hektar genetisk modificerede afgrøder dyrkes hvert år på verdensplan. Selvom USA er hovedproducent af dette produkt, dyrkes mere end 2,6 millioner hektar transgen majs og soja i Ontario og Quebec alene. (Statista)

# 29. 34% af Millennials siger, at genetisk manipulerede fødevarer aldrig må bruges til menneskelig mad eller drikke. 32% af befolkningen i denne demografiske befolkning siger, at GMO’er har brug for mere test. (Statista)

# 30. 22% af amerikanske forbrugere siger, at de er begyndt at drikke mindre kaffe hver dag på grund af bekymringer om genteknologi fra biotekindustrien. (Statista)

# 31. Det vigtigste spørgsmål om fødevaresikkerhed for amerikanske forbrugere er fødevaresikkerhed, og 1 ud af 4 siger, at det er deres højeste prioritet. 48% er stadig “meget enige” i, at enhver afgrøde, der dyrkes med GMO -teknologi, skal mærkes som sådan. Yderligere 41% siger, at de er “enige” i mærkningsidéen. (Statista)

# 32. 26% af de amerikanske shoppere siger, at køb af mad, der ikke er blevet berørt af bioteknologi, er en topprioritet for dem. (Statista)

# 33. Af de 24 lande, der plantede biotekafgrøder i 2016, blev 18 af dem betragtet som “megalande”, fordi der var 50.000 hektar eller mere landbrugsjord, der producerede disse varer. USA var hovedproducenten med 75 millioner hektar og dækkede 40% af alle planteafgrøder i bioteknologi. (ISAAA)

# 34. Brasilien, Argentina, Canada og Indien plantede mere end 10 millioner hektar biotekafgrøder i 2017. Når listen udvides til 1 million hektar eller mere, så vil Paraguay, Pakistan, Kina, Sydafrika, Bolivia og Uruguay være i liste. (ISAAA)

# 35. Landmænd i Canada og USA plantede bioteknisk lucerne i 2017, hvilket repræsenterer i alt 1,14 millioner hektar. Lav ligninalfalfa blev første gang markedsført i 2016 og giver op til en 20% stigning i det potentielle udbytte. (ISAAA)

# 36. Den samlede globale markedsværdi af biotekafgrøder i 2017 oversteg $ 17 mia. Dette beløb repræsenterer en stigning på 9% i den indkomst, der blev genereret året før. Det tegner sig også for cirka 24% af det globale plantebeskyttelsesmarked på 71 milliarder dollars. (ISAAA)

# 37. Biotech canola oplevede de største stigninger i brugen i verden, med plantager, der udvides til mere end 1,6 millioner hektar. Dette tal repræsenterer en stigning på 19%. Ændringer i landbrugsmønstre i Australien, Canada og USA for mere spiselige olier var ansvarlige for ændringen. Bomuld (8%) og sojabønner (3%) gav også gevinster, mens majs faldt med 1%.

Tendenser og analyse af bioteknologiindustrien

Bioteknologi er stadig relativt ny. Dets største potentiale er i opdagelsen af ​​forbindelser, der behandler sygdomme, der fremmer personlig medicin på unikke og positive måder. Der er også flere muligheder inden for genteknologi, hvor fødevarer kan få højere udbytter og bedre smag.

De nye discipliner, der er udviklet af denne sektor, kan ændre den måde, vi behandler vores helbred på. Farmakogenomik bestemmer, hvordan en persons genetiske profil påvirker reaktionen på specifik medicin, hvilket gør det lettere at afgøre, hvilken recept der skal tilbydes til behandling. Genetiske terapier, nanomedicin og nye lægemiddelleveringssystemer er en del af denne industris fremtid.

Efterhånden som udviklingslandene fortsætter med at udvide sin markedsandel, vil der være flere muligheder for at behandle, fodre og hjælpe mennesker, når de har brug for det. Selvom tocifret procentvis vækst ikke vil fortsætte på ubestemt tid, er en CAGR på 7-10% bestemt mulig for biotekindustrien.