41 Tøjindustri Statistik og tendenser

Det amerikanske tøjmarked er i dag det største af sin slags i verden. Detailhandelssalget til beklædningsindustrien udgjorde 292 milliarder dollar i 2016. Detailhandel i tøjbutikker i USA overstiger ofte 15 milliarder dollar om måneden. I december 2017 bragte den pludselige stigning i feriesalget dette tal på mere end 23 milliarder dollars.

Beklædningsindustriens indtægter er typisk højest for piger og dametøj med en værdi på cirka 117 milliarder dollar i 2017. Mænds og drengetøj genererede omkring 87 milliarder dollar i samme periode for denne sektor.

Gap har den største andel af beklædningsindustrien hvad angår beklædningsmærkevirksomheder, med en markedsandel på 4%. Nike konkurrerer måske ikke på det niveau, men deres omsætning på 4,89 milliarder dollars i Nordamerika alene gør dem til en væsentlig bidragyder til den samlede beklædningsindustri.

Tøjmarkedet udvikler sig altid for at møde nye kundetendenser. Nye teknologier vil gøre shoppingoplevelsen mere personlig, personlig og fornøjelig.

Vigtig statistik over beklædningsindustrien

# 1. Beklædningsindustrien i USA beskæftiger mere end 579.000 arbejdere. Disse medarbejdere er ansvarlige for at levere mere end 8000 forskellige tekstilprodukter til militæret og andre kunder. (BizVibe)

# 2. Mere end 18,5 milliarder dollars i nyt udstyr og produktionsfaciliteter blev introduceret til den amerikanske beklædningsindustri mellem 2005 og 2014. Dette investeringstal omfatter startups, der genbruger tekstilaffald til harpikser og andre brugbare produkter. (BizVibe)

# 3. I 2015 tjente den gennemsnitlige medarbejder i beklædningsindustrien $ 626 om ugen, hvis deres arbejdsopgaver var en del af fremstillingsprocessen. Detailarbejdere arbejdede kun $ 245 om ugen i løbet af denne tid. (BizVibe)

# 4. I dag beskæftiger den globale beklædningsindustri op til 75 millioner mennesker. Dette tal omfatter sektorer som fodtøj, tøj og tekstiler. Kun 20 millioner mennesker blev ansat i sektoren i 2000. (Ren tøjkampagne)

# 5. Cirka 1,8 millioner mennesker er i øjeblikket ansat i modeindustrien, hvor cirka 232.000 er involveret i fremstilling af beklædningstekstiler og andre industriartikler. (Bureau of Labor Statistics)

# 6. Ca. 8% af arbejdstagerne i beklædningsindustrien er i grossist- og markedsføring. Medianlønnen for branchemedarbejdere er lidt over $ 52.000 om året. (Fashion United)

# 7. En enkelt fabrik i Kina kan bruge op til 200 tons vand for hvert ton stof, den farver. I beklædningsindustriens højsæson siger beboere i anlægget, at deres floder løber i de farver, fabrikken bruger. Disse ubehandlede farver er giftige, når de vaskes fra møllerne. (Træelsker)

# 8. Millioner af tons ubrugt stof spildes hvert år i kinesiske faciliteter, fordi de er farvet den forkerte farve. (Træelsker)

# 9. Den gennemsnitlige bomuldsplukker i Indien tjener kun hvad der svarer til $ 2 om dagen for sit arbejde. I nogle lande som Usbekistan er der stadig tvangsarbejde for at høste denne væsentlige komponent i beklædningsindustrien. Amerikanere, der dyrker og plukker bomuld, tjener i dag en gennemsnitlig løn på $ 40.000 om året. (Kampagne om rent tøj)

# 10. Europa er ansvarlig for 38% af den globale beklædningsimport. Amerikanerne er ansvarlige for yderligere 20% af industrien. De tre største leverandører af varer til import- og eksportmarkedet er Kina, Bangladesh og Indien. (Kampagne om rent tøj)

# 11. Selvom de samlede beskæftigelsestal i beklædningsindustrien er faldet med mere end 80% i USA siden 1990, er den samlede produktivitet fra arbejdskraft mere end fordoblet i denne periode. Det er også fordoblet i tekstilfabrikker og skofremstillingsfaciliteter. (Kampagne om rent tøj)

# 12. Tyskland havde de højeste timekompensationsomkostninger inden for beklædningsindustrien, men Filippinerne havde den laveste på kun 0,88 dollar i timen. (Kampagne om rent tøj)

# 13. Mere end 232.000 mennesker deltager hvert år i Fashion Week i New York City. Det er en begivenhed, der bringer mere end $ 20 millioner i omsætning til området. (Kampagne om rent tøj)

# 14. Tøj i USA tegner sig for omkring 28% af den samlede industri, med en samlet markedsværdi på mere end $ 330 millioner hvert år. (BizVibe)

#femten. 98% af de beklædningsgenstande, der er købt i USA, stammer fra importmarkedet. Næsten halvdelen af ​​varerne kommer direkte fra Kina og tegner sig for 40% af det amerikanske marked. (BizVibe)

#seksten. Koalitioner, der beskytter menneskerettighederne, har nået 72 forskellige mærker for at tilskynde til større gennemsigtighed i deres bestræbelser på at forhindre tvangsarbejde. Kun 17 beklædningsvirksomheder har forpligtet sig til at offentliggøre alle de ønskede oplysninger. (Menneskerettighedsobservatør)

# 17. Anlægsudgifter til tekstil- og beklædningsproduktion udgjorde 2,4 milliarder dollar i 2016, hvilket er det sidste år, oplysningerne er blevet gjort tilgængelige. (National Council of Textile Organisations)

# 18. Værdien af ​​forsendelser til den amerikanske beklædningsindustri i 2017 var $ 77,9 mia. Stoffer og garn førte an med 31,5 milliarder dollars, efterfulgt af 26,6 milliarder dollars til tæpper, boligindretning og produkter syet uden tøj. Kun 12,5 milliarder dollar blev tilskrevet beklædningsgenstandene. (National Council of Textile Organisations)

# 19. Fiber-, beklædnings- og tekstileksport for det år udgjorde i alt 28,6 mia. Bomuld og uld var de mest populære varer i denne kategori til en værdi af 5,9 milliarder dollars. (National Council of Textile Organisations)

# 20. Investeringer i garn, stoffer og fibre er mere end fordoblet siden 2009, hvor værdien lå på $ 960 millioner. Den samlede investering i 2016 var $ 2,1 mia. (National Council of Textile Organisations)

# 21. Kunstfremstillede fibre, garner og stoffer er værd at 13 milliarder dollars i eksport til den amerikanske beklædningsindustri. Mexico køber det største antal produkter i denne kategori med en samlet investering på 4,4 milliarder dollar. Canada ligger på andenpladsen med 1,7 milliarder dollar. Disse lande efterfølges af Honduras (1,3 milliarder dollars), Kina (987 milliarder dollars) og Den Dominikanske Republik (473 millioner dollars). (National Council of Textile Organisations)

# 22. De beregnede toldsatser for al import til indenlandsk forbrug i beklædningsindustrien var $ 34,8 milliarder i 2017. Dette tal inkluderer $ 13,5 milliarder i beklædningsrelaterede produkter og tekstiler. (US International Trade Commission)

# 23. Forsvarsministeriet bruger hvert år omkring 2 milliarder dollars med den amerikanske beklædningsindustri på uniformer og diverse forsyninger. (National Council of Textile Organisations)

# 24. Bangladesh beskæftiger hvert år mere end 3,5 millioner mennesker i beklædningsindustrien. Når verden oplever en stigning i den økonomiske vækst, kan der ansættes op til 1 million flere mennesker i denne sektor. (The Asia Foundation)

# 25. Beklædningsindustrien i Bangladesh er ansvarlig for cirka 80% af de eksportindtægter, landet tjener hvert år. (Asia Foundation)

# 26. 61% af den eksport, som Bangladesh stiller til rådighed for den globale beklædningsindustri, går hvert år til Europa. (Verdensfinansiering)

# 27. Cirka 75% af verdens mode -marked er koncentreret i fire økonomiske regioner: Europa, Kina, Japan og USA. (Kanteksponering)

# 28. Beklædningsindustrien bidrager med 10% af verdens drivhusgasemissioner på grund af dens omfattende forsyningskæder og den energi, der kræves til produktion. Det betyder, at denne sektor er nummer to efter olie for at være den største forurener på planeten i dag. (Kanteksponering)

# 29. Omkring 20% ​​af verdens spildevand kommer fra modeindustrien. Omkring 20.000 liter vand er nødvendigt for at producere en T-shirt og et par jeans. (Kanteksponering)

# 30. Bomuldsdyrkning er ansvarlig for 11% af pesticider og 24% af insekticider, der bruges på landbrugsjord i dag, selvom det kun tegner sig for 3% af landbrugsarealet. (Kanteksponering)

# 31. I 2013 blev der genereret 15,1 millioner tons tekstilaffald, hvoraf 12,8 millioner tons simpelthen blev kasseret. (NPR)

# 32. Den gennemsnitlige person vil smide omkring 70 kilo tøj og sko hvert år i stedet for at lede efter måder at genbruge varer på. Op til 95% af de beklædningsgenstande, der går til lossepladser hvert år, kan omdannes til andre nyttige ting. (Kanteksponering)

# 33. Når beklædningsindustrien kan bruge genanvendt bomuld til at lave varer, kan det spare næsten alt det vand, der ville være nødvendigt for at behandle emnerne. Det betyder, at hver skjorte og jeans, der kommer ind i genbrugskæden, kan reducere vandforbruget med 5.000 gallon. (Kanteksponering)

# 34. USA eksporterer mere end en milliard dollars i brugt tøj hvert år. Omkring 70% af verdens befolkning bærer brugt tøj frem for at købe nye varer i detailhandlen. (INTELLIGENT)

# 35. Husstande i Storbritannien ejer næsten 50 milliarder dollars ubrugt tøj, der forbliver gemt i deres skabe. (Business2Community)

# 36. Omkring 15% af stoffet, der er beregnet til tøj, ender med at gå til skærerumsgulvet. (Timo Rissanen)

# 37. Mere end 253 tons tekstiler sendes hver dag til en losseplads i Hong Kong. Dette tal forventes at stige, da Kina snart vil være ansvarlig for at lave mere end halvdelen af ​​verdens beklædningsgenstande hvert år. (Kompensation)

# 38. De seks hurtigst voksende tøjeksportører i procent i branchen i dag er Bangladesh, Vietnam, Indien, Cambodja, Polen og Jordan. Hvert af disse lande bidrager med mere end 5 milliarder dollar til det globale eksportmarked. (International Clothing Foundation)

# 39. Skadesfrekvensen i beklædningsindustrien er en af ​​de højeste i USA. Fremstilling af læder og relaterede produkter har en risiko på 5% for skader, efterfulgt af tekstilfabrikker med 3,3% og beklædningsgenstandsfremstilling med 3%. (Bureau of Labor Statistics)

# 40. Louis Vuitton er det mest værdifulde modemærke i verden i dag, med en samlet værdi på 37,14 milliarder dollars. H&M ligger på andenpladsen med 18,82 milliarder dollar. Kering ($ 15,65 milliarder), Christian Dior ($ 11,9 milliarder) og Richemont ($ 11,8 milliarder) hjælper med at runde top 5 (Hoovers)

# 41. Det samlede antal Facebook -likes for de 50 bedste modesider på Facebook er 1,74 millioner. (Sociale bagere)

Tøjindustriens tendenser og analyse

I løbet af de næste to årtier vil den menneskelige befolkning begynde at nærme sig 9 milliarder mennesker. Hvis hver person havde et par bukser, en skjorte og en jakke, så havde de 27 milliarder tøj at lave. Da gennemsnittet er tættere på syv beklædningsgenstande pr. Person i en global skala, ser du på en industri, der hvert år skal producere næsten 60 milliarder varer. Det er stor efterspørgsel, hvilket betyder, at der er mange omkostninger at finde.

Hvis du går tilbage til 2010, var værdien af ​​den globale beklædningsindustri allerede $ 2,56 billioner. I 2014 kombinerede verdens mænds og kvinders modesegmenter for mere end $ 1 billion i omsætning alene. Folk bruger mere end 1.700 dollar om året på tøj, fordi tøj er en vigtig nødvendighed.

Tøjmarkedet fortsætter med at vokse, men der er pres på industrien for at være mere miljøvenlig. Denne tendens vil forhindre spidsvækst, men vi bør stadig se en CAGR på mindst 5% frem til 2029. Fremvoksende markeder, f.eks. Indien og dets voksende middelklasse, kan fordoble denne hastighed om få år.